Truita de carbassó

Encara que aquest mes fem vacances, no podem faltar a la ja tradició de publicar abans del 15 la proposta de la mare de la Sandra pel repte d’aquest agost.

I com que l’ingredient que us proposem són els carbassons, n’ha volgut fer una de les versions més típiques: la truita!

Quan dinem a casa dels pares de la Sandra, si hi ha algun plat amb carn, sovint la meva alternativa és la truita de carbassó de la Isabel, i jo encantat, realment la fa boníssima!

Ingredients (4 pers.)

– 6 ous

– 3 carbassons petits

– 3 grans d’all

Preparació

Pelem i tallem els carbassons a làmines fines i els fregim a foc lent a una paella amb oli.

Hi afegim els alls tallats ben petits i els deixem coure un parell de minuts.

Batem els ous amb una punta de sal, hi afegim el carbassó ben escorregut de l’oli i ho barregem bé.

Ho tornem a posar a la paella amb una mica d’oli, i anem remenant una mica fins que comenci a quallar, llavors li donem la volta amb l’ajuda d’un plat, i la retirem d’hora perquè ens quedi una mica crua per dins.

Bon profit, i bona cuina!

···

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Remenat de tomàquet

Carbassons farcits

7 pensaments sobre “Truita de carbassó

  1. Laia diu:

    Quina bona pinta! A casa meva la fem també amb patata i ceba :)
    Avui vaig a comprar els ingredients per fer la meva recepta del 15! ^0^

    Petons i bones vacances :D

    M'agrada

  2. Paula diu:

    Ai, Xavi, Xavi com et cuida la Isabel. No et pots queixar!!
    A mi les truites totes soles no m’emocionen però quan hi començam a posar coses com verdures, bolets o gambes m’encanten. Així que aquesta truiteta de carbassó m’agrada molt. També sóc del club que les millors truites són les que estam un poc crues al mig.
    Olé la Isabel!
    Petons!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.