Macarrons amb carbassa

Per a aquest setembre, des de “Memòries d’una cuinera“ ens han convidat a preparar un plat infantil per excel·lencia: els macarrons!

I no és en va, doncs acaba de començar el curs escolar. Tot i això n’hem fet una proposta que s’allunya dels macarrons amb tomàquet… els nostres són integrals i s’acompanyen de carbassa amb comí i creme fraiche.

És una petita indirecta a la tardor, per veure si s’anima a arribar d’una vegada… que sembla que la calor no ens vol deixar anar!

Per si voleu participar-hi vosaltres també, ja sabeu que podeu enviar-los la vostra proposta fins al dia 28 de setembre.

Ah! Aprofitem per recordar-vos que l’índex de “la Recepta del 15” d’aquest mes ja està llest i esperant-vos amb 120 propostes de xocolata. I per al mes d’octubre us esperem amb idees per cuinar amb carbassa!

Ingredients (2 pers.)

– 200 g de macarrons integrals

– 1 tros de carbassa

– 1 porro

Creme fraiche

– Romaní

– Comí

– Ratlladura de taronja

– Oli, sal i pebre

Preparació

Ofeguem el porro ben tallat en una mica d’oli, i hi afegim la carbassa a daus petits. Coem a foc molt suau fins que estigui ben tova (hi podem afegir una mica d’aigua).

Quan estigui llesta l’aixafem amb una forquilla i salpebrem; posem comí al gust.

Bullim la pasta segons les indicacions, l’escorrem i hi posem un raig d’oli.

Servim els macarrons amb la carbassa i una mica de creme fraiche, i l’acabem amb unes fulles de romaní i ratlladura de taronja.

Bon profit, i bona cuina!

···

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Guisat de carbassa

Nyoquis de moniato

Pasta fresca amb verduretes

42 pensaments sobre “Macarrons amb carbassa

  1. Paula diu:

    Macarrons amb carbassa i ratlladura de taronja??!!!
    Han de tenir un gustet ben peculiar!
    Els haurem de provar. Ja els prepararé per a la Lupita i per a mi…o potser seria un detall un tupper amb aquests macarrons.
    Petons guapos!

    M'agrada

  2. Glòria diu:

    Amb aquesta recepta també doneu el tret de sortida a la recepta del 15 d’octubre, amb la carbassa com a protagonista o… ens en proposareu una altra?. De moment, aquesta ja m’agrada!.

    M'agrada

  3. Roger diu:

    Ep, a part de ser un plat infantil, els macarrons també és un plat d’adults!!! Només falta veure com massa bars-restaurants converteixen un plat tan senzill i bo com els macarrons amb una menja discreta i vulgar, amanida amb una salsa de tomata fregida de pot i formatge ratllar tal com raja. Però si uns macarrons poden ser una menja exquisida, amb la seva salsa ben condimentada i el seu gratinat!!!!!!!!!!! Doncs a la majoria d’establiments torturen aquesta pasta fins a fer-la immenjable. Ni quitxalla ni adults es mereixen això.

    M'agrada

  4. MERCÈ-destapant cassoles diu:

    Quina bona idea la de barrejar el gust de la carbassa amb els sempre boníssims macarrons!, segur més gustosos que amb les salses típiques…sou uns cracks, heu fet un megamix entre la recepta del 15 d’octubre i les memòries!!! un petonet macoooooos!!!

    M'agrada

  5. Marina diu:

    oh! M’han encantat, Sandra! Que bons i sans! El toque de creme fraiche el trobo excel·lent, combinat amb carbassa! I les fotos… mare meva, però si es mengen soles! A veure si hi arribo jo també al Memòries. Petonets!

    M'agrada

  6. Palmira diu:

    El comí amb la carbassa és una de les meves combinaciones de tardor favortia i amb aquests macarrons tot un plat pels nens i pels grans de casa. Me l’apunto per la propera carbasssa, a casa no duren :o)
    Petonets,
    palmira

    M'agrada

  7. Mònica - Coses de Llàbiro diu:

    Llàstima que no es pugui publicar el mateix dia, així fèieu 2×1!;)
    Ja tinc la recepta pensada!!!!
    Enhorabona pel súper recopilatori xocolatero i moltíssimes gràcies per participar.

    M'agrada

  8. cullerotfestuc diu:

    que bons que han d’estar aquests macarrons…i com que sembla que el temps ha canviat encara venen més de gust oi? em xifla la carbassa…han d’estar boníssims!!!!
    Petunets,
    Eva

    M'agrada

  9. L&C diu:

    Ahaaa, vet aquí un bon maridatge de Memòries d’una Cuinera i la Recepta del 15! setembre i octubre plegats! i quina pinta que fan aquests macarrons!!

    molts petonets!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.