Torró de carquinyolis

La d’avui és una recepta ràpida, fàcil i boníssima, que hem publicat des de la Sra. Panera en forma de videorecepta!

L’hem preparada amb dos productes que trobareu a les nostres paneres: la xocolata Blanxart a la Sra. Dolça i els carquinyolis Quinyolis a la Sra. Catalana.

Aquest tros de pecat és un torró de xocolata amb carquinyolis, que com veureu al vídeo es fa en un pim-pam. És ideal per fer-li un regal fet a mà a algú i quedar com un rei!

Us animeu a preparar-lo?

Torró de carquinyolis

Ingredients (1 barra):

– 150 g de xocolata

– 35 g de mantega

– 4 o 5 carquinyolis

Procediment:

Recordeu que si no teniu motlle per a torrons, podeu fer servir el truc del bric de llet, tallant-lo en dos longitudinalment i aprofitant la cara sense forat. Una vegada net i eixut, obtindrem una superfície antiadherent molt fàcil de desemmotllar quan tinguem el torró acabat.

Desfem la xocolata (al bany maria o al microones a cops curts de 30 segons), i hi afegim la mantega desfeta (que haurem deixat refredar abans).

Trenquem una mica els carquinyolis en trossos no gaire grossos, i els afegim a la xocolata.

Ho posem en un motlle, i el piquem una mica sobre el marbre perquè pugin les bombolles que hi pugui haver a la xocolata, i que farien que la superficie del torró quedés lletja. Deixem refredar a la nevera.

Desmotllem, i ho emboliquem que faci goig per regalar! ;-)

Bon profit i bona cuina! I BON NADAL!

Torró de carquinyolis

2 pensaments sobre “Torró de carquinyolis

  1. Bet diu:

    Ole ole!!!
    M’encanta el vídeo, dinàmic i explicatiu! Tinc moltes ganes de tastar-lo, aquest diumenge serà el dia!
    Ja podeu anar fent més vídeos com aquest perquè us queden de conya.
    Petonets guapíssims!!

    M'agrada

  2. Olga Casanova diu:

    M’heu fet recordar que el primer torró que vaig publicar va ser per “La Recepta del 15”!
    Aquest torró deu ser…exquisit! Jo en vaig fer un any de pastissets de Benifallet i…va triomfar!
    Petonets i…molt bones festes!
    Olga

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.