la Recepta del 15 (d’agost)

Déu n’hi do, han anat molt bé les cireres aquest mes! De moment ja en van 113, i sempre n’arriba alguna més d’última hora (ja sabeu que podeu seguir enviant), així que moltes gràcies a tots!

Per aquest agost us convidem a cuinar amb carbassons! Què us sembla? Una hortalissa d’estiu, ideal per fer-la de mil maneres!

Si us animeu a enviar-nos alguna recepta amb carbassons, us recordem que publicarem el dia 15 d’agost, tot i que si us va millor fer-ho abans o després no hi ha cap problema per fer-ho cadascú quan pugui. L’únic que us demanem és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la recepta que presenteu, així ens facilitareu el recull de totes les propostes i serà molt més fàcil i ràpid fer l’índex.

Ah! Si no teniu bloc però us fa gràcia participar al “15”, només cal que ens envieu un mail a elsfogonsdelabordeta@gmail.com amb la vostra recepta i una foto, nosaltres ens encarregarem de publicar-la!

Acabem remetent-vos a la nostra secció de la Recepta del 15, on podreu veure l’índex complet de totes les convocatòries, i resoldre els possibles dubtes que pugueu tenir sobre el repte.

Com sempre, moltes gràcies a tothom!

···

93 pensaments sobre “la Recepta del 15 (d’agost)

  1. Marina diu:

    Uau! Felicitats de nou! 113 són moltes receptes de cireres, i totes fan molt bona pinta!!! Intentaré posar-me a fer carbassons, no em sembla difícil perquè… m’encanten! Gràcies Sandra, Xavi i Marina, per aquesta dolça proposta del juliol.

    M'agrada

  2. QUIMA diu:

    Carbassons …………m’agraden de totes maneres …així que intentaré fer alguna cosa ………l’unic problema es que pel 15 estaré fora ….bé haurem de probar si funciona el deixar-ho programat:

    M'agrada

  3. catieu diu:

    Ja us varem fallar a l’anterior i aquest no prometo res, portem una gandularia a sobre……jejeje….
    Que passeu unes bones vacances parelleta.
    Petonets

    M'agrada

  4. Dolça diu:

    Vaig tard, mooooolt tard. Però estic de vacances i aquest any estic tenint molts problemes amb la connexió d’internet. Per això avui que he baixat a la “civilització” i a passar calor us poso aquest parell d’enllaços, a veure que us semblen. Un és dolç, un coc (què si no ;-D ) i l’altre és una proposta salada.
    Trieu el que més us vingui de gust.
    PTNTS
    Dolça

    http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2009/11/cake-de-carabasso.html
    http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2008/07/carpaccio-de-carbass-i-xampinyons.html

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.