Novembre 2011: pa

Pa de motlle tendre amb massa mare |  Daniela, de “Vegetarian gustos si sanatos”

Pa de civada, avellanes i suc de poma |  Teba, de “La chica de las recetas”

Panets amb granets de xocolata |  Sandra, de “Mi reino por una magdalena”

Trena amb llavors de gallaret |  Marina, de “BlauKitchen”

Pa de sègol i llavors |  Sònia, de “Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”

Pa de motlle amb cereals |  Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”

● Pa del 15 amb Iban Yarza |  Susanna i Josep Àngel, d’“Olleta de verdures”

Coca de pa |  Eva, d’“Els meus plats”

Pa de nous sense gluten |  Annie Vainilla i Catieu, de “Pastissets.cat”

Pa recepta bàsica ràpida |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

Pa de carbassa i matafaluga |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

Pa de soda |  Ani, de “Cocina… con mucho amor”

Pa per celíacs |  Ani, de “Cocina… con mucho amor”

Pão de queijo | Nani, de “La cuina violeta”

Pa de motlle amb crema de formatge i nous |  Silvia, de “Chez Silvia”

Pa integral amb fruits secs |  Teresa, de “Com a casa, res!”

Pa de sèsam |  Judith, d’”El món de Juju”

Pa de coca |  Bet, de “Tasta rutes”

Panets de bacó i formatge |  Laura, de “Coure coulants”

Fougasse |  Irma, de “De gran vull ser com la Martha Stewart”

Pa d’espelta amb carabassa i nous |  Seelenschmerz, de “Gescmack!”

Pa de motlle a l’estil francès |  Nee*, de “Le petit chat rose”

Pain a l’ancienne de Peter Reinhart |  Marta, de “CuinaDiari”

Pa de xocolata |  Ingrid, de “My Lovely Food”

Pa d’anís |  Miquel, de “Les receptes del Miquel”

Pa de pagès a l’estil Baluard |  Abril, d’“April’s Kitch”

Forneres per un dia |  Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”

● Pa de panxeta de porc ibèric curada amb pebre |  Susanna, d’“En Roc a la cuina”

Pa francès |  Mayte, de “Rústica”

Pa de pagès |  Anniki, de “Gastroadikta”

Panets d’olives, raïm, nous i llavors de rosella |  Laura, de “I avui què cuino?”

Fougasse |  Salomé, de “Bloc de recetas”

● Panets d’hamburguesa |  Gemma, de “La cuina de casa”

Pa de tomàquet i alfàbrega |  Joaquina, de “La cocina de los inventos”

Pa d’olives negres i cansalada |  Rosa Maria, d’“El plat del dia”

● Pa d’olives verdes i herbes provençals |  Helena, d’“Acabat de fer”

Cargols d’espelta farcits de granola i melmelada |  Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”

Pa aromàtica |  Laura, de “Piensa en dulce”

Pa amb sobrassada |  Gemma, de “Caprofiti”

Barres de pa rústiques |  Chelo, de “Cogollos de agua”

Pa amb olives |  Lídia, de ”Cuina útil”

Panets |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

Panets prenyats |  Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”

Pa de xocolata, festucs i canyella |  MaryLou, de “Pa amb Tomàquet”

Pa de pessic de Vic |  Cristina, de “Bufet de postres”

Brioix de la Julia Child |  Gemma, de ”Fogons de la cuina a taula”

Brioixos de moniato |  Rosaleda, d’“Al calor del horno”

Pa de formatge |  Jordi i Glòria, de “Tot és bo el que l’olla cou”

Pa integral amb fruits secs |  Teresa, de “Com a casa, res!”

Panets multicereals |  Sònia, de “L’Exquisit”

Pa de pernil i tomàquet sec |  Carme i Neus, de “Tast de cuina”

Pa naan |  Helena, de “Rico sin azúcar”

Pa amb xocolata |  Alba, de “Le fabuleux destin du chocolat”

Brioixos |  Elena, de “Delicious stories”

Llonguets |  Paula, de ”Bon Tiberi”

Pa facilíssim |  Roser, de “Cuina d’una aprenent”

● Pa integral amb llavors de lli, sèsam i nous |  Desi, una amiga d’“Els fogons de la Bordeta”

Pa de nous |  Teresa, de “Terecetario”

Pa de malta i sègol  |  Maite, d’“En tu cocina y en la mía”

Pa de civada |  Marina, de “Xocolata Desfeta”

Pa rústic  |  Judith, de “La cuina de l’estany”

Pa de sobrassada i pa de formatge |  Marina, de “Tapa’t… de tapes i altres plats”

● Panets integrals de pipes, nous i olives |  Maria, de “Sucre, ous i farina”

Pa recepta bàsica |  Cristina, de “CriJoArMaEl”

● Pa d’aigua |  Nyanyels, d’“A daily cuisine”

Pa moreno de xeixa |  Maria Antònia i Pere, de “Bojos per la cuina”

Pa de panses i nous |  Ana, d’“Experimento en la cocina”

Pa “miracle” |  Glòria i Josep, d’“El cafè de nit”

Pa de cacau i nous |  Ana, de “Sweet 180º”

Xapata de nous i mel | Carme, d’”All i julivert”

Pa de carbassa |  Margarida, d’“El món de la cuina”

● Pa d’olives verdes |  Mercè, de “Cuina per a llaminers”

Pa de nous |  Mireia, de “Gent jove pa tou”

Pa de músic |  Conxita, de “Al pot petit…”

Pa de Coca-Cola |  Alícia, Àlvar i Aina, d’”El pa dels Ferrer”

Pan de Cádiz  |  Francesc, de ”La cuina de tots natros”

Trena al pesto |  Mª José, de “Dit i fet”

Pa de rovellons |  Mercè, de ”Destapant cassoles”

Pa de kamut |  Victoria, de “Hoy cocina Vivi”

Prim amb panses o trossets de xocolata |  Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”

Pa de fècula de blat de moro |  Zeditas, de “ReZeditas”

Pa blanc |  Anna, d’”El meu bloc de cuina”

Pa de sèsam |  Georgina, de “Receptes de cuina del Marroc”

Panets variats |  Mar, de “El que no mata, engreixa”

Xapatetes |  Maia, de “El racó del cuscús”

Pa rústic aromatitzat |  Idania, d’“El aroma de Idania”

Pa de pipes |  Laura, de “Les Cireres de la Mery”

Pa de la Doris Grant |  Cinta, de “Trossets de cuina”

Rosca de bolets |  Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”

.

↩ Torna a “La Recepta del 15″

···