Rebosteria i brioixeria

Baklava
Berlines de gianduja
Bombons de gelea de roses
Bracets de crema de safrà i mandarina

Brioix “Bertinet”

Brownie
Brownie amb nous de macadàmia
Bundt cake de xocolata i vi negre
Bunyols de carbassa
Bunyols de l’Empordà
Bunyols de moniato
Carquinyolis de pipes
Cinnamon rolls (rotlles de canyella)
Cóc ràpid
Coca amb cireres (amb massa de brioix)
Coca d’ou
Coca de Sant Joan (farcida de crema cremada amb massa de brioix)
Coca de Sant Joan (de fruita i crema amb massa de coca adobada)
i coca de Llavaneres fàcil

Cookies
Croissanets express
Galetes de canyella
Galetes de civada i plàtan
Galetes de mantega de cacauet
Magdalenes de xocolata i taronja
Mones de Pasqua
Mona de Pasqua de xocolata
La Mona i el Mico (de bescuit i de brioix)
Lemon pie fàcil
Magdalenes de poma i espècies
Muffins de carbassó
Naked cake de xocolata i cafè
Pa foradat de Reus
Pa suec de safrà (lussekatter)
Palmeretes de praliné d’ametlla
Panellets
Panellets de maduixa
Pastes de full amb crema i fruita
Pastís borratxo amb crema cremada i “lemon curd”
Pastís doble xocolata
Pastís de formatge, carbassa i speculoos
Pastís de formatge i raïm
Pastís de fruites (farcit de crema pastissera)
Pastís de pera i ametlla
Pastís de poma
Pastís “sevillano” o de “las Carmelitas”
Pastís “XocoInstant” (al microones)
Pastissets de caipirinha
Pastissets de limoncello amb la seva escuma
Pastissets de llimona i ametlla de la Julia Child
Pastissets de pastanaga especiats
Rosques de ratafia
Speculoos (galetes especiades)
Trufes de xocolata