Juliol 2011: gelats i sorbets

Dràcula 2.0 |  Àngel, de “La Cuina de l’Àngel”

Gelat d’albercoc amb toc de menta |  Ani, de “Cocina… con mucho amor”

Bombó gelat de magrana i mandarina |  Alfons, de “les Receptes de StHilari”

Gelat de maracujà |  Silvia, de “Y sigo en la cocina”

Gelat de dolç de llet amb crema de galeta |  Gemma i Eloy, de “Ay, q rico! q rico!”

“Préssec Melba” de Paul Bocuse |  Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”

● Bescuit gelat de Xixona amb salsa de xocolata calenta |  Belén, d’“A la cuina, amb un parell d’ous”

Sorbet de llimona, limoncello i alfàbrega |  L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”

Bomba gelada amb salsa de gerds |  Miquel, de “Les receptes del Miquel”

Sorbet de remolatxa |  Conxita, de “Al pot petit…”

Gelat de formatge crema i  melmelada de maduixa |  Joaquina, de “La cocina de los inventos”

Entrepà de gelat de vainilla amb crocant |  Eri, de “La Cuina de l’Eri”

Gelat de mascarpone i préssecs |  Roser, de “Trifàsic de Baileys”

Gelat de crema |  Cristina, de “Bufet de postres”

Gelat d’almívar de llet |  Paula i Xisco, de “Bon Tiberi”

Bomba gelada |  Nani, de “Nani Nolla a Receptes.cat”

Gelat de xocolata i cafè |  Chelo, de “Cogollos de agua”

Gelat-sorbet de figues i mel |  Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”

Gelat de xocolata blanca |  MaryLou, de “Pa amb Tomàquet”

Gelat suprem de xocolata |  Helena, d’”Acabat de fer”

Sorbet o granissat? de poma especiada |  Irma, de ”De gran vull ser com la Martha Steward”

Sorbet de farigola i mel |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

Gelat de mojito |  Judith, d’”El món de Juju”

Sorbet de síndria i cítrics |  Ana, de “Experimento en la cocina”

Gelat de mango amb nous caramel·litzades |  Teresa, de “Com a casa, res!”

Gelat de galetes maria |  Neus, de “Cocinando con Neus”

Gelat de remolatxa i coco |  Rosilet, de “Sugg-R”

Gelat de xocolata |  Glòria i Josep, d’”El cafè de nit”

Gelat de gaspatxo de préssec i cireres amb un toc d’alfàbrega |  Catieu i Annie Vainilla, de ”Pastissets”

Capritx fresc de maduixa |  Sònia, de”L’Exquisit”

Sorbet d’herba-sana |  Xavier, de”Rossejat”

Sorbet de mango i coco | Mª José, de “Las Recetas de MJ”

Gelat magnum | Lídia, de “La cuina útil”

Gelat de iogurt |  Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”

Sorbet de bacora |  Teresa, de “Terecetario”

Somni de tramuntana |  Mar, de “El que no mata, engreixa”

Gelat de nous |  Mercè, de “Destapant Cassoles”

Gelat de vainilla amb virutes de xocolata |  Gemma, de “Caprofiti”

Timbal gelat de xocolata amb cor de nectarina i cirera |  Amor, de “In the kitchen of love”

Sorbet de maduixa, cava i menta |  Claire, de “Entrando en la cocina con Claire”

Gelat de maduixa |  Eva, d’”Els meus plats”

Gelat de coco |  Valerie, de “Bon à croquer”

Granissat d’herba sana |  Seelenschmerz, de “Gescmack!”

Sorbet de taronja |  Nyanyels, de “A daily sweet”

Gelat de guaiaba amb sopa de coco |  Montse, de “A bell bulto”

Gelat de xocolata belga | Carme, d’”All i julivert”

Gelat de xocolata i cireres al brandi | Salomé, de ”Bloc de recetas”

Tassetes de gelat de préssec |  Esther, de “Como siempre madreando”

Gelat de vainilla |  Anna, de “El meu blog de cuina”

Gelat de iogurt amb préssec al forn |  Bet, de “Tasta rutes”

Gelat de Stracciatella |  Mglòria, de “Gourmenderies”

Gelat de fartons amb torradetes de Santa Teresa d’orxata |  Victoria, de “Hoy cocina Vivi”

Gelat de iogurt amb coulis de nabius |  Laura, de “Coure coulants”

Gelat d’oli d’oliva |  Paloma, de “Colometa Cuinera”

● Batut de iogurt amb menta i batut de iogurt amb plàtan |  Cristina, de “CriJoArMaEl”

Gelat de festucs |  Josep, de “Menja de bacallà”

Gelat de cireres |  Sión, de “Fem un mos”

Gelat de iogurt i mascarpone amb trossets de xocolata |  Zeditas, de “ReZeditas”

Llet merengada |  Isabel, de “La cuina de la Isabel”

Gelat de te verd i kefir |  Sònia, de “Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”

Gelat de cafè |  Gemma, de ”Fogons de la cuina a taula”

Gelat de iogurt i pruna |  Albota i Jordi, d’”El taller de cuina”

Pa amb oli i xocolata |  Sandra i Xavi, d’”Els fogons de la Bordeta”

.

↩ Torna a “La Recepta del 15″

···