Per a aquest setembre, des de “Memòries d’una cuinera“ ens han convidat a preparar un plat infantil per excel·lencia: els macarrons!
I no és en va, doncs acaba de començar el curs escolar. Tot i això n’hem fet una proposta que s’allunya dels macarrons amb tomàquet… els nostres són integrals i s’acompanyen de carbassa amb comí i creme fraiche.
És una petita indirecta a la tardor, per veure si s’anima a arribar d’una vegada… que sembla que la calor no ens vol deixar anar!
Per si voleu participar-hi vosaltres també, ja sabeu que podeu enviar-los la vostra proposta fins al dia 28 de setembre.
Ah! Aprofitem per recordar-vos que l’índex de “la Recepta del 15” d’aquest mes ja està llest i esperant-vos amb 120 propostes de xocolata. I per al mes d’octubre us esperem amb idees per cuinar amb carbassa!
Ingredients (2 pers.)
– 200 g de macarrons integrals
– 1 tros de carbassa
– 1 porro
– Creme fraiche
– Romaní
– Comí
– Ratlladura de taronja
– Oli, sal i pebre
Preparació
Ofeguem el porro ben tallat en una mica d’oli, i hi afegim la carbassa a daus petits. Coem a foc molt suau fins que estigui ben tova (hi podem afegir una mica d’aigua).
Quan estigui llesta l’aixafem amb una forquilla i salpebrem; posem comí al gust.
Bullim la pasta segons les indicacions, l’escorrem i hi posem un raig d’oli.
Servim els macarrons amb la carbassa i una mica de creme fraiche, i l’acabem amb unes fulles de romaní i ratlladura de taronja.
Bon profit, i bona cuina!
···
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
Mare mevaaa!!! Quina bonaaa pintaaaa!!!
:D
M'agradaM'agrada
tremendos¡¡
M'agradaM'agrada
Quina més bona proposta!!! m´agrada molt la carbassa combinada amb la taronja, quina salseta us heu marcat… m´encanta!!! petons,
M'agradaM'agrada
uauuu m’encanten aquests macarrons, i aquesta salsa…….ufff em sembla senzillament genial, sa i economic! recepta que m’enduc! petons
M'agradaM'agrada
M’encanta aquest plat! crec que el provaré prest, ja que tenc carabassa!
M'agradaM'agrada
Doncs els teus m’encanten! he de buscar maneres d’integrar la carbassa a la cuina (a banda de fent crema), i aquesta és una gran idea! Una abraçada!
M'agradaM'agrada
Una receta saludable y muy rica. Mira que yo pensaba que ya te habías lanzado con “la recepta del 15”
Bss
Virginia “sweet and sour”
M'agradaM'agrada
Una proposta deliciosa…els macarrons són la meva pasta preferida, i penso tastar la vostra recepta.
Petonets
M'agradaM'agrada
Deliciososss y con esa calabaza, irresistibles!
M'agradaM'agrada
Macarrons amb carbassa i ratlladura de taronja??!!!
Han de tenir un gustet ben peculiar!
Els haurem de provar. Ja els prepararé per a la Lupita i per a mi…o potser seria un detall un tupper amb aquests macarrons.
Petons guapos!
M'agradaM'agrada
Mmmmmmmmmm! Quina recepta de macarrons més original! I més deliciosa!
M'agradaM'agrada
Amb aquesta recepta també doneu el tret de sortida a la recepta del 15 d’octubre, amb la carbassa com a protagonista o… ens en proposareu una altra?. De moment, aquesta ja m’agrada!.
M'agradaM'agrada
Genial la creme fraiche als macarrons!!!!
Una recepta original i molt gustosa!!
petonets
M'agradaM'agrada
Avui ens hem menjat els nostres, però ara repetiria amb aquests! Encara en teniu? Venim.
Nani
M'agradaM'agrada
Uhmmm!!!! Amb carbassa…. quina delicia!!!!
Petons
M'agradaM'agrada
Mmm, molt de tardor, fantàstics!
