● Clafoutis de cireres i ametlla | Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”
● Holeriturisme al delta del Llobregat: les cireres | Marga, de “L’hora del tupper”
● Clafoutis de cireres | Laura i Sandra, de “Sal i oli”
● Cassoletes de crema de llimona i mousse de cireres | Marga, de “La cocina de las Casinas”
● Milfulls de xocolata amb mousse de cireres | Marga, de “La cocina de las Casinas”
● Coca de cireres de Benissanet | Olga, de “La cuina de l’Olga”
● Iogurt amb cireres | Margot, de “Margot – Cosas de la vida”
● Amanida de papaia, créixens i cireres | Raúl, d’ “El Oso con Botas”
● Clafoutis de cireres i albercocs | Raúl, d’ “El Oso con Botas”
● Coca amb cireres | Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”
● Per Corpus, gegants i coques amb cireres | Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”
● Mousse de cireres amb enreixat de xocolata | Neus, de “La Neus, de mica en mica, cuina i practica!”
● Clafoutis amb la Marta d'”Un domingo en mi cocina” | Marina, de “BlauKitchen”
● Esqueixada amb 3 vermells | Laia, d’“A l’ombra de la figuera”
● Cherry pie | Abril, d’“April’s Kitch”
● Clafoutis de cireres | Sonia, d’“Entre harinas”
● Crumble de cireres | Pascual, de “Viaje al centro de la cocina”
● Tassonets cherry | Neus, de “Gingebre.net”
● Flam d’orxata amb trossets de cireres fresques | Marina, de “Tapa’t… de tapes”
● Rellom amb salsa de cireres | Lídia, de “Mis platos favoritos”
● Gelat de Cointreau amb cireres | Carmen, d’“À table! con Carmen”
● Melmelada d’albercocs i cireres (sense sucre) | Marisa, de “Thermofan”
● Cupcakes de cirera i piruleta | d’“Arte y tal”
● Menjar blanc amb puré de cireres | Roser, de ”Trifàsic de Baileys”
● Ragú de xai amb magrana (o cireres) i patates gratinades | Nani, de “La cuina violeta”
● Cireres agredolces | Teresa, de “La cocina de Valonga”
● Pickle de cireres | Sònia, d’“Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”
● Filet de porc ibèric amb salsa de cireres | Marta, de “CuinaDiari”
● Smoothie de cireres | Carolina, de “Pequeños placeres”
● Tartaleta d’escuma de cireres | Pilar, de “Per sucar-hi pa”
● Magdalenes de pa de pessic amb cirera confitada | Núria, de “Pa amb oli i xocolata”
● Amanida de quinoa, ametlles i cireres | Geni, de “Sami’s kitchen”
● Pastís de xocolata, cireres i Coca-cola | de “Dolç i salat”
● Gelat de ricotta, llet de coco i cireres | Helena, de “Rico sin azúcar”
● Batut de cireres | Glòria i Josep, d’“El cafè de nit”
● Confitura de cireres | Seelenschmerz, de “Gescmack!”
