Entrants i aperitius

Aperitius de llenties
Arancini de quinoa
Bombes
Broquetes de llagostí i mojo picón
Bunyols de carbassó
Caramels gelats de Bloody Mary
Ciabatta caprese
Cistelletes cruixents
Coulants d’arbequines i de tomàquet amb pesto
Crema de tomàquet amb escuma d’oli d’oliva
Créme brûlée de parmesà o foie
Croquetes de pollastre
Croquetes de txangurro
Croquetes negres de sèpia
Escopinyes amb crema de llet i oli de julivert
Falafels amb salsa de iogurt
Foie escabetxat
Gotets de confit d’ànec, poma i melmelada de carbassa
Gotets de vichyssoise de codony
Gyōza de botifarra terregada i mongetes 
Hummus
Maduixes en tapa
Olives arrebossades
Panna cotta de carbassa especiada
Patates braves
Paté de bolets
Pintxos de brandada
Pizza-muffins
Quallada de bacallà amb melmelada de tomàquet
Quesadillas
Rotllets de primavera (a la catalana)
Rotllets de truita de patata trufada
“Tartaletes” de pop a la gallega
Tàrtar de tonyina
Torradeta de ceps
Torradetes caprese
Xips de moniato