Doncs aquí el tenim, ja és dia 15 i aquest mes toca cuinar amb carbassons!
Tot i estar de vacances no podíem faltar, així que us hem deixat programada per avui aquesta boníssima quiche de carbassó; una recepta fàcil de fer i ideal per aquest estiu, doncs amb una massa envasada, uns ous i carbassó, podem improvisar un plat amb aquesta pinta!
Per fer-ho més lleuger hem fet servir llet evaporada, però podeu substituir-la per crema de llet.
Alguns ja ens heu començat a enviar les vostres receptes, i esperem amb moltes ganes tots els que començareu a publicar avui!
Si no teniu bloc però voleu participar, podeu enviar-nos la vostra proposta a elsfogonsdelabordeta@gmail.com , i nosaltres us la publicarem al nostre perfil de Facebook.
Ingredients
– 1 làmina de pasta brisa
– 1 carbassó
– 1 ceba petita
– 3 ous
– 100 ml de llet evaporada
– 75 g de formatge parmesà ratllat
– Oli, sal i pebre
– Comí en pols.
Preparació
Tallem la ceba ben petiteta i la sofregim amb una mica d’oli en una paella. Hi afegim el carbassó tallat a dauets, reservant-ne una mica que tallarem a rodanxes fines amb la mandolina per posar per sobre de la quiche. Hi donem unes voltes i reservem.
Folrem el motlle amb la làmina de pasta brisa i ho posem al forn 5 minuts, que tindrem preescalfat a 200ºC.
Retirem el motlle del forn i farcim la massa amb el carbassó.
A banda, batem els ous junt amb la llet evaporada, el parmesà, sal, pebre i una punta de comí. Posem la barreja sobre el carbassó intentant que quedi tot el farcit ben repartit. Finalment posem les làmines de carbassó que teníem reservades per decorar.
Ho coem al forn durant uns 20 minuts a 200ºC.
Bon profit, i bona cuina!
···
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
Com m’agraden les quiches!!! la de carbassó és un clàssic: boníssima!
Petonets i gràcies per no tancar a l’estiu ;-)
M'agradaM'agrada
Mmmm quina quiche mes espectacular! felicitats i bones vacances ;)
Petonets
M'agradaM'agrada
Una manera molt atractiva de gaudir dels carbassons, jo també soc una aficionada a les quiches…. Bones vacances!!!! petons,
M'agradaM'agrada
Mmmm, que bona! La tindré present pel dia que vulgui fer una quiche.
Petons
M'agradaM'agrada
Les quiches son fantàstiques!!!!! Encara que portin carbassó……jjejeje i la vostra es veu superapetitosa!!!!!
M'agradaM'agrada
M’encanten les quiches i les truites de carbassó, a casa no hi falten mai a l’estiu. Us han quedat ben bones.
Aquí us deixo la meva aportació:
http://allijulivert.blogspot.com.es/2012/08/pastis-de-carbasso-i-xocolata.html
Bones vacances i fins aviat, petonets
M'agradaM'agrada
M’encanten les quiches! Però sempre fem la mateixa, la quiche Lorraine… Algun dia provarem de fer aquesta!
Avui és el primer dia que participo en la recepta del 15: http://lleonadelaboratori.blogspot.com.es/2012/08/charlota-de-carbasso-farcida-de.html
Espero que us agradi. Bones vacances :)
Petons
M'agradaM'agrada
Que facileta aquesta quiche!!
Us deixo la meva aportació:
http://www.cuinaperllaminers.com/2012/08/pastis-de-carbasso-i-xocolata.html
Bones vacances!!
M'agradaM'agrada
Espero que disfrutéis de las vacaciones… a mí ya se me terminaron, por este motivo no me dió tiempo a participar el anterior mes, así que ya estoy de nuevo metida de lleno en harina, jejeje.
Aquí os dejo mi aportación de este mes: http://hoycocinavivi.blogspot.com.es/2012/08/involtinis-de-calabacin-rellenos-de.html
Petonets. Vivi
M'agradaM'agrada
Una proposta ben estiuenca i fàcil. M’agrada el toc de comí!! Ja ho dic jo que sou uns professionals molt treballadors!! :-))
Molts petonets i a seguir gaudint de l’estiu!!
