Maig 2012: entrepans

● Entrepà de pit de pollastre rostit |  Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”

Frankfurt amb wasabi, Philadelphia i endivies |  Raül Balam, xef del Restaurant Moments de l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona

Entrepà de pollastre |  Enviada per la Cristina Alcoba, una lectora d’“Els fogons de la Bordeta”

● Sandvitx de ruca i pernil |  Enviada per la Pepi Gómez, una lectora d’“Els fogons de la Bordeta”

● Entrepà galleg |  Frabisa, de “La cocina de Frabisa”

● Entrepans: la imaginació entre dues llesques de pa |  Cósima, de “Las cosas de Cósima”

Sandvitxos especials |  Cósima, de “Las cosas de Cósima”

Focaccia de pernil d’ànec, provolone i canonges amb festucs |  Carolina, de “Pequeños placeres”

Pa de focaccia amb pernil ibèric, ruca i tapenada |  Carmen, d’“À table! con Carmen”

● Entrepà de pollastre i poma a la planxa amb olivada verda |  Marina, de “Tapa’t… de tapes”

● Entrepà de carbassó al forn amb farigola i sobrassada de Xaló | Entrepà de confitura de dàtils, bacó, enciam roure i gouda semicurat |  Pascual, de “Viaje al centro de la cocina”

● Entrepà de peus de porc |  Leo, de ”Cullera de roure”

Sandvitx amb crema de llagostins i alvocat |  Mª José, de ”Las Recetas de MJ”

Entrepà de botifarra d’albergínia i formatge |  Carme, de ”Viure per menjar”

● Shawarma casolà |  Alba i Oriol, de “Can Misèries”

● Entrepà caprese |  Roser, de ”Trifàsic de Baileys”

Entrepà de pa indi amb llom, pebrots i crema de formatge blau |  Laura, de “Les Cireres de la Mery”

● Pepito de bou amb pebrots | Nani, de “La cuina violeta”

Llesca d’ibèrics |  Marta, de “CuinaDiari”

Entrepà de rosbif amb ceba, cheddar i brots d’enciam | de “Dolç i salat”

Trio d’entrepans |  Sión, de “Fem un mos”

Cremes i salses per untar en sandvitxos |  Neus i Sonia, de “Pienso… luego cocino”

“Saladet” |  Eva, d’“Els meus plats”

Pa amb tonyina feta a casa |  IDania, d’“El aroma de IDania”

Un entrepà ben dolcet |  Catieu i Annie Vainilla, de “Pastissets”

● Entrepà de truita a la francesa de gall d’indi i formatge |  Susanna i Juan Pedro, de “Cal Soparet”

Entrepà dolç de xocolata i gerds |  Silvia, de “Chez Silvia”

● Entrepà de calamarsons i amanida |  Susanna, d’“En Roc a la cuina”

● Entrepà de poma caramelitzada a la cervesa amb cheddar i pernil dolç |  Eva, d’“Alfriston Cottage”

Entrepà “krunch” |  Virginia, de “Sweet & sour”

● Mini pites amb llaminera a la mostassa |  Laura, de “Cuinejar”

● Entrepà americà |  Lídia, de ”Cuina útil”

Entrepà de seitó amb pernil |  Pilar, de “Per sucar-hi pa”

Torrada d’espàrrecs crus i gambes, amb vinagreta de caviar d’algues |  Margot, de “Margot – Cosas de la vida”

● Entrepà de pit de gall d’indi, pesto i espinacs |  Cinta, de “Trossets de cuina”

● Entrepà d’espinacs i patata |  Núria, de “Pa amb oli i xocolata”

● Biquini de plàtan i xocolata |  Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”

● Entrepà de carn de porc a la sal, ous de guatlla i formatge cheddar |  Teresa, de “Com a casa, res!”

● Entrepà vegetal amb cruixent de pernil |  Conxita, de “Al pot petit…”

Llonguet amb trampó |  Paquita, de “Compartiendo mi pequeño mundo”

Hamburgueses de gall dindi, civada i orellanes |  Sònia, d’“Encontrar la felicidad en los pequeños detalles”

● Entrepà d’hummus i amanida d’albergínia escalivada |  Berta, de ”Berta’s Kitchen”

Entrepà de gall dindi, poma, alfals i sèsam |  L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”

● Entrepà de codonyat i formatge |  Bet, de “Tasta rutes”

● Panets de Hoegaarden amb formatge, codonyat i ruca |  Seelenschmerz, de “Gescmack!”

Sandvitx de tonyina i amanida |  Dolorss, de “Bloc de cuina de la Dolorss”

● Chispazos (serranitos) |  Rosaleda, d’“Al calor del horno”

 ● Bollos Preñaos | Clara, de “Migas con locura”

 ● Pizza-baguette | Joan, de “Avui paella, demà sushi”

Mini-entrepans d’Afuega’l pitu i poma amb pa de nous |  Raquel, de “Manzanas rojas”

● Entrepà d’albergínia, pera i formatge |  Helena, d’“Acabat de fer”

● Pa amb oli i xocolata |  Gemma, de “La cuina de casa”

Sandvitx calent de verdures a les herbes amb tres formatges |  Sònia, de “L’Exquisit”

