● Truita de carbassó | Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”
● Carbassons farcits | de “Mercats de Barcelona”
● Crema de carbassó | Eduard, de “De plat en plat”
● Carbassons escalivats farcits de samfaina | Eduard, de “De plat en plat”
● Tartaletes de salmó | Gemma, de “Pel plaer de cuinar”
● Pizzetes de carbassó | Olga, de “La cuina de l’Olga”
● Freginat | Olga, de “La cuina de l’Olga”
● Carbassó farcit de bacallà | Montse, de “Estones lliures”
● Lasanya de carbassó i pollastre | Pascual, de “Viaje al centro de la cocina”
● Tomàquet farcit de carbassó i pastanaga | Leo, de ”Cullera de roure”
● Carbassons farcits de llonganissa de graus | de “Cacharreando en mi cocina”
● Cocotte de carbassó i ou | Marga, de “La cocina de las Casinas”
● Lasanya de carbassó | Leo, de ”Cullera de roure”
● Carpaccio de carbassó | Núria, d’“A+KCocina”
● Saltejat de carbassó, ceba, pastanaga i bolets | Conxita, de “Al pot petit…”
● Carbassó per acompanyar | Leo, de ”Cullera de roure”
● Moussaka | Laura, de “Un laboratorio en mi cocina”
● Pastís de carbassó | Mª Dolors, de “Cuina amb la Lolines”
● Mutabal de carbassó | Roser, de ”Trifàsic de Baileys”
● Una hamburguesa molt light | Laura i Sandra, de “Sal i oli”
● Canelons de carbassó farcits de pisto | Maria, de “Sucre, ous i farina”
● Cóc de carbassó i xocolata | Dolores, de “Mi gran diversión”
● Muffins de carbassó i xocolata | Marina, de “BlauKitchen”
● Lasanya de carbassó i mató | Lídia, de ”Cuina útil”
● Llagostins embolicats amb carbassó sobre cruixent de pernil | Carolina, de “Pequeños placeres”
● Embolcall de pasta de full amb carbassó, pera, espàrrecs i formatge | Leo, de ”Cullera de roure”
● Pastís dolç d’ametlles i carbassó | Alfons, de “les Receptes de StHilari”
● Cruixent de carbassó | Susanna i Juan Pedro, de “Cal Soparet”
● Lasanya d’estiu amb carbassó i tomàquet | Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”
● Pastís d’arròs, carbassó i patata | Lídia, de “Mis platos favoritos”
● Amanida de formatge de cabra a la planxa amb vinagreta de fruits secs | Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”
● Amanida crua de carbassó i parmesà | Abril, d’“April’s Kitch”
● Rotllet de Costuix | Mireia i Bet, d’“Els fruits saborosos”
● Barques de carbassó a “la grega” | Margarida, de “Las recetas de ella y el abanico”
● Carbassó farcit amb tonyina i ceba i cobert de formatge de cabra | Marga, de “L’hora del tupper”
● Rotllets de carbassó | Marina, de “Xocolata desfeta”
● Tallarines amb carabassó i les seves flors | Nani, de “La cuina violeta”
● Cóc de carbassó i xocolata | Carmen, d’“À table! con Carmen”
● Pizza de carbassó picant | Roser, de “Cuina d’una aprenent”
● Macarrons amb carbassó i xampinyons | Miguel Ángel, de “Pimientos verdes”
● Pizza de carabassó i carabassó amb feta i romer | Cinta, de “Trossets de cuina”
● Carbassó farcit de llagostins i salmó gratinat | Pilar, de “Per sucar-hi pa”
● Timbals de pasta i carbassons | Antonella, de “La pasta per als catalans”
● Espaguetis amb carbassons | Ani, de “Cocina… con mucho amor”
● San jacobos de carbassó amb salsa de verdures | Neus, de “La Neus, de mica en mica, cuina i practica!”
