Setembre 2012: xocolata

Bombons variats |  Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”

Picantons a la xocolata |  Marga, de “La cocina de las Casinas”

Pastís mousse de taronja i xocolata |  Marga, de “La cocina de las Casinas”

Muffins de xocolata |  de “Dolç i salat”

● Mandonguilles de ceps amb salsa de xocolata blanca |  Àngel Nicolau de “La cuina de l’Àngel”

● Cistellets amb melmelada dolça de carbassó i pernil salat |  Marina, de “Tapa’t… de tapes”

● Bombons freds d’ametlla i xocolata |  Gemma, de “Pel plaer de cuinar”

Cupcakes de Guiness amb frosting de dolç de llet |  Carolina, de “Pequeños placeres”

Cargols de xocolata |  Emma, Mar i Mari Carmen, de “Recetas de e-mergencias”

Trufes de xocolata a la taronja |  Emma, Mar i Mari Carmen, de “Recetas de e-mergencias”

● Crumble de plàtan i xocolata |  Elena, de “Ximximiri”

Antulls de xocolata |  Susanna, de “Xocolat and co”

● Pastís de xocolata i mascarpone |  Laia, de “Delícies de llimona”

● Pastís de xocolata esponjós |  Marta, de “Cuisine à la folie”

Polos de xocolata |  de “Cacharreando en mi cocina”

Xoco-barres acaramelades |  Mayte de “Rústica”

Polo gelat de daikiri amb xocolata |  Cósima de “Las cosas de Cósima”

● Pastisset de galetes i figues banyat de xocolata |  Marina, de “Tapa’t… de tapes”

Pastís fred de xocolata i crema Suzzete |  Carmen, d’“À table! con Carmen”

Cupcakes amb crema de xocolata negra |  Núria, de “Graella de sucre”

Polos de xocolata |  Isabel, de “Aliter dulcia”

● Pastís genovès de cacau amb cobertura de xocolata |  Susanna, d’“En Roc a la cuina”

Cupcakes de xocolata |  Maria, de “Sucre, ous i farina”

Muffins de plàtan, xocolata i nous |  Silvia, de “Chez Silvia”

Pastís de xocolata i merenga |  Marta, de “CuinaDiari”

Brownie de xocolata i nous |  Teresa, de “Terecetario”

Brioixets farcits de xocolata |  Sònia, de “L’Exquisit”

Catànies |  Mª José, de “Las recetas de MJ”

● Stand de xocolata per a cupcakes |  Dolores, de “Mi gran diversión”

● Panna cotta de xocolata i galetes |  Chelo, de “Cogollos de agua”

● Gelat de xocolata i castanyes gallegues |  Frabisa, de “La cocina de Frabisa”

Trio de xocolates en gotet |  Miquel, de “Les receptes del Miquel”

● Mousse express de xocolata de la Nigella Lawson |  Neus, de “Cocinando con Neus”

Bundcake de xocolata i vainilla |  Rosaleda, d’“Al calor del horno”

● Chocolate cheesecake |  Marina, de “Xocolata desfeta”

● Frozen Hot Chocolate (recordant Nova York) |  Cinta, de “Trossets de cuina”

Coulant de xocolata |  Montse, de “Estones lliures”

Pastís de creps de xocolata |  Jordi, de “Tot és bo el que l’olla cou”

● Pastís Ratllat Xocolatíssim |  Catieu i Annie Vainilla, de “Pastissets”

Brownie de xocolata | de “Dolç i salat”

● Carquinyolis de xocolata |  Lourdes, d’“Els fogons de l’avia Nuri”

● Cargol treu banya de xocolata |  Iris, de “Cocere”

Brownies |  Pilar, de “Per sucar-hi pa”

● Brownie de dues xocolates amb melmelada nectarina |  Mireia i Bet, d’“Els fruits saborosos”

Pastís de Guiness amb xocolata |  Sonia, d’“Entre harinas”

Mole negro |  Abril, d’“April’s Kitch”

● Brownie Rolls |  Marina, de “BlauKitchen”

Cookies de xocolata i cereals |  Mari, d’“El pucherete de Mari”

● Cookies amb xips de xocolata |  Seelenschmerz, de “Gescmack!”

Pastís de xocolata i albercocs |  Laura, de “Coure coulants”

Pa de pessic de xocolata al vi negre |  Eva, d’“Els meus plats”

Pastís Sacher |  Laura, de “Un laboratorio en mi cocina”

Iogurt de Cola-Cao |  Silvia, de “Y sigo en la cocina”

Pastís de trufa |  Virginia, de “Sweet & sour”

● Coca de xocolata |  Marga, de “L’hora del tupper”

● Galetes de xocolata super fàcils |  Roser, de ”Trifàsic de Baileys”

● Textures de xocolata facilíssimes |  Gemma, de “La cuina de casa”

● Pastís Sacher independent |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

● Bescuit de cervesa negra, escuma de peta crispies xoco i llimona de macarons | Nani, de “La cuina violeta”

