Panacota d’all rostit i romaní

Panacota d'all rostit

Més val tard que mai, en aquesta ocasió doblement. Abans que res, doncs, bona entrada d’any, que ja som al 2015!

I després, dir-vos que us portem una recepta promesa, perquè vam publicar fa dies un fantàstic all rostit (ideal per estalviar feina a l’hora de cuinar), i vam dir-vos que us volíem ensenyar un plat on aquest element era el protagonista absolut. Així doncs, aquí el teniu: una panacota d’all rostit.

És un plat sorprenent, amb un boníssim sabor a all, però gens fort. No us preocupeu que no anireu matant vampirs amb l’alè, més aviat seduireu més d’un paladar!

Ingredients:

– 200 ml de crema de llet

– 1 g d’agar agar

– 50 ml llet

– Una bona cullerada de puré d’all rostit

– Romaní fresc

– Sal i pebre

Preparació:

Desfem l’agar agar en la llet.

Escalfem la crema de llet i hi infusionem el romaní, afegim la cullerada d’all rostit, i la llet amb l’agar agar.

Remenem durant dos minuts al foc, i salpebrem.

Retirem el romaní, i posem la preparació en motlles, deixem refredar i ho posem a la nevera un mínim de 2 hores.

Podem servir-ho en gotets, amb uns dauets tomàquet natural i uns petits trossets d’all negre.

Bon profit, i bona cuina!

Panacota d'all rostit

11 pensaments sobre “Panacota d’all rostit i romaní

  1. dolaglria diu:

    Caram quins artistes esteu fets!!!
    Jo l’all rostit el vaig servir molt amb les carns i també amb el bacallà. I el poso al puré de patata perquè no sembli tant puré de patata heheh.
    Aquesta panacota m’encanta i queda preciosa… com que d’all rostit que en dius tu, escalivat que n’hi dic jo, sempre en tinc a la nevera no tardaré massa en copiar-te la recepta!
    PTNTS
    Dolça

    M'agrada

  2. Montse de Sants diu:

    Una preparació sorprenent de textura i gust curiós. L’agar-agar té la virtut de no gelificar massa si no et passes de quantitat i permet servir-ho calent si es vol, a diferència de la gelatina. Un encert nois, sou uns artistes! Petonets

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.