Octubre 2011: moniatos

Bacallà amb parmentier de moniato i cruixent de porro & xips |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

Pollastre marinat al forn amb moniatos glacejats amb mel i canyella |  Berta, de ”Berta’s kitchen”

Gnocchis de moniato |  Georgina, de ”Ventanas que me invento”

Tiretes de moniato amb soja |  Jordi, de “Tot és bo el que l’olla cou”

Bunyols de les Verges |  Maria Antònia i Pere, de “Bojos per la cuina”

Pastís de moniato i espècies |  Sandra, de “Mi reino por una magdalena”

Sopa de moniato |  Ivana, de “My little things”

Mini-bombes de moniato |  Núria, de “Petita Cuina”

Sweet potatoes |  Abril, d’“April’s Kitch”

Moniatos en salsa |  Georgina, de “Receptes de cuina del Marroc”

Bescuits de moniato amb bany de xocolata |  Neus, de “Cocinando con Neus”

Magdalenes de carbassa i moniato (sense lactosa)  |  Maite, d’”En tu cocina y en la mía”

Estofat amb moniatos |  L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”

Arnadí |  Francesc, d’“A la taula i al llit…”

Panets de moniato i espelta |  Chelo, de “Cogollos de agua”

Melmelada de moniato i crestes dolces |  Sònia, de “Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”

Niu de moniato i ou dur |  Núria, de “Pa amb oli i xocolata”

Timbal de moniato amb botifarra i bolets |  Conxita, de “Al pot petit…”

Xips de moniato |  Belén, d’“A la cuina, amb un parell d’ous”

Magdalenes de moniato i trossets de xocolata |  Catieu i Annie Vainilla, de “Pastissets”

Bombons farcits de moniato |  Eva, d’“Els meus plats”

Crema de moniato i pomes |  Silvia, de “Chez Silvia”

Bescuit individual de moniato i salsa de xocolata |  Ana, de “Experimento en la cocina”

Conill rostit amb moniato |  Susanna i Josep Àngel, d’“Olleta de verdures”

Pastís de moniato |  Teresa, de “Com a casa, res!”

Bunyols de moniato |  Seelenschmerz, de “Gescmack!”

Coques de moniato |  Joaquina, de “La cocina de los inventos”

Sopa de moniato i pastanaga |  Maria, de “Sucre, ous i farina”

Moniato al vapor amb hamburgueses |  Bet, de “Tasta rutes”

Crema de carabassa i moniato |  Mª José, de “Dit i fet”

Muffins cruixents de moniato i canyella |  Ingrid, de “My Lovely Food”

Patates i moniatos farcits al forn |  Helena, de “Rico sin azúcar”

Calamar saltejat al wok amb picada d’all i julivert i xips de moniato |  Miquel, de “Les receptes del Miquel”

Crema de carbassa i moniato |  Paula, de ”Bon Tiberi”

Panacota de moniato amb bolets i foie |  Judith, d’”El món de Juju”

Bescuit de moniato |  Mercè, de “Cuina per a llaminers”

Vieires i bolets sobre moniato i empanada |  Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”

Crema de moniato amb crumble de pernil |  Anniki, de “Gastroadikta”

Pa de moniato |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

Crema de xocolata amb escuma de moniato |  Gemma, de “La cuina de casa”

Nyoquis de moniato amb salsa de formatge suau |  Roser, de “Trifàsic de Baileys”

Melmelada i pastissets de moniato |  Anna, d’”El meu blog de cuina”

Flam de moniato |  Cristina, de “Bufet de postres”

“Donuts” de moniato |  Sònia, de”L’Exquisit”

Pastís de moniato |  Margalida, de “Sa cuina de sa Lluna”

Pastes de moniato |  Alba, de “Le fabuleux destin du chocolat”

Crestes de moniato |  Roser, de “Cuina d’una aprenent”

Xips de moniato |  Cristina, de “CriJoArMaEl”

Brioix de moniato |  Catalina, de “Cocina con Catalina”

Gnocchi de moniato |  Albota i Jordi, d’”El taller de cuina”

Bunyols de monyaco |  Gemma, de ”Fogons de la cuina a taula”

Arròs amb bacallà i moniato |  MaryLou, de “Pa amb Tomàquet”

Magdalenes de moniato |  Mercè, de ”Destapant cassoles”

Patata violeta, moniato i nap |  Martí, d’“Apunts de cuina”

Fesols amb espinacs i moniato |  Margarida, d’“El món de la cuina”

Milfulls de patata i moniato amb ous de guatlla | Mª José, de “Las Recetas de MJ”

Moniatos al forn amb ceba caramel·litzada i parmesà |  Marina, de “Xocolata Desfeta”

Milfulls de moniato amb toc de mel de canya |  Ani, de “Cocina… con mucho amor”

Crema de moniatos i peres |  Rafa, un amic d’“Els fogons de la Bordeta”

Truita de marbre de moniatos, acompanyat amb olors del bosc |  Josep, de “Menja de bacallà”

Galetes de moniato |  Gemmota, de “La Gemmota a la cuina”

Xips ondulats de moniato |  Teresa, de “Terecetario”

Lasanya de moniato |  Laura, de “I avui què cuino?”

Arròs amb moniato i bacallà |  Lídia, de ”Cuina útil”

Magdalenes de moniato | Carme, d’”All i julivert”

Tronc de tonyina amb puré de moniato | Nani, de “La cuina violeta”

Nius de moniato amb ou de guatlla i cruixent de pernil |  Mar, de “El que no mata, engreixa”

Pasta frola |  Gemma, de “Caprofiti”

Pastís de moniato i tofu |  Zeditas, de “ReZeditas”

Moniato fregit amb espècies |  Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”

Röstis de moniato amb ou ferrat de guatlla |  Alfons, de “les Receptes de StHilari”

Arnadí |  Victoria, de “Hoy cocina Vivi”

Llobarro amb cremós de moniato i emulsió de mandarina |  Sión, de “Fem un mos”

Crema de moniato i carbassa |  Nyanyels, de “A daily cuisine”

Xips de moniato |  Laura, de “Coure coulants”

Coca de moniato |  Alícia, Àlvar i Aina, d’”El pa dels Ferrer”

Pastissets de moniato i ametlla |  Maia, d’”El racó del cuscús”

Braves de moniato amb maionesa de coriandre i llima |  Margot, de ”Margot – Cosas de la vida”

Pastís de moniato |  Narcís, de “La lionesa”

Brioixets de moniato |  Donibaneko, de “Buscando Umami”

Pastís de moniato |  Isabel, de ”La cuina de la Isabel”

Xips dolços de moniato |  Francesc, de ”La cuina de tots natros”

Medallons de moniato |  Montse, d’“A bell bulto”

● Nyoquis de moniato |  Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”

.

↩ Torna a “La Recepta del 15″

···