Juliol 2012: cireres

Clafoutis de cireres i ametlla |  Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”

● Holeriturisme al delta del Llobregat: les cireres |  Marga, de “L’hora del tupper”

● Clafoutis de cireres |  Laura i Sandra, de “Sal i oli”

Cassoletes de crema de llimona i mousse de cireres |  Marga, de “La cocina de las Casinas”

● Milfulls de xocolata amb mousse de cireres |  Marga, de “La cocina de las Casinas”

Coca de cireres de Benissanet |  Olga, de “La cuina de l’Olga”

Iogurt amb cireres |  Margot, de “Margot – Cosas de la vida”

Amanida de papaia, créixens i cireres |  Raúl, d’ “El Oso con Botas”

● Clafoutis de cireres i albercocs |  Raúl, d’ “El Oso con Botas”

Coca amb cireres |  Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”

● Per Corpus, gegants i coques amb cireres |  Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”

● Mousse de cireres amb enreixat de xocolata |  Neus, de “La Neus, de mica en mica, cuina i practica!”

● Clafoutis amb la Marta d'”Un domingo en mi cocina” |  Marina, de “BlauKitchen”

Esqueixada amb 3 vermells |  Laia, d’“A l’ombra de la figuera”

Cherry pie |  Abril, d’“April’s Kitch”

● Clafoutis de cireres |  Sonia, d’“Entre harinas”

Crumble de cireres |  Pascual, de “Viaje al centro de la cocina”

Tassonets cherry  |  Neus, de “Gingebre.net”

● Flam d’orxata amb trossets de cireres fresques |  Marina, de “Tapa’t… de tapes”

Rellom amb salsa de cireres |  Lídia, de “Mis platos favoritos”

Gelat de Cointreau amb cireres |  Carmen, d’“À table! con Carmen”

Melmelada d’albercocs i cireres (sense sucre) |  Marisa, de “Thermofan”

● Cupcakes de cirera i piruleta |  d’“Arte y tal”

● Menjar blanc amb puré de cireres |  Roser, de ”Trifàsic de Baileys”

● Ragú de xai amb magrana (o cireres) i patates gratinades | Nani, de “La cuina violeta”

Cireres agredolces | Teresa, de “La cocina de Valonga”

Pickle de cireres |  Sònia, d’“Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”

Filet de porc ibèric amb salsa de cireres |  Marta, de “CuinaDiari”

● Smoothie de cireres |  Carolina, de “Pequeños placeres”

Tartaleta d’escuma de cireres |  Pilar, de “Per sucar-hi pa”

● Magdalenes de pa de pessic amb cirera confitada |  Núria, de “Pa amb oli i xocolata”

● Amanida de quinoa, ametlles i cireres |  Geni, de “Sami’s kitchen”

Pastís de xocolata, cireres i Coca-cola |  de “Dolç i salat”

Gelat de ricotta, llet de coco i cireres |  Helena, de “Rico sin azúcar”

Batut de cireres |  Glòria i Josep, d’“El cafè de nit”

● Confitura de cireres |  Seelenschmerz, de “Gescmack!”

● Crumble de cireres i mascarpone |  Montse, d’“Entre núvols de cotó”

Pie de cireres especiat amb gelat de iogurt |  Virginia, de “Sweet & sour”

Tarta frangipane de cireres picota |  Laura, de “Coure coulants”

● Cuina medieval: “per confegir sireres genovines” |  R. Cabisco, de “Cuina a la vora del foc”

● Gelat de llet merengada, cireres i albercocs (I) |  R. Cabisco, de “Cuina a la vora del foc”

● Gelat de llet merengada, cireres i albercocs (II) |  R. Cabisco, de “Cuina a la vora del foc”

● Vaset de melmelada d’albercoc i cireres |  R. Cabisco, de “Cuina a la vora del foc”

● Bescuit de cireres |  Mercè, de “Si sou servits”

● Carpaccio de cireres i recull de 14 propostes |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

Cireres en licor d’anís |  Miquel, de “Les receptes del Miquel”

● Panna cotta de cireres amb salsa de xocolata blanca |  Helena, d’“Acabat de fer”

● Gotet de cirera, tomata i síndria amb escuma d’ alvocat |  Sussi, d’“Ara cuina”

