Que sigui fals no vol dir que no estigui bo, aquest birnenstrudel. És més, us puc assegurar que estava boníssim!
Però clar, hem de ser honestos, i realment aquest strudel de pera no està preparat amb la massa que li pertocaria, sinó fent servir una pasta de full envasada.
Això sí, no podeu negar que té una pinta impressionant, oi?
És el mateix que passa amb els croissanets express, que fent una mica de trampa un pot solucionar una recepta amb resultats sorprenents!
L’strudel tradicional el faríem amb poma i panses, però la nostra versió amb pera va acompanyada de dàtils! Bo de veritat!!
Ingredients
– Làmina de pasta de full
– 2 peres
– Dàtils
– Nous
– Rom o whisky
– 4 o 5 cullerades de sucre morè
– Un rajolí de suc de llima
– Canyella abundant (al gust)
– Pa ratllat
– Sucre llustre
Preparació
Estirem la pasta de full, ha de quedar ben fina.
Pelem i tallem la pera a daus petits, i la posem en un bol amb els dàtils tallats petits (prèviament remullats una estona en el licor que triem) i unes quantes nous trencades ben petites.
Hi afegim el sucre, unes gotes de suc de llima i canyella al gust.
Repartim una capa fina de pa ratllat sobre la pasta de full, hi posem el farcit de peres i la tanquem tot fent un rotlle. Tanquem bé les puntes de l’strudel i hi posem a sobre unes mitges nous per decorar.
El posem al forn preescalfat a 200º, durant uns 25-30 minuts (o fins que veiem que queda daurat).
Deixem refredar l’strudel sobre una reixeta, i el recobrim amb sucre llustre.
Bon profit, i bona cuina!
···
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
Per més que li vulgueu dir que és fals, per a mi resulta un autèntic plaer. Com m’agrada!
Nani
M'agradaM'agrada
Tramposets!!!! però nois… si tots recurrim a aquestes coses de tant en tant..i com dieu…te una pinta que dona igual com es faci el de veritat…Aquest està fantàstic!!! i m’agrada la idea de les peres i els dàtils!
mmmmmm
M'agradaM'agrada
Fals? jo el veig ben de veritat. Si fins i tot es vol surtir de la pantalla. Ja podieu haver-me portat un tallet divendres. Va, a la propera, oi? je,je petonets.
M'agradaM'agrada
Ohhhhh!! que bó… totes les postres falses foren així. M´agrada molt més amb pera que amb poma i els dàtils un toc estupendo… amb la pasta de full comercial, ens ho fiquen molt fàcil.. queden unes postres de luxe.. Petons,
M'agradaM'agrada
Em repeteixo, de falç res, tan bo i delicios com es veu a la foto. Petonets
M'agradaM'agrada
Pues tiene una pintaza alucinante. ¡Qué hambre!
M'agradaM'agrada
ufff… tinc mig mal record de la vegada que vaig intentar fer la pasta de full a casa… quin munt d’hores m’hi vaig passar… Ho he de tornar a provar, però mentrestant, aquesta pasta de full comprada ja fa el pes eh… petons!
M'agradaM'agrada
La massa autèntica de l’strudel és bastant laboriosa, així que val la pena el canvi per la la pasta de full ;)
És una de les postres que m’agraden més, i encara la tinc pendent de posar al blog!
M'agradaM'agrada
com m’agraden aquests pastissos amb pasta de full. Saps, tinc peres i pomes per la nevera que no em venen gens de gust, encara faré aquest postre en una altra versió! m’encnata! petons
M'agradaM'agrada
Fals strudel potser però sabor de veritat també, i del bò!
Ha quedat molt bé. amb pera i dàtils el sabor m’encantarà.
Recepta a la llista de pendents!
Petonets,
Palmira
M'agradaM'agrada
Ja tardaveu en preparar alguna coseta nova amb pera eh, jejeje. Els falsos strudels són els millors, no cal que sigui sempre de poma, la barreja de pera i dàtil i abundant canyella ha de ser tremendo tremendo!
M'agradaM'agrada
Doncs tu pots dir que és fals però a mi aquest m’agrada molt!!!
Una abraçada, bonica!
M'agradaM'agrada
De pera? Si no us agrada gens!;)
Doncs serà fals però fa molt bona pinta i bo no ho dubto.
Petons.
M'agradaM'agrada
Falso o no es una maravilla!!!
Como me gusta ese corte.
Bs
M'agradaM'agrada
mmm quin tall, te una pinta especatcular! M’agrada la combinació de la pera i el dàtil, molt original. De fals no en te res, jejje, bé una mica la masa però fins i tot a moltes pastisseries d’Àustria els fan amb pasta comprada, allà la venen als supers especialment per això.
Petonets!!
