Abril 2012: arròs

Arròs caldós de gambes, carxofes i rossinyols |  Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”

● Arròs caldós amb llamàntol |  Eduard, de “De plat en plat”

Paella d’arròs amb galeres i espinacs |  de “La quinta de Luculus”

Arròs amb fruits secs |  Leo, de ”Cullera de roure”

Arròs ràpid amb aire oriental | de ”Programa Quins Fogons”

Arròs de llagosta |  Francesc, de “La cuina de tots natros”

Arròs amb calamars en la seva tinta |  Raquel, de “Manzanas rojas”

● Kinoko gohan (arròs amb bolets) |  Laura, de “Cuinejar”

Arròs de magret d’ànec amb naps |  Manel, de “Cuinar és generós”

● Risotto de ceps |  Lena, de “So chic handmade”

Paella |  Marta, de “Pa de nous”

● Espinacs a la crema sobre un llit d’arròs |  Roser, de “Cuina d’una aprenent”

● Risotto de bolets i espàrrecs de marge |  Neus, de “La Neus, de mica en mica, cuina i practica!”

Arròs negre |  Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”

● Arròs de bacallà amb carxofes i ou |  Carmina, de “Carminafm” al Club de cuines

● Fideus d’arròs saltats al wok amb verdures i soja |  Marina, de “Tapa’t… de tapes”

Arròs amb escamarlanets i carxofes |  Maribo, de “¿Panconqué?”

Arròs amb bacallà |  Jordi, de “Tot és bo el que l’olla cou”

● Tomàquet farcit d’arròs al pesto |  Roser, de ”Trifàsic de Baileys”

● Risotto de xocolata blanca i baies de goji |  Roser, de ”Trifàsic de Baileys”

● Arròs cremós de ceps i oli de tòfona blanca |  Anna, de “La taula d’en Bernat”

Risotto de camagrocs i gambes |  de “Dolç i salat”

Paella 5* |  Núria, d’“A+KCocina”

Arròs de coco |  Abril, d’“April’s Kitch”

● Arròs negre amb costella i calamars |  Miquel, de “Les receptes del Miquel”

● Risotto ràpid de pollastre i bolets |  Marta, de “Cuisine à la folie”

Arròs de muntanya |  Lídia, de “Mis platos favoritos”

● Arròs bullit i cigrons amb mandongulilles de sípia i llagostins |  Núria, de “Pa amb oli i xocolata”

Enrotllats i cassoletes d’arròs |  Sión, de “Fem un mos”

● Arròs amb curri al microones |  Mglòria, de “Gourmenderies”

Arròs amb llet |  Rosaleda, d’“Al calor del horno”

● Arròs basmati amb pollastre especiat i mango |  Caterina, de ”Taula posada”

● Pa de pessic de canyella amb farina d’arròs |  Catieu i Annie Vainilla, de “Pastissets”

Arròs ajoarriero i lluç al forn |  Carolina, de “Pequeños placeres”

● Nigiri de salmó flamejat amb ceba i parmesà |  Mireia, de “Mireia Olivé”

Risotto de carbassó i llagostins |  Glòria i Josep, d’“El cafè de nit”

● Arròs primaverenc amb sobrassada |  Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”

Arròs amb galeres |  Mª Dolors, de “Cuina amb la Lolines”

● Arròs de verdures i botifarra |  Alba i Oriol, de “Can Misèries”

Arròs amb bacallà, bròquil i cava |  Silvia, de “Chez Silvia”

Arròs caldós amb bacallà i llagostins |  Quima, de “Quima – Les meves receptes”

● Risotto de trompetes de la mort i foie |  Sussi, d’“Ara Cuina”

Arròs verd amb llagostins i salmó |  Frabisa, de “La cocina de Frabisa”

● Marshmallow Chocolate Rice Krispies Cupcakes Like |  Marina, de “BlauKitchen”

● Arròs amb galeres i all i oli |  Susanna, d’“En Roc a la cuina”

Arròs de muntanya (amb verdures, costella i ceps) |  Sònia, d’“Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”

“Arròs del Maresme” |  Bet, de “Tasta rutes”

Sopa d’arròs amb pernil ibèric i verdures |  Teresa, de “Terecetario”

● Maquis d’arròs amb albergínia i mel i matò |  Judith, d’”El món de Juju”

● Arròs amb fruita seca, festucs i salmó |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

Arròs de costella de porc i espinacs |  Susanna i Josep Àngel, d’“Olleta de verdures”

Risotto amb herbes aromàtiques |  Maragalida, de “Sa cuina de sa Lluna”

Arròs basmati aromatitzat |  Paquita, de “Compartiendo mi pequeño mundo”

● Risotto d’arròs a banda amb sépia i gambes eivissenques |  Marina, de “Xocolata Desfeta”

● Bombons blancs d’arròs inflat |  Gemma, de “La cuina de casa”

Arròs caldós de marisc |  Anniki, de “Gastroadikta”

● Arròs terra i mar (Hiziki o hijiki) |  Anne, de “Natural de la tierra”

● Pastís d’arròs integral, formatge i verdures |  Eri, de “La cuina de l’Eri”

 Arròs A feira |  Maite, d’“En tu cocina y en la mía”

Risotto de coliflor |  Sònia, de “L’Exquisit”

● Arròs al forn amb faves i pollastre | Nani, de “La cuina violeta”

Bolos d’arròs |  Joaquina, de “La cocina de los inventos”

● Arròs amb llamàntol i ceps |  Joan Dalmau, de “Dalmau Cuiner”

● Risotto al cava |  Helena, d’“Acabat de fer”

Arròs vermell amb shiitake, gambes especiades i ou de guatlla |  Pili, de “Kooking”

Arròs amb crosta |  Carmen, d’“À table! con Carmen”

Risotto de camagrocs |  Laura, d’“I avui què cuino?”

