● Còctel Negroni | Toni, el pare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”
● Cocktails en HR San Antón I | Marga, de “La cocina de las Casinas”
● Cocktails en HR San Antón II | Marga, de “La cocina de las Casinas”
● Granissat de maduixa | Núria, de “Graella de sucre”
● Còctel de síndria | Mayte, de “Russtica”
● Bloody Mary | Alba i Oriol, de “Can Misèries”
● Granissats de fruites | Mr. Cuuking, de “Cuuking!”
● Còctel de Strike Up | Leo, de ”Cullera de roure”
● Aigua de València | Roser, de ”Trifàsic de Baileys”
● Dry Martini | Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”
● Granissat de gerds amb vodka | Miguel Ángel, de “Pimientos verdes”
● Bloody Mary amb cloïsses | Jordi, de “Faves comptades”
● Mojito de meló | Neus, de “Gingebre”
● Frozen de poma verda (light) | Carolina, de “Pequeños placeres”
● Gelatina de gin-tònic amb taronja, llimona i canyella | Marta, de “CuinaDiari”
● Còctel Bailey’s Banana Colada | Juanma, Óscar, Gemma i Anna, d’“Macedonia en familia”
● El “descorda-sostenidors”: Tequila Sunrise | Àngel Nicolau, de “La cuina de l’Àngel”
● Pinya colada | Neus, de “Cocinando con Thermomix”
● Strawberry Daiquiri | Valerie, de “Latte Afternoon”
● Mònaco | Conxita, de “Al pot petit…”
● Chocolat Martini i pinya colada sense alcohol | de “Dolç i salat”
● Còctel Tiburón | Caterina, de ”Taula posada”
● Còctel de champany, Cassis i maduixes: Kir Royal | Silvia, de “Chez Silvia”
● Bellini | Íngrid, de “My lovely food”
● Panna cotta de pinya colada | Paula, de ”Bon Tiberi”
● Cóctel de Paloma | Teresa, de “Terecetario”
● Campari Milkshake | Seelenschmerz, de “Gescmack!”
● Pinya colada amb toc de maduixa | Laura, de “Coure coulants”
● Còctel de mango i plàtan | Cristina, de “Bufet de postres”
● White Russian | Gemma, de “La cuina de casa”
● Barracuda de xampany | Virginia, de “Sweet & sour”
● Pisco Sour peruà | Carmen, d’“À table! con Carmen”
● Còctel de mango i cava | Marina, de “Xocolata desfeta”
● Caipirinha de cirera picota | Marina, de “La Rosquilla de la Tía Laura”
● Mamadeta | Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”
● Còctel Mimosa | Joaquina, de “La cocina de los inventos”
● Còctel de cava o còctel de bienvenida | Miquel, de “Les receptes del Miquel”
● Gelat de caipirinha de gerds | Dolores, de “Mi gran diversión”
● Còctel Shirley Temple | Mª José, de ”Las Recetas de MJ”
● Mojito | Pilar, de “Mi mesa para tres”
● Còctel de ginger ale, gingebre i Chartreuse de Tarragona | Nani, de “La cuina violeta”
● Còctel de fruites i Alkermes | Laura, d’“I avui què cuino?”
● Mousse de cafè Irlandès | Helena, d’“Acabat de fer”
● Còctel de meló i cava | Frabisa, de “La cocina de Frabisa”
● Vasets amb melmelada de daiquiri de cireres | Mònica, de “Coses de Llàbiro”
● Gin-tònic | Dolorss, de “Bloc de cuina de la Dolorss”
● Còctel de pastanaga i gingebre i alguna cosa més | Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”
● Còctel | Caterina, de “Un somriure neix al cor i floreix als llavis”
● Còctel per Princeses | Catieu i Annie Vainilla, de “Pastissets”
● Síndria i cireres “on the rocks” | Pili, de “Kooking”
● Blue tropic lover | Judith, d’”El món de Juju”
● “Beso de medianoche” | Zeditas, de “ReZeditas”
● Còctel de cava i fruites | Bet, de “Tasta rutes”
● Bloody Mary i Bloody Juani | Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”
● Caribbean jelly | L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”
● “Rus Blanc” | Marina, de “Tapa’t… de tapes”
● Còctel blanc d’estiu | Mercè, de ”Destapant cassoles”
● Daiquiri | Maria, de “Sucre, ous i farina”
● Còctel Caruso | Eri, de “La cuina de l’Eri”
● Caipirinha | Roser, de “Cuina d’una aprenent”
● Soft cherry | Bori i Mariko, de “Postres para todos”
● Mojito | Eva, d’“Els meus plats”
● Còctel de Chartreuse verd amb tequila | Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”
● Gin-tònic de síndria | Montse, de “Rhubarb & Samphire”
● Sweet Mary | Montse, d’“A bell bulto”
● Jamaica Inn | Gemma, de “Caprofiti”
● Còctel Coronel | Cristina, de “CriJoArMaEl”
● Sorbet Cosmopolitan | Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”
● Còctel de fruites sense pretencions | Laia, d’“El racó dolç”
● Aigua del Maresme | Pilar, de “Per sucar-hi pa”
● Strawberry Daiquiry | IDania, d’“El aroma de IDania”
● Còctel de cireres | Cris, de “MiniMonCris – Delícies Culinaries”
● “Bienvenida explosiva”: mocktail atomic cat | Raquel, de “Manzanas rojas”
● Còctel de vodka i polos de fruites | R. Cabisco, de “Cuinar a la vora del foc”
● 3 còctels amb Vichy | Laura, de “Cuinejar”
●Wild Hibiscus Royale | Victoria, de “Hoy cocina Vivi”
● Adaptació del Bellini | macbetcris, d’“Ingredients i paraules”
● Daikiri fred amb la seva escuma calenta | Cósima, de “Las cosas de Cósima”
● “Cóctel del Faraón” | Donibaneko, de “Buscando Umami”
● Còctels. Mes aviat no | Xavi, Jaume i Eugeni, d’“Opinen3i4”
● Sorbet de caipirinha | Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”
.