la Recepta del 15 (de setembre)

Sembla que no sigui agost amb el moviment que hem tingut aquest mes a “la Recepta del 15”!! Ens heu enviat quasi 100 propostes, tota una pila essent ple estiu, i ja sabeu que podeu seguir enviant encara, així que moltes gràcies a tots!

Per al setembre us proposem cuinar amb xocolata! Els blocs de postres ho tindran bé aquesta vegada oi?

Tot just el 15 de setembre resulta que és l’aniversari del Xavi, així que estem convençuts de que aquest any tindrà un fart de pastissos de xocolata per celebrar-ho!

Però tranquils, que no només de dolç viu el blocaire, segur que molts ens sorprendreu amb boníssimes receptes salades preparades amb xocolata!

Ja sabeu que la mecànica consisteix en publicar el dia 15 de setembre, tot i que si us va millor fer-ho abans o després no hi ha cap problema per fer-ho cadascú quan pugui. L’únic que us demanem és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la recepta que presenteu, així ens facilitareu el recull de totes les propostes i serà molt més fàcil i ràpid fer l’índex.

Ah! Si no teniu bloc però us fa gràcia participar al “15”, només cal que ens envieu un mail a elsfogonsdelabordeta@gmail.com amb la vostra recepta i una foto, nosaltres ens encarregarem de publicar-la!

Acabem remetent-vos a la nostra secció de la Recepta del 15, on podreu veure l’índex complet de totes les convocatòries, i resoldre els possibles dubtes que pugueu tenir sobre el repte.

Moltes gràcies a tothom i que acabeu de passar un bon agost!

···

108 pensaments sobre “la Recepta del 15 (de setembre)

  1. recetasdetiaalia diu:

    Madredelamorhermoso…chocolate…yupiiieeee !!!!

    Si con el calabacín, y siendo agosto, habéis tenido una respuesta tan voluminosa…en septiembre y con chocolate no sería de extrañar que os desbordaran las propuestas.

    Esto no es para perdérselo !!!!

    Bss

    M'agrada

  2. Marina diu:

    Hola guapos!!! Quina sorpresa, tornar-vos a visitar i trobar-me amb la proposta de… xocolata! Potser un dels ingredients més desitjats del món. Compteu amb mi, aquesta no me la perdo! Petonets i fins aviat! I felicitats per l’èxit de l’agost, que jo no vaig poder col·laborar però que ha estat fenomenal, amb 100! Ja miraré les delícies publicades.

    M'agrada

  3. Bet diu:

    Mmmmm fantàstic!!! i si aquesta vegada arribeu a les 200 propostes?? jejeje ;) Doncs jo l’hauré de fer aquesta setmana i deixar-la programada, que marxo diumenge i no torno fins el 16!! petonets guapos!!

    M'agrada

  4. carolina de pequeños placeres diu:

    Hola!!! de vuelta del veranito!!! poniendome al dia de todo. No se si os vale una receta que ya tengo publicada, porque ando pillada de tiempo y se que no llegare a publicar nada con chocolate antes del 15. Son unos cupcakes de chocolate hechos con cerveza tipo guinness con un frosting de dulce de leche riquiiiiiisimos… Besos!

    http://carolinaceballo.blogspot.com.es/2012/05/cupcakes-de-guinness-con-frosting-de.html

    M'agrada

  5. Lena♥ diu:

    Mmm xocolata! Les coses bones es fan esperar!
    Aquesta és la meva aportació: un clàssic entre els clàssics: Brownie!
    Fàcil, bo i econòmic. Que més es pot demanar en els temps que corren?
    Per cert, estem d’aniversari, no us perdeu la pròxima entrada! ;-)
    Petonets!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.