la Recepta del 15 (d’agost)

Tenim el bloc de vacances, però les meravelles de la tècnica permeten deixar programades les entrades de “la Recepta del 15” d’aquest mes, així que, com sempre, aprofitem per recordar-vos que ja estem a tocar-hi!

El mes passat no les teníem totes, essent juliol i ja en ple estiu… però vam recollir al voltant de 115 propostes per cuinar amb cireres! Moltes gràcies a tots!

Ja sabeu com funciona el repte, però sempre hi ha blocs nous que s’apunten a la convocatòria, així que us recordem el funcionament: el dia 15 serà el moment de penjar les receptes (tot i que si no us va bé podeu fer-ho algun dia abans o després, no passa res de res!). El més important és que una vegada tingueu la recepta al vostre bloc, ens deixeu un comentari aquí amb l’enllaç, per així poder incloure la vostra recepta al recull que anirem fent de tots els participants.

El dia 20 publicarem l’anunci de l’ingredient o proposta de recepta pel mes de setembre.

I si sou lectors sense bloc però teniu ganes de participar a la Recepta del 15, ens podeu enviar un correu electrònic a elsfogonsdelabordeta@gmail.com amb la recepta i alguna foto, i nosaltres ens encarregarem de publicar-la al nostre perfil de Facebook i posar-la a l’índex amb tota la resta de participants!

Gràcies per llegir-nos i participar!

19 pensaments sobre “la Recepta del 15 (d’agost)

  1. El Oso con Botas diu:

    “La Receta del 15” me parece genial, que pena que este mes ya no me de tiempo a preparar algo con calabacines. La penúltima receta que publiqué tiene calabacines como guarnición pero me parece que predomina muy poco como para incluirla como propuesta. El próximo mes prometo ponerme las pilas y enviaros mi propuesta. Un saludo y que tengáis una buena semana y muchas recetas de carbassons. :)

    M'agrada

  2. Jordi diu:

    Quina llàstima! he estat del tot desconnectat sense internet durant una bona pila de dies….i vaig fer un pollastre amb carabassó i tòfona molt recomanable, ni el vaig fotografiar! A veure si per la xocolata m’animo.
    Petons

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.