● Carxofes al vi ranci | Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”
● Crema de verdures amb xips de carxofa | Carmina, de “Carmina Fernando Mesegue” al Club de cuines
● Truita de carxofa al forn | Marina, de “Tapa’t… de tapes i altres plats”
● Com pelar una carxofa (sense morir en l’intent) | Anna, de “Canela en rama”
● Mousse de carxofes i porros | Carmen, d’“À table! con Carmen”
● Ensalada tèbia de carxofes amb pesto vermell | Caterina, de ”Taula posada”
● Carpaccio de carxofes, api i fonoll | Margot, de ”Margot – Cosas de la vida”
● Pastís de carxofes | Susanna, d’“En Roc a la cuina”
● Pa rústic amb tomàquet i carxofes del Maresme arrebossades | Núria, de “Pa amb oli i xocolata”
● Carxofes amb vinagreta de ceps de l’Andre | Laura, de “Cuinejar”
● Carxofes estofades amb sèpia i galeres | Marta, de “CuinaDiari”
● Amanida tèbia de carxofes | Roser, de “Cuina d’una aprenent”
● Carxofes al forn | Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”
● Xips de carxofes | Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”
● Crema de carxofes amb cruixent d’ibèric | Berta, de ”Berta’s Kitchen”
● Risotto de carxofes | Jordi i Glòria, de “Tot és bo el que l’olla cou”
● Arròs caldós amb carxofes, llagostins i calamars | Maia, d’“El racó del cuscús”
● Carxofes rostides amb botifarra | Roger, de “Cuina amb compte”
● Carxofes farcides de cruixent de pernil i ceba amb formatge ratllat | Sílvia, de “De l’hort a l’olla”
● Carxofa amb rossellona | Geni, de “Sami’s kitchen”
● Carxofes amb corona de brandada de bacallà | Delicias, de “Delicias desde Barcelona a Buenos Aires”
● Crema de carxofes | Surfzone, de “Catacuina”
● Carxofa amb botifarró | Anna, de “Llepadits”
● Paella amb carxofes i rovellons | Marina, de “BlauKitchen”
● Capuccino de carxofa amb escuma de foie i pols de taronja | Miquel, de “Les receptes del Miquel”
● Greixonera de carxofes, ous i patates | Paula, de ”Bon Tiberi”
● Paté vegetal de carxofes i nous | Judith, d’”El món de Juju”
● Crema de carxofes amb olives cruixents | Seelenschmerz, de “Gescmack!”
● Pinxo de truita de carxofes | Gemma, de “Caprofiti”
● Carxofes farcides | Conxita, de “Al pot petit…”
● Carxofes farcides de confit d’ànec “a la seva crema” | macbetcris, d’“Ingredients i paraules”
● Carxofes al pesto | Maite, d’“En tu cocina y en la mía”
● Cassoletes de carxofa, formatge i cebollí | Helena, de “Rico sin azúcar”
● Amanida tèbia de carxofes confitades amb ibèric i pinyons | Sònia, d’“Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”
● Carxofes en el seu suc | L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”
● Truita “234” de calçot i carxofa | Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”
● Textura de carxofes amb cruixent de pernil i oli de tòfona | Dolores, de “Mi gran diversión”
● Gotets de sopa de carxofes amb mini-bunyols de bacallà | Anniki, de “Gastroadikta”
● Carxofes amb gules i pernil | Joaquina, de “La cocina de los inventos”
● Carxofes amb brandada de bacallà | Quima, de “Quima – Les meves receptes”
● Flam de carxofa | Cristina, de “Bufet de postres”
● Carxofes farcides de carn d’olla i salsa ràpida de pebrot escalivat | Roser, de ”Trifàsic de Baileys”
● Carxofes amb mandonguilles acompanyades de carxofes arrebossades | Rosa Maria, d’“El plat del dia”
● Flors de carxofa i gambes | Margarida, d’“El món de la cuina”
● Pastís de carxofa | Marta, de “Pebre i xocolata”
● Pasta amb carxofa i botifarra | Antonella, de “La pasta per als catalans”
● Carxofes amb pernil | Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”
● Sopa de quinoa amb carxofes i regals de l’oceà | Margarida, de “Las recetas de ella y el abanico”
● Carxofes al forn | Susanna i Juan Pedro, de “Cal Soparet”
● Torrada de carxofa, cansalada ibèrica i trufa | Nani, de “La cuina violeta”
● Crema de carxofes amb xips | Lídia, de ”Cuina útil”
● Carxofes “barigoule” | Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”
● Crema de carxofes i festucs | Clara, de “Migas con locura”
● Carxofes farcides | Ani, de “Cocina… con mucho amor”
● Timbal de carxofes amb rovellons i patates | Mª José, de “Las Recetas de MJ”
● Suquet de carxofes | Joan Dalmau, de “Dalmau Cuiner”
● Coca de carxofes i ceba amb tou dels til·lers | Laia, d’“A l’ombra de la figuera”
● Carxofes gratinades amb beixamel al cava i un toc de formatge blau | Maria, de “Sucre, ous i farina”
