● Bunyols de carbassa | Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”
● Les carbasses | Marga, de “L’hora del tupper”
● Cóc de carbassa i xocolata | Pascual, de “Viaje al centro de la cocina”
● Pastís de carbassa | Pascual, de “Viaje al centro de la cocina”
● Gnocchi de carbassa | Pascual, de “Viaje al centro de la cocina”
● Pumpkin pie | Carolina, de “Pequeños placeres”
● Canelons de confit d’ànec amb escalunyes | Laura i Sandra, de “Sal i oli”
● Crema de carabassa | Laura i Sandra, de “Sal i oli”
● Paté de carbassa | Laura i Sandra, de “Sal i oli”
● Cupcakes de carabassa | Laura i Sandra, de “Sal i oli”
● Mini cheesecake de carbassa | Rebeca, d’“El dragón de la fresa”
● Rotllets de canyella i carbassa | Rebeca, d’“El dragón de la fresa”
● Pastissets de carbassa i xocolata | Rebeca, d’“El dragón de la fresa”
● Pie pops de carbassa | Rebeca, d’“El dragón de la fresa”
● Whoopie pies de carbassa | Rebeca, d’“El dragón de la fresa”
● Muffins de carbassa amb barret de poma | Elena, de “Ximximiri”
● Crema de carbassa i cigrons | Irene, de “Rolling Fogons”
● Pit de pollastre adobat amb carbassa a la planxa | Irene, de “Rolling Fogons”
● Wok de tallarines amb espinacs i carbassa | Irene, de “Rolling Fogons”
● Pastís de tardor | Meritxell, de “Arte y tal”
● Flam de salmó i carbassa | Emma, Mar i Mari Carmen, de “Recetas de e-mergencias”
● Filets de porc amb salsa de formatge blau i gnocchis de carbassa | Emma, Mar i Mari Carmen, de “Recetas de e-mergencias”
● Muffins de carbassa i gotes de xocolata | Elena, de “Cupcakes, tartas y más…”
● Dim Sum: crestes cantoneses | Marga, de “La cocina de las Casinas”
● Carbassa amb arròs i bolets | Carme i Neus, de “Tast de cuina”
● Galetes de carbassa | Marina, de “Tapa’t… de tapes”
● Sopaipilla | Emilia, d’“Al caliu de la cuina”
● Puré de carbassa i taronja | Margarida, de “Las recetas de ella y el abanico”
● Tapa de carabassa amb ou estrellat | de “Cuinem o què?”
● Timbal de bledes i daus de carbassa | Carmen, d’“À table! con Carmen”
● Puré de carbassa rostida amb escalunyes i sàlvia, adornada amb crema agra de mostassa pols de bacó i pinyons torrats | Cósima de “Las cosas de Cósima”
● Carbassa al curri | Geni, de “Sami’s kitchen”
● Cupcakes i homenets de carbassa | Marina, de “BlauKitchen”
● Rostit de carbassa i formatge de cabra | Neus, de “Cocinando con Neus”
● Crema de carbassa | Leo, de ”Cullera de roure”
● Pastís salat de carbassa | Leo, de ”Cullera de roure”
● Crema de carbassa i carbassons | Nuni, de “Cuinetes”
● Crema de carbassa amb farcellets de llagostins | Nuni, de “Cuinetes”
● Pa de pessic de xocolata i carbassa | Nuni, de “Cuinetes”
● Pumpkin cupcakes | Pilar, una lectora d’“Els fogons de la Bordeta”
● Locro de carbassa | Abril, d’“April’s Kitch”
● Canelons de carbassa i bolets de tardor | Jordi, de “Faves comptades”
● Pastís de carbassa i morcilla de ceba | Marta, de “CuinaDiari”
● Crema de carbassa, pastanaga i un toc de papaia | Iris, de “Cocere”
● Empanadico de Huesca | Olga, de “La cuina de l’Olga”
● Crema de carbassa, pastanaga i gingebre | Marta, de “Receptes sense (quasi) vitamina B12”
● Crema de carbassa rostida al forn | Gemma, de ”Fogons, cuina & fotografia”
● Pumpkin Bars (pastís de carbassa) | Sussi, d’“Ara Cuina”
