Agost 2011: préssecs

Pickle de préssec |  Sònia, de “Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”

Ministrudel de préssec |  Sònia, de”L’Exquisit”

● Préssecs al forn, amb almívar al gust d’avellanes |  Josep, de “Menja de bacallà”

Còctel Bellini |  Roser, de “Trifàsic de Baileys”

Milfulls farcit de préssec verd i groc |  Ani, de “Cocina… con mucho amor”

Cassoletes de formatge de cabra i préssec |  Anniki, de “Gastroadikta”

Cassoletes farcides de crema i préssec |  Núria, de “Pa amb oli i xocolata”

Préssecs farcits |  Mercè, de “Si sou servits”

Pastís-mousse de préssec |  Joaquina, de “La cocina de los inventos”

Bacallà amb mousselina de préssec |  Bet, de “Tasta rutes”

Pastís caramelitzat de préssec i fruits de la passió |  Mª José, de “Dit i fet”

● Préssec amb vi |  Manduca, de “De la Habana ha venido un barco cargado de…”

Préssecs amb menta |  Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”

Volcà de merenga amb préssec |  Narcís, de “La Lionesa”

Truita cremada de préssecs |  Margalida, de “Sa cuina de sa Lluna”

Préssecs saltejats amb iogurt |  Rosaleda, de “Al calor del horno”

Gelat de préssec | Salomé, de ”Bloc de recetas”

Pastís-mousse de préssec |  MaryLou, de “Pa amb Tomàquet”

Préssecs rostits amb safrà |  Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”

Pastís cruixent de préssec |  Irma, de ”De gran vull ser com la Martha Steward”

Préssecs amb vi |  Gemma, de “Caprofiti”

Minipastissos de formatge i préssec |  Helena, de “Rico Sin Azúcar”

● Préssecs farcits |  Cristina, de “CriJoArMaEl”

Pastís de préssec i xocolata blanca | Carme, d’”All i julivert”

Homenatge al préssec | Alba i Íngrid, de ”Film&Food”

Llom de porc sobre salsa de préssec |  Miquel, de “Les receptes del Miquel”

Un trosset de Noruega amb préssec |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

Bavaresa de préssec i formatge fresc |  Montse, de “A bell bulto”

● Melmelada de préssec |  Gemma, de ”Fogons de la cuina a taula”

Tastets de préssec i vieira amb un toc de farigola |  Judith, d’”El món de Juju”

Popsicles de coco i melicotó |  Seelenschmerz, de “Gescmack!”

Mousse de préssec |  Nee*, de “Le petit chat rose”

Ponx | Mª José, de “Las Recetas de MJ”

Crostini amb formatge blau, préssec i mel |  Alfons, de “les Receptes de StHilari”

● Mousse de melicotó |  Maria Antònia i Pere, de “Bojos per la cuina”

Copa de préssecs |  Marina, de “Xocolata Desfeta”

Pa de pessic de préssec al romaní |  Victoria, de “Hoy cocina Vivi”

Préssecs amb vi |  Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”

Gelat de préssec | Margarida, de “El món de la cuina”

● Crumble de préssecs | Lídia, de “La cuina útil”

Chutney de préssec |  Silvia, de “Y sigo en la cocina”

Mousse de préssec, pinya i iogurt |  Eri, de “La Cuina de l’Eri”

Pastís de préssec (i delícia d’ametlla) |  Mglòria, de “Gourmenderies”

Amanida de pasta amb préssec |  Ana, de “Experimento en la cocina”

Pastissets de llimona, menta i préssec |  Mercè, de “Cuina per a llaminers”

Saltejat d’espinacs amb préssec i alls tendres |  Zeditas, de “ReZeditas”

Préssec en copa | Nani, de “La cuina violeta”

Melicotons farcits de formatge fresc |  Paula, de ”Bon Tiberi”

Gelat de iogurt amb coulis de préssec |  Betty, de ”In the Kitchen”

Trifle de préssecs |  Betty, de ”In the Kitchen”

Pizza de préssec i raïm |  Nancy, de ”Nancycatessen”

Gelat de préssec en almívar |  Tartasacher, de ”Mil postres”

Amanida de canonges amb préssec i fruits secs |  Isabel, de ”La cuina de la Isabel”

Tiramisú de préssecs |  Anna, de ”La felicitat es menja”

Pastís de xocolata amb préssec |  Mercè, de ”Destapant cassoles”

Pastissets amb crema de préssec |  Anna, d’”El meu blog de cuina”

Còctels de préssec |  Sandra i Xavi, d’”Els fogons de la Bordeta”

.

↩ Torna a “La Recepta del 15″

···