● Llenties amb ceps i botifarra del perol | Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”
● Llenties amb bledes i carbassa | Carmen, d’“À table! con Carmen”
● Crema de llenties i castanyes | Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”
● Llenties amb pilotes | Olga, de “La Cuina de l’Olga”
● Llenties amb popets | Eduard, de “De plat en plat”
● Llenties amb arròs integral i saltejat de porro amb rossinyols | Marina, de “Tapa’t… de tapes i altres plats”
● Crema de llenties estofades i carbassa | Carolina, de “Pequeños placeres”
● Llenties amb calamars en la seva tinta | Núria, d’“A+KCocina”
● Mousse de llenties pardines amb moixernons | Laura, de “Cuinejar”
● Puré de llenties sense pell | Núria, de “Pa amb oli i xocolata”
● Llenties al curri | Marta, de “CuinaDiari”
● Llenties amb xoriço i morcilla | de “Dolç i salat”
● Amanida de llenties | de “Dolç i salat”
● Tabule de llenties | Jordi, de “Tot és bo el que l’olla cou”
● Lasanya de llenties i carbassa | Margarida, de “Las recetas de ella y el abanico”
● Llenties marineres | Susanna i Juan Pedro, de “Cal Soparet”
● Llenties al curry | Roser, de “Cuina d’una aprenent”
● Amanida de créixens i ruca amb llenties i vinagreta de festucs | Glòria i Josep, d’“El cafè de nit”
● Amanida de llenties amb salmó | Mª Dolors, de “Cuina amb la Lolines”
● Pastís de llenties | Josep, de “Menja de bacallà”
● Llenties amb xoriço | Clara, d’“Entrando en la cocina con Claire”
● Llenties amb bacallà | Lídia, de “Mis platos favoritos”
● Confit d’ànec amb llenties | Abril, d’“April’s Kitch”
● Hamburgueses de llenties i arròs | Teresa, de “Com a casa, res!”
● Llenties amb calçots, alls tendres xampinyons i pernil | Berta, de ”Berta’s Kitchen”
● Llenties estofades | Gemma, de “Caprofiti”
● Hamburguesa vegetal de llenties | Marina, de “Xocolata Desfeta”
● Chili & llenties | Mayte, de “Rústica”
● Pastís de llenties (dolç) | Sandra, de “Mi reino por una madalena”
● Tebi de llenties negres amb sepionets | Àngel, de “La cuina de l’Àngel”
● Lasanya de llenties amb salsa de formatge | Seelenschmerz, de “Gescmack!”
● Amanida tèbia de llenties amb espaguetis de calamar | Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”
● Capuccino de llenties amb bacó cruixent | Miquel, de “Les receptes del Miquel”
● Amanida tèbia de llenties | Anniki, de “Gastroadikta”
● Pa de llenties | Caterina, de ”Taula posada”
● Tàrtar de salmó i llentia pardina | Eugeni, d’“Opinen3i4”
● Llenties amb ceba tendra | Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”
● Les llenties de la meva mare | Nani, de “La cuina violeta”
● Cassoletes de pa amb llenties i ou dur | Helena, de “Rico sin azúcar”
● Croquetes de llenties | Joaquina, de “La cocina de los inventos”
● Amanida de llenties a “lo Falsarius” | Marina, de “BlauKitchen”
● Llenties amb xoriç | Chelo, de “Cogollos de agua”
● Les llenties setmanals | Rosa Maria, d’“El plat del dia”
● Pebrot farcit de llenties, feta i verduretes | Bet, de “Tasta rutes”
● Humus de llenties amb cruixent de wonton i sèsam | Mireia, de “Mireia Olivé”
● Neules de llenties amb pasta philo d’alfàbrega | Laura, d’“I avui què cuino?”
