● Escopinyes amb crema de llet i oli de julivert | Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”
● Mini tartaletes farcides de sobrassada i mel / Xampinyons i mini volauvants farcits de foie | Laura i Sandra, de “Sal i oli”
● Carbassó amb mató i tomàquets secs | Laura i Sandra, de “Sal i oli”
● Torrada de foie sobre poma a la mel | Dolorss, d’”Blog de cuina de la Dolorss”
● Xampinyons farcits de pernil | Olga, de “La cuina de l’Olga”
● Pintxo d’ou de guatlla | Olga, de “La cuina de l’Olga”
● Pintxo de carxofa, pop i llagostí | Olga, de “La cuina de l’Olga”
● Pintxo de pernil i allioli | Olga, de “La cuina de l’Olga”
● Empanadón de carbassa | Cuina cinc, de “Cuina cinc”
● Tomàquets confitats | Núria, de “Graella de sucre”
● Canapè de pebrot escalivat / Canapè de paté de musclos / Canapè de formatge de pebres / Canapè de codonyat | Lourdes, d’“Els fogons de l’avia Nuri”
● Dàtils amb bacon al forn / Dàtils amb plàtan / Canapè de formatge fos amb poma i pebre de colors / Canapè de formatge amb ceba i maionesa / Canapè de melmelada de tomàquet i formatge de cabra / Canapè de Salmó fumat | Lourdes, d’“Els fogons de l’avia Nuri”
● Estrelletes de Nadal de formatge i codonyat | Marta, de “CuinaDiari”
● Dàtils amb formatge crema i anous | Marta, de “CuinaDiari”
● Broquetes de Tomaquet Cherry i Formatge Feta amb Salsa Pesto | Marta, de “CuinaDiari”
● Xopet de Crema d’ametlles | Marta, de “CuinaDiari”
● Xopet de Crema de Verdures o de Vichysoisse amb els seus cruixents | Marta, de “CuinaDiari”
● Polp bullit a la planxa | Marta, de “CuinaDiari”
● Clòtxines (Musclos) en escabetx | Marta, de “CuinaDiari”
● Didalets de salmorejo amb encenalls de pernil ibèric | Marta, de “CuinaDiari”
● Llesqueta de remenat de gules amb pernil | Marta, de “CuinaDiari”
● Llesqueta amb ceba confitada, formatge de cabra i anxoves: | Marta, de “CuinaDiari”
● Llesqueta de formatge crema amb pebrera confitada | Marta, de “CuinaDiari”
● Llesqueta amb albergínia escalivada amb xampinyons i roquefort | Marta, de “CuinaDiari”
● Salmó marinat | Marta, de “CuinaDiari”
● Tàrtar de salmó (cru) | Marta, de “CuinaDiari”
● Tàrtar de salmó marinat | Marta, de “CuinaDiari”
● Braç de gitano salat | Marta, de “CuinaDiari”
● Canonets farcits | de “Gaudint de la cuina”
● Triangles de formatge, salmó i llima | Marina, de “Tapa’t… de tapes”
● Aperitius de Nadal | Marina, de “Tapa’t… de tapes”
● Cassoletes de carxofa i gambes amb beixamel de marisc | Carmen, d’“À table! con Carmen”
● Bombons salats i dolços per Nadal | de “La quinta de Luculus”
● Cons farcits de iogurt de foie | Roser, de ”Trifàsic de Baileys”
● Crema de paté amb poma caramel·litzada i pa de gingebre | Dolores, de “Mi gran diversión”
● Espelmes de formatge i coca de sobrassada de Formentera | Laia, de “Delícies de llimona”
● Cassoletes de bolets | Roser, de “Cuina d’una aprenent”
● Croquetes de bolets | Elena, de “Cupcakes, tartas y más”
● Tomàquets cherry omplerts de crema d’anxoves | Quima, de “Quima – Les meves receptes”
● Piruletes de formatge i sèsam / Broquetes variades / Crostinis variats | de “Dolç i salat”
● Vol-au-vents de salmó i de bolets | Marina, de “Xocolata desfeta”
● Broquetes de codony, mandarina i formatge de cabra / Xampinyons farcits / Torrades amb crema de musclos / Torrades o rodones de pa de motlle amb formatge | Isabel, de “La cuina de la Isabel”
● Crema de castanyes amb vieires | Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”
● Formatge camembert amb confit de figues / Cassoletes de gorgonzola i pera | Carolina, de “Pequeños placeres”
● Xampinyons farcits | Mireia, de “+QC Més que cassoles”
● Rossellones amb salseta | Conxita, de “Al pot petit…”
● Pastís de fredolics i magrana | Judith, d’”El món de Juju”
● Farcells de formatge | Jordi, de “Tot és bo el que l’olla cou”
● Intxaursalsa / Cassoletes de mascarpone i melmelada | Mercè de “Destapant cassoles”
● Pilonets de formatge / Mini-mandonguilles | Mercè de “Destapant cassoles”
● Embolcalls salats | Mercè de “Destapant cassoles”
● Mousse de foie amb reducció de Xerès | Mercè de “Destapant cassoles”
● Magdalenes de sobrassada i de salmó | Mercè de “Destapant cassoles”
● Xampinyons farcits | Mercè de “Destapant cassoles”
● Farcellets amb oblies | Mercè de “Destapant cassoles”
● Pebrots del piquillo farcits de pasta de tonyina | Mercè de “Destapant cassoles”
● Torradetes de bou de mar | de “Cacharreando en mi cocina”
● Salmó a daus marinat / Boles cruixents de foie | Leo, de ”Cullera de roure”
