Nosaltres

Som la Sandra i el Xavi, ella historiadora de l’art i mestra d’Educació Especial, i ell tècnic en Arts Aplicades i llicenciat en Belles Arts.

Des de l’estiu de 2010 està en marxa “Els fogons de la Bordeta”, quan vam decidir donar forma a la idea que tenia la Sandra de fer un bloc de cuina on recollir les seves receptes.

Amb la seva fantàstica mà a la cuina, i les fotografies i els textos del Xavi, vam construir aquest bloc, que ja arrossega uns quants anys d’història, havent creat reptes com “La Recepta del 15“, i actualment publicant la secció “Rebost Gourmet” en col·laboració amb dos blocs més.

Professionalment hem estat anys dedicant-nos a tasques que res tenien a veure amb el món de la cuina, tot i això, des de finals de l’any 2015 hem fet un canvi de vida engegant un projecte personal: la “Sra. Panera“.

No és només una botiga online de regals gurmet, també fem encàrrecs a mida per a empreses, casaments i tot tipus d’esdeveniments. El que reivindiquem és el bon producte com a regal per a qualsevol ocasió i situació.

En aquest blog trobareu receptes de tota la vida, i també aquells plats més innovadors que la Sandra de tant en tant es treu de la màniga. Però tranquils, que la gran majoria, per no dir tots, són fàcils de fer, sobretot si teniu, encara que només sigui una mica, passió per la cuina.

Som especialment actius a Instagram, però també podeu trobar-nos a Facebook, Twitter i altres xarxes socials: busqueu-nos sempre com @elsfogons.

Gràcies per ser-hi! Esperem seguir compartint aquesta experiència amb tots vosaltres durant molts més anys!


Contacte: elsfogonsdelabordeta@gmail.com


···