Octubre 2012: carbassa

Bunyols de carbassa |  Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”

Les carbasses |  Marga, de “L’hora del tupper”

Cóc de carbassa i xocolata |  Pascual, de “Viaje al centro de la cocina”

Pastís de carbassa |  Pascual, de “Viaje al centro de la cocina”

Gnocchi de carbassa |  Pascual, de “Viaje al centro de la cocina”

● Pumpkin pie |  Carolina, de “Pequeños placeres”

● Canelons de confit d’ànec amb escalunyes |  Laura i Sandra, de “Sal i oli”

● Crema de carabassa |  Laura i Sandra, de “Sal i oli”

Paté de carbassa |  Laura i Sandra, de “Sal i oli”

● Cupcakes de carabassa |  Laura i Sandra, de “Sal i oli”

Mini cheesecake de carbassa |  Rebeca, d’“El dragón de la fresa”

Rotllets de canyella i carbassa |  Rebeca, d’“El dragón de la fresa”

Pastissets de carbassa i xocolata |  Rebeca, d’“El dragón de la fresa”

Pie pops de carbassa |  Rebeca, d’“El dragón de la fresa”

Whoopie pies de carbassa |  Rebeca, d’“El dragón de la fresa”

● Muffins de carbassa amb barret de poma |  Elena, de “Ximximiri”

● Crema de carbassa i cigrons |  Irene, de “Rolling Fogons”

● Pit de pollastre adobat amb carbassa a la planxa |  Irene, de “Rolling Fogons”

● Wok de tallarines amb espinacs i carbassa |  Irene, de “Rolling Fogons”

Pastís de tardor |  Meritxell, de “Arte y tal”

Flam de salmó i carbassa |  Emma, Mar i Mari Carmen, de “Recetas de e-mergencias”

Filets de porc amb salsa de formatge blau i gnocchis de carbassa |  Emma, Mar i Mari Carmen, de “Recetas de e-mergencias”

Muffins de carbassa i gotes de xocolata |  Elena, de “Cupcakes, tartas y más…”

● Dim Sum: crestes cantoneses |  Marga, de “La cocina de las Casinas”

Carbassa amb arròs i bolets |  Carme i Neus, de “Tast de cuina”

● Galetes de carbassa |  Marina, de “Tapa’t… de tapes”

Sopaipilla |  Emilia, d’“Al caliu de la cuina”

Puré de carbassa i taronja |  Margarida, de “Las recetas de ella y el abanico”

● Tapa de carabassa amb ou estrellat |  de “Cuinem o què?”

Timbal de bledes i daus de carbassa |  Carmen, d’“À table! con Carmen”

Puré de carbassa rostida amb escalunyes i sàlvia, adornada amb crema agra de mostassa pols de bacó i pinyons torrats |  Cósima de “Las cosas de Cósima”

● Carbassa al curri |  Geni, de “Sami’s kitchen”

Cupcakes i homenets de carbassa |  Marina, de “BlauKitchen”

Rostit de carbassa i formatge de cabra |  Neus, de “Cocinando con Neus”

Crema de carbassa |  Leo, de ”Cullera de roure”

Pastís salat de carbassa |  Leo, de ”Cullera de roure”

● Crema de carbassa i carbassons |  Nuni, de “Cuinetes”

● Crema de carbassa amb farcellets de llagostins |  Nuni, de “Cuinetes”

● Pa de pessic de xocolata i carbassa |  Nuni, de “Cuinetes”

● Pumpkin cupcakes |  Pilar, una lectora d’“Els fogons de la Bordeta”

Locro de carbassa |  Abril, d’“April’s Kitch”

● Canelons de carbassa i bolets de tardor |  Jordi, de “Faves comptades”

Pastís de carbassa i morcilla de ceba |  Marta, de “CuinaDiari”

● Crema de carbassa, pastanaga i un toc de papaia |  Iris, de “Cocere”

Empanadico de Huesca |  Olga, de “La cuina de l’Olga”

● Crema de carbassa, pastanaga i gingebre |  Marta, de “Receptes sense (quasi) vitamina B12”

