la Recepta del 15 (de setembre)

El començament del curs escolar és com una mena de gener psicològic, sembla que comenci l’any després de l’estiu. A poc a poc, aquí al bloc també ens anem posant en marxa i agafant el ritme.

De moment us recordem que estem ja a tocar d’una nova convocatòria de “la Recepta del 15”, aquest setembre dedicada a la xocolata!

Ja fa uns quants dies vam actualitzar l’índex del mes d’agost, així que per si no el vau veure us recomanem fer una ullada a les 96 receptes amb carbassó recollides entre tots vosaltres. Realment una bona colla de proposes tenint en compte que gairebé tothom tenia el bloc tancat per vacances; moltes gràcies!

La gran majoria ja sabeu com funciona el repte, però sempre hi ha blocs nous que s’apunten a la convocatòria, així que us en recordem el funcionament: el dia 15 serà el moment de penjar les receptes (tot i que si no us va bé podeu fer-ho algun dia abans o després, no passa res de res!). El més important és que una vegada tingueu la recepta al vostre bloc, ens deixeu un comentari amb l’enllaç, per així poder incloure la vostra recepta al recull que anirem fent de tots els participants.

El dia 20 publicarem l’anunci de l’ingredient o proposta de recepta pel mes d’octubre.

I si sou lectors sense bloc però teniu ganes de participar a la Recepta del 15, ens podeu enviar un correu electrònic a elsfogonsdelabordeta@gmail.com amb la recepta i alguna foto, i nosaltres ens encarregarem de publicar-la al nostre perfil de Facebook i posar-la a l’índex amb tota la resta de participants!

Gràcies per llegir-nos i participar!

28 pensaments sobre “la Recepta del 15 (de setembre)

  1. Pebre i xocolata diu:

    Hola de nou! He estat molt desconnectada però a aquesta convocatòria no hi puc faltar! Aquí us deixo l’enllaç a unes natilles de xocolata:
    http://pebreixocolata.blogspot.com.es/2012/09/natilles-de-xocolata-amb-thermomix.html
    I també un enllaç d’un post -de fa mesos- a un pastís de xocolata fet en una tassa, al microones, que crec que també hi va molt bé:
    http://pebreixocolata.blogspot.com.es/2011/12/vull-pastis-de-xocolata-araaa.html
    Gràcies!
    Marta

    M'agrada

  2. Rolling Fogons diu:

    Bones! Avui m’estreno a la Recepta del 15 amb aquesta recepta de Bombons de Chartreuse en homenatge a les festes de Santa Tecla de Tarragona! http://wp.me/p2CQ6x-5d
    Em dic Irene i el meu blog és Rolling Fogons (http://rollingfogons.wordpress.com) on ensenyo les meves receptes i les acompanyo de la música que m’agrada. Espero que us agradi!
    M’agrada molt la iniciativa de la Recepta del 15 i per això m’he decidit a participar! Ah! i ja tinc la d’octubre també! ;-)

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.