● Crema de carbassa | Sílvia, de “Cuinar és senzill”
● Butternut squash soup | Montse, de “Rhubarb & Samphire”
● Crema de carbassa amb iogur grec amb oli picant i pinyons | Anna, de “Llepadits”
● Camarões na moranga (Carbassa amb llagostins) | Roser, de ”Trifàsic de Baileys”
● Cóc de carbassa | de “Cacharreando en mi cocina”
● Nyoquis de carbassa amb salsa gorgonzola | Marina, de “Xocolata desfeta”
● Carquinyolis de carbassa i castanya | Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”
● Bunyols dolços de carabassa | Eva, d’“Els meus plats”
● Magdalenes de carbassa i pastanaga | Sandra, de “Mi reino por una madalena”
● Crema de carbassa, ou de guatlla i pernil | de “Dolç i salat”
● Pa de pessic de carbassa | Núria, de “Pa amb oli i xocolata”
● Pumkin & Cinnamon Streusel Cake | Seelenschmerz, de “Gescmack!”
● Crema de tardor | Pilar, de “Per sucar-hi pa”
● Pastissets de carabassa | Pilar, de “Per sucar-hi pa”
● Carbassa amb tres llegums | Conxita, de “Al pot petit…”
● Cóc especiat de carbassa amb cobertura cremosa de formatge | Helena, de “Rico sin azúcar”
● Pastís de pastanaga, poma i carbassa | Laura, de “Cuinejar”
● Pollastre amb carbassa i canyella | Laura, de “Cuinejar”
● Scones de carbassa amb mantega de taronja | L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”
● Timbal de carbassa i cama-grisos | Glòria i Josep, de “Cafè de nit”
● Cake de carbassa i formatge feta | Elena, de “Delicious stories”
● Tascons cruixents de carbassa rostida amb parmesà i crema agra a l’anet | Virginia, de “Sweet & sour”
● Pa de carbassa | Virginia, de “Sweet & sour”
● Muffins de carabassa i canyella | Marina, de “La rosquilla de la tia Laura”
● Crema de carbassa | Lídia, de “Mis platos favoritos”
● Crema catalana de carbassa | Gemma, de “La cuina de casa”
● Receptes amb carbasses | Marga, de “L’hora del tupper”
● Crema de carbassa rostida de la Donna Hay | Silvia, de “Y sigo en la cocina”
● Cassoletes de xocolata amb crema de carbassa i taronja | Dolores, de “Mi gran diversión”
● Crema de carbassa amb mousse de bolets i pols de taronja | Miquel, de “Les receptes del Miquel”
● Risotto de carbassa | Montse, d’“Entre núvols de cotó”
● Mousse de carbassa, caramel i xocolata | Carmen, de “Dulces bocados”
● Albergínies farcides de carbassa | Joaquina, de “La cocina de los inventos”
● Crema de carabassa amb llit de mandarina i pernil de gla | Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”
● Pa de carbassa i matafaluga | Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”
● 4 de carabassa: rebosteria casolana | Vicent, d’”Hedonistes del nou tastament”
● Flam i flor salats de carbassa amb salsa de gorgonzola | Dolorss, d’”Blog de cuina de la Dolorss”
● Caputxino de velouté de carbassa amb crumble de castanya | Alfons, de “les Receptes de StHilari”
● Truita de carbassa | Pili de “Kooking”
● Pasta amb carbassa i ceps | Antonella, de “La pasta per als catalans”
● Cassoletes de carbassa | Teresa, de “Terecetario”
● Crumble de carabassa amb feta i sàlvia | Caterina, de ”Taula posada”
● Espaguetis amb carbassa | Alba i Oriol, de “Can Misèries”
● Crema de carbassa amb xocolata blanca | Àngel Nicolau, de “La cuina de l’Àngel”
● Pumpkin Bread | Tabata, de “My own bakery”
