Aquest mes tenim l’últim repte de “la Recepta del 15”, i avui us mostrem la que serà l’última aportació d’Els fogons de la Isabel.
És una recepta senzilla i original que van tastar fa dies en un restaurant, i que tenia ganes de repetir a casa.
Què us semblen? No tenen bona pinta aquestes escopinyes amb crema de llet i oli de julivert? Ideals per picar durant un dels àpats de Nadal que ja s’acosten!
Ens veiem aquest proper dia 15 amb un munt d’aperitius!
Ingredients
– Escopinyes
– Crema de llet
– Oli
– Julivert
– Pebre
Preparació
Abans de res courem les escopinyes en un cassó fins que s’obrin.
Reservem un parell de cullerades de l’aigua de les escopinyes i la barregem amb un bon raig de crema de llet.
Fem l’oli de julivert triturant amb la batedora elèctrica unes branques de julivert amb una mica d’oli.
Servim les escopinyes tèbies o fredes, al gust de cadascú, i les cobrim amb la crema de llet i un bon raig de l’oli de julivert.
Hi moldrem per sobre una mica de pebre negre i ho acabarem amb una mica de julivert picat.
Bon profit, i bona cuina!
···
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
Doncs si que han de quedar bones aquestes escopinyes i amb aquesta presentació encara més.
M'agradaM'agrada
Aquest aperitiu és una delícia… i fa emoció, perquè és l’últim. Amb molt de carinyo, un petó per la Isabel, i per a vosaltres també! Ens heu fet passar grans estones… petons!!
M'agradaM'agrada
Boníssim!!!!
Sandra, aquesta vegada no participo però, però voldria donar-vos les gràcies pel vostre temps, per tants i tans 15’s que ens heu ofert, i que passeu un Nadal genial amb tots els vostres. Desitjo de tot cor que d’aquí poc torneu a trobar aquest temps necessari i tan preuat per organitzar una nova recepta del 15, i sinó, ens trobarem igualment aquí!
Una forta abraçada, guapíssima!!!!
M'agradaM'agrada
oohh amb nata !! que bones com a aperitiu! volen segur! petons
M'agradaM'agrada
Quina cosa més senzilla i més bona alhora! Perfecta, això si, necessitarem unes escopinyes de primera qualitat!
Petonets,
Palmira
M'agradaM'agrada
a casa els diumenges no hi pot faltar! bé, ara no tots els diumenges, eh? la crisi arriba a tot arreu! petó
M'agradaM'agrada
Presentades així amb la launa queden molt festives, una gran última aportació!
M'agradaM'agrada
Però… quina pinta!!!!
Ptns.
Lourdes.
M'agradaM'agrada
són fantàstiques!! Visca la Isabel!!!! ;P molts petonets guapos
M'agradaM'agrada
Delicado, elegante y súper bueno!!! Un beso enorme.
M'agradaM'agrada
Un plat ràpid i ben bo. Segur que el faré
Marta
M'agradaM'agrada
Pues me parece que tienen que estar bien ricos
Besos
M'agradaM'agrada
Senzill i deliciós!!
Com trobarem a faltar els fogons de l’Isabel!!! :( De tant en tant publiqueu receptes d’ella als fogons eh??? :)
La presentació ESPECTACULAR! Vaja, com sempre! ;)
Petonarros!!!!
Nuni
http://cuinetes.bloks.cat
M'agradaM'agrada
Com m’agrada aquesta llauneta!!! i les cloïsses també, petonets
M'agradaM'agrada
muy bueno el aperitivo y asi con crema d eleche no lo he probvado nunca,tomo nota
Felicitar a Isabel bons fogons¡¡
M'agradaM'agrada
Quines escopinyes més bones ….segur que les faig algun dia d’aquestes festes. Encara que no he participat en totes les propostes del 15 Moltes gràcies per proposar-nos aquest repte cada més:
Jo també ja he publicat la meva proposta
http://quimalesmevesreceptes.blogspot.com.es/
M'agradaM'agrada
Mai hagues posat nata! però sila poseu voaltres segur que estan boníssimes!!! petonets
M'agradaM'agrada
però quina pinta….!!! el viatge a NYC genial! ja t’enviaré un mail! i a veure si sóc a temps a fer la recepta del 15 que tot just m’estic posant al dia de la feina!!!
M'agradaM'agrada
Què bona la foto mode bodegó!!! sembla que les escopinyes s’obrin i es tanquin….
M'agradaM'agrada
Eps nois!, quines escopinyes…jo que sóc la reina dels vermutets salats… aquesta versió em fa venir una salivera… Aquí us deixo la meva aportació a la recepta del 15, que ahir em vaig oblidar enllaçar-vos. Una abraçada guapíssims!
http://destapantcassoles.blogspot.com.es/2012/12/aperitius-de-nadal-la-recepta-del-15.html
M'agradaM'agrada
Quina bona pinta!!! aquestes escopinyes són un aperitiu ideal pel Nadal.
Petons
M'agradaM'agrada
Ja que hi som…que la Lupita em porti una llauneta amb aquestes escopinyes, que la mare (o sigui jo) necessita molta força.
M’encanta la proposta i m’encanta la presentació. Visca la Isabel!!!
Nooooooo, els fogons de la Isabel no poden tancar!! Reivindico una secció permanent de la Isabel al bloc encara que s’acabi la recepta dels 15 o que la Sandra ens publiqui alguna coseta que prepari la Isabel. #fan forever de la Isabel. ;PP
M'agradaM'agrada
Buenísimo. Muy fácil y rápido, pero bastante original. Tiene que estar buenísimo
M'agradaM'agrada
Sandra es una receta excelente, me gusta el aceite de perejil, yo le pondría una guindillina, la presentación es perfecta como todo lo que haces bsss
M'agradaM'agrada
Buenísimo. Me ha encantado.
M'agradaM'agrada