● Temps de maduixes (Gaspatxo de maduixes – Tataki de tonyina amb reducció de maduixes – Postre de maduixes amb iogurt) | Marta, de “Magnolia a la cuina”
● Maduixes amb suc de taronja | Susanna i Juan Pedro, de “Cal Soparet”
● Maduixes amb nata | Susanna, de “En Roc a la Cuina”
● Pastís de maduixots i kiwi | Carmina, de “Carminafm” al Club de cuines
● Panaché de Ramadà amb maduixes | Mandarina, de “Cuina del Marroc”
● Filets de porc (llaminera) amb flors maduixa | Josep, de “Menja de bacallà”
● Semifred de maduixes | Gemma, de “Caprofiti”
● Maduixes amb aire | Marta, de “Pa de nous”
● Pastís de iogurt amb maduixes | Emma, de “La Cuina de l’Àvia”
● Delicadesa de maduixes i llonganissa | Sión, de “Fem un mos”
● Panacota de maduixes sobre brownie de xocolata | Cristina, de “CriJoArMaEl”
● Pastís de maduixes i crema de coco | Judith, d’”El món de Juju”
● Semifred de maduixes i mascarpone a l’estil Tiramisú | Nee*, de “Le petit chat rose”
● Sabayon de maduixes gratinades | Laura, de “Coure coulants”
● Sopa de maduixes amb estrelleta 3 xocolates | Bet, de “Betflorensa” al Club de cuines
● Postres de maduixes amb nata i molles de galeta de xocolata | Silvia, de “Chez Silvia”
● Shortcake japonès | Miquel, de “Les receptes del Miquel”
● Pastís de formatge amb culis de maduixa | Quima, de “Quima, les meves receptes”
● Cheesecake de maduixes i xocolata | Joaquina, de “La cocina de los inventos”
● Xarop de maduixa | Anna Hallado, de “Canela en rama”
● Flam de maduixa | Manduca, de “De la Habana ha venido un barco cargado de…”
● Farro amb espàrrecs verds i maduixes | Laura, de “I avui què cuino?”
● Maduixes amb antxoas by Arzak | Mª José, de “Las Recetas de MJ”
● Llet de maduixa | Sílvia, de “[des]enfocada”
● Tàrtar dolç de maduixes amb gelat de crema catalana | Gemma, de “La cuina de casa”
● Sandwich de formatge amb melmelada de maduixes al moscatell | Eri, de “La Cuina de l’Eri”
● Daikiri de maduixes | Roser, de “Trifàsic de Baileys”
● Aperitius cruixents de parmesà i romaní amb amanida d’espinacs i maduixes | Anniki, de “Gastroadikta”
● Bombons de maduixa | Helena, d’”Acabat de fer”
● Pastes nòrdiques amb maduixa | Nani, de “Nani Nolla a Receptes.cat”
● Creps de maduixes amb xocolata | MaryLou, de “Pa amb Tomaquet”
● Mousse de maduixes al limoncello | L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”
● Caipirinha de maduixa | Susanna i Josep Àngel, d’”Olleta de verdures”
● Pastís de trufa de maduixes | Sílvia, de “De l’hort a l’olla”
● Filloa farcida | Mar, de “El que no mata, engreixa”
● Ram de maduixes i xocolata | Zeditas, de “ReZeditas”
● Gaspatxo de Maduixes amb encenalls de Parmesà i Nabius | Gemma, de “Taronja i llimoner”
● Pastís maduixots + xocolata blanca i formatge | Esther, de “Como siempre madreando”
● Éclairs de maduixa | nyanyels, de “A daily sweet”
● Copa de maduixes engelatinades | Glòria i Josep, d’”El cafè de nit”
● Gelat de maduixots, acompanyat de maduixes del bosc i caramel | Narcís, de “La Lionesa”
● Mos de crema i maduixa | Sònia, de”L’Exquisit”
● Beignets de maduixa | Alba, de “Le fabuleux destin du chocolat”
● Galetes integrals amb melmelada de maduixots | Núria, de “Pa amb oli i xocolata”
● Braç de la Fabiola | Mònica, de “Coses de Llàbiro”
● Amanida de maduixes i raïm amb formatge de nous i codonyat | Teresa, de “Terecetario”
● Gelat de maduixa | Ingrid, de “My Lovely Food”
● Pastís de formatge amb melmelada de maduixes – Strawberry Cheesecake | Roger, de “Lo forner de Ponent”
● Gelat de maduixes | Laia, de “Make it sweet”
● Crema amb te matcha i maduixes | Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”
● Amanida de fruits vermells i formatge de cabra amb salsa de iogurt i maduixes | Joan Dalmau, de “Dalmau Cuiner”
● Mousse de maduixes 4 textures | Mercè, de “Destapant Cassoles”
● Pastissets de maduixa i mascarpone | Laura, de “Cocina Homemade”
● Pastís de formatge i maduixa | Carme, d’”All i julivert”
● Smoothie de maduixa, taronja, plàtan i mel | Sara, de ”Cocina para emancipados”
● Tiramisú de maduixes | Cristina, de “Bufet de postres”
● Reducció de balsàmic de Mòdena i maduixes | Maduixa, de “Salseando en la cocina”
● Melmelada de cireres i maduixes | Valerie, de “Bon à croquer”
● Strawberry cheesecake cupcakes | Irene, de “Hands in dough”
● Gotets salats de maduixes | Donibaneko, de “Buscando Umami”
● Gelat amb caramel de maduixes al pebre | Isabel, de ”La Cuina de la Isabel”
● Gall dindi amb maduixes i cebetes | Victoria, de “Hoy cocina Vivi”
● Gelat de maduixes i xocolata blanca | Ana, de “Experimento en la cocina”
● Gelat de iogurt amb maduixa i plàtan | Seelenschmerz, de “Gescmack!”
● Bombons de maduixa | Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”
● Bacallà amb maduixa | Albota i Jordi, d’”El taller de cuina”
● Gelat de maduixes | Paula i Xisco, de “Bon Tiberi”
● Maduixots gratinats amb crema de vainilla | Belén, d’“A la cuina, amb un parell d’ous”
● Púding d’encenalls torrats | Teresa, de “Com a casa, res!”
● Coca integral de maduixes amb vinagre i formatge i amanida de brots | Manel, de “Cuinar és generós”
● Pastís senzill de maduixes | Dolorss, de “Bloc de cuina de la Dolorss”
● Mousse de iogurt i maduixes | Mercè, de “Cuina per a llaminers”
● Granissat de maduixa | Anna, de “El meu blog de cuina”
● Dos tipus de melmelada i maduixes al vinagre | Sònia, de “Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”
● Clafoutis de maduixes | Conxita, de “Al pot petit…”
● Clafoutis de maduixes | Francesc, de “A la taula i al llit…”
● Cistella de maduixes | Margarida, de “El món de la cuina”
● Gelat de iogurt i maduixes | Mayte, de “Rústica”
● Copa de formatge i maduixes | Mariàngels, de “Visc a la Cuina”
● Wood Sparkling només de maduixes | Núria, de “Petita Cuina”
● Maduixes per esmorzar (Muffins de maduixa – Mantega de maduixa) | Marina, de “Xocolata Desfeta”
● Maduixes en tapa (Salmorejo de maduixes – Mini-hamburgueses de salmó amb quètxup de maduixa – Caipiroska de maduixa congelada) | Sandra i Xavi, d’”Els fogons de la Bordeta”
.