● Pastís de formatge amb xocolata i cafè |  Pili de “Kooking”

● Flam de xocolata |  Sussi, d’“Ara Cuina”

Chocolate fudge |  Alba, de “Le fabuleux destin du chocolat”

Bescuit zebra |  Cristina, de “Bufet de postres”

Brownie d’Oreo |  Paula, de “LA cocina de ompa-lompa”

● Cigar de textures de xocolata i pera avainillada |  Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”

Mini-brownies de xocolata |  Gemma, de “Caprofiti”

Pastís de formatge i dues xocolates “marmolat” |  Joaquina, de “La cocina de los inventos”

Brownie a la tassa en 3 minuts |  Paula, de ”Bon Tiberi”

Coulant de xocolata |  Montse, d’“Entre núvols de cotó”

Barretes de formatge |  Bori i Mariko, de “Postres para todos”

● Pastís de galetes del Príncep Guillem |  Carmeta, de “Carmeta Rusquilleta”

● White chocolate cheesecake |  Marina, de “La rosquilla de la tia Laura”

● Brownie amb galetes “Oreo” |  Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”

Nutella cake |  Helena, de “Acabat de fer”

Corona de brioix amb doble xocolata |  Helena, de “Rico sin azúcar”

● Pastisset de xocolata al microones |  Caterina, de “Un somriure neix al cor i floreix als llavis”

● Pastes de coco i xocolata |  Alba, de “Milcent Getem”

● Vull pastís de xocolata, ARAAA! |  Marta, de “Pebre i xocolata”

● Natilles de xocolata |  Marta, de “Pebre i xocolata”

● Cupcakes de xocolates amb sorpresa |  macbetcris, d’“Ingredients i paraules”

● Tarta Sacher Pops |  Raquel, de “Cookienando”

● Xocolata blanca-Xocolata negra |  Leo, de ”Cullera de roure”

Nocilla casolana |  Montse, de “Rhubarb & Samphire”

● Palmeretes amb crema de xocolata |  Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”

Cake de xocolata amb espècies i gingebre confitat |  Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”

● Trufes de galeta |  Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”

● Brownie |  Lena, de “So chic handmade”

● Gelat d’stracciatella |  Laura, de “Cuinejar”

● Mousse au chocolat de Sonia Rykiel |  Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”

● Pane al Cioccolato |  Tabata, de “My own bakery”

● Lioneses de trufa |  Cristina, de “CriJoArMaEl”

● Magdalenes de xocolata |  Nyanyels, d’“A daily sweet”

● Bescuit de farina d’arròs banyat amb xocolata negra |  Núria, de “Pa amb oli i xocolata”

● Brownie de nous i cervesa negra |  Anna, de “Sunday baking”

● Polos de xocolata |  Rosa Maria, d’“El plat del dia”

Copa de xocolata blanca amb crema de coco i pinya |  Alfons, de “les Receptes de StHilari”

● Cupcakes de brownie | Carme, d’”All i julivert”

● Coulant de xocolata blanca i coco |  Lídia, de ”Cuina útil”

Bescuit de xocolata i festucs… en 5 minuts! |  L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”

● Brownie light y express |  Zeditas, de “ReZeditas”

● Mississippi Mud Cake |  Victoria, de “Hoy cocina Vivi”

● Cóc de xocolata |  Olga, de “La cuina de l’Olga”

Coulant de xocolata amb crema anglesa |  Margarida, d’“El món de la cuina”

Bombons de xocolata |  Ester, de “La meva primera cuina”

Tronc amb ganache de xocolata |  Mª José, de “Dit i fet”

Piruletes de xocolata i pebre |  Raquel, de “Manzanas rojas”

● Galetes de civada, xocolata i avellanes |  Caterina, de ”Taula posada”

Muffins de xocolata i mores |  Laura, de “Piensa en dulce”

Pop cakes de galeta i xocolata |  Sandra, de “Mi reino por una madalena”

● El pastis del meu aniversari |  Lourdes, d’“Els fogons de l’avia Nuri”

Pastís humit de xocolata |  Francesc, de “La cuina de tots natros”

Pizzetes de xocolata amb crumble d’avellanes i cacau (sense sucre) |  Donibaneko, de “Buscando Umami”

● Oreo Cupcakes amb sorpresa |  Laura i Sandra, de “Sal i oli”

● Bombons de Chartreuse |  Irene, de “Rolling Fogons”

Bombons de muesli |  Isabel, de ”La cuina de la Isabel”

Pastís de xocolata gelat (tipus mousse) |  Josep, de “Menja de bacallà”

● Cake de Nutella i formatge cremós |  Judith, d’”El món de Juju”

● Praliné blanc de nous de macadamia |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

Bombons de xocolata |  Marta Padrès, una lectora sense bloc d’“Els fogons de la Bordeta”

Pastissets de xocolata i speculoos |  Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”

.

↩ Torna a “La Recepta del 15″

···

Anuncis