● Pa de motlle tendre amb massa mare | Daniela, de “Vegetarian gustos si sanatos”
● Pa de civada, avellanes i suc de poma | Teba, de “La chica de las recetas”
● Panets amb granets de xocolata | Sandra, de “Mi reino por una magdalena”
● Trena amb llavors de gallaret | Marina, de “BlauKitchen”
● Pa de sègol i llavors | Sònia, de “Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”
● Pa de motlle amb cereals | Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”
● Pa del 15 amb Iban Yarza | Susanna i Josep Àngel, d’“Olleta de verdures”
● Coca de pa | Eva, d’“Els meus plats”
● Pa de nous sense gluten | Annie Vainilla i Catieu, de “Pastissets.cat”
● Pa recepta bàsica ràpida | Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”
● Pa de carbassa i matafaluga | Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”
● Pa de soda | Ani, de “Cocina… con mucho amor”
● Pa per celíacs | Ani, de “Cocina… con mucho amor”
● Pão de queijo | Nani, de “La cuina violeta”
● Pa de motlle amb crema de formatge i nous | Silvia, de “Chez Silvia”
● Pa integral amb fruits secs | Teresa, de “Com a casa, res!”
● Pa de sèsam | Judith, d’”El món de Juju”
● Pa de coca | Bet, de “Tasta rutes”
● Panets de bacó i formatge | Laura, de “Coure coulants”
● Fougasse | Irma, de “De gran vull ser com la Martha Stewart”
● Pa d’espelta amb carabassa i nous | Seelenschmerz, de “Gescmack!”
● Pa de motlle a l’estil francès | Nee*, de “Le petit chat rose”
● Pain a l’ancienne de Peter Reinhart | Marta, de “CuinaDiari”
● Pa de xocolata | Ingrid, de “My Lovely Food”
● Pa d’anís | Miquel, de “Les receptes del Miquel”
● Pa de pagès a l’estil Baluard | Abril, d’“April’s Kitch”
● Forneres per un dia | Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”
● Pa de panxeta de porc ibèric curada amb pebre | Susanna, d’“En Roc a la cuina”
● Pa francès | Mayte, de “Rústica”
● Pa de pagès | Anniki, de “Gastroadikta”
● Panets d’olives, raïm, nous i llavors de rosella | Laura, de “I avui què cuino?”
● Fougasse | Salomé, de “Bloc de recetas”
● Panets d’hamburguesa | Gemma, de “La cuina de casa”
● Pa de tomàquet i alfàbrega | Joaquina, de “La cocina de los inventos”
● Pa d’olives negres i cansalada | Rosa Maria, d’“El plat del dia”
● Pa d’olives verdes i herbes provençals | Helena, d’“Acabat de fer”
● Cargols d’espelta farcits de granola i melmelada | Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”
● Pa aromàtica | Laura, de “Piensa en dulce”
● Pa amb sobrassada | Gemma, de “Caprofiti”
● Barres de pa rústiques | Chelo, de “Cogollos de agua”
● Pa amb olives | Lídia, de ”Cuina útil”
● Panets | Mònica, de “Coses de Llàbiro”
● Panets prenyats | Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”
● Pa de xocolata, festucs i canyella | MaryLou, de “Pa amb Tomàquet”
● Pa de pessic de Vic | Cristina, de “Bufet de postres”
● Brioix de la Julia Child | Gemma, de ”Fogons de la cuina a taula”
● Brioixos de moniato | Rosaleda, d’“Al calor del horno”
● Pa de formatge | Jordi i Glòria, de “Tot és bo el que l’olla cou”
● Pa integral amb fruits secs | Teresa, de “Com a casa, res!”
● Panets multicereals | Sònia, de “L’Exquisit”
● Pa de pernil i tomàquet sec | Carme i Neus, de “Tast de cuina”
● Pa naan | Helena, de “Rico sin azúcar”
● Pa amb xocolata | Alba, de “Le fabuleux destin du chocolat”
● Brioixos | Elena, de “Delicious stories”
● Llonguets | Paula, de ”Bon Tiberi”
● Pa facilíssim | Roser, de “Cuina d’una aprenent”
● Pa integral amb llavors de lli, sèsam i nous | Desi, una amiga d’“Els fogons de la Bordeta”
● Pa de nous | Teresa, de “Terecetario”
● Pa de malta i sègol | Maite, d’“En tu cocina y en la mía”
● Pa de civada | Marina, de “Xocolata Desfeta”
● Pa rústic | Judith, de “La cuina de l’estany”
● Pa de sobrassada i pa de formatge | Marina, de “Tapa’t… de tapes i altres plats”
● Panets integrals de pipes, nous i olives | Maria, de “Sucre, ous i farina”
● Pa recepta bàsica | Cristina, de “CriJoArMaEl”
● Pa d’aigua | Nyanyels, d’“A daily cuisine”
● Pa moreno de xeixa | Maria Antònia i Pere, de “Bojos per la cuina”
● Pa de panses i nous | Ana, d’“Experimento en la cocina”
● Pa “miracle” | Glòria i Josep, d’“El cafè de nit”
● Pa de cacau i nous | Ana, de “Sweet 180º”
● Xapata de nous i mel | Carme, d’”All i julivert”
● Pa de carbassa | Margarida, d’“El món de la cuina”
● Pa d’olives verdes | Mercè, de “Cuina per a llaminers”
● Pa de nous | Mireia, de “Gent jove pa tou”
● Pa de músic | Conxita, de “Al pot petit…”
● Pa de Coca-Cola | Alícia, Àlvar i Aina, d’”El pa dels Ferrer”
● Pan de Cádiz | Francesc, de ”La cuina de tots natros”
● Trena al pesto | Mª José, de “Dit i fet”
● Pa de rovellons | Mercè, de ”Destapant cassoles”
● Pa de kamut | Victoria, de “Hoy cocina Vivi”
● Prim amb panses o trossets de xocolata | Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”
● Pa de fècula de blat de moro | Zeditas, de “ReZeditas”
● Pa blanc | Anna, d’”El meu bloc de cuina”
● Pa de sèsam | Georgina, de “Receptes de cuina del Marroc”
● Panets variats | Mar, de “El que no mata, engreixa”
● Xapatetes | Maia, de “El racó del cuscús”
● Pa rústic aromatitzat | Idania, d’“El aroma de Idania”
● Pa de pipes | Laura, de “Les Cireres de la Mery”
● Pa de la Doris Grant | Cinta, de “Trossets de cuina”
.