Novembre 2012: bolets

● Coques de full amb bolets |  Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”

Peus de porc amb rovellons |  Isabel, de “La cuina de la Isabel”

● Estofat de vedella al vi negre |  Carmeta, de “Carmeta Rusquilleta”

Bolets en vinagre |  Dolorss, d’”Blog de cuina de la Dolorss”

Crema de xampinyons amb nous |  Dolorss, d’”Blog de cuina de la Dolorss”

“Fabas” amb bolets |  Raquel, de “Manzanas rojas”

Calamars farcits de bolets |  de “Mejor cuidarse”

● Torrada amb ceba confitada, bolets i formatge de cabra |  Conxita, de “Al pot petit…”

Rovellons amb llonganissa |  Carme i Neus, de “Tast de cuina”

Fideuà de llenegues i rovellons |  Carme i Neus, de “Tast de cuina”

● Crema de carbassa rostida |  Margot, de “Margot – Cosas de la vida”

Crema suprema de bolets |  Carmen, d’“À table! con Carmen”

Fideuà de ceps|  Àngels, de “Cuina i gaudeix”

Strudel de bolets i bledes |  Àngels, de “Cuina i gaudeix”

● Tagliatelle amb salsa de bolets |  Lourdes, d’“Els fogons de l’avia Nuri”

Crema de tardor amb poma i bolets |  Núria, d’“A+KCocina”

Pastís de bolets |  Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”

● Consomé de bolets |  Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”

● Rovellons a la llauna |  Eduard, de “De plat en plat”

● Mandonguilles amb castanyes i bolets |  Eduard, de “De plat en plat”

● Crema de ceba amb moixernons |  Eduard, de “De plat en plat”

● Macarrons amb bolets |  Eduard, de “De plat en plat”

● Llata de vedella amb rovellons |  Eduard, de “De plat en plat”

● Cocarrois de ceba amb sobrassada, mel i picornells |  Caterina, de “Dèries culinàries”

● Estofat de vedella amb llenegues i castanyes |  Marina, de “Tapa’t… de tapes”

● Carbassa farcida i gratinada amb verdures i trompetes de la mort |  Marina, de “Tapa’t… de tapes”

● Bacallà confitat, bolets saltats i rovellons i verdures a la brasa |  Marina, de “Tapa’t… de tapes”

Amanida amb rossinyols |  Sión, de “Fem un mos”

Risotto de bolets i foie |  Carolina, de “Pequeños placeres”

Espinacs, ceps i ou “poché” |  Marta, de “CuinaDiari”

● Peus de porc amb melmelada de ceps |  Mireia i Bet, d’“Els fruits saborosos”

Paté de bolets |  de “Dolç i salat”

Pollastre al cava amb bolets |  Lídia, de “Mis platos favoritos”

Quiche de rovellons reciclats |  Francesc, d’“A la taula i al llit…”

Pollastre a l’all amb ceps i rovellons a l’aroma de romaní |  Francesc, d’“A la taula i al llit…”

Sèpia amb rovellons |  Francesc, d’“A la taula i al llit…”

● Calamars farcits de trompetes de la mort |  Marta, de “Pa de nous”

Fideuà de bolets |  Emma, Mar i Mari Carmen, de “Recetas de e-mergencias”

Crema de tardor |  Emma, Mar i Mari Carmen, de “Recetas de e-mergencias”

● Lasanya de verdures |  Alba i Oriol, de “Can Misèries”

Risotto de portobello, pernil i formatge Idiazabal |  Frabisa, de “La cocina de Frabisa”

● Ous al niu… de tardor |  Albota i Jordi, d’“El taller de cuina”

● Raviolis wonton de bolets amb salsa d’espinacs |  Roser, de ”Trifàsic de Baileys”

● Fricandó amb bolets (rovellons, pota de perdiu, camagrocs i fredolics) |  Neus, d’“Estovalles a quadres”

● Pasta mare e monti |  Marga, de “Fondo de mi nevera”

Ous al forn amb saltejat de bolets |  Margarida, de “Las recetas de ella y el abanico”

Crema de xampinyons i formatge brie |  Chelo, de “Cogollos de agua”

● Pit farcit de bolets |  Susana, de “La cocina de Franchi”

Pastís de bolets |  Susana, de “La cocina de Franchi”

Crestes de bolets i gambes |  de “Cacharreando en mi cocina”

● Lasanya amb beixamel de bolets |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

● Croqueta líquida de bolets |  Jordi, de “Faves comptades”

Vedella farcida de bolets i castanyes |  Dolores, de “Mi gran diversión”

Bolets en vinagre |  Teresa, de “Com a casa, res!”

