Juny 2011: amanides

Amanida d’estiu de patata |  Susanna i Juan Pedro, de “Cal Soparet”

Amanida de mató |  Mercè, de “Destapant Cassoles”

● Amanida tèbia de ruca i emperador |  de “Delicias desde Barcelona a Buenos Aires”

● Amanida de tonyina i formatge de cabra |  Laura, de “Un laboratorio en mi cocina”

Amanida de maduixes |  Àngel, de “La Cuina de l’Àngel”

Amanida Roma |  Glòria i Josep, d’”El cafè de nit”

Amanida amb llit de cogombres |  Josep, de “Menja de bacallà”

Amanida de llegum |  Núria, de “Pa amb oli i xocolata”

Amanida de verat confitat, gelat de pa amb tomàquet, i olivada |  Laura, de “Coure coulants”

Amanida coleslaw |  Teresa, de “Com a casa, res!”

Amanida de tomata i moixama (i caramel de taronja…) |  Susanna i Josep Àngel, d’”Olleta de verdures”

Amanida de quinoa |  Sònia, de “Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”

Amanida amb meló i llagostins |  Joaquina, de “La cocina de los inventos”

Amanida de l’hort i del mar amb vinagreta de mostassa |  Miquel, de “Les receptes del Miquel”

Amanida de maduixes amb vinagreta d’alfàbrega |  Belén, d’“A la cuina, amb un parell d’ous”

Amanida de ruca, préssec, mozzarella i pernil |  Ingrid, de “My Lovely Food”

● Corona d’arròs de Jamie Oliver |  L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”

Amanida estiuenca |  Francesc, de “A la taula i al llit…”

Amanida Caprici i homenatge al cogombre |  Isabel, de ”La Cuina de la Isabel”

L’amanida més personal |  Montse, de “A bell bulto”

Xató |  Anniki, de “Gastroadikta”

● Amanida de fruites, gelatina de taronja i teula de sèsam |  Gemma, de “La cuina de casa”

Amanida marinera de pasta |  Paula i Xisco, de “Bon Tiberi”

Amanida d’endivia i vinagreta d’albercoc |  Nani, de “Nani Nolla a Receptes.cat”

Amanida de créixens i bacó |  Gemma, de “Caprofiti”

● Amanida de tomàquet i mozzarella amb pesto verd |  Silvia, de “Chez Silvia”

Amanida d’arrossos saltvatges amb llagostins i salsa de mango |  Eri, de “La Cuina de l’Eri”

Amanida de mongetes verdes i foie |  Anna, de “El meu blog de cuina”

Amanida Cèsar al meu estil |  Helena, d’”Acabat de fer”

Pipirrana en gelatina de tomàquet |  Chelo, de “Cogollos de agua”

● Amanida de bacallà i taronja amb vinagreta de mel i festucs |  Núria, de “Petita Cuina”

● Amanida al perfum d’alfàbrega |  Mercè, de “Si sou servits”

● Amanida trifàsica |  Roser, de “Trifàsic de Baileys”

Amanida de les fades |  Mariàngels, de “Visc a la Cuina”

Amanida de flors |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

Amanida del 15 |  Albota i Jordi, d’”El taller de cuina”

Amanida d’albergínia i feta |  Judith, d’”El món de Juju”

Amanida de formatge i fruites |  Ana, de “Experimento en la cocina”

● Amanida del meu hort |  Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”

Cistellets d’amanida russa |  Sión, de “Fem un mos”

Amanida triangular de mango, alvocat i formatge amb melmelada de cirera | Mª José, de “Las Recetas de MJ”

Canónigos con queso de cabra caramelizado,anchoas y un toque de canela |  Silvia, de “Y sigo en la cocina”

Amanida embolcallada amb mango |  Dolorss, de “Bloc de cuina de la Dolorss”

Amanida de salmó i taronja |  Zeditas, de “ReZeditas”

Amanides amb art |  Sílvia, de “De l’hort a l’olla”

● Marieta |  Romescaire, de “Las recetas de Jose”

● Amanida de bacores i pernil |  Alba, de “Le fabuleux destin du chocolat”

Amanida de mongeta blanca, bastonets de cranc i formatge blau |  Victoria, de “Hoy cocina Vivi”

Pa sorpresa del 15 |  Mar, de “El que no mata, engreixa”

Amanida de pasta amb fonoll i salami |  Sònia, de”L’Exquisit”

Barques d’endívies farcides d’amanida d’alvocat |  Teresa, de “Terecetario”

Amanida de xocolata |  Conxita, de “Al pot petit…”

● Amanida amb fruites i encenalls de foie |  Lídia, de “La cuina útil”

Amanida de cruixent de pernil serrà |  Gemma i Elsato, de “Ay, q rico! q rico!”

Amanida d’arròs basmati amb salmó fumat |  Neus, de “Cocinando con Neus”

Amanida variadeta i bona |  MaryLou, de “Pa amb Tomaquet”

Empedrat |  Eva, d'”Els meus plats”

Farcellets d’amanida estiuenca |  Amor, de “In the kitchen of love”

Amanida de pasta amb tonyina i alfàbrega |  Nyanyels, de “A daily sweet”

Amanida de fruites |  Valerie, de “Bon à croquer”

● Una amanida especial |  Anna, de “La taula d’en Bernat”

Amanida de ruca i albercocs amb vinagreta de mel |  Seelenschmerz, de “Gescmack!”

Amanida de fruita |  Mercè, de “Cuina per a llaminers”

Amanida fruto di mare |  Cristina, de “CriJoArMaEl”

Amanida amb kiwi i mozzarella| Carme, d’”All i julivert”

Amanida de bacallà, taronja i ceba tendra |  Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”

Amanida tèbia d’albergínia i bacallà |  Bet, de “Betflorensa” al Club de cuines

Amanida de préssec i nabius |  Manduca, de “De la Habana ha venido un barco cargado de…”

Còctel de gambes en crosta de pasta filo |  Alfons, de “les Receptes de StHilari”

Amanida tèbia de pastanaga |  Mandarina, de “Cuina del Marroc”

● Remojón |  Ani, de “Cocina… con mucho amor”

Amanida d’algues i pinya |  Esther, de “Como siempre madreando”

Amanida primavera amb maionesa de llet |  Carmina, de “Carminafm” al Club de cuines

Amanida de Canònges amb maduixes, encenalls de pera i vinagreta de melmelada de taronja |  Gemma, de “Taronja i llimoner”

Amanida pagesa en got |  Marina, de “Xocolata Desfeta”

● Esqueixada de bacallà |  Sandra i Xavi, d’”Els fogons de la Bordeta”

.

↩ Torna a “La Recepta del 15″

···