la Recepta del 15 (d’octubre)

Segueix fent bastanta calor, però la veritat és que aquest proper cap de setmana ja arriba la tardor!

Per això aquest octubre no podia faltar un bon ingredient de temporada com és la carbassa.

És un ingredient amb una dualitat que ens encanta, i és que tan vàlida és per a receptes dolces com salades; no teniu excusa eh?!

Hem de disculpar-nos perquè aquesta vegada l’índex de setembre està a mig fer! Hem estat enfeinats i són moltes les receptes per recopilar, però al llarg d’aquesta setmana l’enllestirem. Aquí podeu anar veient com creix!

I ja sabeu que la mecànica consisteix en publicar el dia 15 del mes, tot i que si us va millor fer-ho abans o després no hi ha cap problema per fer-ho cadascú quan pugui. L’únic que us demanem és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la recepta que presenteu, així ens facilitareu el recull de totes les propostes i serà molt més fàcil i ràpid fer l’índex.

Si no teniu bloc però us fa gràcia participar al “15”, només cal que ens envieu un email a elsfogonsdelabordeta@gmail.com amb la vostra recepta i una foto, nosaltres ens encarregarem de publicar-la!

Acabem remetent-vos a la nostra secció de la Recepta del 15, on podreu veure l’índex complet de totes les convocatòries, i resoldre els possibles dubtes que pugueu tenir sobre el repte.

Moltes gràcies a tothom!

···

Advertisements

116 pensaments sobre “la Recepta del 15 (d’octubre)

  1. Rebeca Fernandez diu:

    M’encanta la carbassa, aquest mes ja he publicat tres receptes que en porten, i alguna més caurà.
    De moment us deixo els enllaços de les que ja he preparat:

    mini cheesecake de carbassa

    http://eldragondelafresa.blogspot.com.es/2012/09/mini-cheese-cake-de-calabaza.html

    rotllets de canyella i carbassa

    http://eldragondelafresa.blogspot.com.es/2012/09/rollitos-de-calabaza-y-canela.html

    pastissets de carbassa i xocolata

    http://eldragondelafresa.blogspot.com.es/2012/09/pastelillos-de-calabaza-y-chocolate.html

    petons!!!!

    M'agrada

  2. Sílvia Soto Martí diu:

    Hola guapos! Us deixo l’enllaç de la meva recepta del 15 de carbassa! ;)

    És una crema de Carbassa i Carbassons http://cuinetes.bloks.cat/2012/10/11/crema-de-carbassa-i-carbassons/

    Es poden posar receptes antigues?

    Per si de cas us deixo una que ja tenia al bloc, és de la Rusqui i estar de por!!! Crema de carbassa amb farcellets de cansalada i llagostins!
    http://cuinetes.bloks.cat/2010/10/28/crema-de-carbassa-amb-farcellets-de-llagostins-3r-repte-gastronomic/

    I una per nens, pa de pessic de xocolata i carbassa
    http://cuinetes.bloks.cat/2009/11/11/pa-de-pessic-de-xocolata-i-carbassa-va-de-tallers-de-tardor/

    Molts petons i bon viatge!!!! :D

    Nuni
    http://cuinetes.bloks.cat

    M'agrada

  3. Cuinera a estones diu:

    Hola, tinc la carbassa a la nevera pero no m’he pogut posar a fer el que volia. Però com que no vull arribar tard, us penjo dues receptes amb carbassa que ja tenia publicades al bloc: una de dolça i una de salada:

    Pollastre amb carbassa i canyella
    http://cuinejar.blogspot.com/2012/04/pollastre-amb-carbassa-i-canyella.html

    Pastis de carbassa, pastanaga i poma
    http://cuinejar.blogspot.com/2012/01/pastis-de-pastanaga-poma-i-carbassa.html

    A veure si encara en puc fer alguna mes. Abraçades als fogoners i a la xocolatera.

    M'agrada

  4. Virginia diu:

    Buenos días a tod@s. Aquí os dejo mi receta para la propuesta de este mes:PUMPKIN BREAD CON NUECES o PAN DE CALABAZA CON NUECES. Un clásico que no podía faltar en el recetario.

    http://sweetandsour-vir.blogspot.com.es/2012/10/pumpkin-bread-o-pan-de-calabaza.html

    Veo que la gente se ha animado a dejar los enlaces de otras recetas con calabaza. Así que so dejo tambien una salada riquísma y algo distitnta de las clasicas: CUÑAS CRUJIENTES DE CALABAZA ASADA Y PARMESANO CON CREMA AGRIA AL ENELDO.

    http://sweetandsour-vir.blogspot.com.es/2012/10/cunas-crujientes-de-cabalaza-asada-con.html

    Espero que os gusten.

    Buen inicio de semana.

    Bss

    Virginia “sweet and sour”

    M'agrada

  5. CuinaCinc diu:

    Hola Fogons!
    Us escric en aquesta entrada per centralitzar una mica. ( als efectes dels cometaris)
    Volia fer-vos saber que em resulta “dificil” trobar les vostres entrades. Es pot fer pel cercador, clar, veig que únicament surten els últims posts.
    Però no sé trobar una llista cronològica.
    Amb la convocatòria de la recepta dels 15 finalitzeu una etapa?
    Continuareu publicant?
    Gràcies per les vostres visites a CuinaCinc. Si us cal alguna cosa aquí estic. Amb molt poc temps però aqui.
    Us vaig anomenar en aquesta entrada :http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/11/empanadon-de-carbassa.html
    Fins ben aviat, aprofito per desitjar-vos unes Bones Festes i un millor 2013

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s