● Crema de carbassa rostida al forn |  Gemma, de ”Fogons, cuina & fotografia”

● Pumpkin Bars (pastís de carbassa) |  Sussi, d’“Ara Cuina”

Crema de carbassa |  Sílvia, de “Cuinar és senzill”

● Butternut squash soup |  Montse, de “Rhubarb & Samphire”

● Crema de carbassa amb iogur grec amb oli picant i pinyons |  Anna, de “Llepadits”

● Camarões na moranga (Carbassa amb llagostins) |  Roser, de ”Trifàsic de Baileys”

Cóc de carbassa |  de “Cacharreando en mi cocina”

● Nyoquis de carbassa amb salsa gorgonzola |  Marina, de “Xocolata desfeta”

Carquinyolis de carbassa i castanya |  Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”

● Bunyols dolços de carabassa |  Eva, d’“Els meus plats”

● Magdalenes de carbassa i pastanaga |  Sandra, de “Mi reino por una madalena”

Crema de carbassa, ou de guatlla i pernil |  de “Dolç i salat”

● Pa de pessic de carbassa |  Núria, de “Pa amb oli i xocolata”

● Pumkin & Cinnamon Streusel Cake |  Seelenschmerz, de “Gescmack!”

Crema de tardor |  Pilar, de “Per sucar-hi pa”

● Pastissets de carabassa |  Pilar, de “Per sucar-hi pa”

● Carbassa amb tres llegums |  Conxita, de “Al pot petit…”

● Cóc especiat de carbassa amb cobertura cremosa de formatge |  Helena, de “Rico sin azúcar”

● Pastís de pastanaga, poma i carbassa |  Laura, de “Cuinejar”

● Pollastre amb carbassa i canyella |  Laura, de “Cuinejar”

Scones de carbassa amb mantega de taronja |  L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”

Timbal de carbassa i cama-grisos |  Glòria i Josep, de “Cafè de nit”

Cake de carbassa i formatge feta |  Elena, de “Delicious stories”

Tascons cruixents de carbassa rostida amb parmesà i crema agra a l’anet |  Virginia, de “Sweet & sour”

Pa de carbassa |  Virginia, de “Sweet & sour”

● Muffins de carabassa i canyella |  Marina, de “La rosquilla de la tia Laura”

Crema de carbassa |  Lídia, de “Mis platos favoritos”

● Crema catalana de carbassa |  Gemma, de “La cuina de casa”

● Receptes amb carbasses |  Marga, de “L’hora del tupper”

Crema de carbassa rostida de la Donna Hay |  Silvia, de “Y sigo en la cocina”

Cassoletes de xocolata amb crema de carbassa i taronja |  Dolores, de “Mi gran diversión”

Crema de carbassa amb mousse de bolets i pols de taronja |  Miquel, de “Les receptes del Miquel”

● Risotto de carbassa |  Montse, d’“Entre núvols de cotó”

Mousse de carbassa, caramel i xocolata |  Carmen, de “Dulces bocados”

● Albergínies farcides de carbassa |  Joaquina, de “La cocina de los inventos”

● Crema de carabassa amb llit de mandarina i pernil de gla |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

● Pa de carbassa i matafaluga |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

● 4 de carabassa: rebosteria casolana |  Vicent, d’”Hedonistes del nou tastament”

Flam i flor salats de carbassa amb salsa de gorgonzola |  Dolorss, d’”Blog de cuina de la Dolorss”

Caputxino de velouté de carbassa amb crumble de castanya |  Alfons, de “les Receptes de StHilari”

Truita de carbassa |  Pili de “Kooking”

● Pasta amb carbassa i ceps |  Antonella, de “La pasta per als catalans”

Cassoletes de carbassa |  Teresa, de “Terecetario”

● Crumble de carabassa amb feta i sàlvia |  Caterina, de ”Taula posada”

● Espaguetis amb carbassa |  Alba i Oriol, de “Can Misèries”

● Crema de carbassa amb xocolata blanca |  Àngel Nicolau, de “La cuina de l’Àngel”

● Pumpkin Bread |  Tabata, de “My own bakery”

