Broquetes de llagostí i mojo picón

Broquetes de llagostí i mojo picón

Aquesta vegada anem tard! La recepta la vam fer fa dies, però van quedar les fotos aparcades i no hem pogut publicar l’entrada fins ara.

Tot i això, aquí teniu la nostra recepta pel Memòries d’una cuinera del mes de maig, on ens van proposar cuinar broquetes.

És una recepta senzilla i ràpida de fer, i el més important: boníssima! Ja havíem fet abans la mateixa broqueta amb salsa romesco, però així amb el mojo picón ens va encantar!

Ingredients

– Llagostins

– Farina de tempura

– Aigua freda

Mojo picón

– Oli d’oliva i sal

Preparació

Pelem els llagostins, i en clavem les cues en una broqueta.

Preparem la tempura segons les instruccions del fabricant, mesclant la farina amb l’aigua ben freda. Salem les cues de llagostí i les passem per la tempura.

Les fregim en abundant oli calent fins que agafin un lleuger toc daurat i quedin ben cruixents. Les deixem sobre paper absorvent.

Posem en gotets un fons de mojo picón i el llagostí a sobre. Servim ben calent.

Bon profit, i bona cuina!

Broquetes de llagostí i mojo picón

···

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Rotllets de truita de patata trufada amb escamarlà

Escopinyes  amb crema de llet i oli de julivert

Escopinyes amb crema de llet i oli de julivert

Croquetes de txangurro

22 pensaments sobre “Broquetes de llagostí i mojo picón

  1. marina diu:

    La presentació és preciosa, Sandra i Xavi! I realment, la combinació del llagostí amb el mojo picón ha de ser deliciosa, per a repetir un cop i un altre!!!

    M'agrada

  2. albota diu:

    Mmmmmmmm!! per la trobada de la Su voliem fer un aperitiu semblant, no te’l desvetllo que encara el podem fer a l’octubre.
    Amb mojo quina gran idea!!!
    petonets

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.