Aquesta vegada anem tard! La recepta la vam fer fa dies, però van quedar les fotos aparcades i no hem pogut publicar l’entrada fins ara.
Tot i això, aquí teniu la nostra recepta pel Memòries d’una cuinera del mes de maig, on ens van proposar cuinar broquetes.
És una recepta senzilla i ràpida de fer, i el més important: boníssima! Ja havíem fet abans la mateixa broqueta amb salsa romesco, però així amb el mojo picón ens va encantar!
Ingredients
– Llagostins
– Farina de tempura
– Aigua freda
– Mojo picón
– Oli d’oliva i sal
Preparació
Pelem els llagostins, i en clavem les cues en una broqueta.
Preparem la tempura segons les instruccions del fabricant, mesclant la farina amb l’aigua ben freda. Salem les cues de llagostí i les passem per la tempura.
Les fregim en abundant oli calent fins que agafin un lleuger toc daurat i quedin ben cruixents. Les deixem sobre paper absorvent.
Posem en gotets un fons de mojo picón i el llagostí a sobre. Servim ben calent.
Bon profit, i bona cuina!
···
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
Quiero un chupito de esos, que delicia!!!!
Besos.
M'agradaM'agrada
M’encanta la idea de presentar les broquetes en got, ho trobo molt original.
I la combinació ha de quedar molt bona!
M'agradaM'agrada
bonissim sucar el llagosti a la salsa! el mojo és delicios, el vaig tastar a les canaries i em va encantar! un 10! petons
M'agradaM'agrada
Jo tambe els faig amb romesco…i son boníssims! Amb aquest mojo picón han d’estar d’escándol!!!
M'agradaM'agrada
La presentació és preciosa, Sandra i Xavi! I realment, la combinació del llagostí amb el mojo picón ha de ser deliciosa, per a repetir un cop i un altre!!!
M'agradaM'agrada
queda muy bien la brocheta dentro de un vaso y el mojo picón le va muy bien al langostino en tempura
Una abraçada
M'agradaM'agrada
Una presentació molt delicada per unes broxetes sofisticades i molt bones.
Mai és tard si… :o)
Petonets,
palmira
M'agradaM'agrada
Qualsevol moment és bo per degustar unes broquetes així!!!!
Gràcies!!!
M'agradaM'agrada
Que bones!!! La tempura m’agrada molt i amb la salsa del mojo han d’estar de vici!
M'agradaM'agrada
Una presentació molt original!!! I una broqueta amb una combinació d’ingredients ben deliciosa.
Petonets
M'agradaM'agrada
mmmmm…que bo aquest aperitiu!!! M’encanta això del mojo picón!!! :)
Petunets
Eva
M'agradaM'agrada
Boníssimes i super-xul·la la presentació!!
PTNTS
Dolça
M'agradaM'agrada
La broqueta boníssima i la presentació súper original! Sou súper detallistes!!! Petons guapíssims!
Nuni
http://cuinetes.bloks.cat
M'agradaM'agrada
M’encanta la presentació!
Marta
M'agradaM'agrada
aquesta tapa ha d’estar boníssim!!! m’agrada la presentació! petons
M'agradaM'agrada
Que original!!! El mojo picon m’encanta! petons
M'agradaM'agrada
Quin plat d’aperitiu o per pica pica tant bo!! i quina presentación!! enhorabona!!! petonets
M'agradaM'agrada
Mmmmmmmm!! per la trobada de la Su voliem fer un aperitiu semblant, no te’l desvetllo que encara el podem fer a l’octubre.
Amb mojo quina gran idea!!!
petonets
M'agradaM'agrada
Que bones broquetes parella!!! No se m’havia passat pel cap fer-ho de mojo… faig unes semblants amb romesco… Aquest estiu anem cap a Canaries i ho farem alla ;-)
Un petonas
M'agradaM'agrada
Aquí una altre que va tard…
M’agrada la idea de la presentació i el mojo picón que m’encanta.
Petonets i moltíssimes gràcies per participar.
M'agradaM'agrada
Quina pinta nois!! Han d’estar ben bones. Petons
M'agradaM'agrada
quina pintorra nois!!!! la presentació és xulíssima, però no se si em quedo amb el mojo o amb el romesco… petonets guapos!!!!
M'agradaM'agrada