Batuts de gelat de llet

Fa uns dies vam rebre a casa una mostra de gelats de “La Fageda, que l’empresa catalana ha estat fent arribar a alguns blocaires perquè puguin tastar-los.

Com és lògic tractant-se de “La Fageda”, tots ells són gelats de llet, i vam poder-ne provar de diversos sabors: de xocolata, de vainilla amb nous de macadàmia, de iogurt natural, de iogurt amb fruits del bosc…

I una manera pràctica i fàcil de gaudir del gelat és transformar-lo en un bon batut, així que aprofitant la varietat de sabors que ens van enviar, vam fer un berenar tant bo com el que veieu a les fotos. Tots els sabors boníssims, difícil quedar-se només amb un d’ells!

Moltes gràcies a “La Fageda” per haver-nos enviat els seus productes, i enhorabona tant per la qualitat com per la tasca social de la cooperativa.

Ingredients

– Gelat

– Llet

Preparació

Posem la quantitat de gelat que vulguem fer servir dins del got de la batedora elèctrica. Posem llet fins cobrir el gelat, i triturem fins que estigui tot ben desfet i integrat. El servirem molt fred.

Bon profit, i bona cuina!

···

Anuncis

25 pensaments sobre “Batuts de gelat de llet

  1. Marina diu:

    Mare meva, Sandra, quina pinta!!! Ja trigo a comprar el gelat de la fageda, n’has fet uns batuts que són una meravella! Com sempre, unes fotos molt currades que soles ja fan venir gana! ha ha ha. Petons

    M'agrada

  2. GEMMA diu:

    També,també en puc menjar d’aquets…jeje
    Haig de buscar, aqui a Castefa, a veure on en puc trobar, que si son tan bons com els iogurts segur que quedara un bon batut…
    Petonets.

    M'agrada

  3. ana diu:

    Qué ricos batidos, chicos.
    A mí también me gustan mucho los batidos hechos con helado, me recuerdan a cuando era pequeña. Me encantaba el de chocolate.
    Besos

    M'agrada

  4. Helena / Rico sin Azúcar diu:

    Ostres, i tant que és bona idea fer-ne un batut! i es poden tunejar, a més, i afegir cosetes per sobre, om aquests trossets de xocolata de la foto, o fruits secs, iogur (o nata!), fer servir un contrast fred-calent amb un bon raig de xocolata calenta…… buff, que començo a salivar!

    Bona cuina! ;-)

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s