Lluç amb muselina d’all

Lluç amb mousselina d'all

Fa goig, oi, aquest lluç? S’ha de dir que la matèria primera era de la bona: peix de la llotja d’Arenys de Mar. Però us n’hem d’explicar alguna cosa més…

Aquest peix tan bo, així com tot una bona colla de productes, ens va arribar a casa de la mà dels amics de Prandium, que, per si no els coneixieu, ara us en parlarem una mica.

Prandium sorgeix com una nova opció per menjar bé i sa per a tots aquells que no tenen temps d’anar a comprar i pensar què i com cuinar-ho.

Per conèixer de primera mà com funciona el projecte, des de Prandium van enviar-nos una de les seves capses-experiència, tal i com ells les anomenen, que personalitzen adaptant-la al nombre de persones i gustos de la família.

A la capsa ens hi trobem uns fulls informatius i tot un seguit de receptes acompanyades dels seus respectius ingredients (excepte oli, sal, pebre i farina hi haurà de tot, fins i tot un gra d’all si el plat ho requereix), que en el cas dels frescos seran sempre productes de proximitat.

Una de les receptes que vam preparar amb la nostra capsa és la que avui us mostrem aquí, tot i que hi hem afegit un acompanyament de collita pròpia.

Moltes gràcies a l’equip de Pràndium per haver-nos donat l’oportunitat de provar una de les seves experiències.

Ingredients

– 2 filets de lluç

– 1 ou

– 2 alls

– 2 patates

– Mantega

– Julivert

– Oli, sal i pebre

Preparació

Primer de tot fem la maionesa d’all posant un all pelat, l’ou i un polsim de sal al got. Hi afegim l’oli i ho batem sense moure la batedora fins que comenci a lligar. Reservem.

Posem a bullir les patates amb pell en aigua en sal fins que quedin cuites. Escorrem i reservem.

En una paella posem una mica d’oli i, quan estigui ben calenta, hi posem el lluç i el marquem pels dos costats. L’hem de deixar més aviat cru.

Posem el lluç en una safata, el salpebrem, i el cobrim amb l’allioli. Ho posem al forn a gratinar uns 5 minuts o fins que quedi daurat.

Mentrestant haurem tallat les patates i les haurem saltejat en la mateixa paella amb una mica d’oli i mantega. Quan comencin a enrossir hi afegim all i julivert picats. Servim com a guarnició del lluç.

Bon profit, i bona cuina!

Lluç amb mousselina d'all

···

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Bacallà confitat sobre crema de nyàmeres

Bacallà a la llauna

Salmó amb cuscús

Anuncis

17 pensaments sobre “Lluç amb muselina d’all

  1. Sílvia Soto Martí diu:

    Aquest peix d’Arenys és la bomba!!!
    I amb la muselina d’ou deu estar boníssim!! M’encanta l’acopanyament que li heu fet!! Són molt macos aquesta gent de Prandium! :) I a vosaltres us ha quedat una recepta (i una foto) maquíssima!!!
    Petons guapíssims!!!

    M'agrada

  2. Sandra diu:

    Algun cop he fet bacallà amb muselina d’all i m’agrada molt però amb lluç no ho he provat. De tota manera estic segura que ha de quedar molt gustós i si, a més, el peix és de primera qualitat encara més.

    Petons!

    M'agrada

  3. marina diu:

    Doncs sí!! Sembla boníssim, Sandra. Només he posat mousselina d’all al bacallà, encara no ho he intentat mai amb el lluç, i si el producte és de qualitat segur que es nota en el gust! Petons i felicitats pel plat.

    M'agrada

  4. victorcl diu:

    Doncs no els coneixia a la gent de Prandium, però sembla una molt bona iniciativa, i si a més ofereixen productes de proximitat, més encara!
    Us ha quedat un lluç de luxe, amb muselina d’all és una de les maneres que més m’agrada el peix!!

    Petonets!

    M'agrada

  5. Montse de Sants diu:

    Caram! Jo com la Marina no he posat mai musselina al lluç i la veritat és que ho trobo molt bona idea. El resultat és un plat deliciós pels dies abans de les festes de Nadal o per un plat diari de qualitat! Gràcies per donar-nos a conèixer Prandium. Una bona iniciativa, sí senyora! Petonets guapíssima!

    M'agrada

  6. Bet diu:

    Ohhh m’encanta el peix amb muselina d’all! Bé, de fet només he tastat el bacallà, però segur que amb aquest lluç de la Llotja d’Arenys encara és més bo ;) Les patates també tenen una pinta tremenda.
    Petonets guapissims!!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s