Minutes amb siluetes de tela

Minutes amb siluetes de tela

Avui us volem mostrar les minutes que vam fer per al dinar de Sant Esteve d’aquest passat Nadal.

La idea ja veieu que és molt fàcil de realitzar, i que pot servir per a qualsevol ocasió, només cal trobar una silueta i una tela adient a cada moment.

No necessitareu gaires coses:

– Paper gruixut, d’un gramatge alt

– Tela

– Cola blanca

– Tisores/Cutter

Per a cada minuta tallarem dues peces de paper iguals. En una hi escriurem o imprimirem el menú.  A l’altra hi dibuixarem i tallarem la silueta de la forma que vulguem.

Tallarem les peces de tela amb un marge bastant ampli respecte de la silueta, i les hi enganxarem, posant la cola en molt poc quantitat a tot el contorn de la figura, i també pels sobrants laterals de la tela, per fer que quedi ben agafada.

Encolarem tota la resta del paper, també amb poca quantitat de cola però repartint-la bé, i també altra vegada el sobrant de la tela, ara per la banda de sobre.

Hi enganxarem el paper amb el menú i ho deixarem assecar, amb una mica de pressió a sobre durant les primeres hores.

Veureu que queda lleugerament “encoixinat” per la mica de volum que li dona la tela a l’interior (com més gran sigui el marge de tela que deixeu, més farà aquest efecte).

I com que aquestes van ser les minutes de Sant Esteve, aprofitem per ensenyar-vos el menú que va preparar la Sandra aquell dia.

Algunes de les propostes ja les podeu trobar al bloc, potser amb alguna petita variació, però en essència sent la mateixa recepta.

Sant Esteve 2012

1- Amanida caprese líquida

2- Tàrtar de salmons amb gelat de wasabi

3- Torradetes de ceps i micuit amb mostassa de tòfona

4- Amanida de cranc reial i mango

5- Bikini de pernil, mozzarella i tòfona

6- Crema de carbassa i vainilla amb ou de guatlla

7- Arròs de pollastre rostit

8- Escuma d’avellanes i speculoos

···

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Cubs vegetals

Coets de Sant Joan

Minutes de Castanyada

23 pensaments sobre “Minutes amb siluetes de tela

  1. MERCÈ-destapant cassoles diu:

    Ondia sóc la primera?, no hi ha ja 25 o 40 comentaris?…jaja
    Noia, ets la reina de les presentacions… una minuta preciosa!, a mi també fa temps que m’ha agafat per fer cosetes amb teles i feltres… i aquest menú reinona meva… digne del millor restaurant. De debò, has d’obrir un restaurant o …no sé..però tant de talent s’ha de potenciar!!!! un petonet!!!

    M'agrada

  2. nee* diu:

    Quina currada!!! He flipat amb el menú, és digne de restaurant amb estrelles michelin jejeje. A mi m’encanten les manualitats però últimament em falta temps per tot.

    Petonets!!

    M'agrada

  3. roser85 diu:

    quina crack!!! i quines fotos!! en fi….enveja (sana)!! m’enduc tot el menú però si he de triar una una….el bikini…..noia que soc una addicta incondicional dels formatge, ja saps, i nose pas si trobaré mai remei! jajaja petons i a seguir així!!

    M'agrada

  4. cullerotfestuc diu:

    Cuideu cada detall! M’encantaaaaaaaaaaa!!! I és que per mi l’àpat tb implica una taula ben parada, la minuta, i evidentment el menjar! I quin menjar sandra! et vas ben lluir!!! Flipariaaaaa la familia!!!
    M’adopteu l’any vinent? ;)
    Petunets,
    Eva.

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.