Entrepà de rovellons |  Eva, d’“Els meus plats”

Pastís de fredolics, trompetes i xampinyons |  Sión, de “Fem un mos”

● Ceps confitats amb oli de tòfona i ous de guatlla |  Sussi, d’“Ara Cuina”

Arròs camperol amb bolets i conill |  Teresa, de “La despensa de Valonga”

Sèpia amb rovellons |  Gemma, de “Caprofiti”

● Milfulls de bolets i moniato |  Caterina, de ”Taula posada”

● Risotto de ceps |  Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”

Pinxo de bacallà i bolets |  Susanna, d’“En Roc a la cuina”

Paté de bolets |  Abril, d’“April’s Kitch”

Pasta amb foie gras i bolets |  Miguel Ángel, de “Pimientos verdes”

Coques salades amb bolets |  Jordi, de “Tot és bo el que l’olla cou”

Rovellonets en vinagre |  de “La quinta de Luculus”

Sopes torrades amb múrgoles |  de “La quinta de Luculus”

● Arròs de Matances |  de “Cuinem o què?”

Pastís de creps amb bolets |  Margarida, d’“El món de la cuina”

● Risotto del Cadí |  Marga, de “L’hora del tupper”

● Risotto amb rossinyols i trompetes de la mort |  Berta, de ”Berta’s Kitchen”

Mousse de mató amb confitura de rossinyols i galeta sorrosa |  Laura, de “Coure coulants”

Crema de xampinyons |  Olga, de “La cuina de l’Olga”

● Quiche de bolets |  Marina, de “Xocolata desfeta”

Galtes amb reducció de sopa de miso, algues i rovellons  |  L&C, de “Chocolate, Aceite y Sal”

● Tallarines amb bolets, gambes i mongetes verdes |  Conxita, de “Al pot petit…”

● Hamburguesa Portobello |  Mayte de “Rústica”

Mandonguilles amb llenegues i rovellons |  Mercè de “Destapant cassoles”

Camagrocs en tempura |  Silvia, de “Chez Silvia”

● Arros amb porro, bolet i pastanaga |  Laura, de “Cuinejar”

Paté de rovellons |  Amadeu, de “Llegando a la fábrica de cemento”

Bolets a la bordelesa |  Virginia, de “Sweet & sour”

Bunyols de bacallà i ceps |  Miquel, de “Les receptes del Miquel”

● Coca de portobellos i trompetes de la mort |  Helena, de “Acabat de fer”

Filets de llom amb salsa de bolets |  Neus, de “Cocinando con Neus”

Cigrons amb bolets i carbassa |  Joaquina, de “La cocina de los inventos”

● Carpaccio de ceps i de vedella | Nani, de “La cuina violeta”

Risotto amb brie, bolets i avellanes |  Sònia de “L’exquisit”

● Truita de carbassa |  Pili de “Kooking”

Pasta de full farcida de bolets i crema de cabrales |  Helena, de “Rico sin azúcar”

Crema de bolets amb ou escalfat i pernil cruixent |  Marina, de “La rosquilla de la tia Laura”

Cigrons amb bolets |  Pilar, de “Mi mesa para tres”

Fideus xinesos amb bolets |  Margalida, de “Sa cuina de sa Lluna”

● Crema de gírgoles |  Montse, d’“Entre núvols de cotó”

Rotllets de bolets del bosc |  Pilar, de “Per sucar-hi pa”

Wok de verdures amb rossinyols |  Glòria i Josep, de “Cafè de nit”

● Brezels / Pretzels aromatizats amb ceps |  Nee*, de “Le petit chat rose”

● Camagrocs cruixents amb aroma del bosc |  Àngel Nicolau, de “La cuina de l’Àngel”

● Crema de Rovellons |  Rosel, de “Eat & live”

● Arròs amb ceps i botifarra negra |  Laura i Sandra, de “Sal i oli”