Dolç d’arròs amb panses |  Cristina, de “Bufet de postres”

Puchero d’arròs |  MaryLou, de “Pa amb tomàquet”

¡Al rico arrocito! |  L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”

Arròs al curri amb gambes |  Helena, de “Rico sin azúcar”

Arròs amb botifarra de ceps |  Susanna i Juan Pedro, de “Cal Soparet”

Arancini: boletes d’arròs farcides de morcilla |  Dolores, de “Mi gran diversión”

Pastís de sushi |  Cris, de “MiniMonCris – Delícies Culinaries”

Pizza d’arròs |  Seelenschmerz, de “Gescmack!”

Arròs amb salmó a l’aroma d’anet |  Victoria, de “Hoy cocina Vivi”

Arròs negre | Carme, d’”All i julivert”

● Arròs amb llamàntol |  Lina, de “L’hort d’en pollet”

Arròs amb pollastre (caldós i picant) |  Chelo, de “Cogollos de agua”

Arròs amb bacallà i favetes tendres |  Ani, de “Cocina… con mucho amor”

● Banana Bread with chocolate rice flakes Muffins |  Nee*, de “Le petit chat rose”

Pa d’arròs i mill |  Zeditas, de “ReZeditas”

Boletes d’arròs al pesto |  Laura, de “Les Cireres de la Mery”

● Arròs biryani |  Margarida, de “Las recetas de ella y el abanico”

Arròs amb llet  |  Sandra, de “Mi reino por una madalena”

● Arròs del tros (arròs de pagès amb conill, butifarra i cargols) |  Rosa Maria, d’“El plat del dia”

Niguiri Sushi |  Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”

● Risotto de xocolata |  Íngrid, de “My lovely food”

Paella de marisc |  Isabel, de ”La cuina de la Isabel”

Arròs amb salsa de gambes |  Margarida, d’“El món de la cuina”

Arròs amb conill |  Salomé, de “Bloc de recetas”

● Risotto de alls tendres, espàrrecs i gambes |  Pilar, de “Per sucar-hi pa”

Arròs amb llet |  Marta, de “Pebre i xocolata”

● Risotto al cava amb formatge de cabra curat |  Marta, de “Pebre i xocolata”

 ● Arròs de carboner |  Caterina, de “Dèries culinàries”

● Sushi d’escalivada i seitó |  Maria, de “Sucre, ous i farina”

● Arròs de camp |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

Arròs amb pollastre i un puntet… |  IDania, d’“El aroma de IDania”

Arròs amb crosta |  Enviada per la Roser Ramos, una lectora d’“Els fogons de la Bordeta”

Risotto alla curcuma | Clara, de “Migas con locura”

Arròs amb fesols i naps |  Marta, de “CuinaDiari”

Arròs a la cassola |  Laia, d’“A l’ombra de la figuera”

Gelat d’arròs amb llet |  Teresa, de “Com a casa, res!”

Makis d’albergínia caramel·litzada i formatge de cabra |  Devi, d’“Easy flavors”

● Arròs amb llet al forn |  Gemma, de “Fogons de la cuina a taula”

Arròs a la milanesa |  Maia, d’“El racó del cuscús”

Arròs amb costella i pesols |  Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”

Arròs amb caravineros |  Gemma, de “Caprofiti”

● Risotto de carxofes, alls tendres i gambes al cava |  Cristina, de “CriJoArMaEl”

 ● 2 anys d’arròs (recull de 20 receptes) |  Àngel, de “La cuina de l’Àngel”

El meu arròs a la cubana |  Ana Cristina, de “Cocina y más…”

Arròs fregit amb gambes a l’estil Donna Hay |  Neus, de “Cocinando con Neus”

● Amanida d’arròs amb pinya i gambes |  Conxita, de “Al pot petit…”

Arròs de carn de porc i bolets amb costella confitada |  Dolorss, de “Bloc de cuina de la Dolorss”

Arròs i derivats |  Neus i Sonia, de “Pienso… luego cocino”

● Risotto de ceps |  Lídia, de ”Cuina útil”

Risotto de remolatxa |  Laura, de “Coure coulants”

● Arròs melós de llagostins |  Belén, d’“A la cuina, amb un parell d’ous”

● Risotto amb ceps |  Nuni, de “Cuinetes”

Arròs amb molls |  Sílvia, de “Cuinar és senzill”

Amanida d’arròs |  Marga, de “L’hora del tupper”

Paella de galeres, sèpia i gambes |  Roser, de “Rosa Rosae”

Corona d’arròs acompanyada amb beixamel |  Josep, de “Menja de bacallà”

Risotto amb xocolata negra, taronja i canyella |  Ana, de “Lovefood”

● Arròs de cabra de mar amb pèsols, risotto de peu de porc i bolets i arròs de verdures del wok |  Xavi, Jaume i Eugeni, d’“Opinen3i4”

● Gelat d’arròs |  Mayte, de “Russtica”

● Magdalenes de farina d’arròs |  Paula, de ”Bon Tiberi”

Risotto de tòfona amb escuma de manchego |  Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”

.
↩ Torna a “La Recepta del 15″

···