● Carxofes farcides de tonyina i ou | Marina, de “Tapa’t… de tapes i altres plats”
● Quiche de carxofes | Carme, d’”All i julivert”
● Crema de calçots amb carxofes i romesco | Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”
● Royal de carxofa amb ostra gelatinada | Eri, de “La cuina de l’Eri”
● Crema de carxofes amb emulsió de bacallà | Pilar, de “Mi mesa para tres”
● Stromboli de carxofes | Sandra, de “Mi reino por una madalena”
● Carxofes farcides “a la italiana” | Lena, de “So chic handmade”
● Guisat de temporada | Mª Dolors, de “Cuina amb la Lolines”
● Carxofes amb salsa d’anxoves, nous i musclos | Pili, de “Kooking”
● Carxofes al cava | Semitiel, de “Salut i bon profit”
● Milfulles de carxofa i patata | Maragalida, de “Sa cuina de sa Lluna”
● Cors de carxofa farcits de carn amb salsa de trompetes | Mercè, de ”Destapant cassoles”
● Arròs de bacallà i carxofes | Eva, d’“Els meus plats”
● Amanida tèbia de carxofes i favetes | Glòria i Josep, d’“El cafè de nit”
● Focaccia de carxofes | Laura, de “Coure coulants”
● Carxofes farcides de llonganissa | Chelo, de “Cogollos de agua”
● Bacallà confitat amb crema de carxofes | Susanna i Josep Àngel, d’“Olleta de verdures”
● Carxofes amb gambes i cloïsses en salsa de cava | Victoria, de “Hoy cocina Vivi”
● Panna cotta de carxofes amb mousse d’anxoves | Marina, de “Xocolata Desfeta”
● Carxofes i mongetes | Martí, d’“Apunts de cuina”
● Crema de carxofa amb cruixent de pernil | Gabriela, de “Gabriela y sus recetas”
● Carxofes farcides de pisto de carbassa i patata | Silvia, de “Chez Silvia”
● Focaccia amb carxofes | Sara, de “Cocina para emancipados”
● Carxofes farcides de verdures i carn | Teresa, de “Terecetario”
● Carxofes marinades | Xisca, de “Cocinar y más”
● Bunyols de carxofa amb romesco | Mònica, de “Coses de Llàbiro”
● Pa de carxofes i parmesà | Bet, de “Tasta rutes”
● Carxofes ofegades | Carme, de “Cuinetes-Carme”
● Torrada de carxofes amb fruits secs caramelitzats | Ana, de “Experimento en la cocina”
● Quiche de carxofes amb pernil dolç i formatge de cabra | Francesc, d’“A la taula i al llit…”
● Carxofes gratinades amb formatge | Lídia, de “Mis platos favoritos”
● Pastissets de carxofa amb cruixents farcits | Donibaneko, de “Buscando Umami”
● Amanida de carxofes farcides | Zeditas, de “ReZeditas”
● Melmelada de carxofes | Teresa, de “Com a casa, res!”
● Carxofes arrebossades | Mercè, de “Si sou servits”
● Carxofes al forn | Maria Antònia i Pere, de “Bojos per la cuina”
● Raviolis integrals de carxofa amb crema de pernil ibèric | Íngrid, de “L’Hort de l’Onclu”
● Carxofes farcides | Isabel, de ”La cuina de la Isabel”
● Carxofes a la llimona | Krirsa, de “Naranjas de la China”
● Risotto d’escamarlans i carxofes de l’Anna | Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”
● Truita de carxofes i mongetes seques | Cristina, de “CriJoArMaEl”
● Pastís de carxofes | Mª José, de “Dit i fet”
● Terrina suau de mousse de carxofes | Alfons, de “les Receptes de StHilari”
● Carxofes baby gratinades amb gorgonzola i nous | Dolorss, de “Bloc de cuina de la Dolorss”
● Arròs negre amb carxofes i calamarsons | Mar, de “El que no mata, engreixa”
● Pastís de Formatge, Carxofes i Xocolata | Catieu i Annie Vainilla, de “Pastissets”
● Pollastre amb carxofes | Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”
● Flams de carxofes amb crema d’escalivada | Ana, de ”Lovefood”
● Pastissets de carxofa | Francesc, de “La cuina de tots natros”
● Carxofes amb crustacis i reducció de PX | Francesc, de “La cuina de tots natros”
● Suquet de carxofes amb gambes | Belén, d’“A la cuina, amb un parell d’ous”
● Cuixetes de pollastre amb carxofes i picada d’ametlles | Laura, de “Un laboratorio en mi cocina”
● Cassola de verdures depuratives | Margarida, de “Las recetas de ella y el abanico”
● Strudel de carxofes i pernil dolç | Sònia, d’“Entre harinas”
● Volcà nòrdic de carxofes | Àngel, de “La cuina de l’Àngel”
● Carxofa amb calamars / Carxofes farcides amb gamba roja i gratinat d’all i oli | Vicent, de “Hedonistes del nou tAstament”
● Carxofes arrebossades amb salsa | Alba, de “Le fabuleux destin du chocolat”
● Tallarines vegetals amb pesto de carxofes | Jordi i Elba, de ”Com Gat i Gos”
● Raviolis de carxofa | Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”
.
. ↩ Torna a “La Recepta del 15″