Fals-strudel de pera

Fals-strudel de pera

Que sigui fals no vol dir que no estigui bo, aquest birnenstrudel. És més, us puc assegurar que estava boníssim!

Però clar, hem de ser honestos, i realment aquest strudel de pera no està preparat amb la massa que li pertocaria, sinó fent servir una pasta de full envasada.

Això sí, no podeu negar que té una pinta impressionant, oi?

És el mateix que passa amb els croissanets express, que fent una mica de trampa un pot solucionar una recepta amb resultats sorprenents!

L’strudel tradicional el faríem amb poma i panses, però la nostra versió amb pera va acompanyada de dàtils! Bo de veritat!!

Ingredients

– Làmina de pasta de full

– 2 peres

– Dàtils

– Nous

– Rom o whisky

– 4 o 5 cullerades de sucre morè

– Un rajolí de suc de llima

– Canyella abundant (al gust)

– Pa ratllat

– Sucre llustre

Preparació

Estirem la pasta de full, ha de quedar ben fina.

Pelem i tallem la pera a daus petits, i la posem en un bol amb els dàtils tallats petits (prèviament remullats una estona en el licor que triem) i unes quantes nous trencades ben petites.

Hi afegim el sucre, unes gotes de suc de llima i canyella al gust.

Repartim una capa fina de pa ratllat sobre la pasta de full, hi posem el farcit de peres i la tanquem tot fent un rotlle. Tanquem bé les puntes de l’strudel i hi posem a sobre unes mitges nous per decorar.

El posem al forn preescalfat a 200º, durant uns 25-30 minuts (o fins que veiem que queda daurat).

Deixem refredar l’strudel sobre una reixeta, i el recobrim amb sucre llustre.

Es pot menjar tebi o fred.

Bon profit, i bona cuina!

Fals-strudel de pera

···

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Pastís de pera i ametlla

Croissanets express

Panna cotta de pera i vainilla

40 pensaments sobre “Fals-strudel de pera

  1. abril diu:

    Tramposets!!!! però nois… si tots recurrim a aquestes coses de tant en tant..i com dieu…te una pinta que dona igual com es faci el de veritat…Aquest està fantàstic!!! i m’agrada la idea de les peres i els dàtils!
    mmmmmm

    M'agrada

  2. LAURA diu:

    Fals? jo el veig ben de veritat. Si fins i tot es vol surtir de la pantalla. Ja podieu haver-me portat un tallet divendres. Va, a la propera, oi? je,je petonets.

    M'agrada

  3. joaquina diu:

    Ohhhhh!! que bó… totes les postres falses foren així. M´agrada molt més amb pera que amb poma i els dàtils un toc estupendo… amb la pasta de full comercial, ens ho fiquen molt fàcil.. queden unes postres de luxe.. Petons,

    M'agrada

  4. cinta diu:

    ufff… tinc mig mal record de la vegada que vaig intentar fer la pasta de full a casa… quin munt d’hores m’hi vaig passar… Ho he de tornar a provar, però mentrestant, aquesta pasta de full comprada ja fa el pes eh… petons!

    M'agrada

  5. gemma diu:

    La massa autèntica de l’strudel és bastant laboriosa, així que val la pena el canvi per la la pasta de full ;)
    És una de les postres que m’agraden més, i encara la tinc pendent de posar al blog!

    M'agrada

  6. roser85 diu:

    com m’agraden aquests pastissos amb pasta de full. Saps, tinc peres i pomes per la nevera que no em venen gens de gust, encara faré aquest postre en una altra versió! m’encnata! petons

    M'agrada

  7. Palmira diu:

    Fals strudel potser però sabor de veritat també, i del bò!
    Ha quedat molt bé. amb pera i dàtils el sabor m’encantarà.
    Recepta a la llista de pendents!
    Petonets,
    Palmira

    M'agrada

  8. Helena diu:

    Ja tardaveu en preparar alguna coseta nova amb pera eh, jejeje. Els falsos strudels són els millors, no cal que sigui sempre de poma, la barreja de pera i dàtil i abundant canyella ha de ser tremendo tremendo!

    M'agrada

  9. nee* diu:

    mmm quin tall, te una pinta especatcular! M’agrada la combinació de la pera i el dàtil, molt original. De fals no en te res, jejje, bé una mica la masa però fins i tot a moltes pastisseries d’Àustria els fan amb pasta comprada, allà la venen als supers especialment per això.

    Petonets!!

    M'agrada

  10. marina diu:

    oh, però quina pinta!! Mareta, és una de les meves postres preferides, l’appfelstrudel, que en aquesta cas només és strudel perquè no hi ha l’apple, cosa que encara m’agrada més, i amb dàtils! I de fals res, eh? Que la pasta de full sigui envasada no vol dir que no sigui bona! Si tots la comprem, d’envasada! La complicació de fer-la a casa supera les expectatives del resultat. Així que… felicitats per la recepta, i felicitats per les fotos, que són precioses! Petons

    M'agrada

  11. jordibeumala diu:

    Mira, sigui fals o no ….els noms no fan la cosa!!! aquest està de muerte fijo…i més, sabent qui l’ha fet. Nen i nena, ja us podeu anar posant en remull que aviat algú us vindrà a segrestar per a que els hi cuineu totes aquestes coses boníssimes que feu!!! (a mi, m’ha arribat…)

    M'agrada

  12. Pilar19@me.com diu:

    Pues tú lo has dicho corazón, no será auténtico, pero la pintaza es increíble. Yo te aseguro que le hincaba el diente con sumo gusto jeje. Además le has puesto dátiles, que me requetechiflan!!!
    Besos

    M'agrada

  13. Bet diu:

    Hola guapos!!! boníssim deuria ser aquest strudel!!! tot i que us confessaré que a mi els dàtils no m’agraden gaire :P però lo de la pera ho he trobat fantàstic!!
    Petons i fins aviaaaat!! :)

    M'agrada

  14. Pili diu:

    Fals perque vosaltres ho dieu, que sino sembla de veritat!! Jo li treuria els datils que no m’emocionen, pero per la resta m’agrada molt!! Un peto i bon cap de setmana!

    M'agrada

  15. conxita diu:

    Jo no sóc molt de dolços però aquest fals strudel em sembla deliciós: la pasta de full, la pera, els dàtils, el licor….mmmmmmmm! s’haura de provar de fer, a la primera celebració que tinguem a casa (que serà la setmana que ve) no penso anar a la pastisseria, sinó fer el fals strudel (espero que em surti bé)
    Gracies per la recepta
    Petons
    Conxita

    M'agrada

  16. Paula diu:

    Shhhhh!!! No heu de dir que sigui fals!!! Que de fals res de res!!! Té una pinta fantàstica…el que faria per menjar-ne un poquet!!!!!
    El que m’estranya és que sigui de pera!! ;DDD
    Petons guapos!!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.