Aquesta recepta la vam fer fa 2 o 3 dies i encara en tenim una cassoleta a la nevera. És senzilla, efectiva, i pots anar-ho gastant poc a poc durant uns quants dies. Ah! I és un plat vegetarià, com a mi m’agrada!
Ingredients
– 400 grams de cigrons cuits (en reservarem alguns per a la presentació)
– Un parell de cullerades de tahini (vam substituir-ho per llavors de sèsam directament, la batedora ho tritura sense problemes)
– Un gra d’all
– Un bon raig d’oli d’oliva verge extra
– El suc de mitja llimona
– Pebre vermell (dolç o picant), comí, pebre negre i sal
Preparació
Anem passant per la batedora o el robot de cuina els cigrons, juntament amb la resta d’ingredients, l’oli, el tahini (o el sèsam), l’all, el suc de la mitja llimona, i al gust afegim el comí, el pebre negre i la sal.
Presentació
En un bol o cassoleta petita, decorem amb alguns cigrons sencers, unes quantes llavors de sèsam, pebre vermell (dolç o picant), i un raig d’oli d’oliva. Per acompanyar sempre fa goig el pa de pita, però algun altre pa del tipus “tortitas” de blat de moro també resulta molt bo!
Bon profit!
I com deia en Pastellé, que tingueu una bona cuina!
Ja tinc ganes de penjar alguna recepta amb una mica de “chicha”! jajaja Però l’hummus boníssim!
M'agradaM'agrada
Enhorabona!!! Un blog molt interesant, estic ansiosa per veure altres entrades al blog!!
M'agradaM'agrada
L’hummus de llenties el vau fer seguint la mateixa recepta? en Jordi el vol tastar!!!!
M'agradaM'agrada
ja hem fet el de llenties, ben bo!!
M'agradaM'agrada