● Bombons variats | Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”
● Picantons a la xocolata | Marga, de “La cocina de las Casinas”
● Pastís mousse de taronja i xocolata | Marga, de “La cocina de las Casinas”
● Muffins de xocolata | de “Dolç i salat”
● Mandonguilles de ceps amb salsa de xocolata blanca | Àngel Nicolau de “La cuina de l’Àngel”
● Cistellets amb melmelada dolça de carbassó i pernil salat | Marina, de “Tapa’t… de tapes”
● Bombons freds d’ametlla i xocolata | Gemma, de “Pel plaer de cuinar”
● Cupcakes de Guiness amb frosting de dolç de llet | Carolina, de “Pequeños placeres”
● Cargols de xocolata | Emma, Mar i Mari Carmen, de “Recetas de e-mergencias”
● Trufes de xocolata a la taronja | Emma, Mar i Mari Carmen, de “Recetas de e-mergencias”
● Crumble de plàtan i xocolata | Elena, de “Ximximiri”
● Antulls de xocolata | Susanna, de “Xocolat and co”
● Pastís de xocolata i mascarpone | Laia, de “Delícies de llimona”
● Pastís de xocolata esponjós | Marta, de “Cuisine à la folie”
● Polos de xocolata | de “Cacharreando en mi cocina”
● Xoco-barres acaramelades | Mayte de “Rústica”
● Polo gelat de daikiri amb xocolata | Cósima de “Las cosas de Cósima”
● Pastisset de galetes i figues banyat de xocolata | Marina, de “Tapa’t… de tapes”
● Pastís fred de xocolata i crema Suzzete | Carmen, d’“À table! con Carmen”
● Cupcakes amb crema de xocolata negra | Núria, de “Graella de sucre”
● Polos de xocolata | Isabel, de “Aliter dulcia”
● Pastís genovès de cacau amb cobertura de xocolata | Susanna, d’“En Roc a la cuina”
● Cupcakes de xocolata | Maria, de “Sucre, ous i farina”
● Muffins de plàtan, xocolata i nous | Silvia, de “Chez Silvia”
● Pastís de xocolata i merenga | Marta, de “CuinaDiari”
● Brownie de xocolata i nous | Teresa, de “Terecetario”
● Brioixets farcits de xocolata | Sònia, de “L’Exquisit”
● Catànies | Mª José, de “Las recetas de MJ”
● Stand de xocolata per a cupcakes… | Dolores, de “Mi gran diversión”
● Panna cotta de xocolata i galetes | Chelo, de “Cogollos de agua”
● Gelat de xocolata i castanyes gallegues | Frabisa, de “La cocina de Frabisa”
● Trio de xocolates en gotet | Miquel, de “Les receptes del Miquel”
● Mousse express de xocolata de la Nigella Lawson | Neus, de “Cocinando con Neus”
● Bundcake de xocolata i vainilla | Rosaleda, d’“Al calor del horno”
● Chocolate cheesecake | Marina, de “Xocolata desfeta”
● Frozen Hot Chocolate (recordant Nova York) | Cinta, de “Trossets de cuina”
● Coulant de xocolata | Montse, de “Estones lliures”
● Pastís de creps de xocolata | Jordi, de “Tot és bo el que l’olla cou”
● Pastís Ratllat Xocolatíssim | Catieu i Annie Vainilla, de “Pastissets”
● Brownie de xocolata | de “Dolç i salat”
● Carquinyolis de xocolata | Lourdes, d’“Els fogons de l’avia Nuri”
● Cargol treu banya de xocolata | Iris, de “Cocere”
● Brownies | Pilar, de “Per sucar-hi pa”
● Brownie de dues xocolates amb melmelada nectarina | Mireia i Bet, d’“Els fruits saborosos”
● Pastís de Guiness amb xocolata | Sonia, d’“Entre harinas”
● Mole negro | Abril, d’“April’s Kitch”
● Brownie Rolls | Marina, de “BlauKitchen”
● Cookies de xocolata i cereals | Mari, d’“El pucherete de Mari”
● Cookies amb xips de xocolata | Seelenschmerz, de “Gescmack!”