Marta
M'agradaM'agrada
Apa, quina pinta tan bona que fa aquesta carbassa a sobre dels macarrons!!! Molt bo! Petonets
M'agradaM'agrada
quina bona idea! m’encanta la idea de carbassa i la creme fraiche!!! molt originals guapos!!! un milió de grààààààcies per participar. petonets
M'agradaM'agrada
Lo pruebo esta misma semana!! impresionante, la foto me dejó ojiplática
M'agradaM'agrada
Ep, a part de ser un plat infantil, els macarrons també és un plat d’adults!!! Només falta veure com massa bars-restaurants converteixen un plat tan senzill i bo com els macarrons amb una menja discreta i vulgar, amanida amb una salsa de tomata fregida de pot i formatge ratllar tal com raja. Però si uns macarrons poden ser una menja exquisida, amb la seva salsa ben condimentada i el seu gratinat!!!!!!!!!!! Doncs a la majoria d’establiments torturen aquesta pasta fins a fer-la immenjable. Ni quitxalla ni adults es mereixen això.
M'agradaM'agrada
No hi podem estar més d’acord Roger! I no es negaràs que és el plat mític per excel·ència, per més que els adults en seguim menjant (i guadint com nens!!)!
M'agradaM'agrada
Quina bona idea la de barrejar el gust de la carbassa amb els sempre boníssims macarrons!, segur més gustosos que amb les salses típiques…sou uns cracks, heu fet un megamix entre la recepta del 15 d’octubre i les memòries!!! un petonet macoooooos!!!
M'agradaM'agrada
Ese acompañamiento ha de ser brutal.Que rico condimento es el comino y con la calabaza liga genial.Me la llevo.
Cariños
M'agradaM'agrada
Ja sabeu que la carbassa m’encanta, així que aquests macarrons són molt del meu gust.
I amb pasta integral… ha de ser encara més gustosa!
M'agradaM'agrada
Doncs penso el mateix que tothom…que bons que han d’estar, i amb aquest detall de la Creme Fraiche… mortals de necessitat!!!!!!
M'agradaM'agrada
oh! M’han encantat, Sandra! Que bons i sans! El toque de creme fraiche el trobo excel·lent, combinat amb carbassa! I les fotos… mare meva, però si es mengen soles! A veure si hi arribo jo també al Memòries. Petonets!
M'agradaM'agrada
El comí amb la carbassa és una de les meves combinaciones de tardor favortia i amb aquests macarrons tot un plat pels nens i pels grans de casa. Me l’apunto per la propera carbasssa, a casa no duren :o)
Petonets,
palmira
M'agradaM'agrada
ben originals amb carbassa !! Una de les mil maneres de preparar macarrons:
petons
M'agradaM'agrada
Me’ls he menjat de moltes maneres els macarrons, però mai amb carbassa! I em sembla una molt bona proposta! I amb un color ben bonic!
Petons
M'agradaM'agrada
Què originals! No m´ho hagués imaginat mai…M’agrada el toc d´amanida de taronja.
M'agradaM'agrada
Perdó….ratlladura de taronja ;-D
M'agradaM'agrada
Llàstima que no es pugui publicar el mateix dia, així fèieu 2×1!;)
Ja tinc la recepta pensada!!!!
Enhorabona pel súper recopilatori xocolatero i moltíssimes gràcies per participar.
M'agradaM'agrada
Hem fet els deures! l’enllaç erroni ja ha desaparegut del bloc!
petonets
M'agradaM'agrada
Hola de nou!!! a veure si arrenco.. que costa un munt!!! uns macarrons super bons!! a veure si arribo a la recepta del 15, que me n’he perduts unes quantes… Petó
M'agradaM'agrada
Me apunto la salsita de calabaza, con ese puntito de naranja….que original plato de pasta otoñal! un beso
M'agradaM'agrada
Dels meus preferits!!!:))
M'agradaM'agrada
Ohhh! Tenen una pinta boníssima!!
Susanna.
M'agradaM'agrada
que bons que han d’estar aquests macarrons…i com que sembla que el temps ha canviat encara venen més de gust oi? em xifla la carbassa…han d’estar boníssims!!!!
Petunets,
Eva
M'agradaM'agrada
Boníssim i sorprendent! una altra aplicació per a la carbassa :-)
M'agradaM'agrada
Ahaaa, vet aquí un bon maridatge de Memòries d’una Cuinera i la Recepta del 15! setembre i octubre plegats! i quina pinta que fan aquests macarrons!!
molts petonets!
M'agradaM'agrada