● Crumble de cireres i mascarpone | Montse, d’“Entre núvols de cotó”
● Pie de cireres especiat amb gelat de iogurt | Virginia, de “Sweet & sour”
● Tarta frangipane de cireres picota | Laura, de “Coure coulants”
● Cuina medieval: “per confegir sireres genovines” | R. Cabisco, de “Cuina a la vora del foc”
● Gelat de llet merengada, cireres i albercocs (I) | R. Cabisco, de “Cuina a la vora del foc”
● Gelat de llet merengada, cireres i albercocs (II) | R. Cabisco, de “Cuina a la vora del foc”
● Vaset de melmelada d’albercoc i cireres | R. Cabisco, de “Cuina a la vora del foc”
● Bescuit de cireres | Mercè, de “Si sou servits”
● Carpaccio de cireres i recull de 14 propostes | Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”
● Cireres en licor d’anís | Miquel, de “Les receptes del Miquel”
● Panna cotta de cireres amb salsa de xocolata blanca | Helena, d’“Acabat de fer”
● Gotet de cirera, tomata i síndria amb escuma d’ alvocat | Sussi, d’“Ara cuina”
● Cojondongo amb llonganissa i cireres | Eri, de “La cuina de l’Eri”
● Gelat de cireres | Joaquina, de “La cocina de los inventos”
● Pastís de formatge en gotet amb melmelada de cireres | Neus, de “Cocinando con Neus”
● Pastís de formatge amb almívar de cireres | Pili, de “Kooking”
● Copa de mascarpone amb compota de cireres a l’amaretto | Dolores, de “Mi gran diversión”
● Gaspatxo de cireres | Ani, de “Cocina… con mucho amor”
● Gelat de cireres | Ani, de “Cocina… con mucho amor”
● Melmelada de cireres | Mª Dolors, de “Cuina amb la Lolines”
● Clafoutis de cireres sense gluten amb el seu toc de llimona | Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”
● Melmelada de cireres | Gemma, de “Caprofiti”
● Gelat de cireres, sense geladora! | Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”
● Pastis de formatge amb melmelada de cireres | Eva, d’“Els meus plats”
● Melmelada de cireres amb mató | Rosa Maria, d’“El plat del dia”
● Magdalenes de cireres | Carme, d’”All i julivert”
● Parfait de cireres | Marina, de “Xocolata desfeta”
● Cereals integrals amb cireres | Salomé, de “Bloc de recetas”
● Gaspatxo de cireres amb pinyons garapinyats i formatge de cabra | Lena, de “So chic handmade”
● Cireres al natural i en gelatina i granissat de iogurt | Cristina, de “CriJoArMaEl”
● Gelat de cirera | Paula, de ”Bon Tiberi”
● Gelat de cireres i cardamom | Ana, de “Experimento en la cocina”
● Sopeta de cireres amb gelat de pa, vi i sucre | Alfons, de “les Receptes de StHilari”
● Brotxetes de cireres i formatge | Caterina, de “Un somriure neix al cor i floreix als llavis”
● Polos de cirera | Marta, de “Pebre i xocolata”
● Gelat de cireres amb gelatina de fruits del bosc | macbetcris, d’“Ingredients i paraules”
● Pastís amb cireres | Mònica, de “Coses de Llàbiro”
● Crema de llima amb cireres | Judith, d’”El món de Juju”
● Transparent amb tàrtar de cirera | Jordi, de “Faves comptades”
● Cóc de cireres | Bori i Mariko, de “Postres para todos”
● Mini clafoutis aux cerises | L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”
● Tartaletes amb cireres, iogurt i canyella | Caterina, de ”Taula posada”
● Pastís de formatge amb cireres (sense sucre) | Krirsa, de ”Naranjas de la China”
● Tiramisú de cireres | Montse, de “Rhubarb & Samphire”
● Gaspatxo de cireres amb formatge i oli de menta | Lídia, de ”Cuina útil”
● Piruleta de gelat de cireres amb xocolata | Cósima, de “Las cosas de Cósima”
● Sweet Mary | Montse, d’“A bell bulto”
● Trena de cireres | Bet, de “Tasta rutes”
● Pastissets de poma i cireres, i palets amb sèsam | Susanna, d’“En Roc a la cuina”
● Gelat de Cherry Cheesecake | Eva, d’“Alfriston Cottage”
● Gaspatxo cherry (de cireres) | Núria, d’“A+KCocina”
● Les cireres | Marga, de “L’hora del tupper”
● Torrada de brandada de bacallà amb cireres | de “Entrepans i cantells”
● Salsa de cireres per a carns | Isabel, de ”La cuina de la Isabel”
● Postres de crema de iogurt i cireres en dues versions | Silvia, de “Chez Silvia”
● Gelat de cireres | Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”
● Petit suisse de cireres | Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”
● Gelat de cireres | Teresa, de “Terecetario”
● Cereals integrals amb cireres | de “Revista de cocina”
● Clafoutis de cireres | de “Cacharreando en mi cocina”
● Clafoutis de cireres | Miguel Ángel, de “Pimientos verdes”
● Receptes amb cireres | d’“Apadrina Cirerers”
● Iogurt de cireres | Raquel, de “Manzanas rojas”
● Pancakes de cireres i xocolata | Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”
.