● Calzone de botifarra i bolets | Helena, d’”Acabat de fer”
● Pizza amb formatge de cabra, moresc i pebrots de Padrón | Neus, de “Cocinando con Neus”
● PizzaCat | Mercè, de “Destapant Cassoles”
● Pizza als quatre formatges | Glòria i Josep, d’”El cafè de nit”
● Pizza de verdures i tonyina | Núria, de “Pa amb oli i xocolata”
● Mini calzones dolces | Gemma, de “La cuina de casa”
● Pizza rústica de tremponet | Albota i Jordi, d’”El taller de cuina”
● Focaccia calçotada | Bet, de “Betflorensa” al Club de cuines
● Tastets de pizza | Judith, d’”El món de Juju”
● Pizzes d’alberginia-ricotta, i de sobrasada-brie | Ingrid, de “My Lovely Food”
● Pizza de quinoa d’alls tendres i gorgonzola | Mònica, de “Coses de Llàbiro”
● Pizza: l’autèntica massa italiana | Salomé, de “Bloc de recetas”
● Pizza amb mozzarella | Gemma, de “Fogons de la cuina a casa”
● Pizza de rúcula, formatge de cabra i nous | Berta, de “ladulleres” al Club de cuines
● La pizza que va venir d’Irlanda | Susanna i Josep Àngel, d’”Olleta de verdures”
● Pizza del Quinze | Alícia, Àlvar i Aina, d’”El pa dels Ferrer”
● Pizza amb ous de guatlla | Teresa, de “Com a casa, res!”
● Mini calzone piruleta | Alba, de “Le fabuleux destin du chocolat”
● Pizza de tonyina i gorgonzola | Carme, d’”All i julivert”
● Pizza d’espinacs amb nabius, gerds i reducció de mel amb balsàmic de vinagre de Mòdena | Eri, de “La cuina de l’Eri”
● Pizza de carn de canelons, formatges i rúcula | Miquel, de “Les receptes del Miquel”.
● Pizza a l’uovo | Paula i Xisco, de “Bon Tiberi”
● Kartoffel pizza | Cristina, de “CriJoArMaEl”
● Pizza vegetal de carabassó | Isabel, de “La Cuina de la Isabel”
● Pizza amb llevat natural | Eva, de “Ma Petite Boulangerie”
● Pizza blanca amb espinacs i salsitxa | Mamà Pichón, de “Cocina para pichones”
● Pizza de bacallà | J. Antonio, de “Con pan y postre”
● Pizza de vedella marinada i formatge | Núria, de “Petita Cuina”
● Pizza de salmó i ous de guatlla | Carmina, de “carminafm” al Club de cuines
● Coca d’esclata-sangs i alls tendres | Elena, de “La Tastaolletes”
● Pizza de pinya, cansalada, pernil i perfum de fonoll | Margot, de “Margot, Cosas de la vida”
● Minipizzes negres de gambes | Roger, de “Cuina amb compte”
● Mini Pizzes | Emma, de “La Cuina de l’Àvia”
● Pizza grega | Marina, de “Xocolata Desfeta”
● Pizzetes de calçots, i d’espàrrecs verds amb crema de ceps | Sandra i Xavi, d’”Els fogons de la Bordeta”