M'agradaM'agrada
Hola guapos meus!!
Aiaiaiaiaiaiaia, estam un poc desconnectats, no??
La quiche us ha quedat molt maca i segurament boníssima. Si és que la nostra Sandra és una artista!!!!!
Us deixo l’enllaç amb meva proposta. Com no podia ser d’altra manera una recepta amb el carbassó ben camufladet. ;P
Petons!!
http://www.bontiberi.com/2012/08/coca-diogurt-carbasso-i-especies.html
M'agradaM'agrada
Hola amics,
quina recepta més bona que proposeu!! Me l’apunte per a fer-la!! Us acabe d’enviar un correu amb la meua aportació per a la recepta del 15 d’aquest més: coca de carabasseta.
Salutacions
M'agradaM'agrada
M’encanta la quiche!! Vaig provar de fer-ne una de carbassó en plan “improvització” total que em va quedar com un “xurro”! En fi, no sempre surten bé les coses a la cuina. Gràcies a la vostra recepta aquesta vegada podré triomfar! :))
Aquí us deixo la nostra aportació al repte d’aquest mes:
http://alfristoncottage.blogspot.com.es/2012/08/carbasso-farcit-lestil-de-la-gelu.html
Que passeu unes bones vacances!!
Andy & Eva
Alfriston Cottage
M'agradaM'agrada
mmmmm…. quina quiche!! A casa ens agraden les quiche i a més de bones fàcils de fer!!! Bé guapos aquí us deixo la meva proposta http://ingredientsiparaules.wordpress.com/2012/08/15/receptari-de-la-iaia-pel-dia-15/
espero que us agradi, una abraçada i bones vacances si en feu!!!!
M'agradaM'agrada
Aquí us deixo la meva aportació: Carpaccio de carabassó.
http://somriuresicolors.blogspot.com.es/p/la-recepta-del-15.html
La vaig publicar ahir però se’m va oblidar enviar l’enllaç.
Bon cap de setmana.
Caterina
M'agradaM'agrada
Mmmm boníssima aquesta quiche!! jo us la porto avui… vaig amb un dia de retard, em sap greu! http://tastarutes.wordpress.com/2012/08/16/salmo-al-forn-embolicat-amb-carbasso/
Petonets i espero que estigueu gaudint al màxim de les vacances!
M'agradaM'agrada
Uhm! quina bona pinta! ara mateix em menjava un tros per sopar :-) Salutacions, Sandra
M'agradaM'agrada
quina pinta la quiche, mmm…! de carbassó no n’he tastat mai, penso fer-la aviat! jo n’acabo de fer una de tomàtigues però encara no l’he publicat!
petons!
M'agradaM'agrada
Una quiche molt quitche. Una molt bona proposta.
Bon cap de setmana,
Nani
M'agradaM'agrada
Uff, quina bona pinta!ª m’encanten les quiches però no l’he fet mai de carbassó. Ara ja no tinc excusa. Bones vacances!!
M'agradaM'agrada
hola guapossssss! sento el retràs, sóc un desastre!!!! 8( aquí teniu la meva aportació. molts petonets solets i seguiu gaudint de les vacances ;)))))) Estimat Boletet
http://elmondejuju.blogspot.com.es/2012/08/crema-de-carbasso-i-pastanaga-amb-oli.html
M'agradaM'agrada
Mmmm, amb el que m’agraden les quiches… :) Segur que aquesta és boníssima! Petonets.
M'agradaM'agrada
Tiene una pinta buenisima!
http://juegodesabores.blogspot.com.es/
M'agradaM'agrada
Tot i que una mica tard, us deixo la meva recepta del 15, “Pollastre amb carbassó a la llimona” la vaig penjar fa temps però com que porta carbassó us passo el link també!
http://foliecuisine.blogspot.com.es/2012/03/pollo-amb-carbasso-la-llimona.html
M'agradaM'agrada
prova
M'agradaM'agrada
Hola, Fogons,
Em podeu explicar que significa:
Wordpress ha canviat el sistema de comentaris
que s`ha de fer?
salutacions,
M'agradaM'agrada
a casa les quitches ens encanten.. faciliten tant un sopar ràpid i saboros.. aixi que aquesta proposta amb carbassó segur que tindra una magnifica acollida..
M'agradaM'agrada