Juny 2012: còctels

Còctel Negroni |  Toni, el pare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”

● Cocktails en HR San Antón I |  Marga, de “La cocina de las Casinas”

● Cocktails en HR San Antón II |  Marga, de “La cocina de las Casinas”

● Granissat de maduixa |  Núria, de “Graella de sucre”

Còctel de síndria |  Mayte, de “Russtica”

Bloody Mary |  Alba i Oriol, de “Can Misèries”

Granissats de fruites |  Mr. Cuuking, de “Cuuking!”

Còctel de Strike Up |  Leo, de ”Cullera de roure”

● Aigua de València |  Roser, de ”Trifàsic de Baileys”

● Dry Martini |  Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”

● Granissat de gerds amb vodka |  Miguel Ángel, de “Pimientos verdes”

● Bloody Mary amb cloïsses |  Jordi, de “Faves comptades”

Mojito de meló |  Neus, de “Gingebre”

Frozen de poma verda (light) |  Carolina, de “Pequeños placeres”

Gelatina de gin-tònic amb taronja, llimona i canyella |  Marta, de “CuinaDiari”

Còctel Bailey’s Banana Colada |  Juanma, Óscar, Gemma i Anna, d’“Macedonia en familia”

El “descorda-sostenidors”: Tequila Sunrise |  Àngel Nicolau, de “La cuina de l’Àngel”

Pinya colada |  Neus, de “Cocinando con Thermomix”

● Strawberry Daiquiri |  Valerie, de “Latte Afternoon”

Mònaco |  Conxita, de “Al pot petit…”

Chocolat Martini i pinya colada sense alcohol | de “Dolç i salat”

Còctel Tiburón |  Caterina, de ”Taula posada”

Còctel de champany, Cassis i maduixes: Kir Royal |  Silvia, de “Chez Silvia”

Bellini |  Íngrid, de “My lovely food”

● Panna cotta de pinya colada |  Paula, de ”Bon Tiberi”

Cóctel de Paloma |  Teresa, de “Terecetario”

● Campari Milkshake |  Seelenschmerz, de “Gescmack!”

Pinya colada amb toc de maduixa |  Laura, de “Coure coulants”

Còctel de mango i plàtan |  Cristina, de “Bufet de postres”

● White Russian |  Gemma, de “La cuina de casa”

Barracuda de xampany |  Virginia, de “Sweet & sour”

● Pisco Sour peruà |  Carmen, d’“À table! con Carmen”

● Còctel de mango i cava |  Marina, de “Xocolata desfeta”

Caipirinha de cirera picota |  Marina, de “La Rosquilla de la Tía Laura”

Mamadeta |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

Còctel Mimosa |  Joaquina, de “La cocina de los inventos”

● Còctel de cava o còctel de bienvenida |  Miquel, de “Les receptes del Miquel”

Gelat de caipirinha de gerds |  Dolores, de “Mi gran diversión”

Còctel Shirley Temple |  Mª José, de ”Las Recetas de MJ”

Mojito |  Pilar, de “Mi mesa para tres”

● Còctel de ginger ale, gingebre i Chartreuse de Tarragona | Nani, de “La cuina violeta”

Còctel de fruites i Alkermes |  Laura, d’“I avui què cuino?”

● Mousse de cafè Irlandès |  Helena, d’“Acabat de fer”

Còctel de meló i cava |  Frabisa, de “La cocina de Frabisa”

● Vasets amb melmelada de daiquiri de cireres |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

Gin-tònic |  Dolorss, de “Bloc de cuina de la Dolorss”

Còctel de pastanaga i gingebre i alguna cosa més |  Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”

Còctel |  Caterina, de “Un somriure neix al cor i floreix als llavis”

● Còctel per Princeses |  Catieu i Annie Vainilla, de “Pastissets”

Síndria i cireres “on the rocks” |  Pili, de “Kooking”

● Blue tropic lover |  Judith, d’”El món de Juju”

“Beso de medianoche” |  Zeditas, de “ReZeditas”

● Còctel de cava i fruites |  Bet, de “Tasta rutes”

● Bloody Mary i Bloody Juani |  Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”

Caribbean jelly |  L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”

“Rus Blanc” |  Marina, de “Tapa’t… de tapes”

Còctel blanc d’estiu |  Mercè, de ”Destapant cassoles”

Daiquiri |  Maria, de “Sucre, ous i farina”

Còctel Caruso |  Eri, de “La cuina de l’Eri”

Caipirinha |  Roser, de “Cuina d’una aprenent”

● Soft cherry |  Bori i Mariko, de “Postres para todos”

Mojito |  Eva, d’“Els meus plats”

● Còctel de Chartreuse verd amb tequila |  Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”

● Gin-tònic de síndria |  Montse, de “Rhubarb & Samphire”

● Sweet Mary |  Montse, d’“A bell bulto”

Jamaica Inn |  Gemma, de “Caprofiti”

● Còctel Coronel |  Cristina, de “CriJoArMaEl”

● Sorbet Cosmopolitan |  Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”

Còctel de fruites sense pretencions |  Laia, d’“El racó dolç”

Aigua del Maresme |  Pilar, de “Per sucar-hi pa”

Strawberry Daiquiry |  IDania, d’“El aroma de IDania”

Còctel de cireres |  Cris, de “MiniMonCris – Delícies Culinaries”

● “Bienvenida explosiva”: mocktail atomic cat |  Raquel, de “Manzanas rojas”

● Còctel de vodka i polos de fruites |  R. Cabisco, de “Cuinar a la vora del foc”

3 còctels amb Vichy |  Laura, de “Cuinejar”

Wild Hibiscus Royale |  Victoria, de “Hoy cocina Vivi”

● Adaptació del Bellini |  macbetcris, d’“Ingredients i paraules”

Daikiri fred amb la seva escuma calenta |  Cósima, de “Las cosas de Cósima”

“Cóctel del Faraón” |  Donibaneko, de “Buscando Umami”

● Còctels. Mes aviat no |  Xavi, Jaume i Eugeni, d’“Opinen3i4”

Sorbet de caipirinha |  Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”

.

↩ Torna a “La Recepta del 15″

···

Anuncis