● Dràcula 2.0 | Àngel, de “La Cuina de l’Àngel”
● Gelat d’albercoc amb toc de menta | Ani, de “Cocina… con mucho amor”
● Bombó gelat de magrana i mandarina | Alfons, de “les Receptes de StHilari”
● Gelat de maracujà | Silvia, de “Y sigo en la cocina”
● Gelat de dolç de llet amb crema de galeta | Gemma i Eloy, de “Ay, q rico! q rico!”
● “Préssec Melba” de Paul Bocuse | Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”
● Bescuit gelat de Xixona amb salsa de xocolata calenta | Belén, d’“A la cuina, amb un parell d’ous”
● Sorbet de llimona, limoncello i alfàbrega | L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”
● Bomba gelada amb salsa de gerds | Miquel, de “Les receptes del Miquel”
● Sorbet de remolatxa | Conxita, de “Al pot petit…”
● Gelat de formatge crema i melmelada de maduixa | Joaquina, de “La cocina de los inventos”
● Entrepà de gelat de vainilla amb crocant | Eri, de “La Cuina de l’Eri”
● Gelat de mascarpone i préssecs | Roser, de “Trifàsic de Baileys”
● Gelat de crema | Cristina, de “Bufet de postres”
● Gelat d’almívar de llet | Paula i Xisco, de “Bon Tiberi”
● Bomba gelada | Nani, de “Nani Nolla a Receptes.cat”
● Gelat de xocolata i cafè | Chelo, de “Cogollos de agua”
● Gelat-sorbet de figues i mel | Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”
● Gelat de xocolata blanca | MaryLou, de “Pa amb Tomàquet”
● Gelat suprem de xocolata | Helena, d’”Acabat de fer”
● Sorbet o granissat? de poma especiada | Irma, de ”De gran vull ser com la Martha Steward”
● Sorbet de farigola i mel | Mònica, de “Coses de Llàbiro”
● Gelat de mojito | Judith, d’”El món de Juju”
● Sorbet de síndria i cítrics | Ana, de “Experimento en la cocina”
● Gelat de mango amb nous caramel·litzades | Teresa, de “Com a casa, res!”
● Gelat de galetes maria | Neus, de “Cocinando con Neus”
● Gelat de remolatxa i coco | Rosilet, de “Sugg-R”
● Gelat de xocolata | Glòria i Josep, d’”El cafè de nit”
● Gelat de gaspatxo de préssec i cireres amb un toc d’alfàbrega | Catieu i Annie Vainilla, de ”Pastissets”
● Capritx fresc de maduixa | Sònia, de”L’Exquisit”
● Sorbet d’herba-sana | Xavier, de”Rossejat”
● Sorbet de mango i coco | Mª José, de “Las Recetas de MJ”
● Gelat magnum | Lídia, de “La cuina útil”
● Gelat de iogurt | Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”
● Sorbet de bacora | Teresa, de “Terecetario”
● Somni de tramuntana | Mar, de “El que no mata, engreixa”
● Gelat de nous | Mercè, de “Destapant Cassoles”
● Gelat de vainilla amb virutes de xocolata | Gemma, de “Caprofiti”
● Timbal gelat de xocolata amb cor de nectarina i cirera | Amor, de “In the kitchen of love”
● Sorbet de maduixa, cava i menta | Claire, de “Entrando en la cocina con Claire”
● Gelat de maduixa | Eva, d’”Els meus plats”
● Gelat de coco | Valerie, de “Bon à croquer”
● Granissat d’herba sana | Seelenschmerz, de “Gescmack!”
● Sorbet de taronja | Nyanyels, de “A daily sweet”
● Gelat de guaiaba amb sopa de coco | Montse, de “A bell bulto”
● Gelat de xocolata belga | Carme, d’”All i julivert”
● Gelat de xocolata i cireres al brandi | Salomé, de ”Bloc de recetas”
● Tassetes de gelat de préssec | Esther, de “Como siempre madreando”
● Gelat de vainilla | Anna, de “El meu blog de cuina”
● Gelat de iogurt amb préssec al forn | Bet, de “Tasta rutes”
● Gelat de Stracciatella | Mglòria, de “Gourmenderies”
● Gelat de fartons amb torradetes de Santa Teresa d’orxata | Victoria, de “Hoy cocina Vivi”
● Gelat de iogurt amb coulis de nabius | Laura, de “Coure coulants”
● Gelat d’oli d’oliva | Paloma, de “Colometa Cuinera”
● Batut de iogurt amb menta i batut de iogurt amb plàtan | Cristina, de “CriJoArMaEl”
● Gelat de festucs | Josep, de “Menja de bacallà”
● Gelat de cireres | Sión, de “Fem un mos”
● Gelat de iogurt i mascarpone amb trossets de xocolata | Zeditas, de “ReZeditas”
● Llet merengada | Isabel, de “La cuina de la Isabel”
● Gelat de te verd i kefir | Sònia, de “Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”
● Gelat de cafè | Gemma, de ”Fogons de la cuina a taula”
● Gelat de iogurt i pruna | Albota i Jordi, d’”El taller de cuina”
● Pa amb oli i xocolata | Sandra i Xavi, d’”Els fogons de la Bordeta”
.