Hummus

Aquesta recepta la vam fer fa 2 o 3 dies i encara en tenim una cassoleta a la nevera. És senzilla, efectiva, i pots anar-ho gastant poc a poc durant uns quants dies. Ah! I és un plat vegetarià, com a mi m’agrada!

Ingredients

– 400 grams de cigrons cuits (en reservarem alguns per a la presentació)

– Un parell de cullerades de tahini (vam substituir-ho per llavors de sèsam directament, la batedora ho tritura sense problemes)

– Un gra d’all

– Un bon raig d’oli d’oliva verge extra

– El suc de mitja llimona

– Pebre vermell (dolç o picant), comí, pebre negre i sal

Preparació

Anem passant per la batedora o el robot de cuina els cigrons, juntament amb la resta d’ingredients, l’oli, el tahini (o el sèsam), l’all, el suc de la mitja llimona, i al gust afegim el comí, el pebre negre i la sal.

Presentació

En un bol o cassoleta petita, decorem amb alguns cigrons sencers, unes quantes llavors de sèsam, pebre vermell (dolç o picant), i un raig d’oli d’oliva. Per acompanyar sempre fa goig el pa de pita, però algun altre pa del tipus “tortitas” de blat de moro també resulta molt bo!

Bon profit!
I com deia en Pastellé, que tingueu una bona cuina!

···

4 pensaments sobre “Hummus

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.