● Patates farcides d’espinacs amb puré de carabassa | Caterina, de “Un somriure neix al cor i floreix als llavis”
● Chutney de carbassa i tomàquet | MaryLou, de “Pa amb tomàquet”
● Pastís de carbassa | Carme, d’”All i julivert”
● Carbonada volcànica | Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”
● Crema de carbassa de la Donna Hay | Zeditas, de “ReZeditas”
● Cupcakes de carbassa amb crema de toffee | Helena, de “Acabat de fer”
● Crema de carbassa, amb flotant cruixent farcit de melmelada de poma tatín i mandonguilla de porc saltejada amb Oporto | Silvia, de “Chez Silvia”
● American Apple-Pumpkin Pie | Nee*, de “Le petit chat rose”
● Pastís especiat de carabassa | Marta, de “Pebre i xocolata”
● Pastissets de carabassa | Agnés, de “Les meues peroles de fang”
● Carabassa amb quinoa, feta, alfàbrega i menta | Victoria, de “Hoy cocina Vivi”
● Crema de carabassa amb rossinyols | Nani, de “La cuina violeta”
● Paté de carabassa | Roser, de “Cuina d’una aprenent”
● Cookies de carbassa i xocolata | Lydia, d’“Un hervor”
● Coca de carbassa | Mònica, de “Coses de Llàbiro”
● Nyoquis de carbassa amb salsa de xampinyons | Neus, d’“Estovalles a quadres”
● Flam de carbassa | Nyanyels, d’“A daily sweet”
● Crumble de carabassa amb feta i sàlvia | Caterina, de ”Taula posada”
● Pastissets de cabell d’àngel | Cristina, de “CriJoArMaEl”
● Raviolis farcits de carabassa i formatge de cabra | Cinta, de “Trossets de cuina”
● Pa de carbassa especiat | Maria, de “Sucre, ous i farina”
● Crema de carbassa amb cruixents de pernil | Joan, de “Dalmau Cuiner”
● Magdalenes de carbassa (al microones) | Anna, d’“El meu blog de cuina”
● Cigrons amb carbassa i verduretes al curri | Lídia, de ”Cuina útil”
● Melmelada de carbassa i poma | Paula, de ”Bon Tiberi”
● Tres textures de carbassa | Bet, de “Tasta rutes”
● Canelons de carbassa | Montse, d’“Estones lliures”
● Cupcakes de carabassa amb magrana | Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”
● Cóc de carbassa | Laura, de “Piensa en dulce”
● Pecats de Carbassa, Mascarpone i Xocolata | Catieu i Annie Vainilla, de “Pastissets”
● Pastís de carbassa i pastanaga | Judith, d’”El món de Juju
● Pa de pessic de carbassa | Berta, de ”Berta’s Kitchen”
● Pasta fresca de carbassa | Teresa, de “Com a casa, res!”
● Crema de carbassa i de pèsols | Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”
● Crema catalana de carbassa | Marina, de “Tapa’t… de tapes”
● Pretzel de carbassa | Mayte de “Rústica”
● Pumpkin´s nightmare muffins | Donibaneko, de “Buscando Umami”
● Torta de carbassa | Bori i Mariko, de “Postres para todos”
● Carbassa al forn | Jordi, de “Tot és bo el que l’olla cou”
● Bizcocho de calabaza con frosting de maple y especias | Alicia, d’“Alicia entre especias y recetas”
● Pastís de carbassa i arròs a la canyella | Francesc, de “La cuina de tots natros”
● Crema de carabassa amb poma i curri | Caterina, de “Dèries culinàries”
● Coca de fruits del temps amb crema de carbassa | Isabel, de “La cuina de la Isabel”
● Arròs amb carbassa i bacallà | Isabel, de “La cuina de la Isabel”
● Crema de carbassa rostida | Margot, de “Margot – Cosas de la vida”
● Crema de carabassa | Carmeta, de “Carmeta Rusquilleta”
● Galette de carbassa, rossinyols i reblochon | Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”
.