Pizza-muffins

Ho explicàvem fa unes hores al Facebook: no hem pogut actualitzar el bloc amb el pastís d’aniversari de la Sandra tal i com vam prometre, doncs amb la feinada que vam tenir durant tot el dia, i després amb les ànsies a l’hora de menjar-lo, no vam pensar en cap moment en fer fotos decents per poder penjar-lo al bloc.

Però no passa res, amb lo bona que va quedar, és l’excusa perfecta per tornar a fer una Sacher d’aquí poc i retratar-la en condicions i com es mereix.

Així que avui publiquem una altra recepta que teníem pendent de fa temps, i que ens entusiasma fer en infinites versions: uns muffins salats!

A aquests els anomenem pizza-muffins perquè realment tenen gust de pizza, i la primera vegada que els proves te’n fas creus d’estar menjant una magdalena. Els ingredients que afegim a la massa són molt simples: tomàquets secs, parmesà, olives i orenga.

Si no heu provat mai de fer muffins salats aquesta és una bona opció per posar-s’hi, de veritat que us sorprendran!

Ingredients (12 unitats)

– 250 g de farina

– 250 ml de llet

– 1 ou

– 60 ml d’oli d’oliva

– 50 g de formatge parmesà ratllat

– Tomàquets secs

– Olives (nosaltres n’hem fet servir de negres sense pinyol)

– 2 culleradetes d’orenga

– Un bon polsim de pebre (hem fet servir un combinat de pebres de colors)

– Mitja culleradeta de sal

– 3 culleradetes de llevat químic (tipus Royal)

Preparació

Barrejarem bé en un bol tots els ingredients secs: farina, formatge, tomàquets secs (que haurem escorregut bé de l’oli i tallat a trossets petits), olives (tallades també a trossos), orenga, pebre, sal i llevat.

En un altre recipient batem bé l’ou, i hi afegim l’oli i la llet barrejant-los bé. Anirem afegint-hi la mescla d’ingredients secs poc a poc, de manera que quedin ben lligats.

Repartim la massa en els motlles (si són de paper o silicona no caldrà, però si és un motlle metàl·lic l’untarem amb una mica d’oli o mantega), omplint-los al voltant de 3/4 parts per deixar espai per créixer.

Ho posem al forn preescalfat a 190º, durant uns 20 minuts. Com sempre, estaran llestos quan punxant-los amb un escuradents, aquests surti eixut.

Els deixem refredar una bona estona abans de desmotllar-los, a poder ser sobre una reixeta.

Bon profit, i bona cuina!

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Pizzetes de calçots, i d’espàrrecs verds amb crema de ceps

Pizza all’uovo

···

37 pensaments sobre “Pizza-muffins

  1. Delicias diu:

    M’agraden molt les muffins salades, fa uns dies jo vaig preparar unes amb formatge cheddar. Aquestes les copiaré i les prepararé, que segur són boníssimes.

    Petons!!!

    M'agrada

  2. Ana diu:

    Qué bons!! precisament pensava tornar a fer-los perquè em van encantar. Aquesta vegada però, afegiré olives tal i com proposeu.
    Petons!

    M'agrada

  3. manel diu:

    m’agraden aquestes receptes imaginatives, i sens dubte unes magdalensa amb gust de pizza ho són. segur que estan ben bones, perquè les magdalenes salades en general solen ser-ho.

    M'agrada

  4. Mònica diu:

    Encara no he fet mai muffins salats així que si en torneu a fer me’n guardeu uns quants que segur que m’encanten!
    Espero la súper Sacher de la Sandra!
    Me n’alegro que anés tot moooooooooooolt bé!
    Petonets.

    M'agrada

  5. judith diu:

    si ja dic jo que la meva nena és una artista!!! que macos han quedat. Perfectes del centre i amb una forme súper xula!!! quan dieu que em de venir la familia Bolet a cal la Bordeta????? segur que va ser un sopar fantàstic!!!! petonets guapos

    M'agrada

  6. Alba diu:

    QUè bon es veues!! Jo mai he provat de fer muffins salats però en tinc moltes ganes!! Aquests vostres es veuen deliciosos!

