la Recepta del 15 (de juliol)

Ja s’ha acabat una altra convocatòria de “la Recepta del 15” (tot i que podeu seguir enviant-nos receptes sense problema), així que ja és hora d’anunciar l’ingredient que us proposem per al mes que ve.

Per aquest juliol us convidem a cuinar amb: cireres! Creiem que és un bon ingredient per aquest inici d’estiu, una fruita de temporada que ens permetrà preparar-la de moltes maneres!

Si us animeu a enviar-nos alguna recepta amb cireres, us recordem que les publicarem el dia 15 de juliol, tot i que si us va millor fer-ho abans o després no hi ha cap problema per publicar-ho cadascú quan pugui. L’únic que us demanem és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la recepta que presenteu, així ens facilitareu el recull de totes les propostes i serà molt més fàcil i ràpid fer l’índex.

Ah! Si no teniu bloc però us fa gràcia participar al “15”, només cal que ens envieu un mail a elsfogonsdelabordeta@gmail.com amb la vostra recepta i una foto, nosaltres ens encarregarem de publicar-la!

Acabem remetent-vos a la nostra secció de la Recepta del 15, on podreu veure l’índex complet de totes les convocatòries, i resoldre els possibles dubtes que pugueu tenir sobre el repte.

Com sempre, moltes gràcies a tothom!

···

84 pensaments sobre “la Recepta del 15 (de juliol)

  1. Virginia diu:

    Una de mis frutas favoritas de la primavera-veradno, por no decir mi fruta. Ya tengo varias recetas en mente, a ver por cual que decido.

    Bss

    Virginia “sweet and sour”

    M'agrada

  2. Mayte diu:

    Pues este mes seguro que quedaré sin estar presente, que acá las cerezas…aún no llegan :(

    Pero disfrutaré un montón viendo todas las propuestas!

    Besos :D

    M'agrada

  3. Anònim diu:

    Jo volia presentar el resultat d’una recepta medieval, que havia preparat el mes passat, i que per casualitat era de cireres, les Cireres genovines: http://cuinaalfoc.blogspot.com.es/2012/06/cuina-medieval-per-confegir-cireres.html
    però em sembla que no ha quedat gaire bé i hauré de fer un altre intent..com alternativa, enllaço unes altres receptes amb cireres que ja tenia publicades…
    Gelat de llet merengada, cireres i albercocs, primera part:
    http://cuinaalfoc.blogspot.com.es/2012/06/ja-tornen-les-cireres.html, i
    segona part :
    http://cuinaalfoc.blogspot.com.es/2012/06/gelat-de-llet-merengada-cireres-i.html
    Vaset de melmelada de cireres i albercocs:
    http://cuinaalfoc.blogspot.com.es/2011/06/vaset-de-melmelada-dalbercoc-i-cireres.html

    M'agrada

  4. rcabisco diu:

    Jo volia presentar el resultat una recepta medieval que havia preparat el mes passat, les Cireres genovines: http://cuinaalfoc.blogspot.com.es/2012/06/cuina-medieval-per-confegir-cireres.html
    però no ha quedat gaire bé i hauré de fer un altre intent..com alternativa, enllaço unes altres receptes amb cireres que ja tenia publicades…
    Gelat de llet merengada, cireres i albercocs, primera part:
    http://cuinaalfoc.blogspot.com.es/2012/06/ja-tornen-les-cireres.html, i
    segona part :
    http://cuinaalfoc.blogspot.com.es/2012/06/gelat-de-llet-merengada-cireres-i.html
    Vaset de melmelada de cireres i albercocs:
    http://cuinaalfoc.blogspot.com.es/2011/06/vaset-de-melmelada-dalbercoc-i-cireres.html

    M'agrada

  5. Lena diu:

    Bona tarda! Aquí teniu la meva proposta refrescant i apeteixible, un bon Gaspatxet de cireres amb pinyons garrapinyats i formatge de cabra!
    Que vagi de gust i fins el mes que ve!
    Petonets!

    M'agrada

  6. Lena♥ diu:

    Bona tarda! Aquí teniu la meva proposta refrescant i apeteixible: Gaspatxo de cireres amb pinyons garrapinyats i formatge de cabra!
    Que vagi de gust i fins el mes vinent!
    Petonets!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.