Més val tard que mai, en aquesta ocasió doblement. Abans que res, doncs, bona entrada d’any, que ja som al 2015!
I després, dir-vos que us portem una recepta promesa, perquè vam publicar fa dies un fantàstic all rostit (ideal per estalviar feina a l’hora de cuinar), i vam dir-vos que us volíem ensenyar un plat on aquest element era el protagonista absolut. Així doncs, aquí el teniu: una panacota d’all rostit.
És un plat sorprenent, amb un boníssim sabor a all, però gens fort. No us preocupeu que no anireu matant vampirs amb l’alè, més aviat seduireu més d’un paladar!
Ingredients:
– 200 ml de crema de llet
– 1 g d’agar agar
– 50 ml llet
– Una bona cullerada de puré d’all rostit
– Romaní fresc
– Sal i pebre
Preparació:
Desfem l’agar agar en la llet.
Escalfem la crema de llet i hi infusionem el romaní, afegim la cullerada d’all rostit, i la llet amb l’agar agar.
Remenem durant dos minuts al foc, i salpebrem.
Retirem el romaní, i posem la preparació en motlles, deixem refredar i ho posem a la nevera un mínim de 2 hores.
Podem servir-ho en gotets, amb uns dauets tomàquet natural i uns petits trossets d’all negre.
Bon profit, i bona cuina!
Quin aperitiu més mono, i segur que deliciós!! Amb moltes ganes del proper sopar :)
Petonets guapissims!
M'agradaM'agrada
Caram quins artistes esteu fets!!!
Jo l’all rostit el vaig servir molt amb les carns i també amb el bacallà. I el poso al puré de patata perquè no sembli tant puré de patata heheh.
Aquesta panacota m’encanta i queda preciosa… com que d’all rostit que en dius tu, escalivat que n’hi dic jo, sempre en tinc a la nevera no tardaré massa en copiar-te la recepta!
PTNTS
Dolça
M'agradaM'agrada
Una panacota salada! i d’all! molt original! petons
M'agradaM'agrada
Muy buena esta propuesta y ademas atractiva a la vista.
Bona setmana
M'agradaM'agrada
Caram nois, quina bona pinta i que original!!! Petons
M'agradaM'agrada
Quin aperitiu més fi i elegant.
Molt bon any!
Una abraçada,
Palmira
M'agradaM'agrada
Una preparació sorprenent de textura i gust curiós. L’agar-agar té la virtut de no gelificar massa si no et passes de quantitat i permet servir-ho calent si es vol, a diferència de la gelatina. Un encert nois, sou uns artistes! Petonets
M'agradaM'agrada
Sorprenent ho ha de ser i amb aquesta preparació i presentació em puc ben creura que qualsevol comensal quedarà bocabadat
Muas
M'agradaM'agrada
M’ encanta!! I ara la pregunta torracollons, es pot substituir l agar agar per xantana?
Petonets
M'agradaM'agrada
Jo la vull provar, puc substituir l’agar-agar per fulles de gelatina?
M'agradaM'agrada
Vaig fer la vostra panacota com a entrant a dijous gras, boníssima!
M'agradaM'agrada