Març 2012: llenties

Llenties amb ceps i botifarra del perol |  Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”

Llenties amb bledes i carbassa |  Carmen, d’“À table! con Carmen”

Crema de llenties i castanyes  |  Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”

Llenties amb pilotes |  Olga, de “La Cuina de l’Olga”

Llenties amb popets |  Eduard, de “De plat en plat”

● Llenties amb arròs integral i saltejat de porro amb rossinyols |  Marina, de “Tapa’t… de tapes i altres plats”

Crema de llenties estofades i carbassa  |  Carolina, de “Pequeños placeres”

Llenties amb calamars en la seva tinta |  Núria, d’“A+KCocina”

● Mousse de llenties pardines amb moixernons |  Laura, de “Cuinejar”

● Puré de llenties sense pell |  Núria, de “Pa amb oli i xocolata”

Llenties al curri |  Marta, de “CuinaDiari”

Llenties amb xoriço i morcilla |  de “Dolç i salat”

Amanida de llenties |  de “Dolç i salat”

Tabule de llenties |  Jordi, de “Tot és bo el que l’olla cou”

Lasanya de llenties i carbassa |  Margarida, de “Las recetas de ella y el abanico”

Llenties marineres |  Susanna i Juan Pedro, de “Cal Soparet”

Llenties al curry |  Roser, de “Cuina d’una aprenent”

Amanida de créixens i ruca amb llenties i vinagreta de festucs |  Glòria i Josep, d’“El cafè de nit”

Amanida de llenties amb salmó |  Mª Dolors, de “Cuina amb la Lolines”

Pastís de llenties |  Josep, de “Menja de bacallà”

Llenties amb xoriço |  Clara, d’“Entrando en la cocina con Claire”

Llenties amb bacallà |  Lídia, de “Mis platos favoritos”

Confit d’ànec amb llenties |  Abril, d’“April’s Kitch”

Hamburgueses de llenties i arròs |  Teresa, de “Com a casa, res!”

Llenties amb calçots, alls tendres xampinyons i pernil |  Berta, de ”Berta’s Kitchen”

Llenties estofades |  Gemma, de “Caprofiti”

● Hamburguesa vegetal de llenties |  Marina, de “Xocolata Desfeta”

● Chili & llenties |  Mayte, de “Rústica”

Pastís de llenties (dolç) |  Sandra, de “Mi reino por una madalena”

● Tebi de llenties negres amb sepionets |  Àngel, de “La cuina de l’Àngel”

● Lasanya de llenties amb salsa de formatge |  Seelenschmerz, de “Gescmack!”

● Amanida tèbia de llenties amb espaguetis de calamar |  Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”

● Capuccino de llenties amb bacó cruixent  |  Miquel, de “Les receptes del Miquel”

Amanida tèbia de llenties |  Anniki, de “Gastroadikta”

Pa de llenties |  Caterina, de ”Taula posada”

● Tàrtar de salmó i llentia pardina |  Eugeni, d’“Opinen3i4”

● Llenties amb ceba tendra |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

Les llenties de la meva mare | Nani, de “La cuina violeta”

Cassoletes de pa amb llenties i ou dur |  Helena, de “Rico sin azúcar”

Croquetes de llenties |  Joaquina, de “La cocina de los inventos”

Amanida de llenties a “lo Falsarius” |  Marina, de “BlauKitchen”

Llenties amb xoriç |  Chelo, de “Cogollos de agua”

Les llenties setmanals |  Rosa Maria, d’“El plat del dia”

● Pebrot farcit de llenties, feta i verduretes |  Bet, de “Tasta rutes”

Humus de llenties amb cruixent de wonton i sèsam |  Mireia, de “Mireia Olivé”

Neules de llenties amb pasta philo d’alfàbrega |  Laura, d’“I avui què cuino?”

Timbal de llenties amb arròs i cruidités de verdures |  Dolores, de “Mi gran diversión”

Amanida de llenties amb verduretes i gambes |  Pili, de “Kooking”

Llenties |  Neus i Sonia, de “Pienso… luego cocino”

Llenties estofades |  Neus, de “Neus Cocinando con Thermomix”

Dip de llenties |  Sònia, de “L’Exquisit”

Croquetes de llenties i formatge |  Cris, de “MiniMonCris – Delícies Culinaries”

Amanida de llenties al curri |  Devi, d’“Easy flavors”

Hamburgueses de llenties, arròs inflat i cacauets |  Heva, de “Tarjeta d embarque”

Pasta amb llenties |  Antonella, de “La pasta per als catalans”

Amanida de llenties |  Ana, de “Natural de la tierra”