● Raviolis de ceps amb pesto d’alvocats |  Laura i Sandra, de “Sal i oli”

Pastís de bolets, patata i formatge blau |  Elena, de “Delicious stories”

Gratén de patates i bolets deshidratats |  Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”

● Tartaletes de gírgoles |  Neus, de “Gingebre.net”

Crema de shiitakes i xampinyons amb ceba fregida cruixent |  Alfons, de “les Receptes de StHilari”

● Coca de camagrocs amb formatge Reblochon |  Bet, de “Tasta rutes”

● Canelons de bolets |  Maria Antònia i Pere, de “Bojos per la cuina”

Empanada de ceps, tòfona i pernil del país amb xips de pera al balsàmic de figues |  Cósima de “Las cosas de Cósima”

● Risotto de bolets |  Caterina, de “Un somriure neix al cor i floreix als llavis”

Risotto de bolets amb aroma de tòfona blanca |  Mireia, de “Mireia Olivé”

● Xampinyons a l’all |  Seelenschmerz, de “Gescmack!”

● Strudel de ceps i foie-gras |  Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”

Crema de tardor amb poma i bolets |  Zeditas, de “ReZeditas”

● Platet de costelló i carn magra de porc, amb rovellons i castanyes |  Nuni, de “Cuinetes”

● Lasanya de bolets |  Cristina, de “CriJoArMaEl”

● Kugelhopf segons les instruccions del Daniel Jorda |  Marta, de “Pa de nous”

● Cigrons amb bolets i carbassó |  Nyanyels, d’“A daily sweet”

● Pappardelle amb salsa de bolets |  Paula, de ”Bon Tiberi”

● Conill amb llenegues blanques |  Rosa Maria, d’”El plat del dia”

Sopa ràpida de fredolics |  Eva, d’”El cullerot festuc”

● Tortellini de botifarra negra i poma amb crema de bolets |  Cris, de “MiniMonCris – Delícies Culinaries”

Galette de bolets |  Laia, d’“El racó dolç”

● Quiche de figues, ceba caramel·litzada i portobellos |  Judith, d’”El món de Juju”

● Pastissets de bolets |  macbetcris, d’“Ingredients i paraules”

● Risotto de carbassa amb botifarra negra i Pollastre amb castanyes i carreretes |  Lena, de “So chic handmade”

● Crema de pastanaga groga i nyàmeres amb bolets |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

● Guisat de bolets picants amb tomàquet deshidratat |  Patricia, de “Dimes que es viernes”

● Filet amb salsa de ceps, tòfona negra i escalunyes |  Devi, d’“Easy flavors”

● Ou escalfat sobre saltat de bolets i gambes |  Montse, de “Rhubarb & Samphire”

Múrgoles farcides |  Laia, d’“A l’ombra de la figuera”

Sopa de bolets |  Conchi, de “La Tata Conchi”

Carpaccio de bolets |  Mireia, de “+QC Més que cassoles”

● Tortell de pasta fresca amb rovellons i acompanyat de pèsols i cansalada viada |  Antonella, de “La pasta per als catalans”

Sopa de fredolics |  Ester, de “Picarona”

● Espàrrecs verds amb trompetes de la mort, ibèric i gambes |  Lídia, de ”Cuina útil”

● Canelons de carn i rovellons |  Emi, d’“Al caliu de la cuina”

● Creps de xampinyons |  MaryLou, de “Pa amb tomàquet”

● Cors de tardor: pasta brisa amb ceba, bolets, formatge |  Marta, de “Què cuino avui? La Marta entre fogons”

● Pollastre de pagès amb bolets |  Marta, de “Què cuino avui? La Marta entre fogons”

● Espaguetis d’arròs amb carbassó, ceba i ceps |  Marta, de “Què cuino avui? La Marta entre fogons”

● Arròs cremós de shiitake |  Irene, de “Rolling Fogons”

Rap amb llenegues |  Laura, de “I avui què cuino?”

● Canelons de bacallà amb bolets |  Carmina, de “Carminafm” al Club de cuines

● Peus de porc (o de ministre) amb bolets |  Pilar, una lectora d’“Els fogons de la Bordeta”

● Raviolis de ceps |  Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”

.

↩ Torna a “La Recepta del 15″

···