Desembre 2012: aperitius de Nadal

● Escopinyes amb crema de llet i oli de julivert |  Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”

● Mini tartaletes farcides de sobrassada i mel / Xampinyons i mini volauvants farcits de foie |  Laura i Sandra, de “Sal i oli”

● Carbassó amb mató i tomàquets secs |  Laura i Sandra, de “Sal i oli”

● Torrada de foie sobre poma a la mel |  Dolorss, d’”Blog de cuina de la Dolorss”

● Xampinyons farcits de pernil |  Olga, de “La cuina de l’Olga”

● Pintxo d’ou de guatlla |  Olga, de “La cuina de l’Olga”

● Pintxo de carxofa, pop i llagostí |  Olga, de “La cuina de l’Olga”

● Pintxo de pernil i allioli |  Olga, de “La cuina de l’Olga”

● Empanadón de carbassa |  Cuina cinc, de “Cuina cinc”

● Tomàquets confitats |  Núria, de “Graella de sucre”

● Canapè de pebrot escalivat / Canapè de paté de musclos / Canapè de formatge de pebres / Canapè de codonyat |  Lourdes, d’“Els fogons de l’avia Nuri”

● Dàtils amb bacon al forn / Dàtils amb plàtan / Canapè de formatge fos amb poma i pebre de colors / Canapè de formatge amb ceba i maionesa / Canapè de melmelada de tomàquet i formatge de cabra / Canapè de Salmó fumat |  Lourdes, d’“Els fogons de l’avia Nuri”

● Estrelletes de Nadal de formatge i codonyat |  Marta, de “CuinaDiari”

● Dàtils amb formatge crema i anous |  Marta, de “CuinaDiari”

● Broquetes de Tomaquet Cherry i Formatge Feta amb Salsa Pesto |  Marta, de “CuinaDiari”

● Xopet de Crema d’ametlles |  Marta, de “CuinaDiari”

● Xopet de Crema de Verdures o de Vichysoisse amb els seus cruixents |  Marta, de “CuinaDiari”

● Polp bullit a la planxa |  Marta, de “CuinaDiari”

● Clòtxines (Musclos) en escabetx |  Marta, de “CuinaDiari”

● Didalets de salmorejo amb encenalls de pernil ibèric |  Marta, de “CuinaDiari”

● Llesqueta de remenat de gules amb pernil |  Marta, de “CuinaDiari”

● Llesqueta amb ceba confitada, formatge de cabra i anxoves: |  Marta, de “CuinaDiari”

● Llesqueta de formatge crema amb pebrera confitada |  Marta, de “CuinaDiari”

● Llesqueta amb albergínia escalivada amb xampinyons i roquefort |  Marta, de “CuinaDiari”

● Salmó marinat |  Marta, de “CuinaDiari”

● Tàrtar de salmó (cru) |  Marta, de “CuinaDiari”

● Tàrtar de salmó marinat |  Marta, de “CuinaDiari”

● Braç de gitano salat |  Marta, de “CuinaDiari”

● Canonets farcits |  de “Gaudint de la cuina”

● Triangles de formatge, salmó i llima |  Marina, de “Tapa’t… de tapes”

● Aperitius de Nadal |  Marina, de “Tapa’t… de tapes”

● Cassoletes de carxofa i gambes amb beixamel de marisc |  Carmen, d’“À table! con Carmen”

● Bombons salats i dolços per Nadal |  de “La quinta de Luculus”

● Cons farcits de iogurt de foie |  Roser, de ”Trifàsic de Baileys”

● Crema de paté amb poma caramel·litzada i pa de gingebre |  Dolores, de “Mi gran diversión”

● Espelmes de formatge i coca de sobrassada de Formentera |  Laia, de “Delícies de llimona”

● Cassoletes de bolets |  Roser, de “Cuina d’una aprenent”

● Croquetes de bolets |  Elena, de “Cupcakes, tartas y más”

● Tomàquets cherry omplerts de crema d’anxoves |  Quima, de “Quima – Les meves receptes”

● Piruletes de formatge i sèsam / Broquetes variades / Crostinis variats | de “Dolç i salat”

● Vol-au-vents de salmó i de bolets |  Marina, de “Xocolata desfeta”

● Broquetes de codony, mandarina i formatge de cabra / Xampinyons farcits / Torrades amb crema de musclos / Torrades o rodones de pa de motlle amb formatge |  Isabel, de “La cuina de la Isabel”

Crema de castanyes amb vieires |  Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”

Formatge camembert amb confit de figues / Cassoletes de gorgonzola i pera |  Carolina, de “Pequeños placeres”

Xampinyons farcits |  Mireia, de “+QC Més que cassoles”

● Rossellones amb salseta |  Conxita, de “Al pot petit…”

● Pastís de fredolics i magrana |  Judith, d’”El món de Juju”

Farcells de formatge |  Jordi, de “Tot és bo el que l’olla cou”

Intxaursalsa / Cassoletes de mascarpone i melmelada |  Mercè de “Destapant cassoles”

Pilonets de formatge / Mini-mandonguilles |  Mercè de “Destapant cassoles”

Embolcalls salats |  Mercè de “Destapant cassoles”

Mousse de foie amb reducció de Xerès |  Mercè de “Destapant cassoles”

Magdalenes de sobrassada i de salmó |  Mercè de “Destapant cassoles”

Xampinyons farcits |  Mercè de “Destapant cassoles”

Farcellets amb oblies |  Mercè de “Destapant cassoles”

