● Coques de full amb bolets | Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”
● Peus de porc amb rovellons | Isabel, de “La cuina de la Isabel”
● Estofat de vedella al vi negre | Carmeta, de “Carmeta Rusquilleta”
● Bolets en vinagre | Dolorss, d’”Blog de cuina de la Dolorss”
● Crema de xampinyons amb nous | Dolorss, d’”Blog de cuina de la Dolorss”
● “Fabas” amb bolets | Raquel, de “Manzanas rojas”
● Calamars farcits de bolets | de “Mejor cuidarse”
● Torrada amb ceba confitada, bolets i formatge de cabra | Conxita, de “Al pot petit…”
● Rovellons amb llonganissa | Carme i Neus, de “Tast de cuina”
● Fideuà de llenegues i rovellons | Carme i Neus, de “Tast de cuina”
● Crema de carbassa rostida | Margot, de “Margot – Cosas de la vida”
● Crema suprema de bolets | Carmen, d’“À table! con Carmen”
● Fideuà de ceps| Àngels, de “Cuina i gaudeix”
● Strudel de bolets i bledes | Àngels, de “Cuina i gaudeix”
● Tagliatelle amb salsa de bolets | Lourdes, d’“Els fogons de l’avia Nuri”
● Crema de tardor amb poma i bolets | Núria, d’“A+KCocina”
● Pastís de bolets | Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”
● Consomé de bolets | Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”
● Rovellons a la llauna | Eduard, de “De plat en plat”
● Mandonguilles amb castanyes i bolets | Eduard, de “De plat en plat”
● Crema de ceba amb moixernons | Eduard, de “De plat en plat”
● Macarrons amb bolets | Eduard, de “De plat en plat”
● Llata de vedella amb rovellons | Eduard, de “De plat en plat”
● Cocarrois de ceba amb sobrassada, mel i picornells | Caterina, de “Dèries culinàries”
● Estofat de vedella amb llenegues i castanyes | Marina, de “Tapa’t… de tapes”
● Carbassa farcida i gratinada amb verdures i trompetes de la mort | Marina, de “Tapa’t… de tapes”
● Bacallà confitat, bolets saltats i rovellons i verdures a la brasa | Marina, de “Tapa’t… de tapes”
● Amanida amb rossinyols | Sión, de “Fem un mos”
● Risotto de bolets i foie | Carolina, de “Pequeños placeres”
● Espinacs, ceps i ou “poché” | Marta, de “CuinaDiari”
● Peus de porc amb melmelada de ceps | Mireia i Bet, d’“Els fruits saborosos”
● Paté de bolets | de “Dolç i salat”
● Pollastre al cava amb bolets | Lídia, de “Mis platos favoritos”
● Quiche de rovellons reciclats | Francesc, d’“A la taula i al llit…”
● Pollastre a l’all amb ceps i rovellons a l’aroma de romaní | Francesc, d’“A la taula i al llit…”
● Sèpia amb rovellons | Francesc, d’“A la taula i al llit…”
● Calamars farcits de trompetes de la mort | Marta, de “Pa de nous”
● Fideuà de bolets | Emma, Mar i Mari Carmen, de “Recetas de e-mergencias”
● Crema de tardor | Emma, Mar i Mari Carmen, de “Recetas de e-mergencias”
● Lasanya de verdures | Alba i Oriol, de “Can Misèries”
● Risotto de portobello, pernil i formatge Idiazabal | Frabisa, de “La cocina de Frabisa”
● Ous al niu… de tardor | Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”
● Raviolis wonton de bolets amb salsa d’espinacs | Roser, de ”Trifàsic de Baileys”
● Fricandó amb bolets (rovellons, pota de perdiu, camagrocs i fredolics) | Neus, d’“Estovalles a quadres”
● Pasta mare e monti | Marga, de “Fondo de mi nevera”
● Ous al forn amb saltejat de bolets | Margarida, de “Las recetas de ella y el abanico”
● Crema de xampinyons i formatge brie | Chelo, de “Cogollos de agua”
● Pit farcit de bolets | Susana, de “La cocina de Franchi”
● Pastís de bolets | Susana, de “La cocina de Franchi”
● Crestes de bolets i gambes | de “Cacharreando en mi cocina”
● Lasanya amb beixamel de bolets | Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”
● Croqueta líquida de bolets | Jordi, de “Faves comptades”
● Vedella farcida de bolets i castanyes | Dolores, de “Mi gran diversión”
● Bolets en vinagre | Teresa, de “Com a casa, res!”
