Abril 2011: faves

Faves a la marroquina |  Mandarina, de “Cuina del Marroc”

Gotets de flam de faves amb aire de menta |  Alfons, de “les Receptes de StHilari”

Faves arrebossades |  Sílvia, de “Cuinar és senzill”

Paella de faves i carxofes |  Gemma i Eloy de “Ay q rico! q rico!!”

Cullera de faves i poma | Carme, d’”All i julivert”

Faves a la catalana |  Isabel, de ”La Cuina de la Isabel”

Amanida de faves |  Teresa, de “Com a casa, res!”

Bruschetta de Faves amb Oli de Menta i Llimona i Cacioricotta |  Elisabet Figueras, d’”Elisabet Figueras – Saborejant la vida”

Faves a la catalana |  Miquel, de “Les receptes del Miquel”

Timbal de favetes amb gambes i cloïsses |  Glòria i Josep, d’”El cafè de nit”

Niu de favetes amb foie |  Judith, d’”El món de Juju”

Faves ofegades |  Mª José, de “Dit i fet”

Cua de rap amb menta picant, favetes, pastanagues i poma |  Belén, d’“A la cuina, amb un parell d’ous”

Favetes amb oli de tomàquet i pernil |  Bet, de “Betflorensa” al Club de cuines

Amanida de faves i formatge de cabra amb salsa pesto |  Laura, de “Coure coulants”

Cassoleta de faves a la catalana amb cruixent de cansalada |  Roger, de “Lo forner de Ponent”

Focaccia de faves, cansalada i menta fresca |  Alícia, Àlvar i Aina, d’”El pa dels Ferrer”

Faves amb patates fregides i ou ferrat |  Eri, de “La Cuina de l’Eri”

Amanida de faves i maduixots amb vinagreta de mel |  Ingrid, de “My Lovely Food”

Faves amb calçots |  Jordi, de “Tot és bo el que l’olla cou”

● Timbal de favetes baby amb llagostins i oli de menta |  Alba, de “Le fabuleux destin du chocolat”

Amanida fresca de faves i pèsols |  Helena, d’”Acabat de fer”

Michirones |  MaryLou, de “Pa amb Tomaquet”

Cistellets de mini-favetes amb pesto de menta |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

Vol au vent de faves a la catalana i flam de faves al vapor |  Núria, de “Pa amb oli i xocolata”

Habitas a la huerta con ibérico y menta |  Silvia, de “Chez Silvia”

● Remenat de favetes, alls tendres i cansalada fumada |  Gemma, de ”Fogons de la cuina a taula”

Amanida de faves i vellut de maduixots |  Albota i Jordi, d’”El taller de cuina”

Faves fregides salades caramel·litzades amb mel |  Gemma, de “La cuina de casa”

Amanida de faves |  Sión, de “Fem un mos”

Faves tendres en les seves beines ofegades |  Anna, de “Canela en rama”

Faves i pèsols |  Anniki, de “Gastroadikta”

Amanida de favetes tendres i kumato amb arròs basmati |  Esther, de “Como siempre madreando”

Cassola de porc i faves (o una tarda de dissabte) |  Susanna i Josep Àngel, d’”Olleta de verdures”

Faves i pèsols |  Anna, d’”El meu blog de cuina”

Faves a lo gitano |  Xesco i Dani, de “Gastromimix”

Faves a la catalana |  Quima, de “Les meves receptes”

Faves amb espàrrecs verds i allioli de menta |  Mercè, de “Destapant Cassoles”

Àspic de faves |  Nani, de “Nani Nolla a Receptes.cat”

Cassoletes primavera |  Donibaneko, de “Buscando Umami”

Faves ofegades amb ou |  nyanyels, de “A daily sweet”

Faves a la catalana |  Mar, de “El que no mata, engreixa”

Favetes baby amb pisto |  Nieves, de “Cocina con Nieves”

Fava parada |  Paula i Xisco, de “Bon Tiberi”

Favetes saltejades amb pernil |  Cristina, de “CriJoArMaEl”

Faves tendres gratinades |  Seelenschmerz, de “Gescmack!”

Favetes amb bisbe negre i ratafia | Jordi i Elba, de ”Com Gat i Gos”

Amanida de tonyina fumada i favetes |  Zeditas, de “ReZeditas”

Guisat de favetes amb llonganisses |  Victoria, de “Hoy cocina Vivi”

Faves en tempura |  Susanna, de “En Roc a la cuina”

Amanida de favetes i bacallà | Roser, de “Trifàsic de Baileys”

Faves saltejades amb pernil ibèric |  Josep Mª, de “Què mengem avui?”

Faves amb maduixots del Maresme | Toni, de “Cabrils Gastronòmic”

● Crema de faves especiada amb encenalls de sobrassada amb mel |  Marina, de “Xocolata Desfeta”

Risotto de faves tendres |  Sandra i Xavi, d’”Els fogons de la Bordeta”

.

↩ Torna a “La Recepta del 15″

···