● Entrepà de pit de pollastre rostit | Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”
● Frankfurt amb wasabi, Philadelphia i endivies | Raül Balam, xef del Restaurant Moments de l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona
● Entrepà de pollastre | Enviada per la Cristina Alcoba, una lectora d’“Els fogons de la Bordeta”
● Sandvitx de ruca i pernil | Enviada per la Pepi Gómez, una lectora d’“Els fogons de la Bordeta”
● Entrepà galleg | Frabisa, de “La cocina de Frabisa”
● Entrepans: la imaginació entre dues llesques de pa | Cósima, de “Las cosas de Cósima”
● Sandvitxos especials | Cósima, de “Las cosas de Cósima”
● Focaccia de pernil d’ànec, provolone i canonges amb festucs | Carolina, de “Pequeños placeres”
● Pa de focaccia amb pernil ibèric, ruca i tapenada | Carmen, d’“À table! con Carmen”
● Entrepà de pollastre i poma a la planxa amb olivada verda | Marina, de “Tapa’t… de tapes”
● Entrepà de carbassó al forn amb farigola i sobrassada de Xaló | Entrepà de confitura de dàtils, bacó, enciam roure i gouda semicurat | Pascual, de “Viaje al centro de la cocina”
● Entrepà de peus de porc | Leo, de ”Cullera de roure”
● Sandvitx amb crema de llagostins i alvocat | Mª José, de ”Las Recetas de MJ”
● Entrepà de botifarra d’albergínia i formatge | Carme, de ”Viure per menjar”
● Shawarma casolà | Alba i Oriol, de “Can Misèries”
● Entrepà caprese | Roser, de ”Trifàsic de Baileys”
● Entrepà de pa indi amb llom, pebrots i crema de formatge blau | Laura, de “Les Cireres de la Mery”
● Pepito de bou amb pebrots | Nani, de “La cuina violeta”
● Llesca d’ibèrics | Marta, de “CuinaDiari”
● Entrepà de rosbif amb ceba, cheddar i brots d’enciam | de “Dolç i salat”
● Trio d’entrepans | Sión, de “Fem un mos”
● Cremes i salses per untar en sandvitxos | Neus i Sonia, de “Pienso… luego cocino”
● “Saladet” | Eva, d’“Els meus plats”
● Pa amb tonyina feta a casa | IDania, d’“El aroma de IDania”
● Un entrepà ben dolcet | Catieu i Annie Vainilla, de “Pastissets”
● Entrepà de truita a la francesa de gall d’indi i formatge | Susanna i Juan Pedro, de “Cal Soparet”
● Entrepà dolç de xocolata i gerds | Silvia, de “Chez Silvia”
● Entrepà de calamarsons i amanida | Susanna, d’“En Roc a la cuina”
● Entrepà de poma caramelitzada a la cervesa amb cheddar i pernil dolç | Eva, d’“Alfriston Cottage”
● Entrepà “krunch” | Virginia, de “Sweet & sour”
● Mini pites amb llaminera a la mostassa | Laura, de “Cuinejar”
● Entrepà americà | Lídia, de ”Cuina útil”
● Entrepà de seitó amb pernil | Pilar, de “Per sucar-hi pa”
● Torrada d’espàrrecs crus i gambes, amb vinagreta de caviar d’algues | Margot, de “Margot – Cosas de la vida”
● Entrepà de pit de gall d’indi, pesto i espinacs | Cinta, de “Trossets de cuina”
● Entrepà d’espinacs i patata | Núria, de “Pa amb oli i xocolata”
● Biquini de plàtan i xocolata | Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”
● Entrepà de carn de porc a la sal, ous de guatlla i formatge cheddar | Teresa, de “Com a casa, res!”
● Entrepà vegetal amb cruixent de pernil | Conxita, de “Al pot petit…”
● Llonguet amb trampó | Paquita, de “Compartiendo mi pequeño mundo”
● Hamburgueses de gall dindi, civada i orellanes | Sònia, d’“Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”
● Entrepà d’hummus i amanida d’albergínia escalivada | Berta, de ”Berta’s Kitchen”
● Entrepà de gall dindi, poma, alfals i sèsam | L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”
● Entrepà de codonyat i formatge | Bet, de “Tasta rutes”
● Panets de Hoegaarden amb formatge, codonyat i ruca | Seelenschmerz, de “Gescmack!”
