● Amanida d’estiu de patata | Susanna i Juan Pedro, de “Cal Soparet”
● Amanida de mató | Mercè, de “Destapant Cassoles”
● Amanida tèbia de ruca i emperador | de “Delicias desde Barcelona a Buenos Aires”
● Amanida de tonyina i formatge de cabra | Laura, de “Un laboratorio en mi cocina”
● Amanida de maduixes | Àngel, de “La Cuina de l’Àngel”
● Amanida Roma | Glòria i Josep, d’”El cafè de nit”
● Amanida amb llit de cogombres | Josep, de “Menja de bacallà”
● Amanida de llegum | Núria, de “Pa amb oli i xocolata”
● Amanida de verat confitat, gelat de pa amb tomàquet, i olivada | Laura, de “Coure coulants”
● Amanida coleslaw | Teresa, de “Com a casa, res!”
● Amanida de tomata i moixama (i caramel de taronja…) | Susanna i Josep Àngel, d’”Olleta de verdures”
● Amanida de quinoa | Sònia, de “Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”
● Amanida amb meló i llagostins | Joaquina, de “La cocina de los inventos”
● Amanida de l’hort i del mar amb vinagreta de mostassa | Miquel, de “Les receptes del Miquel”
● Amanida de maduixes amb vinagreta d’alfàbrega | Belén, d’“A la cuina, amb un parell d’ous”
● Amanida de ruca, préssec, mozzarella i pernil | Ingrid, de “My Lovely Food”
● Corona d’arròs de Jamie Oliver | L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”
● Amanida estiuenca | Francesc, de “A la taula i al llit…”
● Amanida Caprici i homenatge al cogombre | Isabel, de ”La Cuina de la Isabel”
● L’amanida més personal | Montse, de “A bell bulto”
● Xató | Anniki, de “Gastroadikta”
● Amanida de fruites, gelatina de taronja i teula de sèsam | Gemma, de “La cuina de casa”
● Amanida marinera de pasta | Paula i Xisco, de “Bon Tiberi”
● Amanida d’endivia i vinagreta d’albercoc | Nani, de “Nani Nolla a Receptes.cat”
● Amanida de créixens i bacó | Gemma, de “Caprofiti”
● Amanida de tomàquet i mozzarella amb pesto verd | Silvia, de “Chez Silvia”
● Amanida d’arrossos saltvatges amb llagostins i salsa de mango | Eri, de “La Cuina de l’Eri”
● Amanida de mongetes verdes i foie | Anna, de “El meu blog de cuina”
● Amanida Cèsar al meu estil | Helena, d’”Acabat de fer”
● Pipirrana en gelatina de tomàquet | Chelo, de “Cogollos de agua”
● Amanida de bacallà i taronja amb vinagreta de mel i festucs | Núria, de “Petita Cuina”
● Amanida al perfum d’alfàbrega | Mercè, de “Si sou servits”
● Amanida trifàsica | Roser, de “Trifàsic de Baileys”
● Amanida de les fades | Mariàngels, de “Visc a la Cuina”
● Amanida de flors | Mònica, de “Coses de Llàbiro”
● Amanida del 15 | Albota i Jordi, d’”El taller de cuina”
● Amanida d’albergínia i feta | Judith, d’”El món de Juju”
● Amanida de formatge i fruites | Ana, de “Experimento en la cocina”
● Amanida del meu hort | Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”
● Cistellets d’amanida russa | Sión, de “Fem un mos”
● Amanida triangular de mango, alvocat i formatge amb melmelada de cirera | Mª José, de “Las Recetas de MJ”
● Canónigos con queso de cabra caramelizado,anchoas y un toque de canela | Silvia, de “Y sigo en la cocina”
● Amanida embolcallada amb mango | Dolorss, de “Bloc de cuina de la Dolorss”
● Amanida de salmó i taronja | Zeditas, de “ReZeditas”
● Amanides amb art | Sílvia, de “De l’hort a l’olla”
● Marieta | Romescaire, de “Las recetas de Jose”
● Amanida de bacores i pernil | Alba, de “Le fabuleux destin du chocolat”
● Amanida de mongeta blanca, bastonets de cranc i formatge blau | Victoria, de “Hoy cocina Vivi”
● Pa sorpresa del 15 | Mar, de “El que no mata, engreixa”
● Amanida de pasta amb fonoll i salami | Sònia, de”L’Exquisit”
● Barques d’endívies farcides d’amanida d’alvocat | Teresa, de “Terecetario”
● Amanida de xocolata | Conxita, de “Al pot petit…”
● Amanida amb fruites i encenalls de foie | Lídia, de “La cuina útil”
● Amanida de cruixent de pernil serrà | Gemma i Elsato, de “Ay, q rico! q rico!”
● Amanida d’arròs basmati amb salmó fumat | Neus, de “Cocinando con Neus”
● Amanida variadeta i bona | MaryLou, de “Pa amb Tomaquet”
● Empedrat | Eva, d'”Els meus plats”
● Farcellets d’amanida estiuenca | Amor, de “In the kitchen of love”
● Amanida de pasta amb tonyina i alfàbrega | Nyanyels, de “A daily sweet”
● Amanida de fruites | Valerie, de “Bon à croquer”
● Una amanida especial | Anna, de “La taula d’en Bernat”
● Amanida de ruca i albercocs amb vinagreta de mel | Seelenschmerz, de “Gescmack!”
● Amanida de fruita | Mercè, de “Cuina per a llaminers”
● Amanida fruto di mare | Cristina, de “CriJoArMaEl”
● Amanida amb kiwi i mozzarella| Carme, d’”All i julivert”
● Amanida de bacallà, taronja i ceba tendra | Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”
● Amanida tèbia d’albergínia i bacallà | Bet, de “Betflorensa” al Club de cuines
● Amanida de préssec i nabius | Manduca, de “De la Habana ha venido un barco cargado de…”
● Còctel de gambes en crosta de pasta filo | Alfons, de “les Receptes de StHilari”
● Amanida tèbia de pastanaga | Mandarina, de “Cuina del Marroc”
● Remojón | Ani, de “Cocina… con mucho amor”
● Amanida d’algues i pinya | Esther, de “Como siempre madreando”
● Amanida primavera amb maionesa de llet | Carmina, de “Carminafm” al Club de cuines
● Amanida de Canònges amb maduixes, encenalls de pera i vinagreta de melmelada de taronja | Gemma, de “Taronja i llimoner”
● Amanida pagesa en got | Marina, de “Xocolata Desfeta”
● Esqueixada de bacallà | Sandra i Xavi, d’”Els fogons de la Bordeta”
.