● Entrepà de rovellons | Eva, d’“Els meus plats”
● Pastís de fredolics, trompetes i xampinyons | Sión, de “Fem un mos”
● Ceps confitats amb oli de tòfona i ous de guatlla | Sussi, d’“Ara Cuina”
● Arròs camperol amb bolets i conill | Teresa, de “La despensa de Valonga”
● Sèpia amb rovellons | Gemma, de “Caprofiti”
● Milfulls de bolets i moniato | Caterina, de ”Taula posada”
● Risotto de ceps | Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”
● Pinxo de bacallà i bolets | Susanna, d’“En Roc a la cuina”
● Paté de bolets | Abril, d’“April’s Kitch”
● Pasta amb foie gras i bolets | Miguel Ángel, de “Pimientos verdes”
● Coques salades amb bolets | Jordi, de “Tot és bo el que l’olla cou”
● Rovellonets en vinagre | de “La quinta de Luculus”
● Sopes torrades amb múrgoles | de “La quinta de Luculus”
● Arròs de Matances | de “Cuinem o què?”
● Pastís de creps amb bolets | Margarida, d’“El món de la cuina”
● Risotto del Cadí | Marga, de “L’hora del tupper”
● Risotto amb rossinyols i trompetes de la mort | Berta, de ”Berta’s Kitchen”
● Mousse de mató amb confitura de rossinyols i galeta sorrosa | Laura, de “Coure coulants”
● Crema de xampinyons | Olga, de “La cuina de l’Olga”
● Quiche de bolets | Marina, de “Xocolata desfeta”
● Galtes amb reducció de sopa de miso, algues i rovellons | L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”
● Tallarines amb bolets, gambes i mongetes verdes | Conxita, de “Al pot petit…”
● Hamburguesa Portobello | Mayte de “Rústica”
● Mandonguilles amb llenegues i rovellons | Mercè de “Destapant cassoles”
● Camagrocs en tempura | Silvia, de “Chez Silvia”
● Arros amb porro, bolet i pastanaga | Laura, de “Cuinejar”
● Paté de rovellons | Amadeu, de “Llegando a la fábrica de cemento”
● Bolets a la bordelesa | Virginia, de “Sweet & sour”
● Bunyols de bacallà i ceps | Miquel, de “Les receptes del Miquel”
● Coca de portobellos i trompetes de la mort | Helena, de “Acabat de fer”
● Filets de llom amb salsa de bolets | Neus, de “Cocinando con Neus”
● Cigrons amb bolets i carbassa | Joaquina, de “La cocina de los inventos”
● Carpaccio de ceps i de vedella | Nani, de “La cuina violeta”
● Risotto amb brie, bolets i avellanes | Sònia de “L’exquisit”
● Truita de carbassa | Pili de “Kooking”
● Pasta de full farcida de bolets i crema de cabrales | Helena, de “Rico sin azúcar”
● Crema de bolets amb ou escalfat i pernil cruixent | Marina, de “La rosquilla de la tia Laura”
● Cigrons amb bolets | Pilar, de “Mi mesa para tres”
● Fideus xinesos amb bolets | Margalida, de “Sa cuina de sa Lluna”
● Crema de gírgoles | Montse, d’“Entre núvols de cotó”
● Rotllets de bolets del bosc | Pilar, de “Per sucar-hi pa”
● Wok de verdures amb rossinyols | Glòria i Josep, de “Cafè de nit”
● Brezels / Pretzels aromatizats amb ceps | Nee*, de “Le petit chat rose”
● Camagrocs cruixents amb aroma del bosc | Àngel Nicolau, de “La cuina de l’Àngel”
● Crema de Rovellons | Rosel, de “Eat & live”
● Arròs amb ceps i botifarra negra | Laura i Sandra, de “Sal i oli”
● Raviolis de ceps amb pesto d’alvocats | Laura i Sandra, de “Sal i oli”
● Pastís de bolets, patata i formatge blau | Elena, de “Delicious stories”
● Gratén de patates i bolets deshidratats | Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”
● Tartaletes de gírgoles | Neus, de “Gingebre.net”
● Crema de shiitakes i xampinyons amb ceba fregida cruixent | Alfons, de “les Receptes de StHilari”
● Coca de camagrocs amb formatge Reblochon | Bet, de “Tasta rutes”
● Canelons de bolets | Maria Antònia i Pere, de “Bojos per la cuina”
● Empanada de ceps, tòfona i pernil del país amb xips de pera al balsàmic de figues | Cósima de “Las cosas de Cósima”
● Risotto de bolets | Caterina, de “Un somriure neix al cor i floreix als llavis”
● Risotto de bolets amb aroma de tòfona blanca | Mireia, de “Mireia Olivé”
● Xampinyons a l’all | Seelenschmerz, de “Gescmack!”