● Sandvitx de tonyina i amanida | Dolorss, de “Bloc de cuina de la Dolorss”
● Chispazos (serranitos) | Rosaleda, d’“Al calor del horno”
● Bollos Preñaos | Clara, de “Migas con locura”
● Pizza-baguette | Joan, de “Avui paella, demà sushi”
● Mini-entrepans d’Afuega’l pitu i poma amb pa de nous | Raquel, de “Manzanas rojas”
● Entrepà d’albergínia, pera i formatge | Helena, d’“Acabat de fer”
● Pa amb oli i xocolata | Gemma, de “La cuina de casa”
● Sandvitx calent de verdures a les herbes amb tres formatges | Sònia, de “L’Exquisit”
● Entrepà de pa de dàtils amb hamburguesa d’albergínies i salseta de mostassa antiga | Lina, de “L’hort d’en pollet”
● Sandvitx calent de pollastre amb poma al curri | Dolores, de “Mi gran diversión”
● Entrepà de salmó i alvocat amb olivada | Joaquina, de “La cocina de los inventos”
● Entrepà de salmó, iogurt i mel tofonada | Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”
● Sandvitx vegà de mostassa a l’antiga | Anne, de “Natural de la tierra”
● Entrepà toscà | Pili, de “Kooking”
● Entrepà mediterrani | MaryLou, de “Pa amb tomàquet”
● Els meus primers entrepans | Ani, de “Cocina… con mucho amor”
● 50 entrepans de Santa Teresa | Marga, de “L’hora del tupper”
● Entrepà de salmó, ou i taronja | Montse, d’“A bell bulto”
● Entrepà de pebrots fregits | Abril, d’“April’s Kitch”
● Muffuleta | Laura, d’“I avui què cuino?”
● Panet de crema d’alvocat amb brie | Caterina, de “Dèries culinàries”
● Arrollao de bollo preñao | Marga, de “La cocina de las Casinas”
● Entrepà de nocilla casolana | Bori i Mariko, de “Postres para todos”
● Torrada francesa amb iogurt, maduixes i nabius | Judith, d’”El món de Juju”
● Entrepà de lluç | Gemma, de “Caprofiti”
● Baps amb bonítol marinat, pebres torrats i ruca | Caterina, de ”Taula posada”
● Bagel amb pernil ibèric | Rosa Maria, d’“El plat del dia”
● Entrepà Victoria Station | Maria, de “Sucre, ous i farina”
● Hamburguesa de gall dindi, ventall de tomàquet i guacamole de wasabi | Victoria, de “Hoy cocina Vivi”
● Pa de cereals amb pebrot fregit i llom de dos colors | Miquel, de “Les receptes del Miquel”
● Entrepà de torre vegetal | Donibaneko, de “Buscando Umami”
● Entrepà farcit o clotxa a la moderna | Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”
● Entrepà de tonyina, pebrot i olives | Juanma, Óscar, Gemma i Anna, d’“Macedonia en familia”
● Entrepà de roast-beef a la mostassa amb pa de vidre | Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”
● Entrepà de nocilla (tot casolà!) | Sandra, de “Mi reino por una madalena”
● Dintrepà o pizza enrotllada | de ”Programa Quins Fogons”
● Una barqueta convertida en entrepà | Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”
● Hamburguesa de secret ibèric amb mango | Miguel Ángel, de “Pimientos verdes”
● Entrepà de Nadal | Irisibula, de “Cocere”
● Entrepà de pollastre i Cia | Devi, d’“Easy flavors”
● Bagel de tomàquet especiat i rul·lo de cabra | Nee*, de “Le petit chat rose”
● Estrepitós entrepà de filet de vedella amb mi-cuit d’oca | Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”
● Fajita mexicana de pollastre i carbassó | Margarida, de “Las recetas de ella y el abanico”
● Entrepà enrotllat | Paula, de ”Bon Tiberi”
● Entrepà de formatge de cabra, salmó i espàrrecs verds | macbetcris, d’“Ingredients i paraules”
● Entrepà de truita d’espàrrecs (amb formatge de cabra i pesto vermell) | Anna, d’“El meu blog de cuina”
● Serranito | Cristina, de “CriJoArMaEl”
● Entrepà integral de pit de pollastre, canonges, crema de formatge i nous | Laura, de “Coure coulants”
● Mini-xapates | de “No hi ha ous”
● Entrepà vegetal | Zeditas, de “ReZeditas”
● Pa bagnat | Margarida, d’“El món de la cuina”
● Entrepà de paté de gírgoles | Mònica, de “Coses de Llàbiro”
● Baked eggs boat | Xisca, de “Cocinar y más”
● Entrepà nostàlgic | Laia, d’“A l’ombra de la figuera”
● Entrepà de germinats amb bacallà en pa d’olives | Ana Cristina, de “Cocina y más…”
● Pa xopat amb vi i sucre | Josep, de “Menja de bacallà”
● Gratinat de gall d’indi amb Philadelphia | Marta, de “Cuisine à la folie”
● Entrepà calent de xocolata | Marta, de “Pebre i xocolata”
● Entrepà de truita de patates xips amb espàrrecs, alls tendres i pa de sègol | Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”
● Coca de pernil rostit | Susanna i Josep Àngel, d’“Olleta de verdures”
● Torrades amb verat escabetxat | Isabel, de ”La cuina de la Isabel”
● Entrepans | Xavi, Jaume i Eugeni, d’“Opinen3i4”
● Entrepà Xivito | Conxa, d’“Entrepans i cantells”
● Entrepà obert de peres caramel·litzades amb formatge blau | Marina, de “Xocolata desfeta”
● L’entrepà | Jordi, de “Tot és bo el que l’olla cou”
● Sandvitx de nutella, maduixes i kiwi | Quima, de “Quima – Les meves receptes”
● Entrepà de botifarra d’una altra manera | Manel, de “Cuina generosa”
● Entrepà integral | Mayte, de “Russtica”
● Entrepà de tonyina fresca | Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”
.