    Volem la sacher eh?? no us salvareu!! :P

    Molts petonets guapos!! :)

    M'agrada

  7. La Cuina de l'Eri diu:

    Hola,
    Segur que hi ha una altra bona ocasió per repetir la sacher. Segur que vau gaudir molt del dia, que això és el que importa. No se quantes vegades he dit, he de fer muffins salats.. però mai trobo el moment.. Aquest m’agraden molt pels ingredients que porten, així que els apunto!! Petonets

    M'agrada

  8. Anna diu:

    Que bons els muffins amb el toc de tomàque i orenga! M’encanten aquestes coses salades així que no dubtaré a provar-los :)

    Un petó!

    M'agrada

  9. ana diu:

    Qué ricos.
    Me encantan los muffins salados pero en mi casa no los puedo hacer a menudo porque no entienden muy bien lo de las magdalenas (como dicen ellos) saladas, pero estos igual les hacen gracia con el sabor a pizza.
    Me la apunto y lo intento.
    Besos

    M'agrada

  10. Pilar diu:

    Bueno! pues volveis a hace la tarta, nos deleitais con ella y así volvemos a tirar de las orejas a Sandra ;)
    Soy fan de los muffins salados, me encantan chiquititos y en casa cuando hay cena nunca faltan. La próxima, sin duda, estarán los vuestros en la mesa. me parecen fantásticos.
    Besos

    M'agrada

  11. Bet diu:

    Que bons!! us han quedat fantàstics! jo un dia vaig provar de fer magdalenes amb confitura de tomàquet i formatge de cabra, em van agradar molt! però no he fet res més. Aquests amb gust de pizza deuen ser genials, un dia en faré. petonets :)

    M'agrada

  12. Gemma diu:

    Oh…. tots teníem ganes de veure el pastís… :)
    Les magdalenes salades són tot un descobriment. I aquesta, amb el tomàquet, el parmesà i l’orenga ha de tenir gust de pizza sí o sí!

    M'agrada

  13. Ingrid diu:

    Nois!! quina passada de pastissets!! m’encanta els muffins salats! van ser tot un descobriment per mi!!
    Us han quedat de vici!
    Molts petonets guapos!

    M'agrada

  14. el taller de cuina diu:

    Queda pendent la sàcher (nosaltres també la tenim pendent). Però aquestes magdalenes amb gust de pizza fsn que us haguem de perdonar immediatament, que bones que han de ser!!! Nosaltres n’hem fet de parmesà però aquestes els donen mil voltes segur!!
    Petonets guapos!!

    M'agrada

  15. Gemma diu:

    Ei, jo aquest cap de setmana també he fet un Sacher!!! Una bona feinada, veritat! Doncs ja ho sabeu, a tornar-lo a fer, que sempre venen de gust. Les muffins realment espectaculars, i si tenen gust a pizza encara més.
    Una abraçada

    M'agrada

  16. ANABDN diu:

    Vas fer la Sacher? No m’extranya doncs que no hi hagués temps de fer la foto.
    Quins muffins més bons es veuen no els he tastat mai d’aquesta manera.
    Petons.

    M'agrada

  17. Paula diu:

    Quins muffins més “salats”…què faria per menjar-ne un…o dos…o tres…
    Heu de posar remei a això del pastís…l’haureu de repetir no us queda opció!! ;DD
    Petonets!!

    M'agrada

  18. Helena diu:

    Fa molt temps que penso en fer uns muffins salats, i aquets vostres haig de reconèixer que tenen una pinta boníssima. La foto amb el muffins mig obert l’ensumo des d’aquí!.
    Queden apuntat, i per cert ja podeu repetir el pastís que aquí tenim ganes de veure’l! ;)
    Petonsss

    M'agrada

  19. juana diu:

    Hola preciosa!, me gustan estas madapizzas que has hecho!, yo soy loca de las pizzas y siempre pienso que debe ser delicioso comerlas asi…creo que te copio la receta para probarla pronto!!
    Muy buenas y bonitas!
    Cariños!!!

    M'agrada

  20. Erika diu:

    Me encanta la versión salada de los muffins. Si llego a poner esto en mi mesa , desaparecen en un segundo!
    Por lo de la torta me pasa miles de veces, se va sin foto, pero se disfruta un montón. Tendrás que repetir..
    Cariños

    M'agrada

  21. Tábata diu:

    Estava buscant receptes dolces i salades per preparar un Brunch pel dia de la Mare i em vaig trobar amb les vostres fantàstiques muffins. Les vaig preparar i van ser tot un èxit! Moltes gràcies! Tàbata

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s