Entrepà de pa de dàtils amb hamburguesa d’albergínies i salseta de mostassa antiga |  Lina, de “L’hort d’en pollet”

Sandvitx calent de pollastre amb poma al curri |  Dolores, de “Mi gran diversión”

Entrepà de salmó i alvocat amb olivada |  Joaquina, de “La cocina de los inventos”

● Entrepà de salmó, iogurt i mel tofonada |  Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”

Sandvitx vegà de mostassa a l’antiga |  Anne, de “Natural de la tierra”

Entrepà toscà |  Pili, de “Kooking”

Entrepà mediterrani |  MaryLou, de “Pa amb tomàquet”

Els meus primers entrepans |  Ani, de “Cocina… con mucho amor”

50 entrepans de Santa Teresa |  Marga, de “L’hora del tupper”

● Entrepà de salmó, ou i taronja |  Montse, d’“A bell bulto”

Entrepà de pebrots fregits |  Abril, d’“April’s Kitch”

Muffuleta |  Laura, d’“I avui què cuino?”

● Panet de crema d’alvocat amb brie |  Caterina, de “Dèries culinàries”

Arrollao de bollo preñao |  Marga, de “La cocina de las Casinas”

Entrepà de nocilla casolana |  Bori i Mariko, de “Postres para todos”

● Torrada francesa amb iogurt, maduixes i nabius |  Judith, d’”El món de Juju”

Entrepà de lluç |  Gemma, de “Caprofiti”

● Baps amb bonítol marinat, pebres torrats i ruca |  Caterina, de ”Taula posada”

● Bagel amb pernil ibèric |  Rosa Maria, d’“El plat del dia”

● Entrepà Victoria Station |  Maria, de “Sucre, ous i farina”

● Hamburguesa de gall dindi, ventall de tomàquet i guacamole de wasabi |  Victoria, de “Hoy cocina Vivi”

● Pa de cereals amb pebrot fregit i llom de dos colors |  Miquel, de “Les receptes del Miquel”

Entrepà de torre vegetal |  Donibaneko, de “Buscando Umami”

● Entrepà farcit o clotxa a la moderna |  Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”

Entrepà de tonyina, pebrot i olives |  Juanma, Óscar, Gemma i Anna, d’“Macedonia en familia”

● Entrepà de roast-beef a la mostassa amb pa de vidre |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

Entrepà de nocilla (tot casolà!)  |  Sandra, de “Mi reino por una madalena”

● Dintrepà o pizza enrotllada | de ”Programa Quins Fogons”

● Una barqueta convertida en entrepà |  Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”

● Hamburguesa de secret ibèric amb mango |  Miguel Ángel, de “Pimientos verdes”

Entrepà de Nadal |  Irisibula, de “Cocere”

Entrepà de pollastre i Cia |  Devi, d’“Easy flavors”

● Bagel de tomàquet especiat i rul·lo de cabra |  Nee*, de “Le petit chat rose”

● Estrepitós entrepà de filet de vedella amb mi-cuit d’oca |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

● Fajita mexicana de pollastre i carbassó |  Margarida, de “Las recetas de ella y el abanico”

● Entrepà enrotllat |  Paula, de ”Bon Tiberi”

● Entrepà de formatge de cabra, salmó i espàrrecs verds |  macbetcris, d’“Ingredients i paraules”

Entrepà de truita d’espàrrecs (amb formatge de cabra i pesto vermell) |  Anna, d’“El meu blog de cuina”

Serranito |  Cristina, de “CriJoArMaEl”

Entrepà integral de pit de pollastre, canonges, crema de formatge i nous |  Laura, de “Coure coulants”

Mini-xapates |  de “No hi ha ous”

Entrepà vegetal |  Zeditas, de “ReZeditas”

Pa bagnat |  Margarida, d’“El món de la cuina”

● Entrepà de paté de gírgoles |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

Baked eggs boat |  Xisca, de “Cocinar y más”

Entrepà nostàlgic |  Laia, d’“A l’ombra de la figuera”

Entrepà de germinats amb bacallà en pa d’olives |  Ana Cristina, de “Cocina y más…”

Pa xopat amb vi i sucre |  Josep, de “Menja de bacallà”

● Gratinat de gall d’indi amb Philadelphia |  Marta, de “Cuisine à la folie”

● Entrepà calent de xocolata |  Marta, de “Pebre i xocolata”

● Entrepà de truita de patates xips amb espàrrecs, alls tendres i pa de sègol |  Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”

● Coca de pernil rostit |  Susanna i Josep Àngel, d’“Olleta de verdures”

Torrades amb verat escabetxat |  Isabel, de ”La cuina de la Isabel”

Entrepans |  Xavi, Jaume i Eugeni, d’“Opinen3i4”

● Entrepà Xivito |  Conxa, d’“Entrepans i cantells”

Entrepà obert de peres caramel·litzades amb formatge blau |  Marina, de “Xocolata desfeta”

L’entrepà |  Jordi, de “Tot és bo el que l’olla cou”

Sandvitx de nutella, maduixes i kiwi |  Quima, de “Quima – Les meves receptes”

Entrepà de botifarra d’una altra manera |  Manel, de “Cuina generosa”

Entrepà integral |  Mayte, de “Russtica”

Entrepà de tonyina fresca |  Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”

.

↩ Torna a “La Recepta del 15″

···