Gener 2012: carxofes

Carxofes al vi ranci |  Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”

● Crema de verdures amb xips de carxofa |  Carmina, de “Carmina Fernando Mesegue” al Club de cuines

Truita de carxofa al forn |  Marina, de “Tapa’t… de tapes i altres plats”

Com pelar una carxofa (sense morir en l’intent) |  Anna, de “Canela en rama”

Mousse de carxofes i porros |  Carmen, d’“À table! con Carmen”

● Ensalada tèbia de carxofes amb pesto vermell |  Caterina, de ”Taula posada”

Carpaccio de carxofes, api i fonoll |  Margot, de ”Margot – Cosas de la vida”

Pastís de carxofes |  Susanna, d’“En Roc a la cuina”

● Pa rústic amb tomàquet i carxofes del Maresme arrebossades |  Núria, de “Pa amb oli i xocolata”

● Carxofes amb vinagreta de ceps de l’Andre |  Laura, de “Cuinejar”

Carxofes estofades amb sèpia i galeres |  Marta, de “CuinaDiari”

Amanida tèbia de carxofes |  Roser, de “Cuina d’una aprenent”

Carxofes al forn |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

Xips de carxofes |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

Crema de carxofes amb cruixent d’ibèric |  Berta, de ”Berta’s Kitchen”

Risotto de carxofes |  Jordi i Glòria, de “Tot és bo el que l’olla cou”

Arròs caldós amb carxofes, llagostins i calamars |  Maia, d’“El racó del cuscús”

● Carxofes rostides amb botifarra |  Roger, de “Cuina amb compte”

Carxofes farcides de cruixent de pernil i ceba amb formatge ratllat |  Sílvia, de “De l’hort a l’olla”

Carxofa amb rossellona |  Geni, de “Sami’s kitchen”

Carxofes amb corona de brandada de bacallà |  Delicias, de “Delicias desde Barcelona a Buenos Aires”

Crema de carxofes |  Surfzone, de “Catacuina”

Carxofa amb botifarró |  Anna, de “Llepadits”

Paella amb carxofes i rovellons |  Marina, de “BlauKitchen”

Capuccino de carxofa amb escuma de foie i pols de taronja |  Miquel, de “Les receptes del Miquel”

● Greixonera de carxofes, ous i patates |  Paula, de ”Bon Tiberi”

● Paté vegetal de carxofes i nous |  Judith, d’”El món de Juju”

● Crema de carxofes amb olives cruixents |  Seelenschmerz, de “Gescmack!”

Pinxo de truita de carxofes |  Gemma, de “Caprofiti”

Carxofes farcides |  Conxita, de “Al pot petit…”

● Carxofes farcides de confit d’ànec “a la seva crema” |  macbetcris, d’“Ingredients i paraules”

Carxofes al pesto |  Maite, d’“En tu cocina y en la mía”

Cassoletes de carxofa, formatge i cebollí |  Helena, de “Rico sin azúcar”

Amanida tèbia de carxofes confitades amb ibèric i pinyons |  Sònia, d’“Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”

Carxofes en el seu suc |  L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”

Truita “234” de calçot i carxofa |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

Textura de carxofes amb cruixent de pernil i oli de tòfona |  Dolores, de “Mi gran diversión”

Gotets de sopa de carxofes amb mini-bunyols de bacallà |  Anniki, de “Gastroadikta”

Carxofes amb gules i pernil |  Joaquina, de “La cocina de los inventos”

Carxofes amb brandada de bacallà |  Quima, de “Quima – Les meves receptes”

Flam de carxofa |  Cristina, de “Bufet de postres”

● Carxofes farcides de carn d’olla i salsa ràpida de pebrot escalivat |  Roser, de ”Trifàsic de Baileys”

● Carxofes amb mandonguilles acompanyades de carxofes arrebossades |  Rosa Maria, d’“El plat del dia”

Flors de carxofa i gambes |  Margarida, d’“El món de la cuina”

Pastís de carxofa |  Marta, de “Pebre i xocolata”

Pasta amb carxofa i botifarra |  Antonella, de “La pasta per als catalans”

Carxofes amb pernil |  Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”

Sopa de quinoa amb carxofes i regals de l’oceà |  Margarida, de “Las recetas de ella y el abanico”

Carxofes al forn |  Susanna i Juan Pedro, de “Cal Soparet”

Torrada de carxofa, cansalada ibèrica i trufa | Nani, de “La cuina violeta”

Crema de carxofes amb xips |  Lídia, de ”Cuina útil”

Carxofes “barigoule” |  Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”

Crema de carxofes i festucs | Clara, de “Migas con locura”

Carxofes farcides |  Ani, de “Cocina… con mucho amor”

Timbal de carxofes amb rovellons i patates |  Mª José, de “Las Recetas de MJ”

Suquet de carxofes |  Joan Dalmau, de “Dalmau Cuiner”

Coca de carxofes i ceba amb tou dels til·lers |  Laia, d’“A l’ombra de la figuera”

● Carxofes gratinades amb beixamel al cava i un toc de formatge blau |  Maria, de “Sucre, ous i farina”

● Carxofes farcides de tonyina i ou |  Marina, de “Tapa’t… de tapes i altres plats”