● Cojondongo amb llonganissa i cireres |  Eri, de “La cuina de l’Eri”

Gelat de cireres |  Joaquina, de “La cocina de los inventos”

Pastís de formatge en gotet amb melmelada de cireres |  Neus, de “Cocinando con Neus”

Pastís de formatge amb almívar de cireres |  Pili, de “Kooking”

Copa de mascarpone amb compota de cireres a l’amaretto |  Dolores, de “Mi gran diversión”

Gaspatxo de cireres |  Ani, de “Cocina… con mucho amor”

Gelat de cireres |  Ani, de “Cocina… con mucho amor”

Melmelada de cireres |  Mª Dolors, de “Cuina amb la Lolines”

Clafoutis de cireres sense gluten amb el seu toc de llimona |  Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”

Melmelada de cireres |  Gemma, de “Caprofiti”

● Gelat de cireres, sense geladora! |  Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”

● Pastis de formatge amb melmelada de cireres |  Eva, d’“Els meus plats”

● Melmelada de cireres amb mató |  Rosa Maria, d’“El plat del dia”

Magdalenes de cireres | Carme, d’”All i julivert”

● Parfait de cireres |  Marina, de “Xocolata desfeta”

Cereals integrals amb cireres |  Salomé, de “Bloc de recetas”

● Gaspatxo de cireres amb pinyons garapinyats i formatge de cabra |  Lena, de “So chic handmade”

● Cireres al natural i en gelatina i granissat de iogurt |  Cristina, de “CriJoArMaEl”

● Gelat de cirera |  Paula, de ”Bon Tiberi”

Gelat de cireres i cardamom |  Ana, de “Experimento en la cocina”

Sopeta de cireres amb gelat de pa, vi i sucre |  Alfons, de “les Receptes de StHilari”

Brotxetes de cireres i formatge |  Caterina, de “Un somriure neix al cor i floreix als llavis”

Polos de cirera |  Marta, de “Pebre i xocolata”

● Gelat de cireres amb gelatina de fruits del bosc |  macbetcris, d’“Ingredients i paraules”

● Pastís amb cireres |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

● Crema de llima amb cireres |  Judith, d’”El món de Juju”

● Transparent amb tàrtar de cirera |  Jordi, de “Faves comptades”

Cóc de cireres |  Bori i Mariko, de “Postres para todos”

Mini clafoutis aux cerises |  L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”

● Tartaletes amb cireres, iogurt i canyella |  Caterina, de ”Taula posada”

Pastís de formatge amb cireres (sense sucre) |  Krirsa, de ”Naranjas de la China”

● Tiramisú de cireres |  Montse, de “Rhubarb & Samphire”

● Gaspatxo de cireres amb formatge i oli de menta |  Lídia, de ”Cuina útil”

Piruleta de gelat de cireres amb xocolata |  Cósima, de “Las cosas de Cósima”

● Sweet Mary |  Montse, d’“A bell bulto”

● Trena de cireres |  Bet, de “Tasta rutes”

● Pastissets de poma i cireres, i palets amb sèsam |  Susanna, d’“En Roc a la cuina”

● Gelat de Cherry Cheesecake |  Eva, d’“Alfriston Cottage”

Gaspatxo cherry (de cireres) |  Núria, d’“A+KCocina”

Les cireres |  Marga, de “L’hora del tupper”

Torrada de brandada de bacallà amb cireres |  de “Entrepans i cantells”

Salsa de cireres per a carns |  Isabel, de ”La cuina de la Isabel”

Postres de crema de iogurt i cireres en dues versions |  Silvia, de “Chez Silvia”

● Gelat de cireres |  Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”

● Petit suisse de cireres |  Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”

Gelat de cireres |  Teresa, de “Terecetario”

● Cereals integrals amb cireres |  de “Revista de cocina”

Clafoutis de cireres |  de “Cacharreando en mi cocina”

Clafoutis de cireres |  Miguel Ángel, de “Pimientos verdes”

Receptes amb cireres |  d’“Apadrina Cirerers”

Iogurt de cireres |  Raquel, de “Manzanas rojas”

Pancakes de cireres i xocolata |  Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”

.

↩ Torna a “La Recepta del 15″

···