● Hamburguesa de llenties i tomàquets secs |  Helena, d’“Acabat de fer”

Amanida de llenties |  Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”

Llenties estofades |  L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”

● Llenties amb verduretes |  Lídia, de ”Cuina útil”

● Llegum en blanc i negre |  Mercè, de ”Destapant cassoles”

● Amanida de llenties amb cruixent d’arròs |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

● Carpaccio de portobellos amb vinagreta de llenties |  Judith, d’”El món de Juju”

● Amanida de llenties, bacallà fumat, ou dur i avellanes |  Conxita, de “Al pot petit…”

Llenties paleta de verds |  Laia, d’“A l’ombra de la figuera”

Crema de llenties amb la seva escuma |  Cósima, d’“A Cósima le gusta cocinar”

Llenties amb mandonguilles |  MaryLou, de “Pa amb tomàquet”

Hamburguesa de llenties masala |  Victoria, de “Hoy cocina Vivi”

● Tebi de llenties clàssiques |  Eva, d’“Els meus plats”

Crema de llenties amb escuma de patata i xoriç cruixent |  Pilar, de “Mi mesa para tres”

Puré de llenties |  Mª José, de “Las Recetas de MJ”

Humus de llenties |  Anna, d’“El meu blog de cuina”

● Crema de llenties amb pebre vermell de la Vera |  Anna, de “La taula d’en Bernat”

● Hummus de llenties amb pa de pita integral |  Íngrid, de “L’Hort de l’Onclu”

Amanida de llenties oficinistes |  Esther, de “Como siempre madreando”

● Boletes de patata arrebossades amb farina de llenties |  Paula, de ”Bon Tiberi”

Crema de llenties amb mandonguilles vegetals i cruixent de morcilla |  Pilar, de “Per sucar-hi pa”

Amanida i tortillas cruixents de llenties |  Donibaneko, de “Buscando Umami”

Llenties estofades amb marisc | Carme, d’”All i julivert”

Humus de llenties |  Roser, de ”Trifàsic de Baileys”

Llenties amb cloïsses |  Gabriela, de “Gabriela y sus recetas”

● Crema de llenties amb ceba confitada i ou cremós |  Susanna i Josep Àngel, d’“Olleta de verdures”

Mircimek koftesi |  Mª José, de “Dit i fet”

● Croquetes de llenties (mètode Ruscalleda) |  Gemma, de “Fogons de la cuina a taula”

Amanida de llenties en salsa de mostassa |  Gisela, de “No hi ha ous”

● Amanida de colors |  Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”

Amanida de llenties amb escamarlà gegant i vinagreta de mel i menta |  Silvia, de “Chez Silvia”

Llenties amb canonges i llagostins |  Margarida, d’“El món de la cuina”

Cake de llenties i fruits secs |  Sònia, d’“Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”

Llenties amb ous de guatlla |  Luisa, de “Cocinando con mi carmela”

Amanida tèbia de llenties |  Delicias, de “Delicias desde Barcelona a Buenos Aires”

Paté de llenties i albergínia |  Zeditas, de “ReZeditas”

● Llenties amb carxofes i ceba |  Mercè, de “Si sou servits”

Lasanya de llentia pardina, taronja i ventresca de tonyina |  Artemisa, d’“Artemisas’ Project”

Lasanya de llenties |  Ana Cristina, de “Cocina y más…”

Amanida de llenties |  Maia, d’“El racó del cuscús”

Llenties amb verdures |  Juanma, Óscar, Gemma i Anna, d’“Macedonia en familia”

Llenties a la riojana |  Maria, de “Sucre, ous i farina”

Llenties de plat en got |  Eri, de “La cuina de l’Eri”

Llenties estofades |  Cristina, de “CriJoArMaEl”

● Crema de llenties amb salmó fumat i ous de guatlla |  Belén, d’“A la cuina, amb un parell d’ous”

Crema de pastanaga i llenties corall |  Íngrid, de “My lovely food”

Llenties especiades |  Raquel, de “Manzanas rojas”

Amanida tèbia de llenties, sèpia i pètals de pensaments |  Margot, de “Margot – Cosas de la vida”

● Hamburguesa de llenties, arròs i comí |  Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”

Hamburguesa de llenties i olivada negra |  Laura, de “Coure coulants”

Llenties amb verduretes, canyella i clau |  Sònia, d’“Entre harinas”

Llenties amb bacallà |  Marga, de “L’hora del tupper”

Llenties lena |  Isabel, de ”La cuina de la Isabel”

● Aperitius de llenties |  Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”

.

. ↩ Torna a “La Recepta del 15″

···