Quiche de carxofes | Carme, d’”All i julivert”

● Crema de calçots amb carxofes i romesco |  Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”

● Royal de carxofa amb ostra gelatinada |  Eri, de “La cuina de l’Eri”

Crema de carxofes amb emulsió de bacallà |  Pilar, de “Mi mesa para tres”

Stromboli de carxofes |  Sandra, de “Mi reino por una madalena”

Carxofes farcides “a la italiana” |  Lena, de “So chic handmade”

Guisat de temporada |  Mª Dolors, de “Cuina amb la Lolines”

Carxofes amb salsa d’anxoves, nous i musclos |  Pili, de “Kooking”

Carxofes al cava |  Semitiel, de “Salut i bon profit”

Milfulles de carxofa i patata |  Maragalida, de “Sa cuina de sa Lluna”

Cors de carxofa farcits de carn amb salsa de trompetes |  Mercè, de ”Destapant cassoles”

Arròs de bacallà i carxofes |  Eva, d’“Els meus plats”

Amanida tèbia de carxofes i favetes |  Glòria i Josep, d’“El cafè de nit”

Focaccia de carxofes |  Laura, de “Coure coulants”

Carxofes farcides de llonganissa |  Chelo, de “Cogollos de agua”

● Bacallà confitat amb crema de carxofes |  Susanna i Josep Àngel, d’“Olleta de verdures”

Carxofes amb gambes i cloïsses en salsa de cava |  Victoria, de “Hoy cocina Vivi”

● Panna cotta de carxofes amb mousse d’anxoves |  Marina, de “Xocolata Desfeta”

Carxofes i mongetes |  Martí, d’“Apunts de cuina”

Crema de carxofa amb cruixent de pernil |  Gabriela, de “Gabriela y sus recetas”

Carxofes farcides de pisto de carbassa i patata |  Silvia, de “Chez Silvia”

Focaccia amb carxofes |  Sara, de “Cocina para emancipados”

● Carxofes farcides de verdures i carn |  Teresa, de “Terecetario”

Carxofes marinades |  Xisca, de “Cocinar y más”

Bunyols de carxofa amb romesco |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

● Pa de carxofes i parmesà |  Bet, de “Tasta rutes”

Carxofes ofegades |  Carme, de “Cuinetes-Carme”

Torrada de carxofes amb fruits secs caramelitzats |  Ana, de “Experimento en la cocina”

Quiche de carxofes amb pernil dolç i formatge de cabra |  Francesc, d’“A la taula i al llit…”

Carxofes gratinades amb formatge |  Lídia, de “Mis platos favoritos”

Pastissets de carxofa amb cruixents farcits |  Donibaneko, de “Buscando Umami”

Amanida de carxofes farcides |  Zeditas, de “ReZeditas”

Melmelada de carxofes |  Teresa, de “Com a casa, res!”

Carxofes arrebossades |  Mercè, de “Si sou servits”

Carxofes al forn |  Maria Antònia i Pere, de “Bojos per la cuina”

● Raviolis integrals de carxofa amb crema de pernil ibèric |  Íngrid, de “L’Hort de l’Onclu”

Carxofes farcides |  Isabel, de ”La cuina de la Isabel”

Carxofes a la llimona |  Krirsa, de “Naranjas de la China”

● Risotto d’escamarlans i carxofes de l’Anna |  Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”

● Truita de carxofes i mongetes seques |  Cristina, de “CriJoArMaEl”

Pastís de carxofes |  Mª José, de “Dit i fet”

Terrina suau de mousse de carxofes |  Alfons, de “les Receptes de StHilari”

Carxofes baby gratinades amb gorgonzola i nous |  Dolorss, de “Bloc de cuina de la Dolorss”

Arròs negre amb carxofes i calamarsons |  Mar, de “El que no mata, engreixa”

● Pastís de Formatge, Carxofes i Xocolata |  Catieu i Annie Vainilla, de “Pastissets”

● Pollastre amb carxofes |  Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”

Flams de carxofes amb crema d’escalivada |  Ana, de ”Lovefood”

Pastissets de carxofa |  Francesc, de “La cuina de tots natros”

● Carxofes amb crustacis i reducció de PX |  Francesc, de “La cuina de tots natros”

Suquet de carxofes amb gambes |  Belén, d’“A la cuina, amb un parell d’ous”

Cuixetes de pollastre amb carxofes i picada d’ametlles |  Laura, de “Un laboratorio en mi cocina”

Cassola de verdures depuratives |  Margarida, de “Las recetas de ella y el abanico”

Strudel de carxofes i pernil dolç |  Sònia, d’“Entre harinas”

● Volcà nòrdic de carxofes |  Àngel, de “La cuina de l’Àngel”

Carxofa amb calamarsCarxofes farcides amb gamba roja i gratinat d’all i oli |  Vicent, de “Hedonistes del nou tAstament”

Carxofes arrebossades amb salsa |  Alba, de “Le fabuleux destin du chocolat”

Tallarines vegetals amb pesto de carxofes | Jordi i Elba, de ”Com Gat i Gos”

Raviolis de carxofa |  Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”

.

↩ Torna a “La Recepta del 15″

···