Patates farcides d’espinacs amb puré de carabassa |  Caterina, de “Un somriure neix al cor i floreix als llavis”

● Chutney de carbassa i tomàquet |  MaryLou, de “Pa amb tomàquet”

Pastís de carbassa | Carme, d’”All i julivert”

● Carbonada volcànica |  Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”

● Crema de carbassa de la Donna Hay |  Zeditas, de “ReZeditas”

● Cupcakes de carbassa amb crema de toffee |  Helena, de “Acabat de fer”

● Crema de carbassa, amb flotant cruixent farcit de melmelada de poma tatín i mandonguilla de porc saltejada amb Oporto |  Silvia, de “Chez Silvia”

● American Apple-Pumpkin Pie |  Nee*, de “Le petit chat rose”

● Pastís especiat de carabassa |  Marta, de “Pebre i xocolata”

● Pastissets de carabassa |  Agnés, de “Les meues peroles de fang”

● Carabassa amb quinoa, feta, alfàbrega i menta |  Victoria, de “Hoy cocina Vivi”

● Crema de carabassa amb rossinyols | Nani, de “La cuina violeta”

● Paté de carabassa | Roser, de “Cuina d’una aprenent”

Cookies de carbassa i xocolata | Lydia, d’“Un hervor”

● Coca de carbassa |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

● Nyoquis de carbassa amb salsa de xampinyons |  Neus, d’“Estovalles a quadres”

● Flam de carbassa |  Nyanyels, d’“A daily sweet”

● Crumble de carabassa amb feta i sàlvia |  Caterina, de ”Taula posada”

● Pastissets de cabell d’àngel |  Cristina, de “CriJoArMaEl”

● Raviolis farcits de carabassa i formatge de cabra |  Cinta, de “Trossets de cuina”

● Pa de carbassa especiat |  Maria, de “Sucre, ous i farina”

● Crema de carbassa amb cruixents de pernil |  Joan, de “Dalmau Cuiner”

Magdalenes de carbassa (al microones) |  Anna, d’“El meu blog de cuina”

● Cigrons amb carbassa i verduretes al curri |  Lídia, de ”Cuina útil”

● Melmelada de carbassa i poma |  Paula, de ”Bon Tiberi”

● Tres textures de carbassa |  Bet, de “Tasta rutes”

Canelons de carbassa |  Montse, d’“Estones lliures”

● Cupcakes de carabassa amb magrana |  Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”

Cóc de carbassa |  Laura, de “Piensa en dulce”

● Pecats de Carbassa, Mascarpone i Xocolata |  Catieu i Annie Vainilla, de “Pastissets”

● Pastís de carbassa i pastanaga |  Judith, d’”El món de Juju

● Pa de pessic de carbassa |  Berta, de ”Berta’s Kitchen”

Pasta fresca de carbassa |  Teresa, de “Com a casa, res!”

● Crema de carbassa i de pèsols |  Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”

● Crema catalana de carbassa |  Marina, de “Tapa’t… de tapes”

● Pretzel de carbassa |  Mayte de “Rústica”

● Pumpkin´s nightmare muffins |  Donibaneko, de “Buscando Umami”

Torta de carbassa |  Bori i Mariko, de “Postres para todos”

Carbassa al forn |  Jordi, de “Tot és bo el que l’olla cou”

● Bizcocho de calabaza con frosting de maple y especias |  Alicia, d’“Alicia entre especias y recetas”

Pastís de carbassa i arròs a la canyella |  Francesc, de “La cuina de tots natros”

● Crema de carabassa amb poma i curri |  Caterina, de “Dèries culinàries”

Coca de fruits del temps amb crema de carbassa |  Isabel, de “La cuina de la Isabel”

Arròs amb carbassa i bacallà |  Isabel, de “La cuina de la Isabel”

Crema de carbassa rostida |  Margot, de “Margot – Cosas de la vida”

● Crema de carabassa |  Carmeta, de “Carmeta Rusquilleta”

Galette de carbassa, rossinyols i reblochon |  Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”

.

↩ Torna a “La Recepta del 15″

···

Anuncis