Crumble de préssec

Crumbles de préssec

Avui és 1 d’agost, i per tant estem d’aniversari a casa nostra! En un dia com el d’avui, tot just fa 4 anys, començàvem aquest bloc sense saber exactament com aniria la cosa.

I ja ho veieu, durant aquest temps hem publicat quasi 250 receptes! També vam celebrar, al llarg de 2 anys, 24 edicions del repte de “la Recepta del 15, alguns mesos amb fins a 150 blocaires participant a la vegada en la convocatòria. I aquest any estem immersos en el Rebost Gourmet, una proposta a 3 bandes per descobrir nous productes gastronòmics cada mes.

Però sobretot, i això ja ho sabeu tots els blocaires, aquests 4 anys de bloc ens han aportat una cosa molt important, la més important de totes, l’ocasió d’haver conegut moltíssima gent, algunes persones de les quals han esdevingut més que companys blocaires: amistats realment especials!

Moltes gràcies a tots, lectors, blocaires i amics, per acompanyar-nos durant aquests 4 anys. A tots vosaltres us dediquem aquesta recepta, perfecta per l’estiu, senzilla i refrescant: uns crumbles de préssec boníssims!

Ingredients

Farcit

– 3 préssecs grossos

– 20 g de mantega

– 2 cullerades de sucre integral de canya (panela)

– Un polsim de canyella en pols

– Una cullerada de vainilla en pasta o una beina de vainilla

Cobertura

– 100 g de farina

– 65 g de sucre blanc

– 65 g de mantega

Preparació

Preescalfem el forn a 190º

Pelem els préssecs i els tallem a daus. Ho posem en un cassó al foc, junt amb els 20 g de mantega, el sucre integral, la canyella i la vainilla, i ho coem durant uns 5 minuts. Repartim la fruita en motlles individuals que puguin anar al forn.

En un recipient mesclem la farina i el sucre. Anem incorporant la mantega freda a poc a poc en trossos petits, i amb els dits l’anem desfent entre la farina fins que vagi agafant forma de molles.

Quan haguem desfet tota la mantega, repartim les molles per sobre de la fruita dels motlles. Enfornem durant uns 30 minuts, fins que enrosseixi.

Servim tebi. Opcionalment podem acompanyar de gelat de vainilla.

Bon profit, i bona cuina!

Crumbles de préssec

Advertisements

12 pensaments sobre “Crumble de préssec

  1. irisibula diu:

    Felicitats, avui també és el meu aniversari! Comprenc perfectament el que curi, el meu blog m’ha permès conéixer a gent molt especial! :-D

    M'agrada

  2. Bet diu:

    Per molts anys guapissims!!! ^^ Molt contenta d’haver-vos conegut i haver compartit amb vosaltres grans moments, reptes, sopars, dinars, excursions, quasi concerts… I tot el que vindrà :D

    Per cert molt originals els crumbles de préssec!! amb lo fan q sóc d’aquesta fruita qualsevol dia me’ls faig!

    Petonets!!!

    M'agrada

  3. Gemma diu:

    Per molts anys!
    El crumble és una elaboració que m’encanta, sovint només faig la galeta i la guardo al congelador, a punt per treure en un cas d’imprevist…
    Sensacional!

    M'agrada

  4. Sílvia Soto Martí diu:

    ♪ ♫ ♩Anys i anys per molts anys! A la una per molts anys! tirí tirirí ♪ ♫ ♩ Anys i any per molts anys! A les dues per molts anys! tirí tirirí ♪ ♫ ♩Anys i anys per molts anys! A les tres per molts anys! ♪ ♫ ♩A la una, a les dues a les tres! PER MOOOLTS AAAANYS!!!!! ♪ ♫ ♩

    Estimats meus! Això dels cumples a l’agost és un rotllo… ho dic per experiència (jo 7 d’agost, blog 18 d’agost… xD). I moltes vegades se’ns escapa felicitar una data tant especial. PER MOLTS ANYS GUAPÍSSIMS! Espero compartir mooooolteeees més aventures amb vosaltres! Personals i com no gastronòmiques!

    Us estimem bonics! :)

    Nuni
    http://cuinetes.bloks.cat

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s