● Bacallà amb parmentier de moniato i cruixent de porro & xips | Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”
● Pollastre marinat al forn amb moniatos glacejats amb mel i canyella | Berta, de ”Berta’s kitchen”
● Gnocchis de moniato | Georgina, de ”Ventanas que me invento”
● Tiretes de moniato amb soja | Jordi, de “Tot és bo el que l’olla cou”
● Bunyols de les Verges | Maria Antònia i Pere, de “Bojos per la cuina”
● Pastís de moniato i espècies | Sandra, de “Mi reino por una magdalena”
● Sopa de moniato | Ivana, de “My little things”
● Mini-bombes de moniato | Núria, de “Petita Cuina”
● Sweet potatoes | Abril, d’“April’s Kitch”
● Moniatos en salsa | Georgina, de “Receptes de cuina del Marroc”
● Bescuits de moniato amb bany de xocolata | Neus, de “Cocinando con Neus”
● Magdalenes de carbassa i moniato (sense lactosa) | Maite, d’”En tu cocina y en la mía”
● Estofat amb moniatos | L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”
● Arnadí | Francesc, d’“A la taula i al llit…”
● Panets de moniato i espelta | Chelo, de “Cogollos de agua”
● Melmelada de moniato i crestes dolces | Sònia, de “Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”
● Niu de moniato i ou dur | Núria, de “Pa amb oli i xocolata”
● Timbal de moniato amb botifarra i bolets | Conxita, de “Al pot petit…”
● Xips de moniato | Belén, d’“A la cuina, amb un parell d’ous”
● Magdalenes de moniato i trossets de xocolata | Catieu i Annie Vainilla, de “Pastissets”
● Bombons farcits de moniato | Eva, d’“Els meus plats”
● Crema de moniato i pomes | Silvia, de “Chez Silvia”
● Bescuit individual de moniato i salsa de xocolata | Ana, de “Experimento en la cocina”
● Conill rostit amb moniato | Susanna i Josep Àngel, d’“Olleta de verdures”
● Pastís de moniato | Teresa, de “Com a casa, res!”
● Bunyols de moniato | Seelenschmerz, de “Gescmack!”
● Coques de moniato | Joaquina, de “La cocina de los inventos”
● Sopa de moniato i pastanaga | Maria, de “Sucre, ous i farina”
● Moniato al vapor amb hamburgueses | Bet, de “Tasta rutes”
● Crema de carabassa i moniato | Mª José, de “Dit i fet”
● Muffins cruixents de moniato i canyella | Ingrid, de “My Lovely Food”
● Patates i moniatos farcits al forn | Helena, de “Rico sin azúcar”
● Calamar saltejat al wok amb picada d’all i julivert i xips de moniato | Miquel, de “Les receptes del Miquel”
● Crema de carbassa i moniato | Paula, de ”Bon Tiberi”
● Panacota de moniato amb bolets i foie | Judith, d’”El món de Juju”
● Bescuit de moniato | Mercè, de “Cuina per a llaminers”
● Vieires i bolets sobre moniato i empanada | Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”
● Crema de moniato amb crumble de pernil | Anniki, de “Gastroadikta”
● Pa de moniato | Mònica, de “Coses de Llàbiro”
● Crema de xocolata amb escuma de moniato | Gemma, de “La cuina de casa”
● Nyoquis de moniato amb salsa de formatge suau | Roser, de “Trifàsic de Baileys”
● Melmelada i pastissets de moniato | Anna, d’”El meu blog de cuina”
● Flam de moniato | Cristina, de “Bufet de postres”
● “Donuts” de moniato | Sònia, de”L’Exquisit”
● Pastís de moniato | Margalida, de “Sa cuina de sa Lluna”
● Pastes de moniato | Alba, de “Le fabuleux destin du chocolat”
● Crestes de moniato | Roser, de “Cuina d’una aprenent”
● Xips de moniato | Cristina, de “CriJoArMaEl”
● Brioix de moniato | Catalina, de “Cocina con Catalina”
● Gnocchi de moniato | Albota i Jordi, d’”El taller de cuina”
● Bunyols de monyaco | Gemma, de ”Fogons de la cuina a taula”
● Arròs amb bacallà i moniato | MaryLou, de “Pa amb Tomàquet”
● Magdalenes de moniato | Mercè, de ”Destapant cassoles”
● Patata violeta, moniato i nap | Martí, d’“Apunts de cuina”
● Fesols amb espinacs i moniato | Margarida, d’“El món de la cuina”
● Milfulls de patata i moniato amb ous de guatlla | Mª José, de “Las Recetas de MJ”
● Moniatos al forn amb ceba caramel·litzada i parmesà | Marina, de “Xocolata Desfeta”
● Milfulls de moniato amb toc de mel de canya | Ani, de “Cocina… con mucho amor”
● Crema de moniatos i peres | Rafa, un amic d’“Els fogons de la Bordeta”
● Truita de marbre de moniatos, acompanyat amb olors del bosc | Josep, de “Menja de bacallà”
● Galetes de moniato | Gemmota, de “La Gemmota a la cuina”
● Xips ondulats de moniato | Teresa, de “Terecetario”
● Lasanya de moniato | Laura, de “I avui què cuino?”
● Arròs amb moniato i bacallà | Lídia, de ”Cuina útil”
● Magdalenes de moniato | Carme, d’”All i julivert”
● Tronc de tonyina amb puré de moniato | Nani, de “La cuina violeta”
● Nius de moniato amb ou de guatlla i cruixent de pernil | Mar, de “El que no mata, engreixa”
● Pasta frola | Gemma, de “Caprofiti”
● Pastís de moniato i tofu | Zeditas, de “ReZeditas”
● Moniato fregit amb espècies | Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”
● Röstis de moniato amb ou ferrat de guatlla | Alfons, de “les Receptes de StHilari”
● Arnadí | Victoria, de “Hoy cocina Vivi”
● Llobarro amb cremós de moniato i emulsió de mandarina | Sión, de “Fem un mos”
● Crema de moniato i carbassa | Nyanyels, de “A daily cuisine”
● Xips de moniato | Laura, de “Coure coulants”
● Coca de moniato | Alícia, Àlvar i Aina, d’”El pa dels Ferrer”
● Pastissets de moniato i ametlla | Maia, d’”El racó del cuscús”
● Braves de moniato amb maionesa de coriandre i llima | Margot, de ”Margot – Cosas de la vida”
● Pastís de moniato | Narcís, de “La lionesa”
● Brioixets de moniato | Donibaneko, de “Buscando Umami”
● Pastís de moniato | Isabel, de ”La cuina de la Isabel”
● Xips dolços de moniato | Francesc, de ”La cuina de tots natros”
● Medallons de moniato | Montse, d’“A bell bulto”
● Nyoquis de moniato | Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”
.