la Recepta del 15 (d’octubre)

Cada any sembla que costa més d’arribar la tardor! La calor d’aquests últims dies fa veure fora de lloc les parades de castanyes que ja comencen a trobar-se pel carrer.

Però de ganes no en falten, així que molts de vosaltres potser ja ens portareu plats de tardor ben calentons!

Aquest mes us hem proposat cuinar amb carbasses, i ja ens n’heu enviat un bon grapat de receptes: sembla que us ha agradat l’ingredient aquesta vegada!

Us recordem que ja podeu consultar l’índex del repte de setembre on vam convidar-vos a preparar receptes amb xocolata, aquí podeu veure’l, amb 120 propostes diferents.

La gran majoria ja sabeu com funciona el repte, però sempre hi ha blocs nous que s’apunten a la convocatòria, així que us en recordem el funcionament: el dia 15 serà el moment de penjar les receptes (tot i que si no us va bé podeu fer-ho algun dia abans o després, no passa res de res!). El més important és que una vegada tingueu la recepta al vostre bloc, ens deixeu un comentari amb l’enllaç, per així poder incloure la vostra recepta al recull que anirem fent de tots els participants.

El dia 20 publicarem l’anunci de l’ingredient o proposta de recepta pel mes de novembre.

I si sou lectors sense bloc però teniu ganes de participar a la Recepta del 15, ens podeu enviar un correu electrònic a elsfogonsdelabordeta@gmail.com amb la recepta i alguna foto, i nosaltres ens encarregarem de publicar-la al nostre perfil de Facebook i posar-la a l’índex amb tota la resta de participants!

Gràcies per llegir-nos i participar!

27 pensaments sobre “la Recepta del 15 (d’octubre)

  1. Carmeta diu:

    Aquí us deixo amb retard la meva participació a la Recepta del 15 d’octubre. La carabassa és un ingredient amb el que no m’atrevia perquè no l’havia cuinat mai, i jo no sóc una super-cuinera com vosaltres :) . Però aquesta setmana a l’Escola m’han regalat un tros de carabassa i algunes companyes m’han donat idees per a preparar crema de carabassa i m’he animat a provar-la :)

    http://carmetarusquilleta.blogspot.com.es/2012/11/crema-de-carabassa_8.html

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.