Agost 2012: carbassons

Truita de carbassó |  Isabel, la mare de la Sandra d’”Els fogons de la Bordeta”

● Carbassons farcits |  de “Mercats de Barcelona”

Crema de carbassó |  Eduard, de “De plat en plat”

● Carbassons escalivats farcits de samfaina |  Eduard, de “De plat en plat”

● Tartaletes de salmó |  Gemma, de “Pel plaer de cuinar”

Pizzetes de carbassó |  Olga, de “La cuina de l’Olga”

Freginat |  Olga, de “La cuina de l’Olga”

Carbassó farcit de bacallà |  Montse, de “Estones lliures”

Lasanya de carbassó i pollastre |  Pascual, de “Viaje al centro de la cocina”

● Tomàquet farcit de carbassó i pastanaga |  Leo, de ”Cullera de roure”

Carbassons farcits de llonganissa de graus |  de “Cacharreando en mi cocina”

Cocotte de carbassó i ou |  Marga, de “La cocina de las Casinas”

● Lasanya de carbassó |  Leo, de ”Cullera de roure”

Carpaccio de carbassó  |  Núria, d’“A+KCocina”

● Saltejat de carbassó, ceba, pastanaga i bolets |  Conxita, de “Al pot petit…”

● Carbassó per acompanyar |  Leo, de ”Cullera de roure”

Moussaka |  Laura, de “Un laboratorio en mi cocina”

Pastís de carbassó |  Mª Dolors, de “Cuina amb la Lolines”

● Mutabal de carbassó |  Roser, de ”Trifàsic de Baileys”

Una hamburguesa molt light |  Laura i Sandra, de “Sal i oli”

● Canelons de carbassó farcits de pisto |  Maria, de “Sucre, ous i farina”

Cóc de carbassó i xocolata |  Dolores, de “Mi gran diversión”

Muffins de carbassó i xocolata |  Marina, de “BlauKitchen”

Lasanya de carbassó i mató |  Lídia, de ”Cuina útil”

Llagostins embolicats amb carbassó sobre cruixent de pernil |  Carolina, de “Pequeños placeres”

● Embolcall de pasta de full amb carbassó, pera, espàrrecs i formatge |  Leo, de ”Cullera de roure”

Pastís dolç d’ametlles i carbassó |  Alfons, de “les Receptes de StHilari”

Cruixent de carbassó |  Susanna i Juan Pedro, de “Cal Soparet”

● Lasanya d’estiu amb carbassó i tomàquet |  Anna i Cristina, de “Fórmules culinàries”

Pastís d’arròs, carbassó i patata |  Lídia, de “Mis platos favoritos”

● Amanida de formatge de cabra a la planxa amb vinagreta de fruits secs |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

Amanida crua de carbassó i parmesà |  Abril, d’“April’s Kitch”

● Rotllet de Costuix |  Mireia i Bet, d’“Els fruits saborosos”

Barques de carbassó a “la grega” |  Margarida, de “Las recetas de ella y el abanico”

● Carbassó farcit amb tonyina i ceba i cobert de formatge de cabra |  Marga, de “L’hora del tupper”

● Rotllets de carbassó |  Marina, de “Xocolata desfeta”

● Tallarines amb carabassó i les seves flors | Nani, de “La cuina violeta”

Cóc de carbassó i xocolata |  Carmen, d’“À table! con Carmen”

● Pizza de carbassó picant |  Roser, de “Cuina d’una aprenent”

● Macarrons amb carbassó i xampinyons |  Miguel Ángel, de “Pimientos verdes”

Pizza de carabassócarabassó amb feta i romer |  Cinta, de “Trossets de cuina”

Carbassó farcit de llagostins i salmó gratinat |  Pilar, de “Per sucar-hi pa”

● Timbals de pasta i carbassons |  Antonella, de “La pasta per als catalans”

Espaguetis amb carbassons |  Ani, de “Cocina… con mucho amor”

● San jacobos de carbassó amb salsa de verdures |  Neus, de “La Neus, de mica en mica, cuina i practica!”

● Bunyols de carbassó |  de “Dolç i salat”

Flam de carbassó i formatge de cabra |  de “Dolç i salat”

Bunyols de carbassó | Mercè, de “Destapant cassoles”

Focaccia de carbassó, herbes aromàtiques i formatge de cabra |  Helena, de “Rico sin azúcar”

Terrina de verdures d’estiu |  Sara, de “Cocina para emancipados”

● Pastís de carbassó amb romesco |  Marga, de “L’hora del tupper”

● Delícies de carabassó |  Manel, de ”La Gàl·lia Catalana”

● Muffins de xocolata, carabassí i nous |  Seelenschmerz, de “Gescmack!”