M'agradaM'agrada
oh, però quina pinta!! Mareta, és una de les meves postres preferides, l’appfelstrudel, que en aquesta cas només és strudel perquè no hi ha l’apple, cosa que encara m’agrada més, i amb dàtils! I de fals res, eh? Que la pasta de full sigui envasada no vol dir que no sigui bona! Si tots la comprem, d’envasada! La complicació de fer-la a casa supera les expectatives del resultat. Així que… felicitats per la recepta, i felicitats per les fotos, que són precioses! Petons
M'agradaM'agrada
Jo crec que un dia en vaig menjar d’aquest strudel, o no recordo si era de poma, només que estava boníssim, Petons
Isabel!
M'agradaM'agrada
El trobo perfecte i boníssim, tot i la “falsetat” ;-) La decoració amb nous és ben bonica.
Petonets i molt bon profit!
M'agradaM'agrada
estic convençuda que estàboníssim. Al Bolet som fans dels dàtils, i més si estan tan ben acompanyats. Molts petonets guapos
M'agradaM'agrada
No serà autèntic però té una pintassa espectacular!!
M’encanta la pasta de full! Permet fer taaaaanteees preparacions diferents dolces o salades!!! Ei i els croissanets exprés també els fem a casa!!! Petonarros guapos!!! :)
Nuni
http://cuinetes.bloks.cat
M'agradaM'agrada
Tant se val!!! que cap a dins hi va!
M'agradaM'agrada
Fals o verdader….té una pintassa!!!!i la pera es ben bona als postres!!!!un petonet reina
M'agradaM'agrada
genial combinacion y sera falso pero rico no os lo quita nadie¡
una abraçada
M'agradaM'agrada
Un strudel que se antoja a la primera y ese corte, tremendo!!
Besotes.
M'agradaM'agrada
La pasta de fulls és un bon recurs, la veritat. Tant és que no vagi amb la pasta que toca perquè fa molt bona pinta. Una besada
M'agradaM'agrada
ja m’ho penso que bo de veritat…. només de llegir la recepta ja em cau la baba!
petonets
M'agradaM'agrada
Mira, sigui fals o no ….els noms no fan la cosa!!! aquest està de muerte fijo…i més, sabent qui l’ha fet. Nen i nena, ja us podeu anar posant en remull que aviat algú us vindrà a segrestar per a que els hi cuineu totes aquestes coses boníssimes que feu!!! (a mi, m’ha arribat…)
M'agradaM'agrada
Serà fals, però té una pinta… mira que la grip m’ha tret la gana, cosa estranya en mi, però ara un trosset me’l menjaria ben a gust!
M'agradaM'agrada
Pues tú lo has dicho corazón, no será auténtico, pero la pintaza es increíble. Yo te aseguro que le hincaba el diente con sumo gusto jeje. Además le has puesto dátiles, que me requetechiflan!!!
Besos
M'agradaM'agrada
Em doneu una idea molt bona per fer servir una pasta de full que tinc pendent de gastar… Sembla boníssim!
Marga
M'agradaM'agrada
Hola guapos!!! boníssim deuria ser aquest strudel!!! tot i que us confessaré que a mi els dàtils no m’agraden gaire :P però lo de la pera ho he trobat fantàstic!!
Petons i fins aviaaaat!! :)
M'agradaM'agrada
Fals perque vosaltres ho dieu, que sino sembla de veritat!! Jo li treuria els datils que no m’emocionen, pero per la resta m’agrada molt!! Un peto i bon cap de setmana!
M'agradaM'agrada
Fals o no te una pinta impresionant ……….per llepar-se els dits:
Petons
M'agradaM'agrada
No he fet mai un Strudel però aquest ni que sigui fals té una pinta perfecte!
M'agradaM'agrada
Jo no sóc molt de dolços però aquest fals strudel em sembla deliciós: la pasta de full, la pera, els dàtils, el licor….mmmmmmmm! s’haura de provar de fer, a la primera celebració que tinguem a casa (que serà la setmana que ve) no penso anar a la pastisseria, sinó fer el fals strudel (espero que em surti bé)
Gracies per la recepta
Petons
Conxita
M'agradaM'agrada
En un tres i no res ja tenies uns postres de luxe…què més es pot demanar?
Petó
M'agradaM'agrada
Shhhhh!!! No heu de dir que sigui fals!!! Que de fals res de res!!! Té una pinta fantàstica…el que faria per menjar-ne un poquet!!!!!
El que m’estranya és que sigui de pera!! ;DDD
Petons guapos!!
M'agradaM'agrada
es nota la vostra devoció per la pera, eh??? quina pintaaaaaaaa!!! I amb pasta de full molt més senzill i ideal per no tenir mandra de preparar aquest magnífic strudel!
Petunets,
Eva.
M'agradaM'agrada
Sigui com sigui fa una pinta fabulosa!
M'agradaM'agrada
Ostres! Doncs no serà strudel i l’anomenarem fals strudel, però és una delícia i en la taula és el que més importa … Felicitats! es veu diví
Una abraçada, bonica!
M'agradaM'agrada