Caramels gelats de Bloody Mary

Caramels gelats de Bloody Mary

Fa una setmana que em vaig perdre un sopar impressionant, al que va poder assistir la Sandra convidada pel Jordi de Tot és bo el que l’olla cou, junt amb la Nuni del bloc Cuinetes. Com veieu una companyia immillorable!

Al restaurant Follia de Sant Joan Despí es va dur a terme el 2n Sopar CUBAT, organitzat pel col·lectiu homònim que formen 9 restaurants del Baix Llobregat amb l’objectiu d’impulsar la cuina i els productes de la comarca i l’entorn del Parc Agrari.

Aquests són els restaurants que formen part de l’associació: Follia (Sant Joan Despí), Cal Mingo (Viladecans),  l’Àpat (Molins de Rei), El Racó (Sant Climent de Llobregat), El Mirador de Sant Just (Sant Just Desvern), La Lluna en un Cove (el Prat de Llobregat), Can Rafel (Cervelló), Major Trenta-Sis (Gavà) i Casa Nostra (Corbera de Llobregat).

Per tot l’impressionant espai del restaurant Follia es van anar servint els diferents plats del sopar, que es podien anar tastant mentre es feia el recorregut, a més a més amb diferents punts de música en viu.

Imatges: Nuni - Cuinetes.Bloks.cat

Imatges: Nuni – Cuinetes.Bloks.cat

Tot va començar a la terrassa, amb una copa de cava rosat i aperitius com coca de sardines o pop amb puré de patates i oli de nyores, entre d’altres. La rebuda va ser amb un polo de Bloody Mary, que com podeu veure, hem versionat a la recepta que us expliquem més avall. En lloc de fer-ho en forma de polo, potser una mica massa gran, ho hem fet en forma de semi-esfera més petita, com un carmel, per menjar-s’ho d’un mos (ho hem fet amb aquest motlle de silicona).

Després de passar per la terrassa el Jordi va endur-se a les noies a l’hort, on al seu bell mig una taula entarimada presentava diferents plats fets allà mateix en una barbacoa: botifarra de cireres, morro de porc amb cigronets o broquetes de verdures.

Passant cap a la cuina, un dels plats amb la presentació més vistosa: uns ous del Prat amb patates i ceba servits dins la pròpia closca; també uns peus cruixents amb mongeta del ganxet o un rap amb cansalada a la planxa.

Van continuar al celler amb unes sorprenents croquetes a la planxa de pollastre de pota blava i uns arrossos, i van acabar al menjador del restaurant, on es van servir una gran varietat de postres per llepar-se’n els dits, però que no van arribar a poder-los tastar tots, doncs la panxa no donava per a més!

Això sí, per acabar van tornar tots tres, la Nuni, el Jordi i la Sandra, cap a l’hort per fer baixar el sopar amb un gin tònic! Quina millor manera, sinó, de rematar una nit com aquesta?!

Moltes gràcies a la gent de CUBAT i al Jordi per pensar en nosaltres!

Ingredients

– 6 parts de suc de tomàquet

– 2 parts de vodka

– Un raig de suc de llimona

– Fulles d’api

– Unes gotes de salsa Tabasc

– Unes gotes de salsa Worcestershire

– Sal i pebre negre

Preparació

Barregem tots els ingredients, menys l’api.

Posem les fulletes d’api al fons dels motlles de mitja esfera (el millor és que siguin de silicona) i els omplim amb la barreja.

Ho deixem com a mínim tres hores al congelador.

Bon profit, i bona cuina!

Caramels gelats de Bloody Mary

···

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Sorbet de caipirinha

Llaminadures de margarita

21 pensaments sobre “Caramels gelats de Bloody Mary

  1. cullerotfestuc diu:

    Això de que el jordi es va emportar les noies a l’hort no ha sonat massa bé!!! Jajaja!!! :D aquest aperitiu us el copiaré! I molt millor en format petit d’una sola mossegada! Ideal x aquest estiu!

    Petunets

    Eva

    M'agrada

  2. abril diu:

    Aquest sopar amb els recorreguts devia estar fantàstic!!!! quina enveja i quin hort!!!! jejeje
    Be, entrant en materia, aquestes esferes de bloody Mary em semblen una idea fantástica…!!!!! i semblen fàcils i molt agradables!!!!!
    M’ho apunto per quedar-me amb el personal en alguna festa!!!!

    M'agrada

  3. gemma diu:

    uau, quin sopar!!! Quina sort tenir amics que et convidin a aquests saraos ;)
    M’apunto la recepta dels caramels, que ho trobo un aperitiu molt original i sorprenent.

    M'agrada

  4. google.com diu:

    Definitely believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be
    on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while
    people think about worries that they plainly do not know
    about. You managed to hit the nail upon the top and
    also defined out the whole thing without having side-effects , people
    could take a signal. Will likely be back to get more.
    Thanks

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.