Maig 2011: maduixes

Temps de maduixes (Gaspatxo de maduixes – Tataki de tonyina amb reducció de maduixes – Postre de maduixes amb iogurt) |  Marta, de “Magnolia a la cuina”

Maduixes amb suc de taronja |  Susanna i Juan Pedro, de “Cal Soparet”

● Maduixes amb nata | Susanna, de “En Roc a la Cuina”

Pastís de maduixots i kiwi |  Carmina, de “Carminafm” al Club de cuines

Panaché de Ramadà amb maduixes |  Mandarina, de “Cuina del Marroc”

Filets de porc (llaminera) amb flors maduixa |  Josep, de “Menja de bacallà”

Semifred de maduixes |  Gemma, de “Caprofiti”

Maduixes amb aire |  Marta, de “Pa de nous”

Pastís de iogurt amb maduixes |  Emma, de “La Cuina de l’Àvia”

Delicadesa de maduixes i llonganissa |  Sión, de “Fem un mos”

Panacota de maduixes sobre brownie de xocolata |  Cristina, de “CriJoArMaEl”

● Pastís de maduixes i crema de coco |  Judith, d’”El món de Juju”

Semifred de maduixes i mascarpone a l’estil Tiramisú |  Nee*, de “Le petit chat rose”

Sabayon de maduixes gratinades |  Laura, de “Coure coulants”

Sopa de maduixes amb estrelleta 3 xocolates |  Bet, de “Betflorensa” al Club de cuines

Postres de maduixes amb nata i molles de galeta de xocolata |  Silvia, de “Chez Silvia”

● Shortcake japonès |  Miquel, de “Les receptes del Miquel”

Pastís de formatge amb culis de maduixa |  Quima, de “Quima, les meves receptes”

● Cheesecake de maduixes i xocolata |  Joaquina, de “La cocina de los inventos”

Xarop de maduixa |  Anna Hallado, de “Canela en rama”

Flam de maduixa |  Manduca, de “De la Habana ha venido un barco cargado de…”

Farro amb espàrrecs verds i maduixes |  Laura, de “I avui què cuino?”

Maduixes amb antxoas by Arzak | Mª José, de “Las Recetas de MJ”

● Llet de maduixa |  Sílvia, de “[des]enfocada”

● Tàrtar dolç de maduixes amb gelat de crema catalana |  Gemma, de “La cuina de casa”

Sandwich de formatge amb melmelada de maduixes al moscatell |  Eri, de “La Cuina de l’Eri”

● Daikiri de maduixes |  Roser, de “Trifàsic de Baileys”

Aperitius cruixents de parmesà i romaní amb amanida d’espinacs i maduixes |  Anniki, de “Gastroadikta”

Bombons de maduixa |  Helena, d’”Acabat de fer”

Pastes nòrdiques amb maduixa |  Nani, de “Nani Nolla a Receptes.cat”

● Creps de maduixes amb xocolata |  MaryLou, de “Pa amb Tomaquet”

Mousse de maduixes al limoncello |  L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”

Caipirinha de maduixa |  Susanna i Josep Àngel, d’”Olleta de verdures”

● Pastís de trufa de maduixes |  Sílvia, de “De l’hort a l’olla”

Filloa farcida |  Mar, de “El que no mata, engreixa”

Ram de maduixes i xocolata |  Zeditas, de “ReZeditas”

Gaspatxo de Maduixes amb encenalls de Parmesà i Nabius |  Gemma, de “Taronja i llimoner”

Pastís maduixots + xocolata blanca i formatge |  Esther, de “Como siempre madreando”

Éclairs de maduixa |  nyanyels, de “A daily sweet”

Copa de maduixes engelatinades |  Glòria i Josep, d’”El cafè de nit”

Gelat de maduixots, acompanyat de maduixes del bosc i caramel |  Narcís, de “La Lionesa”

Mos de crema i maduixa |  Sònia, de”L’Exquisit”

● Beignets de maduixa |  Alba, de “Le fabuleux destin du chocolat”

● Galetes integrals amb melmelada de maduixots |  Núria, de “Pa amb oli i xocolata”

Braç de la Fabiola |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

Amanida de maduixes i raïm amb formatge de nous i codonyat |  Teresa, de “Terecetario”

Gelat de maduixa |  Ingrid, de “My Lovely Food”

Pastís de formatge amb melmelada de maduixes – Strawberry Cheesecake |  Roger, de “Lo forner de Ponent”

Gelat de maduixes |  Laia, de “Make it sweet”

● Crema amb te matcha i maduixes |  Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”

Amanida de fruits vermells i formatge de cabra amb salsa de iogurt i maduixes |  Joan Dalmau, de “Dalmau Cuiner”

Mousse de maduixes 4 textures |  Mercè, de “Destapant Cassoles”

Pastissets de maduixa i mascarpone |  Laura, de “Cocina Homemade”

Pastís de formatge i maduixa | Carme, d’”All i julivert”

● Smoothie de maduixa, taronja, plàtan i mel | Sara, de ”Cocina para emancipados”

Tiramisú de maduixes |  Cristina, de “Bufet de postres”

● Reducció de balsàmic de Mòdena i maduixes |  Maduixa, de “Salseando en la cocina”

● Melmelada de cireres i maduixes |  Valerie, de “Bon à croquer”

Strawberry cheesecake cupcakes  |  Irene, de “Hands in dough”

Gotets salats de maduixes |  Donibaneko, de “Buscando Umami”

Gelat amb caramel de maduixes al pebre |  Isabel, de ”La Cuina de la Isabel”

Gall dindi amb maduixes i cebetes |  Victoria, de “Hoy cocina Vivi”

Gelat de maduixes i xocolata blanca |  Ana, de “Experimento en la cocina”

Gelat de iogurt amb maduixa i plàtan |  Seelenschmerz, de “Gescmack!”

Bombons de maduixa |  Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”

Bacallà amb maduixa |  Albota i Jordi, d’”El taller de cuina”

● Gelat de maduixes |  Paula i Xisco, de “Bon Tiberi”

Maduixots gratinats amb crema de vainilla |  Belén, d’“A la cuina, amb un parell d’ous”

Púding d’encenalls torrats |  Teresa, de “Com a casa, res!”

Coca integral de maduixes amb vinagre i formatge i amanida de brots |  Manel, de “Cuinar és generós”

Pastís senzill de maduixes |  Dolorss, de “Bloc de cuina de la Dolorss”

Mousse de iogurt i maduixes |  Mercè, de “Cuina per a llaminers”

Granissat de maduixa |  Anna, de “El meu blog de cuina”

Dos tipus de melmelada i maduixes al vinagre |  Sònia, de “Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”

● Clafoutis de maduixes |  Conxita, de “Al pot petit…”

● Clafoutis de maduixes |  Francesc, de “A la taula i al llit…”

● Cistella de maduixes | Margarida, de “El món de la cuina”

Gelat de iogurt i maduixes |  Mayte, de “Rústica”

Copa de formatge i maduixes |  Mariàngels, de “Visc a la Cuina”

Wood Sparkling només de maduixes |  Núria, de “Petita Cuina”

Maduixes per esmorzar (Muffins de maduixa – Mantega de maduixa) |  Marina, de “Xocolata Desfeta”

Maduixes en tapa (Salmorejo de maduixes – Mini-hamburgueses de salmó amb quètxup de maduixa – Caipiroska de maduixa congelada) |  Sandra i Xavi, d’”Els fogons de la Bordeta”

.

↩ Torna a “La Recepta del 15″

···