Febrer 2011: la pizza

Calzone de botifarra i bolets |  Helena, d’”Acabat de fer”

Pizza amb formatge de cabra, moresc i pebrots de Padrón |  Neus, de “Cocinando con Neus”

PizzaCat |  Mercè, de “Destapant Cassoles”

Pizza als quatre formatges |  Glòria i Josep, d’”El cafè de nit”

Pizza de verdures i tonyina |  Núria, de “Pa amb oli i xocolata”

Mini calzones dolces |  Gemma, de “La cuina de casa”

Pizza rústica de tremponet |  Albota i Jordi, d’”El taller de cuina”

Focaccia calçotada |  Bet, de “Betflorensa” al Club de cuines

Tastets de pizza |  Judith, d’”El món de Juju”

Pizzes d’alberginia-ricotta, i de sobrasada-brie |  Ingrid, de “My Lovely Food”

Pizza de quinoa d’alls tendres i gorgonzola |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

Pizza: l’autèntica massa italiana |  Salomé, de “Bloc de recetas”

Pizza amb mozzarella |  Gemma, de “Fogons de la cuina a casa”

Pizza de rúcula, formatge de cabra i nous |  Berta, de “ladulleres” al Club de cuines

La pizza que va venir d’Irlanda |  Susanna i Josep Àngel, d’”Olleta de verdures”

Pizza del Quinze |  Alícia, Àlvar i Aina, d’”El pa dels Ferrer”

Pizza amb ous de guatlla |  Teresa, de “Com a casa, res!”

Mini calzone piruleta |  Alba, de “Le fabuleux destin du chocolat”

Pizza de tonyina i gorgonzola | Carme, d’”All i julivert”

Pizza d’espinacs amb nabius, gerds i reducció de mel amb balsàmic de vinagre de Mòdena |  Eri, de “La cuina de l’Eri”

Pizza de carn de canelons, formatges i rúcula |  Miquel, de “Les receptes del Miquel”.

Pizza a l’uovo |  Paula i Xisco, de “Bon Tiberi”

Kartoffel pizza |  Cristina, de “CriJoArMaEl”

Pizza vegetal de carabassó |  Isabel, de “La Cuina de la Isabel”

Pizza amb llevat natural |  Eva, de “Ma Petite Boulangerie”

Pizza blanca amb espinacs i salsitxa |  Mamà Pichón, de “Cocina para pichones”

Pizza de bacallà |  J. Antonio, de “Con pan y postre”

Pizza de vedella marinada i formatge |  Núria, de “Petita Cuina”

Pizza de salmó i ous de guatlla |  Carmina, de “carminafm” al Club de cuines

Coca d’esclata-sangs i alls tendres |  Elena, de “La Tastaolletes”

Pizza de pinya, cansalada, pernil i perfum de fonoll |  Margot, de “Margot, Cosas de la vida”

Minipizzes negres de gambes |  Roger, de “Cuina amb compte”

Mini Pizzes |  Emma, de “La Cuina de l’Àvia”

Pizza grega |  Marina, de “Xocolata Desfeta”

Pizzetes de calçots, i d’espàrrecs verds amb crema de ceps |  Sandra i Xavi, d’”Els fogons de la Bordeta”

 

↩ Torna a “La Recepta del 15”

···

Anuncis