● Bunyols de carbassó | de “Dolç i salat”
● Flam de carbassó i formatge de cabra | de “Dolç i salat”
● Bunyols de carbassó | Mercè, de “Destapant cassoles”
● Focaccia de carbassó, herbes aromàtiques i formatge de cabra | Helena, de “Rico sin azúcar”
● Terrina de verdures d’estiu | Sara, de “Cocina para emancipados”
● Pastís de carbassó amb romesco | Marga, de “L’hora del tupper”
● Delícies de carabassó | Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”
● Muffins de xocolata, carabassí i nous | Seelenschmerz, de “Gescmack!”
● Pastís de carbassó amb olives negres i tomàquets | Sònia, de”L’Exquisit”
● Piruletes de carbassó | Montse, d’“Entre núvols de cotó”
● Ceps saltejats amb carbassó i cacauets | Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”
● Pa de llimona i carbassó a la menta | Joaquina, de “La cocina de los inventos”
● Lasanya de carbassó i pernil | Pilar, de “Per sucar-hi pa”
● Pastís de carbassó i patata | Maite, d’“En tu cocina y en la mía”
● Pastís de carbassó i xocolata | Carme, d’”All i julivert”
● Ravioli de Carbassó amb Gambes i Lluç | Jordi, de “Faves comptades”
● Carlota de carbassó farcida de verdures i carn | Laia, de “Delícies de llimona”
● Flors de carbassó farcides de brandada de bacallà | Sussi, d’“Ara Cuina”
● Quiche de carbassó, tomàquet i pesto | Laura, de “Cuinejar”
● Crema de carbassó i formatge de cabra | Salomé, de “Bloc de recetas”
● Pastís de carbassó i xocolata | Mercè, de ”Cuina per a llaminers”
● Involtinis de carbassó farcits de calamar | Victoria, de “Hoy cocina Vivi”
● Cake de carbassó i parmesà | Chelo, de “Cogollos de agua”
● Coca de verdures (amb carbassó) i tofu | Mònica, de “Coses de Llàbiro”
● Coca de carbasseta | Francesc, d’“A la taula i al llit…”
● Pizza de formatge i pollastre | Raquel, de “Manzanas rojas”
● Melmelada de carbassó | Isabel, de ”La cuina de la Isabel”
● Flam de carbassó amb velouté de gambes | Margarida, d’“El món de la cuina”
● Coca de carbassó, iogurt i espècies | Paula, de ”Bon Tiberi”
● Carpaccio de carbassó | Neus, de “Gingebre.net”
● Tapa de carbassó i pastanaga amb formatge | R. Cabisco, de “Cuina a la vora del foc”
● Pastís de carbassó | Lourdes, d’“Els fogons de l’avia Nuri”
● Crema de carbassó | Núria, de “Pa amb oli i xocolata”
● Ensaladilla de carbassó | Mari, d’“El pucherete de Mari”
● Amanida de tomaca i carabassó marinat amb gambetes | Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”
● Carbassó farcit a l’estil de la Gelu | Andy & Eva, d’“Alfriston Cottage”
● Crema de carbassó amb olives negres i oli d’alfàbrega i Truita de patata i carbassó | macbetcris, d’“Ingredients i paraules”
● Tagin de mongeta verda i carbassó | Georgina, de “Receptes de cuina del Marroc”
● Carpaccio de carbassó | Caterina, de “Un somriure neix al cor i floreix als llavis”
● Salmó al forn embolicat amb carbassó | Bet, de “Tasta rutes”
● Carbassons marinats | Zeditas, de “ReZeditas”
● Cóc de carbassó, poma i cacau | Sandra, de “Mi reino por una madalena”
● Pizza de carbassó | Marta Padrés, una lectora d’“Els fogons de la Bordeta”
● Truita de carbassó | Josep, de “Menja de bacallà”
● Cóc de carbassó | Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”
● Carpaccio de carbassó i xampinyons | Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”
● Crema de carbassó i pastanaga amb oli de farigola | Judith, d’”El món de Juju”
● Cistellets amb melmelada dolça de carbassó i pernil salat | Marina, de “Tapa’t… de tapes”
● Pollastre amb carbassó a la llimona | Marta, de “Cuisine à la folie”
● Crema carbassó | Alba, de “Milcent Getem”
● Cassoletes de porro i carbassó amb salmó marinat a casa | Pili de “Kooking”
● Quiche de carbassó | Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”
.