Peix i marisc

Bacalao a la dorada (bacalhau à brás)
Bacallà a la llauna
Bacallà a la manresana
Bacallà confitat sobre crema de nyàmeres
Bacallà en tempura amb romesco de carxofes i favetes
Broquetes de llagostí i mojo picón
Bunyols de bacallà amb allioli negre de mel
Calamars blanc i negre a la romana
Croquetes de txangurro
Croquetes negres de sèpia
Entrepà de tonyina fresca
Escopinyes amb crema de llet i oli de julivert
Fricandó de rap
Hamburguesa de salmó amb quètxup de maduixa
Hamburgueses de tonyina amb pa negre
Llagosta guisada amb patates
Llamàntol a la menorquina
Lluç amb muselina d’all
Lobster roll (entrepà de llamàntol)
Mandonguilles de peix i gambes
Mini tacos de tonyina amb umeboshi
Pintxos de brandada
Quallada de bacallà amb melmelada de tomàquet
Salmó amb cuscús
Sushi
“Tartaletes” de pop a la gallega
Tàrtar de tonyina
Tonyina fumada amb escalivada