Pastís de carbassó amb olives negres i tomàquets |  Sònia, de”L’Exquisit”

● Piruletes de carbassó |  Montse, d’“Entre núvols de cotó”

Ceps saltejats amb carbassó i cacauets |  Palmira, de “Come conmigo – El blog de Palmira”

Pa de llimona i carbassó a la menta |  Joaquina, de “La cocina de los inventos”

Lasanya de carbassó i pernil |  Pilar, de “Per sucar-hi pa”

 Pastís de carbassó i patata |  Maite, d’“En tu cocina y en la mía”

● Pastís de carbassó i xocolata | Carme, d’”All i julivert”

● Ravioli de Carbassó amb Gambes i Lluç |  Jordi, de “Faves comptades”

● Carlota de carbassó farcida de verdures i carn |  Laia, de “Delícies de llimona”

● Flors de carbassó farcides de brandada de bacallà |  Sussi, d’“Ara Cuina”

● Quiche de carbassó, tomàquet i pesto |  Laura, de “Cuinejar”

Crema de carbassó i formatge de cabra |  Salomé, de “Bloc de recetas”

● Pastís de carbassó i xocolata |  Mercè, de ”Cuina per a llaminers”

● Involtinis de carbassó farcits de calamar |  Victoria, de “Hoy cocina Vivi”

Cake de carbassó i parmesà |  Chelo, de “Cogollos de agua”

● Coca de verdures (amb carbassó) i tofu |  Mònica, de “Coses de Llàbiro”

Coca de carbasseta |  Francesc, d’“A la taula i al llit…”

Pizza de formatge i pollastre |  Raquel, de “Manzanas rojas”

Melmelada de carbassó |  Isabel, de ”La cuina de la Isabel”

Flam de carbassó amb velouté de gambes |  Margarida, d’“El món de la cuina”

● Coca de carbassó, iogurt i espècies |  Paula, de ”Bon Tiberi”

Carpaccio de carbassó |  Neus, de “Gingebre.net”

Tapa de carbassó i pastanaga amb formatge |  R. Cabisco, de “Cuina a la vora del foc”

Pastís de carbassó |  Lourdes, d’“Els fogons de l’avia Nuri”

Crema de carbassó |  Núria, de “Pa amb oli i xocolata”

Ensaladilla de carbassó |  Mari, d’“El pucherete de Mari”

● Amanida de tomaca i carabassó marinat amb gambetes |  Cori i Mercè, de “Cotó de sucre”

● Carbassó farcit a l’estil de la Gelu |  Andy & Eva, d’“Alfriston Cottage”

● Crema de carbassó amb olives negres i oli d’alfàbregaTruita de patata i carbassó |  macbetcris, d’“Ingredients i paraules”

● Tagin de mongeta verda i carbassó |  Georgina, de “Receptes de cuina del Marroc”

Carpaccio de carbassó |  Caterina, de “Un somriure neix al cor i floreix als llavis”

● Salmó al forn embolicat amb carbassó |  Bet, de “Tasta rutes”

Carbassons marinats |  Zeditas, de “ReZeditas”

Cóc de carbassó, poma i cacau |  Sandra, de “Mi reino por una madalena”

Pizza de carbassó |  Marta Padrés, una lectora d’“Els fogons de la Bordeta”

Truita de carbassó |  Josep, de “Menja de bacallà”

Cóc de carbassó |  Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”

Carpaccio de carbassó i xampinyons |  Dolça, de “No tot són postres… a la cuina”

● Crema de carbassó i pastanaga amb oli de farigola |  Judith, d’”El món de Juju”

● Cistellets amb melmelada dolça de carbassó i pernil salat |  Marina, de “Tapa’t… de tapes”

● Pollastre amb carbassó a la llimona |  Marta, de “Cuisine à la folie”

Crema carbassó |  Alba, de “Milcent Getem”

● Cassoletes de porro i carbassó amb salmó marinat a casa |  Pili de “Kooking”

Quiche de carbassó |  Sandra i Xavi, d’“Els fogons de la Bordeta”

.

↩ Torna a “La Recepta del 15″

···