● Pastís de xocolata i albercocs | Laura, de “Coure coulants”
● Pa de pessic de xocolata al vi negre | Eva, d’“Els meus plats”
● Pastís Sacher | Laura, de “Un laboratorio en mi cocina”
● Iogurt de Cola-Cao | Silvia, de “Y sigo en la cocina”
● Pastís de trufa | Virginia, de “Sweet & sour”
● Coca de xocolata | Marga, de “L’hora del tupper”
● Galetes de xocolata super fàcils | Roser, de ”Trifàsic de Baileys”
● Textures de xocolata facilíssimes | Gemma, de “La cuina de casa”
● Pastís Sacher independent | Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”
● Bescuit de cervesa negra, escuma de peta crispies xoco i llimona de macarons | Nani, de “La cuina violeta”
● Pastís de formatge amb xocolata i cafè | Pili de “Kooking”
● Flam de xocolata | Sussi, d’“Ara Cuina”
● Chocolate fudge | Alba, de “Le fabuleux destin du chocolat”
● Bescuit zebra | Cristina, de “Bufet de postres”
● Brownie d’Oreo | Paula, de “LA cocina de ompa-lompa”
● Cigar de textures de xocolata i pera avainillada | Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”
● Mini-brownies de xocolata | Gemma, de “Caprofiti”
● Pastís de formatge i dues xocolates “marmolat” | Joaquina, de “La cocina de los inventos”
● Brownie a la tassa en 3 minuts | Paula, de ”Bon Tiberi”
● Coulant de xocolata | Montse, d’“Entre núvols de cotó”
● Barretes de formatge | Bori i Mariko, de “Postres para todos”
● Pastís de galetes del Príncep Guillem | Carmeta, de “Carmeta Rusquilleta”
● White chocolate cheesecake | Marina, de “La rosquilla de la tia Laura”
● Brownie amb galetes “Oreo” | Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”
● Nutella cake | Helena, de “Acabat de fer”
● Corona de brioix amb doble xocolata | Helena, de “Rico sin azúcar”
● Pastisset de xocolata al microones | Caterina, de “Un somriure neix al cor i floreix als llavis”
● Pastes de coco i xocolata | Alba, de “Milcent Getem”
● Vull pastís de xocolata, ARAAA! | Marta, de “Pebre i xocolata”
● Natilles de xocolata | Marta, de “Pebre i xocolata”
● Cupcakes de xocolates amb sorpresa | macbetcris, d’“Ingredients i paraules”
● Tarta Sacher Pops | Raquel, de “Cookienando”
● Xocolata blanca-Xocolata negra | Leo, de ”Cullera de roure”
● Nocilla casolana | Montse, de “Rhubarb & Samphire”
● Palmeretes amb crema de xocolata | Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”
● Cake de xocolata amb espècies i gingebre confitat | Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”
● Trufes de galeta | Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”
● Brownie | Lena, de “So chic handmade”
● Gelat d’stracciatella | Laura, de “Cuinejar”
● Mousse au chocolat de Sonia Rykiel | Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”
● Pane al Cioccolato | Tabata, de “My own bakery”
● Lioneses de trufa | Cristina, de “CriJoArMaEl”
● Magdalenes de xocolata | Nyanyels, d’“A daily sweet”
● Bescuit de farina d’arròs banyat amb xocolata negra | Núria, de “Pa amb oli i xocolata”
● Brownie de nous i cervesa negra | Anna, de “Sunday baking”
● Polos de xocolata | Rosa Maria, d’“El plat del dia”
● Copa de xocolata blanca amb crema de coco i pinya | Alfons, de “les Receptes de StHilari”
● Cupcakes de brownie | Carme, d’”All i julivert”
● Coulant de xocolata blanca i coco | Lídia, de ”Cuina útil”
● Bescuit de xocolata i festucs… en 5 minuts! | L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”
● Brownie light y express | Zeditas, de “ReZeditas”
● Mississippi Mud Cake | Victoria, de “Hoy cocina Vivi”
● Cóc de xocolata | Olga, de “La cuina de l’Olga”
● Coulant de xocolata amb crema anglesa | Margarida, d’“El món de la cuina”
● Bombons de xocolata | Ester, de “La meva primera cuina”
● Tronc amb ganache de xocolata | Mª José, de “Dit i fet”
● Piruletes de xocolata i pebre | Raquel, de “Manzanas rojas”
● Galetes de civada, xocolata i avellanes | Caterina, de ”Taula posada”
● Muffins de xocolata i mores | Laura, de “Piensa en dulce”
● Pop cakes de galeta i xocolata | Sandra, de “Mi reino por una madalena”
● El pastis del meu aniversari | Lourdes, d’“Els fogons de l’avia Nuri”
● Pastís humit de xocolata | Francesc, de “La cuina de tots natros”
● Pizzetes de xocolata amb crumble d’avellanes i cacau (sense sucre) | Donibaneko, de “Buscando Umami”
● Oreo Cupcakes amb sorpresa | Laura i Sandra, de “Sal i oli”
● Bombons de Chartreuse | Irene, de “Rolling Fogons”
● Bombons de muesli | Isabel, de ”La cuina de la Isabel”
● Pastís de xocolata gelat (tipus mousse) | Josep, de “Menja de bacallà”
● Cake de Nutella i formatge cremós | Judith, d’”El món de Juju”
● Praliné blanc de nous de macadamia | Mònica, de “Coses de Llàbiro”
● Bombons de xocolata | Marta Padrès, una lectora sense bloc d’“Els fogons de la Bordeta”
● Pastissets de xocolata i speculoos | Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”
.