● Pickle de préssec | Sònia, de “Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”
● Ministrudel de préssec | Sònia, de”L’Exquisit”
● Préssecs al forn, amb almívar al gust d’avellanes | Josep, de “Menja de bacallà”
● Còctel Bellini | Roser, de “Trifàsic de Baileys”
● Milfulls farcit de préssec verd i groc | Ani, de “Cocina… con mucho amor”
● Cassoletes de formatge de cabra i préssec | Anniki, de “Gastroadikta”
● Cassoletes farcides de crema i préssec | Núria, de “Pa amb oli i xocolata”
● Préssecs farcits | Mercè, de “Si sou servits”
● Pastís-mousse de préssec | Joaquina, de “La cocina de los inventos”
● Bacallà amb mousselina de préssec | Bet, de “Tasta rutes”
● Pastís caramelitzat de préssec i fruits de la passió | Mª José, de “Dit i fet”
● Préssec amb vi | Manduca, de “De la Habana ha venido un barco cargado de…”
● Préssecs amb menta | Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”
● Volcà de merenga amb préssec | Narcís, de “La Lionesa”
● Truita cremada de préssecs | Margalida, de “Sa cuina de sa Lluna”
● Préssecs saltejats amb iogurt | Rosaleda, de “Al calor del horno”
● Gelat de préssec | Salomé, de ”Bloc de recetas”
● Pastís-mousse de préssec | MaryLou, de “Pa amb Tomàquet”
● Préssecs rostits amb safrà | Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”
● Pastís cruixent de préssec | Irma, de ”De gran vull ser com la Martha Steward”
● Préssecs amb vi | Gemma, de “Caprofiti”
● Minipastissos de formatge i préssec | Helena, de “Rico Sin Azúcar”
● Préssecs farcits | Cristina, de “CriJoArMaEl”
● Pastís de préssec i xocolata blanca | Carme, d’”All i julivert”
● Homenatge al préssec | Alba i Íngrid, de ”Film&Food”
● Llom de porc sobre salsa de préssec | Miquel, de “Les receptes del Miquel”
● Un trosset de Noruega amb préssec | Mònica, de “Coses de Llàbiro”
● Bavaresa de préssec i formatge fresc | Montse, de “A bell bulto”
● Melmelada de préssec | Gemma, de ”Fogons de la cuina a taula”
● Tastets de préssec i vieira amb un toc de farigola | Judith, d’”El món de Juju”
● Popsicles de coco i melicotó | Seelenschmerz, de “Gescmack!”
● Mousse de préssec | Nee*, de “Le petit chat rose”
● Ponx | Mª José, de “Las Recetas de MJ”
● Crostini amb formatge blau, préssec i mel | Alfons, de “les Receptes de StHilari”
● Mousse de melicotó | Maria Antònia i Pere, de “Bojos per la cuina”
● Copa de préssecs | Marina, de “Xocolata Desfeta”
● Pa de pessic de préssec al romaní | Victoria, de “Hoy cocina Vivi”
● Préssecs amb vi | Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”
● Gelat de préssec | Margarida, de “El món de la cuina”
● Crumble de préssecs | Lídia, de “La cuina útil”
● Chutney de préssec | Silvia, de “Y sigo en la cocina”
● Mousse de préssec, pinya i iogurt | Eri, de “La Cuina de l’Eri”
● Pastís de préssec (i delícia d’ametlla) | Mglòria, de “Gourmenderies”
● Amanida de pasta amb préssec | Ana, de “Experimento en la cocina”
● Pastissets de llimona, menta i préssec | Mercè, de “Cuina per a llaminers”
● Saltejat d’espinacs amb préssec i alls tendres | Zeditas, de “ReZeditas”
● Préssec en copa | Nani, de “La cuina violeta”
● Melicotons farcits de formatge fresc | Paula, de ”Bon Tiberi”
● Gelat de iogurt amb coulis de préssec | Betty, de ”In the Kitchen”
● Trifle de préssecs | Betty, de ”In the Kitchen”
● Pizza de préssec i raïm | Nancy, de ”Nancycatessen”
● Gelat de préssec en almívar | Tartasacher, de ”Mil postres”
● Amanida de canonges amb préssec i fruits secs | Isabel, de ”La cuina de la Isabel”
● Tiramisú de préssecs | Anna, de ”La felicitat es menja”
● Pastís de xocolata amb préssec | Mercè, de ”Destapant cassoles”
● Pastissets amb crema de préssec | Anna, d’”El meu blog de cuina”
● Còctels de préssec | Sandra i Xavi, d’”Els fogons de la Bordeta”
.