Bombons de gelea de roses

Bombons de gelea de roses

El #RebostGourmet torna a la càrrega per Sant Jordi, com sempre junt amb  la Bet de “Tasta Rutes” i la Nuni de “Cuinetes”.

I res millor que una data assenyalada com aquesta per presentar-vos aquest nou producte que hem tastat.

Al restaurants cada vegada es troben flors comestibles amb més freqüència, però no només això, sinó que es comencen a veure en molts comerços, podent-les fer servir també a casa.

En aquest cas us mostrarem, no flors fresques, sinó una gelea de pètals de rosa, com no podia ser d’altra manera essent avui Sant Jordi!

Menys dolça del que ens imaginàvem, amb un sabor suau i fresc que vam tastar primer amb formatges tous, i que ens va agradar molt com hi combinava.

Després de provar-la amb xocolata vam trobar que se’n podrien fer bombons, així que vam donar-los forma. Finalment vam optar per la xocolata blanca per fer lluir més el motlle de roses, i per poder-ne pintar uns quants de color vermell, però òbviament podeu fer-ho amb la xocolata que més us agradi.

La gelea que nosaltres hem tastat és de “Can Bech, empresa empordanesa molt coneguda per les seves melmelades i conserves de fruita confitada. Però tot i això tenen una enorme varietat de productes als que us recomanem que feu una ullada a la seva web.

Aquest ja és el quart #RebostGourmet, després d’haver cuinat amb caviaroli, speculoos i alls negres, i això va per llarg, perquè tenim moltes idees pendents de mostrar-vos! No deixeu de  visitar a la Bet i la Nuni, per descobrir com han fet servir elles la gelea de pètals de rosa!

Passeu una feliç diada de Sant Jordi!

Ingredients

– Xocolata blanca per fondre

– Gelea de pètals de rosa

– Pintura alimenària metàl·lica (opcional)

Preparació

Desfem la xocolata al bany maria o al microones (a potència mitja-baixa i remenant-la cada pocs segons per evitar que es cremi).

Pintem de xocolata l’interior dels motlles. Donem uns cops secs del motlle sobre el marbre per treure possibles bombolles, i deixem que s’endureixi uns minuts a la nevera.

Repetim l’operació i tornem a pintar una segona capa de xocolata. Farcim l’interior amb la gelea de roses i cobrim amb més xocolata tancant el bombó. Tornem a posar a la nevera.

Al cap d’unes hores podem desmotllar-los, i si volem, pintar-los amb la pintura alimentaria. Nosaltres hem fet servir la pintura metàl·lica “Rainbow Dust”.

Bon profit, i bona cuina!

Bombons de gelea de roses

Anuncis

17 pensaments sobre “Bombons de gelea de roses

  1. castillopumuky diu:

    Jo què originals aquests bombons! La veritat és que us ho curreu molt amb això del rebost gourmet, i almenys a mi, em descobriu productes ben interessants!
    I quina xulada les roses pintades, m’encanta el color!
    Petons, i feliç Sant Jordi!!

    M'agrada

  2. Sílvia Soto Martí diu:

    Van quedar tan rematadament preciosos aquests bombons!!
    I quin puntàs lo de la pintura alimentària metàl·lica! Quina canya!
    Bona troballa aquesta gelea i absolutament perfecte per un dia com Sant Jordi! ^^
    Ara a pel proper rebost gourmet!!! :D
    Petons guapíssims!!

    M'agrada

  3. Bet diu:

    Molt bona idea farcir els bombons amb la gelea, i m’encanta com us han quedat amb la pintura, espectaculars!!
    Segur tindrien molt èxit, un cop tingueu engegat lo de la brava, una tanda de bombons per Sant Jordi no estaria malament! ;P
    Petonets guapissims!!

    M'agrada

  4. abril diu:

    mmmm… doncs mireu a mi les coses amb roses, tés o melmelades no em solen agradar, tenen un punt massa perfumat…però estic segura uqe si ho recomeneu vosaltres (i la Nuni i la Bet) que aquesta melmelada valdrá la pena….. la buscaré i la probare.
    L’idea de fer bombonets es fantástica… us han quedat precioso!
    Petons

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s