Pa amb oli, sal i xocolata

Pa amb oli i xocolata

Avui us portem una publicació conjunta amb la Nuni del bloc “Cuinetes” i la Bet de “Tasta Rutes“, a partir del mateix producte, tota una descoberta gastronòmica pel nostre Rebost gourmet!

Després de Nadal, tant nosaltres com elles dues ens vam trobar amb que teníem a la cuina un pot de Caviaroli, unes petites esferificacions d’oli d’oliva verge extra en forma de caviar, molt divertides d’utilitzar i que poden funcionar de maneres molt diferents.

Per això vam decidir que seria interessant ensenyar-vos-les, preparant tots tres blocs a la vegada alguna recepta que les utilitzés.

La Sandra va veure a l’Instagram de l’Alba d'”El taller de cuina” com feia servir el caviar d’oli en unes postres de pa amb oli i xocolata, i va agafar-ne la idea per acabar la versió que en fem a casa, amb ganache de xocolata sobre una torradeta.

No us oblideu de visitar a la Nuni i a la Bet per veure que han preparat elles amb el caviaroli!

Ingredients:

– Torradetes

– 200 ml de nata líquida 35% m.g.

– 200 g de xocolata negra

– Sal en escates (Maldon)

– Caviaroli (o un raig d’oli d’oliva verge extra)

Preparació

Trossegem la xocolata i la posem en un bol.

Escalfem la nata en un cassó sense que arribi a bullir, l’aboquem sobre la xocolata, remenem bé i deixem refredar a temperatura ambient. Reservem a la nevera.

Amb una cullera, servim la ganache sobre les torrades, els hi posem sal i el caviaroli, que podem substituir per un raig d’oli d’oliva verge extra.

Pa amb oli i xocolata

···

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Trufes de xocolata

Pastís doble xocolata

23 pensaments sobre “Pa amb oli, sal i xocolata

  1. Bet diu:

    Quines torradetes més cuques!!! això del Caviaroli fa que tot quedi molt ben presentat i a més sobre aquesta ganache de xocolata que deu estar de vici!! Amb lo xocolatera que sóc jo!! ;) Visca el pa amb oli i xocolata!!! El millor berenar de la història!!!
    Petonets guapissims!! ^^

    M'agrada

  2. abril diu:

    Uf.. a primera vista a mi aquestes mescles de oli i xocolata no les veig clares…però de ben segur que si les proposeu vosaltres les tindria en conte, les probaría i segur que m’agradaria. Bonic és!!!! així que …. hauré de ser valenta!
    Petons!

    M'agrada

  3. gemma diu:

    molt bona idea!!!! Una versió super xula d’aquest clàssic de quan érem petits. Llavors això del caviar d’oli no ens podíem ni imagina que exisitiria, je je je…

    M'agrada

  4. albota diu:

    Oh! Vinc corrents a esmorzar!! Ja saps q quan hi ha pa amb oli i xocolata sempre me’l demano. Amb el caviaroli i aquesta ganache… Insuperable!!!!
    Molts petonets!! M encanta aquest repte!! Us podem proposar productes ? ;)

    M'agrada

  5. Maida diu:

    La combinació de xocolata amb oli m’agrada moltíssim, el problema aquí personalment el tinc amb una xocolata un pèl massa poc consistent (jo i les meves rareses amb la xocolata), però em sembla brutal com a postre per presentar a convidats

    M'agrada

  6. La Núria a la cuina diu:

    Als que ja em coneixen, saben que tinc una debilitat amb els dolços… i aquesta la veritat és que la trobo molt original i vaja, que caldrà provar-la algun dia un cop caigui al rebost de casa un pot de caviaroli com el vostre. Felicitats i gràcies per aquesta ruta del rebost gourmet!

    M'agrada

  7. castillopumuky diu:

    Ostres, no en tenia ni idea de l’existència del caviaroli, i la veritat és que queda de luxe en aquestes torradetes, quina gana nois!!
    L’última foto és una delícia!

    Petonets!

    M'agrada

  8. kookingpi diu:

    M’apunto el caviarioli per la propera compra “online”. No hi ha qui digui que no a aquestes torradates.. quina meravella! Petons

    M'agrada

  9. GEMMA diu:

    Fa poc vaig tenir un pot de caviaroli a les mans i no em vaig animar a comprar-lo. Ara ja tinc tres receptes per fer-lo servir….aniré a comprar-lo..
    Petonets guapos!!!

    M'agrada

  10. Kàtia diu:

    Uuuuuuuuuuuuuuuuuh!!!!
    Pa amb oli, sal i xocolata això m’ho feia la meva avia però en mode senzill i rapidet!
    Però veient-ho així qualsevol es conforma ara!!!
    Impresionant!!!

    Jo fa poc que tinc un blog de cuina, encara hi ha poqueta cosa, però bé si vols passar i dir-hi la teva estarem més que contents! És important l’opinió dels lectors i d’altres persones que es dediquen a la cuina amb la mateixa vocació!

    Una abraçada!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.