Manquen menys de dues setmanes per al Nadal, i només tres dies per a la que serà la última Recepta del 15 després de dos anys de repte.
Per això us ho hem volgut posar fàcil i hem fet màniga ampla amb una proposta com són els aperitius, de Nadal òbviament, així que ho teniu perfecte per poder participar. A més a més, segur que serà de gran ajuda per a tots fer un recull com aquest!
En aquesta última edició de “la Recepta del 15” ja deveu saber tots com funciona el repte, però de totes maneres us recordarem com funciona: el dia 15 serà el moment de penjar les receptes (tot i que si no us va bé podeu fer-ho algun dia abans o després, no passa res de res!). El més important és que una vegada tingueu la recepta al vostre bloc, ens deixeu un comentari amb l’enllaç, per així poder incloure la vostra recepta al recull que anirem fent de tots els participants.
I si sou lectors sense bloc però teniu ganes de participar a la Recepta del 15, ens podeu enviar un correu electrònic a elsfogonsdelabordeta@gmail.com amb la recepta i alguna foto, i nosaltres ens encarregarem de publicar-la al nostre perfil de Facebook i posar-la a l’índex amb tota la resta de participants!
El mes passat vam recollir més de 145 receptes de bolets, us convidem a veure-les, i fer un cop d’ull a tots els reculls que hem anat fent per al repte.
Moltes gràcies a tots per llegir-nos i haver participat a “la Recepta del 15” durant aquests últims 2 anys! Mai ens cansarem d’agrair-vos-ho, doncs sense la vostra presència aquest repte no hauria tingut sentit!
Recordeu que “el 15” s’acaba, però que el nostre bloc continua, així que ens seguirem llegint per aquí com sempre!
I ara, tots a preparar aperitius nadalencs! Ens veiem pel 15!
És una llàstima que la recepta del 15 s’acabi, he pogut gaudir-la durant poc temps… La vaig descobrir tard ^^”
Per aquest motiu, he fet una recepta molt especial per mi que esper que us agradi amb l’esperança que “torneu” aviat :)
La meva proposta és una coca de sobrassada amb espelmes de formatge
http://lleonadelaboratori.blogspot.com.es/2012/12/espelmes-de-formatge-i-coca-de.html
Molts petons :D
M'agradaM'agrada
Quina llàstima!
Només hi ha pogut participar en dues ocasions, tot i això us seguiré d’aprop… Aquí us envio una recepta d’aperitiu sa i molt fàcil, per cuiners novells com jo.
Fins sempre i moltes gràcies!
http://mesquecassoles.blogspot.com.es/2012/12/intercanvis-nadalencs-xampinyons-farcits.html
M'agradaM'agrada
Snif snif snif i molts petons
http://cocinaconsilvia.blogspot.com.es/2012/12/macarons-de-frambuesa-rellenos-de-crema.html
M'agradaM'agrada
Holaa! Aquí us deixo la meva participació a l’últim repte… :(
http://entrenuvolsdecoto.blogspot.com.es/2012/12/la-recepta-del-15-tartaleta-de-pera-amb.html
moooolts petons! ^^
M'agradaM'agrada
Hola nois,
Us deixem la nostra petita aportació. Moltes gràcies per tot, sou formidables. Una abraçada molt forta i Bones Festes!!!
http://cotodesucre.blogspot.com.es/2012/12/gamba-amb-panko-i-salsa-de-taronja.html?spref=fb
M'agradaM'agrada
Hola, soy Silvia desde Córdoba, Argentina.
Las razones por las que la convocatoria llega a su fin son más que honrosas. Creo que en mi país tenemos mucho que aprender de ustedes.
Mi aporte:
http://alamosventosos.blogspot.com.ar/2012/12/pan-de-soda-irlandes-irish-soda-bread.html
con el que además les deseo la mejor de las suertes para sus próximos proyectos.
¡Qué disfruten de una santa Navidad junto a sus afectos!
Cariños.
M'agradaM'agrada
Pels pels però aqui estic!
Fins sempre!!!! PEtons
http://aprilskitch.blogspot.com.es/2012/12/despedida-la-recepta-del-15.html
M'agradaM'agrada
La nostre aportació als aperitus, encara que ens hem retrassat un dia, perdoneu el retras. No podeim ni voliem faltar en donar-vos la despedida temporal amb la nostre aportació a la Recepta del 15.
Moltes gràcies per la motivació que ens heu generat. I el gran treball fet.
http://formulesculinaries.blogspot.com.es/2012/12/formatge-en-oli.html
Cristina i Ana
M'agradaM'agrada
Hola guapissims!!!
Aquí teniu la meva proposta! Fa coseta que sigui l’últim repte de la recepta del 15… :( Va, aneu inventant una altre cosa que ens apuntem! ;)
http://cuinetes.bloks.cat/2012/12/17/xarrup-de-crema-de-carbassa-escalivada-sobre-llit-de-ceba-confitada-i-dauets-de-foie-fresc-a-la-planxa-toma-ya/
Molts petons guapíssims!!
Nuni
http://cuinetes.bloks.cat
M'agradaM'agrada
http://aromafiguera.blogspot.com.es/2012/12/aperitiu-pallares-lultima-recepta-del-15.html
Ja sóc aquí!
Gràcies!
M'agradaM'agrada
Hola, ja sé que vaig tard!!! Però no vaig tenir temps! (si no la incloeu, no passa res!)Ptnts
http://padenous.blogspot.com.es/2012/12/baka-uma-taller-de-nigiri-i-recepta-del.html
M'agradaM'agrada