● Pastís de taronja i formatge de cabra | Josep, de “Menja de bacallà”
● Mousse de foie amb geleé de mango | Neus, de “Cocinando con Neus”
● Macarons de gerds farcits de crema de brie i nous | Silvia, de “Chez Silvia”
● Rotllets de truita farcits de salmó i crema de formatge | Helena, de “Rico sin azúcar”
● Broqueta de gamba marinada al curry amb pasta Kataif / Gambes en tempura / Llagostins cruixents | Miquel, de “Les receptes del Miquel”
● Trena de pa i pernil | Marga, de “La cocina de las Casinas”
● Cassoletes de paté de bolets amb cuixot d’ànec | Francesc, d’“A la taula i al llit…”
● Llesquetes de pebrot escalivat | Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”
● Cassoleta de pera amb gorgonzola i gerds | Montse, d’“Entre núvols de cotó”
● Torradeta de plàtan i xocolata | Cristina, de “Bufet de postres”
● Paté de sardinetes | Joaquina, de “La cocina de los inventos”
● Dàtils farcits de formatge Labneh i festucs | Montse, de “Rhubarb & Samphire”
● Mandonguilles de xampinyons | Pilar, de “Mi mesa para tres”
● Crema de salmó fumat | Nani, de “La cuina violeta”
● Xupaxup de raïm amb formatge i crocanti / Farcellets salats de carbassó i tomàquet sec amb formatge de cabra / Pebrots del piquillo farcits amb truita de patates | Irene, de “Rolling Fogons”
● Rotllet de truita amb crema de formatge a les herbes i salmó fumat | Helena, d’“Acabat de fer”
● Crema d’espàrrecs verds amb pipes garrapinyades | Mònica, de “Coses de Llàbiro”
● Galetes salades de parmesà, nous i dàtils | Gemma, de “La cuina de casa”
● Mini quiche Lorraine | Carme, d’“All i julivert”
● Nius de guatlla amb bacó i salsa holandesa | Cris, de “MiniMonCris – Delícies Culinaries”
● Estrelletes salades | Bet, de “Tasta rutes”
● Cullereta amb mango, gorgonzola i ceba caramel·litzada | MaryLou, de “Pa amb tomàquet”
● Aperitius de pasta filo | Pilar, de “Per sucar-hi pa”
● Pa de pessic d’aniversari | Alícia, Àlvar i Aina, d’”El pa dels Ferrer”
● Gamba amb panko i salsa de taronja | Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”
● Crema de torró de foie amb toffee de fruita de la passió | Eri, de “La cuina de l’Eri”
● Pica-pica cruixent de pasta | Margarida, d’“El món de la cuina”
● Endívies amb salsa de nous | Margarida, de “Las recetas de ella y el abanico”
● Pa de soda irlandès (irish soda bread) a la provençal i amb graten de formatge | Silvia, d’“Álamos ventosos”
● Pastes salades | Glòria i Josep, de “Cafè de nit”
● Hummus | Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”
● “Mantega” de carbassó | Abril, d’“April’s Kitch”
● Panna cotta de salmó fumat | Laura, de “Coure coulants”
● Salsitxetes de còctel | Paula, de ”Bon Tiberi”
● Boletes de foie amb codonyat | Sussi, d’“Ara Cuina”
● Cistelletes de pasta filo amb vedella al garam masala | Zeditas, de “ReZeditas”
● Aperitius amb pasta de full (sense gluten) | Gemma, de “Caprofiti”
● Espirals salades de pasta de full | Teresa, de “Com a casa, res!”
● Mossets de xampinyó amb veloute de rap, gambes i musclos | Pili de “Kooking”
● Coca amb fideus de mar amb quatre pebrots | Mireia i Bet, d’“Els fruits saborosos”
● Palmeretes de pesto i de xampinyons / Broquetes de tomàtiga i amb anxova / Ous de guatlla / Rotllets de pa de motlle | Caterina, de “Un somriure neix al cor i floreix als llavis”
● Canapès de crema de formatge i chutney de tomàquet | Cósima de “Las cosas de Cósima”
● Àngels de parmesà amb pluja de festuc | Victoria, de “Hoy cocina Vivi”
● Cassoletes de ceba caramel·litzada i formatge de cabra | Cristina, de “CriJoArMaEl”
● Yakitori de pasta de full amb dàtils, cansalada i old Amsterdam en salsa teriyaki | Mª José, de “Las recetas de MJ”
● Croquetes de bolets / Croquetes d’albergínia i espinacs / Piruletes de formatge / Pastissets de truita de carbassó i patata / Bombons de salmó, guacamole i gambes / Pinxo de tomàquet i mozzarella / Minipizza de sobressada i ou de guatlla | Maria, de “Sucre, ous i farina”
● Formatge en oli | Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”
● Truitetes d’ous d’anega | Frédérique Chiron, de “La vie à Can Catrina”
● Terrina de bacallà i salmó fumats | Alfons, de “Les Receptes de StHilari”
● Pastissets de bolets i de formatge | Rosa, de “Cuina a la vora del foc”
● Pastetes salades | Maia, d’“El racó del cuscús”
● Borëck de formatge (amb vinagre de gerds) | Bego, d’“Al calor del horno”
● Gotets de vichyssoise de codony | Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”
.