Postres

Baklava
Canelons de poma amb crema anglesa

Clafoutis de cireres i ametlla
Creps de maduixes amb salsa de mandarina
Crumble de préssec
Escuma d’arròs amb llet i teules de canyella
Escuma de crema catalana amb mini-melindros
Garapinyades: avellanes i pecanes
Gelat de mel i mató
Gelat de romaní
Gelat de speculoos i nibs de cacau
Iogurt grec amb fruites cruixents sobre llit de galeta
Iogurt amb mango
Mousse de xocolata fàcil
Pa amb oli, sal i xocolata
Pa amb oli i xocolata (gelat)
Panna cotta de pera i vainilla
Pastes de full amb crema i fruita
Pastís borratxo amb crema cremada i “lemon curd”
Pastís “XocoInstant” (al microones)
Pastissets de mascarpone i fruits vermells
Pastissets de mató amb salsa de taronja
Rul·los de mango i mascarpone & Rul·los de plàtan i xocolata
Sorbet de caipirinha
Tiramisú de torró
Torró de caipirinha
Torró de carquinyolis
Torró de gema cremada
Torró de trufa al Baileys