● Strudel de ceps i foie-gras | Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”
● Crema de tardor amb poma i bolets | Zeditas, de “ReZeditas”
● Platet de costelló i carn magra de porc, amb rovellons i castanyes | Nuni, de “Cuinetes”
● Lasanya de bolets | Cristina, de “CriJoArMaEl”
● Kugelhopf segons les instruccions del Daniel Jorda | Marta, de “Pa de nous”
● Cigrons amb bolets i carbassó | Nyanyels, d’“A daily sweet”
● Pappardelle amb salsa de bolets | Paula, de ”Bon Tiberi”
● Conill amb llenegues blanques | Rosa Maria, d’”El plat del dia”
● Sopa ràpida de fredolics | Eva, d’”El cullerot festuc”
● Tortellini de botifarra negra i poma amb crema de bolets | Cris, de “MiniMonCris – Delícies Culinaries”
● Galette de bolets | Laia, d’“El racó dolç”
● Quiche de figues, ceba caramel·litzada i portobellos | Judith, d’”El món de Juju”
● Pastissets de bolets | macbetcris, d’“Ingredients i paraules”
● Risotto de carbassa amb botifarra negra i Pollastre amb castanyes i carreretes | Lena, de “So chic handmade”
● Crema de pastanaga groga i nyàmeres amb bolets | Mònica, de “Coses de Llàbiro”
● Guisat de bolets picants amb tomàquet deshidratat | Patricia, de “Dimes que es viernes”
● Filet amb salsa de ceps, tòfona negra i escalunyes | Devi, d’“Easy flavors”
● Ou escalfat sobre saltat de bolets i gambes | Montse, de “Rhubarb & Samphire”
● Múrgoles farcides | Laia, d’“A l’ombra de la figuera”
● Sopa de bolets | Conchi, de “La Tata Conchi”
● Carpaccio de bolets | Mireia, de “+QC Més que cassoles”
● Tortell de pasta fresca amb rovellons i acompanyat de pèsols i cansalada viada | Antonella, de “La pasta per als catalans”
● Sopa de fredolics | Ester, de “Picarona”
● Espàrrecs verds amb trompetes de la mort, ibèric i gambes | Lídia, de ”Cuina útil”
● Canelons de carn i rovellons | Emi, d’“Al caliu de la cuina”
● Creps de xampinyons | MaryLou, de “Pa amb tomàquet”
● Cors de tardor: pasta brisa amb ceba, bolets, formatge | Marta, de “Què cuino avui? La Marta entre fogons”
● Pollastre de pagès amb bolets | Marta, de “Què cuino avui? La Marta entre fogons”
● Espaguetis d’arròs amb carbassó, ceba i ceps | Marta, de “Què cuino avui? La Marta entre fogons”
● Arròs cremós de shiitake | Irene, de “Rolling Fogons”
● Rap amb llenegues | Laura, de “I avui què cuino?”
● Canelons de bacallà amb bolets | Carmina, de “Carminafm” al Club de cuines
● Peus de porc (o de ministre) amb bolets | Pilar, una lectora d’“Els fogons de la Bordeta”
● Raviolis de ceps | Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”
.