Pebrots del piquillo farcits de pasta de tonyina |  Mercè de “Destapant cassoles”

Torradetes de bou de mar |  de “Cacharreando en mi cocina”

Salmó a daus marinat / Boles cruixents de foie |  Leo, de ”Cullera de roure”

Pastís de taronja i formatge de cabra |  Josep, de “Menja de bacallà”

Mousse de foie amb geleé de mango |  Neus, de “Cocinando con Neus”

● Macarons de gerds farcits de crema de brie i nous |  Silvia, de “Chez Silvia”

Rotllets de truita farcits de salmó i crema de formatge |  Helena, de “Rico sin azúcar”

Broqueta de gamba marinada al curry amb pasta Kataif / Gambes en tempura / Llagostins cruixents |  Miquel, de “Les receptes del Miquel”

Trena de pa i pernil |  Marga, de “La cocina de las Casinas”

Cassoletes de paté de bolets amb cuixot d’ànec |  Francesc, d’“A la taula i al llit…”

● Llesquetes de pebrot escalivat |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

Cassoleta de pera amb gorgonzola i gerds |  Montse, d’“Entre núvols de cotó”

Torradeta de plàtan i xocolata |  Cristina, de “Bufet de postres”

Paté de sardinetes |  Joaquina, de “La cocina de los inventos”

Dàtils farcits de formatge Labneh i festucs |  Montse, de “Rhubarb & Samphire”

Mandonguilles de xampinyons |  Pilar, de “Mi mesa para tres”

● Crema de salmó fumat | Nani, de “La cuina violeta”

Xupaxup de raïm amb formatge i crocanti / Farcellets salats de carbassó i tomàquet sec amb formatge de cabra / Pebrots del piquillo farcits amb truita de patates |  Irene, de “Rolling Fogons”

● Rotllet de truita amb crema de formatge a les herbes i salmó fumat |  Helena, d’“Acabat de fer”

● Crema d’espàrrecs verds amb pipes garrapinyades |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

● Galetes salades de parmesà, nous i dàtils |  Gemma, de “La cuina de casa”

● Mini quiche Lorraine |  Carme, d’“All i julivert”

Nius de guatlla amb bacó i salsa holandesa |  Cris, de “MiniMonCris – Delícies Culinaries”

Estrelletes salades |  Bet, de “Tasta rutes”

● Cullereta amb mango, gorgonzola i ceba caramel·litzada |  MaryLou, de “Pa amb tomàquet”

Aperitius de pasta filo |  Pilar, de “Per sucar-hi pa”

● Pa de pessic d’aniversari |  Alícia, Àlvar i Aina, d’”El pa dels Ferrer”

● Gamba amb panko i salsa de taronja |  Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”

● Crema de torró de foie amb toffee de fruita de la passió |  Eri, de “La cuina de l’Eri”

Pica-pica cruixent de pasta |  Margarida, d’“El món de la cuina”

● Endívies amb salsa de nous |  Margarida, de “Las recetas de ella y el abanico”

● Pa de soda irlandès (irish soda bread) a la provençal i amb graten de formatge |  Silvia, d’“Álamos ventosos”

Pastes salades |  Glòria i Josep, de “Cafè de nit”

Hummus |  Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”

“Mantega” de carbassó |  Abril, d’“April’s Kitch”

Panna cotta de salmó fumat |  Laura, de “Coure coulants”

● Salsitxetes de còctel |  Paula, de ”Bon Tiberi”

● Boletes de foie amb codonyat |  Sussi, d’“Ara Cuina”

Cistelletes de pasta filo amb vedella al garam masala |  Zeditas, de “ReZeditas”

Aperitius amb pasta de full (sense gluten) |  Gemma, de “Caprofiti”

Espirals salades de pasta de full |  Teresa, de “Com a casa, res!”

Mossets de xampinyó amb veloute de rap, gambes i musclos |  Pili de “Kooking”

● Coca amb fideus de mar amb quatre pebrots |  Mireia i Bet, d’“Els fruits saborosos”

Palmeretes de pesto i de xampinyons / Broquetes de tomàtiga i amb anxova / Ous de guatlla / Rotllets de pa de motlle |  Caterina, de “Un somriure neix al cor i floreix als llavis”

Canapès de crema de formatge i chutney de tomàquet |  Cósima de “Las cosas de Cósima”

Àngels de parmesà amb pluja de festuc |  Victoria, de “Hoy cocina Vivi”

Cassoletes de ceba caramel·litzada i formatge de cabra |  Cristina, de “CriJoArMaEl”

Yakitori de pasta de full amb dàtils, cansalada i old Amsterdam en salsa teriyaki |  Mª José, de “Las recetas de MJ”

● Croquetes de bolets / Croquetes d’albergínia i espinacs / Piruletes de formatge / Pastissets de truita de carbassó i patata / Bombons de salmó, guacamole i gambes / Pinxo de tomàquet i mozzarella / Minipizza de sobressada i ou de guatlla |  Maria, de “Sucre, ous i farina”

● Formatge en oli |  Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”

● Truitetes d’ous d’anega |  Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”

Terrina de bacallà i salmó fumats |  Alfons, de “Les Receptes de StHilari”

● Pastissets de bolets i de formatge |  Rosa, de “Cuina a la vora del foc”

Pastetes salades |  Maia, d’“El racó del cuscús”

● Borëck de formatge (amb vinagre de gerds) |  Bego, d’“Al calor del horno”

● Gotets de vichyssoise de codony |  Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”

.

↩ Torna a “La Recepta del 15″

···