● Faves a la marroquina | Mandarina, de “Cuina del Marroc”
● Gotets de flam de faves amb aire de menta | Alfons, de “les Receptes de StHilari”
● Faves arrebossades | Sílvia, de “Cuinar és senzill”
● Paella de faves i carxofes | Gemma i Eloy de “Ay q rico! q rico!!”
● Cullera de faves i poma | Carme, d’”All i julivert”
● Faves a la catalana | Isabel, de ”La Cuina de la Isabel”
● Amanida de faves | Teresa, de “Com a casa, res!”
● Bruschetta de Faves amb Oli de Menta i Llimona i Cacioricotta | Elisabet Figueras, d’”Elisabet Figueras – Saborejant la vida”
● Faves a la catalana | Miquel, de “Les receptes del Miquel”
● Timbal de favetes amb gambes i cloïsses | Glòria i Josep, d’”El cafè de nit”
● Niu de favetes amb foie | Judith, d’”El món de Juju”
● Faves ofegades | Mª José, de “Dit i fet”
● Cua de rap amb menta picant, favetes, pastanagues i poma | Belén, d’“A la cuina, amb un parell d’ous”
● Favetes amb oli de tomàquet i pernil | Bet, de “Betflorensa” al Club de cuines
● Amanida de faves i formatge de cabra amb salsa pesto | Laura, de “Coure coulants”
● Cassoleta de faves a la catalana amb cruixent de cansalada | Roger, de “Lo forner de Ponent”
● Focaccia de faves, cansalada i menta fresca | Alícia, Àlvar i Aina, d’”El pa dels Ferrer”
● Faves amb patates fregides i ou ferrat | Eri, de “La Cuina de l’Eri”
● Amanida de faves i maduixots amb vinagreta de mel | Ingrid, de “My Lovely Food”
● Faves amb calçots | Jordi, de “Tot és bo el que l’olla cou”
● Timbal de favetes baby amb llagostins i oli de menta | Alba, de “Le fabuleux destin du chocolat”
● Amanida fresca de faves i pèsols | Helena, d’”Acabat de fer”
● Michirones | MaryLou, de “Pa amb Tomaquet”
● Cistellets de mini-favetes amb pesto de menta | Mònica, de “Coses de Llàbiro”
● Vol au vent de faves a la catalana i flam de faves al vapor | Núria, de “Pa amb oli i xocolata”
● Habitas a la huerta con ibérico y menta | Silvia, de “Chez Silvia”
● Remenat de favetes, alls tendres i cansalada fumada | Gemma, de ”Fogons de la cuina a taula”
● Amanida de faves i vellut de maduixots | Albota i Jordi, d’”El taller de cuina”
● Faves fregides salades caramel·litzades amb mel | Gemma, de “La cuina de casa”
● Amanida de faves | Sión, de “Fem un mos”
● Faves tendres en les seves beines ofegades | Anna, de “Canela en rama”
● Faves i pèsols | Anniki, de “Gastroadikta”
● Amanida de favetes tendres i kumato amb arròs basmati | Esther, de “Como siempre madreando”
● Cassola de porc i faves (o una tarda de dissabte) | Susanna i Josep Àngel, d’”Olleta de verdures”
● Faves i pèsols | Anna, d’”El meu blog de cuina”
● Faves a lo gitano | Xesco i Dani, de “Gastromimix”
● Faves a la catalana | Quima, de “Les meves receptes”
● Faves amb espàrrecs verds i allioli de menta | Mercè, de “Destapant Cassoles”
● Àspic de faves | Nani, de “Nani Nolla a Receptes.cat”
● Cassoletes primavera | Donibaneko, de “Buscando Umami”
● Faves ofegades amb ou | nyanyels, de “A daily sweet”
● Faves a la catalana | Mar, de “El que no mata, engreixa”
● Favetes baby amb pisto | Nieves, de “Cocina con Nieves”
● Fava parada | Paula i Xisco, de “Bon Tiberi”
● Favetes saltejades amb pernil | Cristina, de “CriJoArMaEl”
● Faves tendres gratinades | Seelenschmerz, de “Gescmack!”
● Favetes amb bisbe negre i ratafia | Jordi i Elba, de ”Com Gat i Gos”
● Amanida de tonyina fumada i favetes | Zeditas, de “ReZeditas”
● Guisat de favetes amb llonganisses | Victoria, de “Hoy cocina Vivi”
● Faves en tempura | Susanna, de “En Roc a la cuina”
● Amanida de favetes i bacallà | Roser, de “Trifàsic de Baileys”
● Faves saltejades amb pernil ibèric | Josep Mª, de “Què mengem avui?”
● Faves amb maduixots del Maresme | Toni, de “Cabrils Gastronòmic”
● Crema de faves especiada amb encenalls de sobrassada amb mel | Marina, de “Xocolata Desfeta”
● Risotto de faves tendres | Sandra i Xavi, d’”Els fogons de la Bordeta”
.