● Timbal de llenties amb arròs i cruidités de verdures | Dolores, de “Mi gran diversión”
● Amanida de llenties amb verduretes i gambes | Pili, de “Kooking”
● Llenties | Neus i Sonia, de “Pienso… luego cocino”
● Llenties estofades | Neus, de “Neus Cocinando con Thermomix”
● Dip de llenties | Sònia, de “L’Exquisit”
● Croquetes de llenties i formatge | Cris, de “MiniMonCris – Delícies Culinaries”
● Amanida de llenties al curri | Devi, d’“Easy flavors”
● Hamburgueses de llenties, arròs inflat i cacauets | Heva, de “Tarjeta d embarque”
● Pasta amb llenties | Antonella, de “La pasta per als catalans”
● Amanida de llenties | Ana, de “Natural de la tierra”
● Hamburguesa de llenties i tomàquets secs | Helena, d’“Acabat de fer”
● Amanida de llenties | Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”
● Llenties estofades | L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”
● Llenties amb verduretes | Lídia, de ”Cuina útil”
● Llegum en blanc i negre | Mercè, de ”Destapant cassoles”
● Amanida de llenties amb cruixent d’arròs | Mònica, de “Coses de Llàbiro”
● Carpaccio de portobellos amb vinagreta de llenties | Judith, d’”El món de Juju”
● Amanida de llenties, bacallà fumat, ou dur i avellanes | Conxita, de “Al pot petit…”
● Llenties paleta de verds | Laia, d’“A l’ombra de la figuera”
● Crema de llenties amb la seva escuma | Cósima, d’“A Cósima le gusta cocinar”
● Llenties amb mandonguilles | MaryLou, de “Pa amb tomàquet”
● Hamburguesa de llenties masala | Victoria, de “Hoy cocina Vivi”
● Tebi de llenties clàssiques | Eva, d’“Els meus plats”
● Crema de llenties amb escuma de patata i xoriç cruixent | Pilar, de “Mi mesa para tres”
● Puré de llenties | Mª José, de “Las Recetas de MJ”
● Humus de llenties | Anna, d’“El meu blog de cuina”
● Crema de llenties amb pebre vermell de la Vera | Anna, de “La taula d’en Bernat”
● Hummus de llenties amb pa de pita integral | Íngrid, de “L’Hort de l’Onclu”
● Amanida de llenties oficinistes | Esther, de “Como siempre madreando”
● Boletes de patata arrebossades amb farina de llenties | Paula, de ”Bon Tiberi”
● Crema de llenties amb mandonguilles vegetals i cruixent de morcilla | Pilar, de “Per sucar-hi pa”
● Amanida i tortillas cruixents de llenties | Donibaneko, de “Buscando Umami”
● Llenties estofades amb marisc | Carme, d’”All i julivert”
● Humus de llenties | Roser, de ”Trifàsic de Baileys”
● Llenties amb cloïsses | Gabriela, de “Gabriela y sus recetas”
● Crema de llenties amb ceba confitada i ou cremós | Susanna i Josep Àngel, d’“Olleta de verdures”
● Mircimek koftesi | Mª José, de “Dit i fet”
● Croquetes de llenties (mètode Ruscalleda) | Gemma, de “Fogons de la cuina a taula”
● Amanida de llenties en salsa de mostassa | Gisela, de “No hi ha ous”
● Amanida de colors | Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”
● Amanida de llenties amb escamarlà gegant i vinagreta de mel i menta | Silvia, de “Chez Silvia”
● Llenties amb canonges i llagostins | Margarida, d’“El món de la cuina”
● Cake de llenties i fruits secs | Sònia, d’“Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”
● Llenties amb ous de guatlla | Luisa, de “Cocinando con mi carmela”
● Amanida tèbia de llenties | Delicias, de “Delicias desde Barcelona a Buenos Aires”
● Paté de llenties i albergínia | Zeditas, de “ReZeditas”
● Llenties amb carxofes i ceba | Mercè, de “Si sou servits”
● Lasanya de llentia pardina, taronja i ventresca de tonyina | Artemisa, d’“Artemisas’ Project”
● Lasanya de llenties | Ana Cristina, de “Cocina y más…”
● Amanida de llenties | Maia, d’“El racó del cuscús”
● Llenties amb verdures | Juanma, Óscar, Gemma i Anna, d’“Macedonia en familia”
● Llenties a la riojana | Maria, de “Sucre, ous i farina”
● Llenties de plat en got | Eri, de “La cuina de l’Eri”
● Llenties estofades | Cristina, de “CriJoArMaEl”
● Crema de llenties amb salmó fumat i ous de guatlla | Belén, d’“A la cuina, amb un parell d’ous”
● Crema de pastanaga i llenties corall | Íngrid, de “My lovely food”
● Llenties especiades | Raquel, de “Manzanas rojas”
● Amanida tèbia de llenties, sèpia i pètals de pensaments | Margot, de “Margot – Cosas de la vida”
● Hamburguesa de llenties, arròs i comí | Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”
● Hamburguesa de llenties i olivada negra | Laura, de “Coure coulants”
● Llenties amb verduretes, canyella i clau | Sònia, d’“Entre harinas”
● Llenties amb bacallà | Marga, de “L’hora del tupper”
● Llenties lena | Isabel, de ”La cuina de la Isabel”
● Aperitius de llenties | Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”
.
. ↩ Torna a “La Recepta del 15″